nikos16 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 έχω και εγώ μια παρόμοια. Απλώς τη βάζεις στη βάση και φορτίζει, δεν είναι απαραίτητο να έχει μεταλλικές επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 έχω και εγώ μια παρόμοια. Απλώς τη βάζεις στη βάση και φορτίζει, δεν είναι απαραίτητο να έχει μεταλλικές επαφές.Aπολυτα σωστος.. με γεια την βουρτσα,αλλα μη ξεχασεις και την παλια χειροκινητη ε??(8α εμ 8υμι8εις σε λιγο καιρο γιατι το λεω):) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Aπολυτα σωστος.. με γεια την βουρτσα,αλλα μη ξεχασεις και την παλια χειροκινητη ε??(8α εμ 8υμι8εις σε λιγο καιρο γιατι το λεω):) Όντως είναι πολύ βαρετά με την ηλεκτρική. Απλώς την κρατάς και περιμένεις. Άσε που η μπαταρία τελείωνε γρήγορα και ξεχνούσα να την φορτίζω. Τέσπα έχω εδώ και ένα χρόνο που επέστρεψα στην παλιά καλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα και δεν την αλλάζω :D Αλλα απ'ότι ακούω η ηλεκτρική καθαρίζει πολύ καλύτερα (για τον προφανή λόγο). Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κοιτα,η αλη8εια ειναι οτι σε ατομα που δεν εχουν σταθεροτητα στο χερι(ηλικιωμενους,ατομα με προβληματα κτλ κτλ)ειναι η καλυτερη λυση η ηλεκτρικη η ηλεκτρικη κα8αριζει πολυ καλυτερα τα πισω δοντια οπου με την κλασσικη δυσκολα γινεται η αφαιρεση της οδοντικης πλακας.απο εκει και περα ομως σε ορισμενες περιπτωσεις οι κυκλικες κινησεις της κεφαλης δεν ενδεικνυνται,με αποτελεσμα να κανουν μεγαλυτερη ζημεια στα δοντακια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 έχω και εγώ μια παρόμοια. Απλώς τη βάζεις στη βάση και φορτίζει, δεν είναι απαραίτητο να έχει μεταλλικές επαφές. Έτσι. Κι εγώ είχα μια (μόνο που την έφαγε η μαρμάγκα από την αχρηστία) και φόρτιζε ακριβώς έτσι. Έχει φωτεινή ένδειξη πάνω της που σου λέει αν είναι φορτισμένη. Κι όταν είναι πάνω στη βάση και φορτίζει δεν λειτουργεί. Δοκίμασέ το. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 me thn seira mou tha ithela na rwthsw afou den kanei kalo h leukash sta dontia ti mporw na kanw egw san mesh lush k akindunei wste na ta kanw polu aspra? px blepw kati prointa pou exei sto supermarket k sta farmakia pou lene gia leukansh sto spiti... genika oti kserete gia to asprisma twn dontiwn tha mou htan polu xrhsimo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 να τα κανεις μονος σου πολυ ασπρα δε γινεται. κατ αρχην το πολυ ασπρο δοντι δεν υπαρχει..ειναι πολυ ασχημο.. καταλευκα δοντια δεν εχει κανενας ανθρωπος(εκτος αν εβαλε πορσελανες λευκες τυπου τζωρτζογλου,το οποιο εμενα δε μου αρεσει κα8ολου και δε 8α το προτεινα σε κανεναν ασθενη μου) το μονο που μπορεις να κανεις,και ειναι και η κλαυτερη λυση,ειναι να πας στον οδοντιατρο σου για καθαρισμο,κατοποιν να του ζητησεις συμβουλες για την με8οδο που πρεπει να βουρτσιζεις τα δοντακια σου,να σου προτεινει τυπο οδοντοβουρτσας,οδοντοκρεμας,νημα,στοματικο διαλυμα. εν συνεχεια να τηρεις τους κανονες στοματικης υγιεινης και 8α εισαι jet Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 να τα κανεις μονος σου πολυ ασπρα δε γινεται. κατ αρχην το πολυ ασπρο δοντι δεν υπαρχει..ειναι πολυ ασχημο.. καταλευκα δοντια δεν εχει κανενας ανθρωπος(εκτος αν εβαλε πορσελανες λευκες τυπου τζωρτζογλου,το οποιο εμενα δε μου αρεσει κα8ολου και δε 8α το προτεινα σε κανεναν ασθενη μου) το μονο που μπορεις να κανεις,και ειναι και η κλαυτερη λυση,ειναι να πας στον οδοντιατρο σου για καθαρισμο,κατοποιν να του ζητησεις συμβουλες για την με8οδο που πρεπει να βουρτσιζεις τα δοντακια σου,να σου προτεινει τυπο οδοντοβουρτσας,οδοντοκρεμας,νημα,στοματικο διαλυμα. εν συνεχεια να τηρεις τους κανονες στοματικης υγιεινης και 8α εισαι jet Για ποσο καιρο, για να δεις εμφανη διαφορα?Μηνα? Η λευκανση που κανει ο οδοντιατρος ειναι κατι πολυ παροδικο?Ποσο κοστιζει πανω-κατω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 δε μπορω να ξερω σε τι κατασταση ειναι τα δοντια σου για να σου πω... οσο για την λευκανση εξαρταται τι με8οδο χρησιμοποιει..με τζελ η με υπερηχο?συνηθως ενα εξαμηνο διαρκει.αν πινεις πολλους καφεδες και καπνιζεις πολυ,ξεχασε το... τιμες δε μπορω να σου πω δημοσια..ειναι αντιδεοντολογικο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Καλησπέρα, βλέπω ότι υπάρχουν άτομα με γνώσεις αλλά και οδοντίατροι στην παρέα. Για πες τε, ποιό είδος οδοντόβουρτσας πρέπει να χρησιμοποιούμε? Ο οδοντίατρος μου είπε οποσδήποτε μόνο μαλακή τρίχα και μικρή κεφαλή. Βασικά μου τις προμηθεύει ο ίδιος δωρεάν, είναι TePe, μου ήταν άγνωστη μάρκα αλλά το made in Sweden με καλύπτει πλήρως. Επίσης για το Listerine μου είπε ότι δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί περιέχει οινόπνευμα και είναι πολύ δυνατό ώστε μπορεί να κάνει ζημιά και στη φυσιολογική χλωρίδα του στόματος. Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ Chlorexil-F. Όλα σωστά όσα με έχει συμβουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 κανεις δε μπορει να σου πει τι ειναι καλο και τι οχι,αν δεν εχει δει την κατασταση του στοματος σου... ενα απλο παραδειγμα θεωρητικα οι καλυτερες οδοντοβουρτσες ειναι με κανονικη κεφαλη(17,5) και μετρια σκληροτητα σε ενα στομα ομως με ουλιτιδα(οποιασδηποτε μορφης)η περιοδοντιτιδα η χρηση μιας τετοιας οδοντοβουρτσας 8α χειροτερεψει την κατασταση το ιδιο ισχυει περιπου και για τα στοματικα διαλυματα το συμπερασμα λοιπον ειναι να κανεις οτι σου λεει ο οδοντιατρος σου και να μην ζητας επαληθευση σε φορουμς :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ευκαιρία να ρωτήσω τους οδοντίατρους. Όταν πίνω π.χ. νερό, ή ακόμα και όταν ανασαίνω από το στόμα κάποιες φορές έχω έναν έντονο πόνο σε ένα δόντι. Τι μπορεί να είναι; Δυστυχώς ο στρατιωτικός οδοντίατρος στη Σάμο δεν είναι εμπιστοσύνης και έτσι ελπίζω τώρα με την άδεια να μπορέσω να πάω σε ιδιώτη. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 οπως τα περιγραφεις τα ενδεχομενα ειναι τα εξης πινεις/τρως κατι ζεστο η κρυο και εχεις εντονο πονο σε συγεκριμενο δοντι(μπορεις να το προσδιορισεις)->καποια τερηδονα πινεις/τρως κατι ζεστο η κρυο και εχεις εντονο αλλα απροσδιοριστο πονο(δε ξερεις πιο δοντι ακριβως)->τερηδονα,καποιος νευρικος πονος.. θα πρεπει να πας στον οδοντιατρο σου για να σε εξσετασει,να αποκλεισει τα υπολοιπα ενδεχομενα(οσο πιο γρηγορα πας τοσο το καλυτερο..σκεψου..μπορει να γλιτωσεις μια απονευρωση):) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 οπως τα περιγραφεις τα ενδεχομενα ειναι τα εξης πινεις/τρως κατι ζεστο η κρυο και εχεις εντονο πονο σε συγεκριμενο δοντι(μπορεις να το προσδιορισεις)->καποια τερηδονα πινεις/τρως κατι ζεστο η κρυο και εχεις εντονο αλλα απροσδιοριστο πονο(δε ξερεις πιο δοντι ακριβως)->τερηδονα,καποιος νευρικος πονος.. θα πρεπει να πας στον οδοντιατρο σου για να σε εξσετασει,να αποκλεισει τα υπολοιπα ενδεχομενα(οσο πιο γρηγορα πας τοσο το καλυτερο..σκεψου..μπορει να γλιτωσεις μια απονευρωση):) Πρόσφατα μου άρχισε κ εμένα αυτό :( Έχει εδώ και 1 μήνα περίπου που όταν πίνω κρύο νερό ή όταν ανασαίνω κρύο αέρα, οχι ένα, αλλα ίσως όλα όσα έρχονται σε επαφή με το κρύο νερό/αέρα. Ναι σημειώσω ότι πλένω τα δόντια μου μετά απο κάθε γεύμα (δλδ 3 φορές την ημέρα), χρησιμοποιώ νήμα και στοματικό διάλλειμα (listerine). Τι μπορεί να φταίει; Θα επισκεφτώ σίγουρα οδοντίατρο μόλις βρώ χρόνο απλώς με τρώει η περιέργεια. Ελπίζω να μην υπάρχει κανα σημαντικό πρόβλημα :( edit: Α και χρόνια πολλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ευχαριστω πολυ κατ αρχην..να σαι καλα απο τη στιγμη που λες πως ποναν πολλα δοντια και οχι ενα συγκεκριμενο πιθανολογω πως προκειτε για καποιο νευρικο πονο,οχι για τερηδονα..ισως καποια ουλιτιδα η χρονια περιοδοντιτιδα(αν και εισαι μικρουλης) δυστυχως αν δε δω δε μπορω να πω..μονο εικασιες κανουμε.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ευχαριστω πολυ κατ αρχην..να σαι καλα απο τη στιγμη που λες πως ποναν πολλα δοντια και οχι ενα συγκεκριμενο πιθανολογω πως προκειτε για καποιο νευρικο πονο,οχι για τερηδονα..ισως καποια ουλιτιδα η χρονια περιοδοντιτιδα(αν και εισαι μικρουλης) δυστυχως αν δε δω δε μπορω να πω..μονο εικασιες κανουμε.. Ναι όμως μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό και άρχισε πρίν ένα μηνα περίπου. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η οδοντόβουρτσα (μέτριας σκληρότητας) σε περίπτωση που έχω ευαίσθητα δόντια η ούλα; Να πάρω μια μαλακή; Ευχαριστώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 οχι.δε σχετιζονται τα ουλα σου ματωνουν κατα τη διαρκεια του βουρτσισματος?οταν τρως κατι σκληρο?πχ μηλο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 οχι.δε σχετιζονται τα ουλα σου ματωνουν κατα τη διαρκεια του βουρτσισματος?οταν τρως κατι σκληρο?πχ μηλο? Όταν τρώω όχι, ποτέ. Άλλα τώρα τελευταία βλέπω λίγο αίμα μια στο τόοοοσο όταν τα πλένω... Τελευταία φορά που είδα τα ούλα να ματώνουν ήταν πριν λίγα χρόνια άλλα σταμάτησαν μετα απο λίγο καιρό αφού έκανα εναν καθαρισμό (η μήπως δεν ήταν αυτή η αιτία; ). Τι έχω γιατρέ; Θα ζήσω; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 μια χαρα εισαι... μην ανησυχεις.. μηπως πινεις πολυ κρυο νερο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 μια χαρα εισαι... μην ανησυχεις.. μηπως πινεις πολυ κρυο νερο? Μπα δεν πίνω πολύ κρύο νερό. Θερμοκρασίες δωματίου πάντα :D Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ephemere Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αγαπητή μου οδοντίατρε νομίζω ότι η καριέρα σου μόλις πέρασε σε άλλο επίπεδο.. (Ναι τυχαία πέτυχα το φόρουμ και έκανα register μόνο για να σου κάνω μια ερώτηση.. Τραγικό ε? Καταραμένες φοβίες :/) Πριν 1,5 μήνα λοιπόν πήγα σε μια οδοντίατρο και μου βρήκε ένα χαλασμένο δόντι. Το καθάρισε και μου είπε ότι ψιλοήθελε απονεύρωση, αλλά τελικά μου έκανε ένα απλό σφράγισμα αφού πρώτα έβαλε μια λευκή ουσία που ίσως αναγεννήσει την ρυτίνη. Με είδε τρομοκρατημένο και με λυπήθηκε πιστεύω.. Μου είπε βέβαια ότι δεν πετυχαίνει πάντα αυτό και αν δεν το νιώθω σχεδόν τέλεια σε 1-2 μήνες να ξανάρθω... Όπως κατάλαβες, δε νομίζω ότι δούλεψε.. Δεν πονάει ποτέ μόνο του αν και το νιώθω κάπως ζεστό (πριν το σφράγισμα πονούσε 1-2 μέρες το μήνα), αλλά αν πάω να φάω κάτι σκληρό το φοβάμαι πολύ, κατά κάποιο τρόπο δε το νοιώθω σταθερό, παρότι όσο και να το πειράζω με το δάκτυλο δεν κουνιέτε καθόλου. Επίσης στο κρύο νερό με ενοχλεί, ακόμα και όταν βάζω την οδοντόκρεμα πάνω του, τα 2-3 πρώτα δευτερόλεπτα το νιώθω το κρύο.. Ρωτάω λοιπόν, αφού μπορώ πολύ άνετα να ζήσω με αυτές τις ψιλοενοχλήσεις σε σχέση με την εναλλακτική λύση, πειράζει να το αγνοήσω? Λογικά αυτή τη στιγμή το δόντι δεν έχει τερηδόνα λόγω σφραγίσματος οπότε δεν χειροτερεύει έτσι δεν είναι? Κάτι μου λέει ότι αν ήταν τόσο απλό ούτε το 20% δε θα έκανε απονεύρωση ε? :/ Σόρρυ αν σε ταλαιπωρώ αλλά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα.. 3 φορές minimum τα πλένω πλέον τα δόντια μου από εκεί που τα έπλενα μία με το ζόρι.. Βασικά όπως και να έχει μάλλον σε κάνα εξάμηνο θα πάω για καθαρισμό και θα συζητήσω και μαζί της, οπότε έχεις τρεις επιλογές.. Ή θα μου πεις S.O.S. DANGER S.O.S. τσακίσου και πάνε αμέσως ή θα με καθησυχάσεις και θα με προετοιμάσεις ψυχολογικά για το αναπόφευκτο ή θα μου δώσεις τέλεια νέα.. Δέχομαι μόνο τις επιλογές 2 και 3, κανόνισε. Ελπίζω να μην σε έπρηξα πολύ.. Χίλια ευχαριστώ αν απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ψιλοη8ελε απονευρωση?ετσι ακριβως σου ειπε? καλε μου,ενα δοντι η 8ελει η δε 8ελει απονευρωση..ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει. η ρυτινη που λες πως εβαλε ουδεμια σχεση με την απονευρωση εχει..αλλο το ενα αλλο το αλλο..κατα πασα πιθανοτητα σου εβαλε το ειδικο τσιμεντακι που βαζουμε για να προστατεψουμε τον πολφο.. απο εκει και περα,δε μου λες αν εχεις καποια ενοχληση..το οτι το φοβασαι το καταλαβαινω αλλα αυτο,πιστεψε με δεν ειναι λογος να μην τρως κανονικα!! δε μου λες καν πιο δοντι ειναι... για να μη γραφουμε ασκοπα κατεβατα πες μου σε παρακαλω σε ποιο δοντι αναφερεσαι? εχεις καποια "παραπονα" απο το δοντι αυτο?το νιω8εις πιο ψηλο απο τα αλλα?ποναει?κα8ε ποτε?μερα η νυχτα?τι χαρακτηρα εχει ο πονος(αν υπαρχει)τελος οταν μασας,πονας?αν σφιξεις τα δοντια σου?αν τα χτυπησεις ελαφρα? δωσε μου λιγες πληροφοριες... να τονισω για αλλη μια φορα πως μονο υποθεσεις κανουμε..αν δε δω δε μπορω να πω με 100%βεβαιοτητα.. για να ηρεμησεις παντως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα... το χειροτερο ενδεχομενο σου ειναι να κανεις απονευρωση Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ephemere Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Sorry νόμιζα ότι ήταν πιο απλό. Είναι ο 1ος κάτω τραπεζίτης και αν θυμάμαι καλά, μου είπε ότι θέλει απονεύρωση, αλλά θα μου βάλει αυτό το υλικό που "αν είναι τόσο καλό όσο της λένε" θα αναγεννήσει το χαλασμένο κομμάτι και θα είναι οκ. Από ότι κατάλαβα δεν το είχε χρησιμοποιήσει πολές φορές πιο πριν και μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο αν θα δουλέψει, εξαρτάται από τον οργανισμό και αν σε 2 μήνες δεν το νιώθω πολύ καλά να ξαναέρθω. Αλλιώς σε 6 μήνες που θα πάω όπως και να έχει, θα βγάλουμε ακτινογραφία και θα δούμε. Αν φάω από εκείνη την πλευρά, δε νιώθω πόνο όταν μασάω αλλά για κάνα μισάωρο μετά θα νιώθω μια μικρή ενόχληση. Το κρύο νερό όμως είναι αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά. Π.χ. όταν πλένω τα δόντια μου, βρέχω την οδοντόβουρτσα, βάζω την οδοντόκρεμα και την ακουμπάω στο συγκρεκριμένο δόντι. Ε παρότι δεν είναι και τόσο κρύα η οδοντόβουρτσα, τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα δεν αντέχονται.. Μετά εντάξει το συνηθίζω. Κατά τα άλλα πάντα υπάρχει μια αίσθηση ότι είναι λίγο πιο ζεστό και ίσως λίγο πιο ψηλό, αλλά είναι ελάχιστη αίσθηση, ποτέ δεν πονάει έστω και λίγο από μόνο του. Ούτε αν σφίξω τα δόντια, ούτε αν το χτυπήσω. Μόνο με το κρύο νερό νιώθω μεγάλη ενόχληση.. Anyway παρότι ξέρω ότι δεν είναι η ιδέα μου και μόνο που τα γράφω καταλαβαίνω ότι ίσως είμαι λίγο υπερβολικός, οπότε ήδη έχεις βοηθήσει. Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 loipon τωρα που μου τα ειπες καπως πιο αναλυτικα μπορω να σου πω.. το υλικο αυτο που σου εβαλε υπαρχει.δε γραφεις και την ηλικια σου αλλα απο την αποφαση της να σου βαλει αυτο το υλικο συμπεραινω πως δεν εισαι ανω των 30 το υλικο αυτο απλα δινει το ερεθισμα για πιο γρηγορη "παραγωγη" αδαμαντινης.αποτελεσματα δε 8α δεις σε 2 μηνες αλλα σε κανα εξαμηνο...ως τοτε υπομονη αν πονας πολυ καλυτερα να πας απο τωρα στον γιατρο σου ο πονος που αναφερεις μετα την μασηση και κατα το βουρτσισμα η εστω την επαφη με κρυο νερο οφειλεται κατα πασα πιθανοτητα στο γεγονος οτι ακομα δεν εχει παραχθει προστατευτικο στρωμα για τον πολφο ΜΗΝ ΑΗΣΥΧΕΙΣ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ephemere Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι 23 είμαι και μόνο αυτό το δόντι είχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Αν χειροτερέψει θα πάω, αν συνεχίζει να πονάει μόνο με το κρύο νερό τότε θα περιμένω 5-6 μήνες. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts