mechpanos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ήταν στα υπόψη μου και οι δύο συσκευές, αλλά πήρα το g2 mini 40 ευρώ φθηνότερα από το φθηνότερο s4 mini, και με τα ρέστα θα πίνω φρεντο καπουτσίνο για το υπόλοιπο καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ήταν στα υπόψη μου και οι δύο συσκευές, αλλά πήρα το g2 mini 40 ευρώ φθηνότερα από το φθηνότερο s4 mini, και με τα ρέστα θα πίνω φρεντο καπουτσίνο για το υπόλοιπο καλοκαίρι! καλά έκανες αφού άλλωστε είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ τους . Εγώ στην θέση σου θα έπινα μπύρες παγωμένες :lol::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το S4 θα ήθελε να μοιάσει στο G2 αλλά δεν ... εγώ θα πρότεινα αυτό μιας και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ μέχρι που βρήκα άκρη για αυτό και έτσι καταλήγω στο δεύτερο. Η διαφορά στη τιμή με το πρώτο που σου προτείνω είναι πάρα πολύ μικρή σε σχέση με αυτά που αναφέρεις αλλά τα specs είναι από άλλο πλανήτη στη σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos7v Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 καλησπέρα παιδιά... έχω samsung s4 mini και σκέφτομαι να το αλλάξω...είμαι ανάμεσα σε lg g2 mini και sony xperia M2.περισσότερο είμαι προς το sony... ποιά είναι η γνώμη σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts