Jump to content

Αγορά Android κινητού μέχρι 150€

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας και καλώς σας βρήκα, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω κινητό Android μέχρι 150€.

Στην αρχή όταν άρχισα να κοιτάω για κινητό από αυτά που είδα στον skroutz πήγαινα για κάτι προς samsung trend plus, core ή core plus αλλά αφότου διάβασα μερικά πράγματα στο φόρουμ είδα ότι λένε να μείνεις μακριά από φτηνό samsung. Είναι όντως τόσο κακές συσκευές και βγάζουν τόσα προβλήματα;

Αφού λοιπόν ξανά κοίταξα έχοντας νέες πληροφορίες κατέληξα στα εξής τρία:

LG L9 II,

Sony XPeria M και

Huawei Ascend G525

Εσείς ποιο προτείνετε από αυτά η και από οπουδήποτε άλλο;

(Γενικά δεν πολύ ψήνομαι για παραγγελία από κίνα όχι λόγο κολλήματος αλλά γιατί η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα και δεν θέλω να περιμένω κάνα μήνα να μου έρθει η συσκευή)

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Για σας και καλώς σας βρήκα, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω κινητό Android μέχρι 150€.

Στην αρχή όταν άρχισα να κοιτάω για κινητό από αυτά που είδα στον skroutz πήγαινα για κάτι προς samsung trend plus, core ή core plus αλλά αφότου διάβασα μερικά πράγματα στο φόρουμ είδα ότι λένε να μείνεις μακριά από φτηνό samsung. Είναι όντως τόσο κακές συσκευές και βγάζουν τόσα προβλήματα;

Αφού λοιπόν ξανά κοίταξα έχοντας νέες πληροφορίες κατέληξα στα εξής τρία:

LG L9 II,

Sony XPeria M και

Huawei Ascend G525

Εσείς ποιο προτείνετε από αυτά η και από οπουδήποτε άλλο;

(Γενικά δεν πολύ ψήνομαι για παραγγελία από κίνα όχι λόγο κολλήματος αλλά γιατί η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα και δεν θέλω να περιμένω κάνα μήνα να μου έρθει η συσκευή)

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

καλώς ήρθες φίλε μου, το L9ii ειναι ανώτερο σε όλα απο τα άλλα δυο κινητά που αναφερεις (κάμερα, οθόνη, μνήμη κλπ.) και είναι μια πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά του.

εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και το motorola motο G που ειναι ταχύτατο και με καθαρό android, αλλά δεν επεκτείνεται η μνήμη του καθώς δεν έχει υποδοχή κάρτας micro sd

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Το είχα δει το Motorola Moto G αλλά το ζήτημα με την μνήμη με προβλημάτισε για αυτό δεν το έβαλα στις επιλογές μου γιατί γενικά θέλω να έχω μνήμη γιατί φορτώνω πολλά τραγούδια που ούτε για αυτά δεν φτάνει η μνήμη του οπότε ούτε λόγος για εφαρμογές μετά.

Γενικά επίσης να πω ότι δεν με ενδιαφέρει να παίζω απαιτητικά παιχνίδια η κάτι τέτοιο (σπάνια παίζω). Αυτό που θέλω είναι να ακούω την μουσική μου, να μπαίνω στο internet και να μπορώ να έχω και καμιά εφαρμογούλα.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Το είχα δει το Motorola Moto G αλλά το ζήτημα με την μνήμη με προβλημάτισε για αυτό δεν το έβαλα στις επιλογές μου γιατί γενικά θέλω να έχω μνήμη γιατί φορτώνω πολλά τραγούδια που ούτε για αυτά δεν φτάνει η μνήμη του οπότε ούτε λόγος για εφαρμογές μετά.

Γενικά επίσης να πω ότι δεν με ενδιαφέρει να παίζω απαιτητικά παιχνίδια η κάτι τέτοιο (σπάνια παίζω). Αυτό που θέλω είναι να ακούω την μουσική μου, να μπαίνω στο internet και να μπορώ να έχω και καμιά εφαρμογούλα.

τότε L9ii δαγκωτό απο μένα:)

Με 15 ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρει το LG L90. Από τα VFM σε αυτά τα λεφτά.

Μαμήσια Kitkat, τούμπανο μπαταρία, πολύ καλό ηχείο και αρκετά γρήγορο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389802&page=5

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

To l9ii εχει hd οθονη αλλα μικροτερη μπαταρια, ενω το l90 εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα οθονη 540 x 960 pixels

Το L90 σε σχέση με το L9 II εκτός από πολύ καλύτερη μπαταρία είναι τετραπύρηνο και είναι μοντέλο 2014 με μαμήσια kit kat. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει σε παλιότερο μοντέλο.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016