Jump to content

Ζ1, Samsung και... Skroutz

Guest Archenemy34
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από 2 περίπου χρόνια σπατάλησα 200 ευρώ για μία mid-range συσκευή(Xperia sola) και πήρα το μάθημα μου.Πλέον αποφεύγοντας την κινέζικη αγορά,την htc και την lg καταλήγω πάλι στην sony και στο z1 αφού η samsung,που παρ΄ολο που δεν μου ξενίζει,δεν έχει να προσφέρει κάτι παρόμοιο.Πιστεύετε ότι υπάρχει καλύτερη samsung συσκευή απο το Ζ1?

Δεύτερον,και ποιο σημαντικό(το ξέρω είναι οξύμωρο:)),πηγαίνοντας μία βόλτα στα καταστήματα της επαρχιακής πόλης όπου διαμένω βρήκα την εν λόγω συσκευή σε αστρονομικά ποσά.Οπότε έψαξα στο γνωστό Skroutz http://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html

και διαπίστωσα ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές.Είτε το παραγγείλεις από το φθηνότερο online store είτε από το ακριβότερο το ίδιο κινητό(αυθεντικό,με ίδια specs) δεν θα παραλάβεις?Και εάν αυτό ισχύει γιατί παίρνεις ακριβώς το ολόιδιο προϊόν σε τιμές μισές από ότι στα μεγάλα καταστήματα(λ.χ στο link που παρέθεσα δείτε τιμή στο kaiserstore σε σύγκριση με τον Κωτσόβολο... γιατί να πληρώσεις 300 ευρώ παραπάνω για το ίδιο προϊόν?)

Kαι καλα οτι ειναι Ελληνικο,και κατι τετοιες χαζομαρες. Δλδ αν ειναι Ιταλικο ή Ολλανδικο κατι εγινε. Απλα πως θα πληρωσει το καθε μεγαλο καταστημα τα ενοικια του και τους 100αδες υπαλληλους? Γενικως στις μερες μας παντα να συμβουλευεσαι και τον σκρουτζ, ειναι κριμα να πεταμε τα λεφτα μας χωρις λογο, ειτε κερδιζεις λιγα ειτε πολλα ευρω, οπως εδω που φθανει και τα 300 ευρω. Το ιδιο κινητο θα παρεις,ακριβως το ιδιο,απλα ο προορισμος του θα ηταν για μια ξενη ευρωπαικη χωρα. Και τι με αυτο? Κανε οτι σου ειπε και ο φιλος πιο πανω,χωρις κανεναν φοβο.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Από Samsung Μόνο το s4 σε αυτά τα λεφτά .Το black edition Είναι πανέμορφο !

Και σαν κάτοχος lg g2 μπορώ να σου προτείνω και αυτό για απίστευτη αυτονομία και απροβλημάτιστη λειτουργία .

Θοδωρης

Πριν από 2 περίπου χρόνια σπατάλησα 200 ευρώ για μία mid-range συσκευή(Xperia sola) και πήρα το μάθημα μου.Πλέον αποφεύγοντας την κινέζικη αγορά,την htc και την lg καταλήγω πάλι στην sony και στο z1 αφού η samsung,που παρ΄ολο που δεν μου ξενίζει,δεν έχει να προσφέρει κάτι παρόμοιο.Πιστεύετε ότι υπάρχει καλύτερη samsung συσκευή απο το Ζ1?

Δεύτερον,και ποιο σημαντικό(το ξέρω είναι οξύμωρο:)),πηγαίνοντας μία βόλτα στα καταστήματα της επαρχιακής πόλης όπου διαμένω βρήκα την εν λόγω συσκευή σε αστρονομικά ποσά.Οπότε έψαξα στο γνωστό Skroutz http://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html

και διαπίστωσα ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές.Είτε το παραγγείλεις από το φθηνότερο online store είτε από το ακριβότερο το ίδιο κινητό(αυθεντικό,με ίδια specs) δεν θα παραλάβεις?Και εάν αυτό ισχύει γιατί παίρνεις ακριβώς το ολόιδιο προϊόν σε τιμές μισές από ότι στα μεγάλα καταστήματα(λ.χ στο link που παρέθεσα δείτε τιμή στο kaiserstore σε σύγκριση με τον Κωτσόβολο... γιατί να πληρώσεις 300 ευρώ παραπάνω για το ίδιο προϊόν?)

Επειδή πέτυχα συζήτηση στο πλαίσιο για αυτό το θέμα, ακόμα και ο υπάλληλος δεν είχε επιχειρήματα πέρα από το :είναι παραεισαγωγης για αυτό είναι φθηνότερο. Αν δεν τους κάνουν σημαντική έκπτωση μέχρι και αυτοί θα τα παίρνουν από σκρουτζ.

• 3 weeks later...

Εχει καποιο αυτοκολητο (λες να το βαζουν οι ιδιοι στο μαγαζι?) που να λεει την χωρα για την οποια προοριζονταν το κινητο;

Μπορουν να μου κάνουν 'κράτηση' σε ενα κινητό, και να πάω να το αγοράσω την επόμενη μέρα;

---------------------------------------------------------------------------

Διαβαζω/αντιγραφω πχ απο το phonegallery(υποθετω παρομοια θα ειναι και τα αλλα):

- Τα προϊόντα αποστέλλονται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής χρεώνεται 4 €.

----

- Ανεξάρτητα το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4 €.

Ερωτηση: δηλαδη, επιπλεον απο την τιμη του προϊοντος, ειναι 4+4=8 ευρω, ή μόνο 4 ευρω;

Edited by karib

• 2 weeks later...
Τελικα η χρεωση για αντικαταβολη, επιπροσθετα απο την τιμη που βλεπω στο site, ειναι 4 ή 8 ευρω;

ξεχωριστά είναι πχ εγω αν πάρω με πιστωτική κάρτα θα πληρώσω μόνο 4 ευρώ για το curier αν ο φίλος μου πχ δεν έχει πιστωτική θα δώσει και ενα 4 ευρώ για αντικαταβολή (δλδ +8)

Καλα, δεν ειναι τα 4€ τα πολλα λεφτα αλλα για να καταλαβω.

Το ενα το 4ευρω ειναι για την αντικαταβολη.

Το αλλο το 4ευρω για τι ειναι;

Καλα, δεν ειναι τα 4€ τα πολλα λεφτα αλλα για να καταλαβω.

Το ενα το 4ευρω ειναι για την αντικαταβολη.

Το αλλο το 4ευρω για τι ειναι;

το ένα ειναι για αντικαταβολή (δλδ ασφάλεια σε περίπτωση που δεν θα το πληρώσει ο παραλιπτεις και γυρίσει πίσω)

το άλλο 4 ευρώ είναι για την ics μεταφορά με λίγα λόγια

αν έχεις πιστωτική κάρτα και το πληρώσεις επί τόπου (δλδ την στιγμή αγοράς) τότε γλιτώνεις το ένα 4 ευρώ