1628 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 On 10/5/2022 at 9:44 ΜΜ, Inevar said: Άρχισαν τα όργανα; EIΣAI ΦOITHTHΣ; AN NAI, ΣTEIΛE TO EN ENEPΓEIA ΠAΣO H ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΦOITHΣHΣ ΣE IEK/KOΛΛEΓIO/EΠAΣ/ΣTPATIΩTIKH ΣXOΛH KAI H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΘA ANANEΩΘEI ΣTON APIΘMO ΣOY! ΣTEIΛE TO ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΣOY & TON CU APIΘMO ΣOY EΔΩ: custudent@vodafone.com Δηλαδή θα μου το κόψουν και αν ναι θα χάσω τα γκιγκα; Μετά από αυτό το μνμ μου ήρθε νέο που αναφέρει ότι η φοιτητική προσφορά έληξε και να τους καλέσω για να με ενημερώσουν για καρτοπρογραμμα.. Ξέρετε τι προτεινουν? Το είχα περίπου μια δεκαετία στο όνομα αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 2 minutes ago, 1628 said: Μετά από αυτό το μνμ μου ήρθε νέο που αναφέρει ότι η φοιτητική προσφορά έληξε και να τους καλέσω για να με ενημερώσουν για καρτοπρογραμμα.. Ξέρετε τι προτεινουν? Το είχα περίπου μια δεκαετία στο όνομα αλλού... Πόσο καιρό μετά το πρώτο μήνυμα σου το κόψανε; Για να ξέρω δηλαδή. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Περίπου 15 μέρες μετά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 3 ώρες πριν, 1628 said: Περίπου 15 μέρες μετά Έχουν περάσει ακριβώς 17 ημέρες για εμένα, ιδωμεν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Μου ήρθε μνμ και στην εφαρμογή myCU ότι έληξε το φοιτητικό Με πηραν τηλ από voda και μου πρότειναν καρτοπρόγραμμα με 10 ευρώ για 24 μήνες, 600 προς voda, 1000 προς όλους, 100 sms και 5gb internet κάθε μήνα (τυχόν περίσσευμα δεν μεταφέρεται) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 1 hour ago, 1628 said: Μου ήρθε μνμ και στην εφαρμογή myCU ότι έληξε το φοιτητικό Με πηραν τηλ από voda και μου πρότειναν καρτοπρόγραμμα με 10 ευρώ για 24 μήνες, 600 προς voda, 1000 προς όλους, 100 sms και 5gb internet κάθε μήνα (τυχόν περίσσευμα δεν μεταφέρεται) Σου εξαφανίστηκαν και τα φοιτητικά πακέτα;Δεν στο γύρισαν σε σπέσιαλ;Τι τιμή το καρτοπρόγραμμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 1 hour ago, aektzhs 1 said: Σου εξαφανίστηκαν και τα φοιτητικά πακέτα;Δεν στο γύρισαν σε σπέσιαλ;Τι τιμή το καρτοπρόγραμμα; Το γράφω, 10 ευρώ για 2 χρονια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Άρα αυτό το τηλέφωνο εξ Αθηνών που κάλεσε τρείς φορές και φυσικά δεν το σήκωσα , ήταν μάλλον δικό τους. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Σε εσάς που το έκοψαν ποτέ μπήκατε πανεπιστήμιο;;;;Για να ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχούμε η όχι :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 7 minutes ago, HEO said: Σε εσάς που το έκοψαν ποτέ μπήκατε πανεπιστήμιο;;;; Για να ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχούμε η όχι 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ποτέεε... 😉😂😂😋 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Ποτέεε... Μια χαρά ;)Sent from my Power 3 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 Κι εγώ ποτέ, το είχα πάρει πριν μία δεκαετία από μία φοιτήτρια.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) αν δεν ανανεωσω το πακετο μου xclusive 8.5 που ληγει σε 5 μερες τι θα γινει; θα χασω απλα τα υπολοιπα ομιλιας και data η χανεται και το φοιτητικο? Edited June 9, 2022 by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 τα υπόλοιπα μόνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 αν δεν ανανεωσω το πακετο μου xclusive 8.5 που ληγει σε 5 μερες τι θα γινει; θα χασω απλα τα υπολοιπα ομιλιας και data η χανεται και το φοιτητικο?To φοιτητικό δεν χάνεται αν δεν ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτοSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Οκ ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Και κάτι ακόμα. Σε πόσο χρόνο θα μπει φραγή στην γραμμή. Πότε θα κλείσει ο αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Η ανανέωση υπολοίπου των ευρώ (top up με οποιοδήποτε τρόπο) διατηρεί το υπάρχον υπόλοιπο των ευρώ για ακόμα 6 μήνες από την "κάρτα" στα φοιτητικά CU. Από εκεί και πέρα, υπολόγισε άλλο 1 μήνα για να μπει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και sms. και ακόμη 6 μήνες πέρα από το παραπάνω για την απώλεια της κατοχής του φοιτητικού CU από το ονομά σου. Τα data για τα apps της Vodafone θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς ως τότε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Οπότε για 6 μήνες θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρηματικό υπόλοιπο μου χωρίς να ενεργοποιήσω ή να ανανεώσω κάποιο πακέτο. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Οπότε για 6 μήνες θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρηματικό υπόλοιπο μου χωρίς να ενεργοποιήσω ή να ανανεώσω κάποιο πακέτο. Σωστά; Ναι έτσι είναι... αλλά καλού κακού τσεκαρεις κιόλας από την εφαρμογή πότε λήγει το υπόλοιποSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Μέρα και νύχτα μου τηλεφωνεί αυτός ο αριθμός 2130062289 αλλά δεν το σηκώνω. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Από εκεί ξεκινάνε όλα.... Κι εγώ το ίδιο έκανα, ώσπου ήρθε το μνμ της λήξης του φοιτητικού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Just now, 1628 said: Από εκεί ξεκινάνε όλα.... Κι εγώ το ίδιο έκανα, ώσπου ήρθε το μνμ της λήξης του φοιτητικού.... Δηλαδή να απαντήσω και να απαιτήσω να το κάνουν special; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Σε πρώτη φάση, θα σε ενημερώσουν ότι έληξε και μετά θα σου πουν τι σου προσφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 (edited) 17 minutes ago, 1628 said: Σε πρώτη φάση, θα σε ενημερώσουν ότι έληξε και μετά θα σου πουν τι σου προσφέρουν Η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, δηλαδή σποραδικές εως και αρκετές κλήσεις, οι οποίες φυσικά εμέναν αναπάντητες και συνέχιζε ακάθεκτα το φοιτητικό μου να υπάρχει. Απλά τώρα σκέφτομαι με ποια λύση θα χάσω τα λιγότερα. Με το να το σηκώσω ή να μην το σηκώσω την επόμενη φορά που θα τηλεφωνήσουν; Edited June 16, 2022 by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts