LizaMal Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Το σημάδι που εχω είναι πιο άσπρο απο οτι το υπόλοιπο δόντι και όχι δεν φορούσαν σιδεράκια... Οσον αφορα το σφραγισμα η οδοντίατρος μου,μου ειπε τα όσα σας ειπα! Απλα θελω πολυ να πιστεύω οτι με τον καιρό θα φύγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Το σημάδι που εχω είναι πιο άσπρο απο οτι το υπόλοιπο δόντι και όχι δεν φορούσαν σιδεράκια... Οσον αφορα το σφραγισμα η οδοντίατρος μου,μου ειπε τα όσα σας ειπα! Απλα θελω πολυ να πιστεύω οτι με τον καιρό θα φύγει! Aν δεν σε "καλυπτει" η γιατρος σου, πηγαινε και σε εναν αλλον για μια δευτερη γνωμη, εμεις εδω στο myphone μπορει να βγαλουμε λαθος γνωματευση και να σου πουμε πως πρεπει να βαλεις μασελα! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Τα σφραγίσματα που έχουμε στα δόντια μας,πρέπει μετά από κάποια χρόνια να τα ''ανοίγουμε'' να τα ελέγχει ο γιατρός & να τα ξανασφραγίζουμε ή είναι υπερβολή; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ανάλογα. δεν υπαρχει κανένας που να μπορεί να σου πει με σιγουριά πως πρέπει ή δεν πρέπει. Εαν ένα σφράγισμα έχει γίνει οπως πρέπει και ο ασθενής ακολουθεί τις οδηγίες που του έχεις δώσει περι στοματικής υγιεινής, τότε δε θα χρειαστεί επανέλεγχος -σχεδον- ποτέ. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, θεωρώ πως πρέπει να ελεγχονται (χωρις να ανοιχτουν αρχικα). Αν κατι μας κινει τις υποψίες, τότε επανάληψη. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σημάδι που εχω είναι πιο άσπρο απο οτι το υπόλοιπο δόντι και όχι δεν φορούσαν σιδεράκια... Οσον αφορα το σφραγισμα η οδοντίατρος μου,μου ειπε τα όσα σας ειπα! Απλα θελω πολυ να πιστεύω οτι με τον καιρό θα φύγει! ωραία, απέκλεισες ένα πιθανό λόγο.μένουν οι υπόλοιποι Aν δεν σε "καλυπτει" η γιατρος σου, πηγαινε και σε εναν αλλον για μια δευτερη γνωμη, εμεις εδω στο myphone μπορει να βγαλουμε λαθος γνωματευση και να σου πουμε πως πρεπει να βαλεις μασελα! :p ακριβως αυτο. χωρίς κλινική εικόνα μόνο γενικότητες μπορούμε να σου πούμε, ακόμα κι εγώ που είμαι οδοντίατρος :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Επειδή είμαι τελειώς άσχετος με αυτά θέλω να ρωτήσω κάποιον αν γνωρίζει.. Έβαλα ένα εμφύτευμα το χειμώνα και πήγα στον προσθετολόγο για να βάλη τη θήκη και το προσθετικό μέρος. Μου είπε πριν ξεκινήσουμε να κάνω έναν καθαρισμό για να μπορεσει να πάρει το αποτύπωμα και αν θέλω να κάνω και λεύκανση ώστε να είναι τελείως ομοιόμορφο και να φαίνεται καλύτερα . Μου είπε ότι υπάρχουν 2 τρόποι ο ένας με τη λάμπα και ο άλλος με τα ναρθηκακια στο σπίτι. Και οι 2 εξίσου αποτελεσματικοί. Για το κόστος μου είπε μια τιμή 600 ευρώ (μόνο για τη λεύκανση) που μου φαίνονται υπερβολικά γιατί βλέπω τιμές 150-200 ευρώ εδώ στην ΑΘήνα σε κέντρα που εξειδικεύονται με την αισθητική των δοντιών. Σε ένα τυχαία που πηρα τηλ μου είπε ότι χρησιμοποιούν ένα προιον της siemens (nightκάτι) με 16 ή 17% περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο του υδρογόνου που κάτι αντίστοιχο μου είχε πει και ο πρώτος γιατρός. Δεν μπορώ να εξηγήσω το κόστος που μου είπε ο προσθετολόγος με τις τιμές που βρίσκω. Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν υπολόγισα. Επίσης επειδή έχω διαβάσει κάποιους κινδύνους που μπορεί να υπάρχουν από το υλικό για τη λεύκανση.. ισχύει ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 τετοιου ειδους γιατροι (ειδικοι) να ξερεις οτι ειναι πολλοι ακριβοτεροι απο τους απλους-κοινους οδοντιατρους,βεβαια και η δουλεια τους ειναι πολυ πιο επαγγελματικη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 τετοιου ειδους γιατροι (ειδικοι) να ξερεις οτι ειναι πολλοι ακριβοτεροι απο τους απλους-κοινους οδοντιατρους,βεβαια και η δουλεια τους ειναι πολυ πιο επαγγελματικη. Το καταλαβαίνω, αλλά για μια λεύκανση στο σπίτι (που φοράς δηλαδή τα ναρθηκακια οπως μου πε) δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Στα δίνει σπίτι και τα φοράς κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα οπότε δεν μπορώ να δικαιολογήσω την 4πλάσια παραπάνω τιμή. Εκτός αν είναι κάτι που δεν υπολογίζω. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που θέλω μια λεύκανση (εκτός των άλλων) στο σπίτι δεν με ενδιαφέρει τόσο στο ποιον θα πάω όσο στο υλικό και στην αποτελεσματικότητά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Τι θα πει πιο "επαγγελματική" δουλεια? και οι 2 οδοντίατροι είναι! Οι μόνες επίσημα αναγνωρισμένες ειδικότητες στην ελλάδα, εν έτη 2017 είναι αυτη του γναθοχειρουργού και του ορθοδοντικού. Απο εκεί και περα ειδικά για την λεύκανση είτε πάει στον έναν είτε στον άλλο το αποτέλεσμα με το ίδιο υλικό θα είναι ακριβώς το ίδιο. Πάντως σκέψου το 2 και 3 και 10 φορες γιατί η λεύκανση δεν διαρκεί για πάντα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Τι θα πει πιο "επαγγελματική" δουλεια? και οι 2 οδοντίατροι είναι! Οι μόνες επίσημα αναγνωρισμένες ειδικότητες στην ελλάδα, εν έτη 2017 είναι αυτη του γναθοχειρουργού και του ορθοδοντικού. Απο εκεί και περα ειδικά για την λεύκανση είτε πάει στον έναν είτε στον άλλο το αποτέλεσμα με το ίδιο υλικό θα είναι ακριβώς το ίδιο. Πάντως σκέψου το 2 και 3 και 10 φορες γιατί η λεύκανση δεν διαρκεί για πάντα. Το γνωρίζω ότι δε διαρκεί για πάντα. Ο μόνος απαραίτητος είναι ο καθαρισμός πριν από την τελεική φάση της θήκης για το εμφύτευμα. Τη λεύκανση εγώ τη ρώτησα και μου είπε ότι θα έβγαινε καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε και στο εμφύτευμα να δώσει το ίδιο χρώμα. 600 ευρώ σίγουρα δε θα τα έδινα για μια λεύκανση όπως μου την πρότεινε ο προσθετολόγος - γναθουχειρουργος. Αλλά αν με 150 ευρώ που βρίσκω είναι το ίδιο αποτέλεσμα δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ακριβό όσο και να κρατήσει. Το μόνο που με απασχολεί είναι κατά πόσο επικίνδυνη ή όχι είναι γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλά για το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 εξαρταται απο την κατάσταση των ούλων σου. αν εχεις ουλιτιδα, ξεχασε το καλύτερα. Προσωπικά έχω κανει 3-4 φορες λευκανση, αλλα εγω δε πιανομαι, ειμαι του επαγγελματος. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Οι οδοντόκρεμες zendium ειναι τοσο καλες οσο ακούγεται? Σε σχεση με τις "απλες" golgate/aim/κλπ αξιζουν τη διαφορά τιμής??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Οι οδοντόκρεμες zendium ειναι τοσο καλες οσο ακούγεται? Σε σχεση με τις "απλες" golgate/aim/κλπ αξιζουν τη διαφορά τιμής??? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕγώ χρησιμοποιώ τη lacalut. Λίγο ακριβή αλλά κορυφαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greamer12 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 διβαζω παντου οταν ψαχνω για ποιο υγιεινη-φυσικη οδοντοπαστα,ολο και περισσοτερο για την γλυκερινη.λενε οτι περιβαλει το δοντι σαν διαφανο καλυμα και δεν του επιτρεπει να αποροφησει ολα τα συστατικα που χρειαζεται για να διατηρειται γερο.αυτο γινεται με καθε βουρτσισμα.ειναι μια νεα μοδα ανακαλυψη η' εχει λογικη?γιατι ολες οι οδοντοκρεμες εχουν την γλυκερινη σαν βασικο υλικο για να γινει ******* σαν υφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αυτές που υπόσχονται λεύκανση κάνουν δουλειά? Μιλαω για οδοντόκρεμες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Από ότι μου έχει πει οδοντίατρος, όποια οδοντόκρεμα & να χρησιμοποιείς δεν έχει τόση σημασία όσο το να πλένεις με αυτή τα δόντια σου 2-3 φορές τη μέρα. Απαραίτητο & το οδοντόνημα. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι τα όξινα-πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια-επηρεάζουν το σμάλτο των δοντιών με συνέπεια να ''τρώνε'' τα δόντια. Γι'αυτό μετά από κάθε όξινο πρέπει να ξενερίζουμε το στόμα & ακόμα καλύτερα να πλένουμε τα δοντάκια μας! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariad97 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Παιδιά βοήθεια! Με πονάει το μπροστινό μου δόντι υπερβολικά, (είχα πάει πριν μισό χρόνο περίπου στον οδοντίατρο επειδή είχε σαπίσει ελάχιστα μου το καθάρισε και το σφράγισε) και τώρα παγώνει όταν πίνω κάτι κρύο και καίγεται όταν πίνω κάτι ζεστό, μάλλον θέλει απονεύρωση. Πείτε μου αν πονάει και πόσο γιατί έχω τρομοκρατηθεί, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Παιδιά βοήθεια! Με πονάει το μπροστινό μου δόντι υπερβολικά, (είχα πάει πριν μισό χρόνο περίπου στον οδοντίατρο επειδή είχε σαπίσει ελάχιστα μου το καθάρισε και το σφράγισε) και τώρα παγώνει όταν πίνω κάτι κρύο και καίγεται όταν πίνω κάτι ζεστό, μάλλον θέλει απονεύρωση. Πείτε μου αν πονάει και πόσο γιατί έχω τρομοκρατηθεί, ευχαριστώ εκ των προτέρων.Οκ δεν πονάει τόσο η διαδικασία της απονευρωσης. Μετά για 2 με 3 μέρες θα έχεις κάποιες μικρές ενοχλήσεις από το πείραγμα στο εσωτερικό του δοντιού αλλα οχι τπτ τρελο. Θα σου πει να παρεις κ καποια παυσιπονα. Μην τρελαίνεσαι...Πλέον δεν είναι επίπονη η διαδικασία. Περαστικα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariad97 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σε περίπτωση που ξέρω, έδωσαν αντιβιοτικό για 2-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δυόσμος παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 χρησιμοποιω φυτικες οδοντοκρεμες.τωρα ομως διαβασα μια καινουρια ταση που ενας οδοντιατρος το εκανε βαιραλ και υιοθετηθηκε σαν ταση απο τον κοσμο .ειπε οτι η γλυκερινη που περιεχεται στις οδοντοκρεμες για να ειναι ρευστες και με μαλακη υφη οταν βουρτσιζουμε τα δοντια μας αφηνει ενα λεπτο διαφανο φιλμ που καλυπτει το σμαλτο .οτι εχει μεινει πριν το βουρτσισμα απο μικροβια εγλωβιζεται και δεν γινεται η φυσικη επδιορθωση απο τα μεταλλα του οργανισμου που πανε πανω στο δοντι.ετσι το δοντι χαλαει. εγω παλι αναρωτιεμαι..η γλυκειρνη υπαρχει παντου στα σαπουνια.συμβαινει το ιδιο και στα χερια μας?στο προσωπο και στο σωμα? εκει επειδη δεν ειναι σκληρη επιφανεια δεν γινεται το ιδιο? α και ξεχασα να αναφερω οτι για να φυγει αυτος ο υμενας μετα το βουρτσισμα χρειαζεται ενας αριθμος 10 βουρτσισματων χωρις οδοντοκρεμα για να φυγει,καπου εκει... https://arcanum.ca/2012/04/29/whats-the-problem-with-glycerine-in-toothpaste/ ποια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Διάβασα για λεύκανση λέει δοντιών, 2-3 φορές την εβδομάδα βουτάμε την οδοντοβουρτσα σε ελαιόλαδο, μετά σε σκόνη κουρκουμα και βουρτσιζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Διάβασα για λεύκανση λέει δοντιών, 2-3 φορές την εβδομάδα βουτάμε την οδοντοβουρτσα σε ελαιόλαδο, μετά σε σκόνη κουρκουμα και βουρτσιζουμε. o κουρκουμας λευκαινει;;; Γιατι ωπου μου εχει πεσει στην κουζινα ο λεκες δε φευγει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 χαχα δε ξέρω..πάντως είναι όντως έντονος.βάζω μια κουταλιτσα μικρή ίσα ίσα σε 1.5lt τσάι για υο γυμναστήριο και το δίνει όλο βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 o κουρκουμας λευκαινει;;; Γιατι ωπου μου εχει πεσει στην κουζινα ο λεκες δε φευγει με τιποτα η πληροφορία της ημέρας: δοκίμασε να αφήσεις τον λεκέ στο φως του ήλιου για κάποια ώρα και ...θα γίνει θαύμα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts