Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εαν τους ζητησω ξερω εγω να βάλουν το playstore και να βγάλουν τις κινεζικές εφαρμογές και να βάλουν και φορτιστής Ευρώπης και να βάλουν ελληνικα θα με χρεώσουν extra??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ανάλογα το μαγαζί. Προτίμησε ένα εκ των vickmall,minideal, geekbuying που είναι αξιόπιστα, δεν χρεώνουν έξτρα και ειδικά τα δύο πρώτα βάζουν και κάνα δωράκι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ναι απο minideal θα έπαιρνα ετσι και αλλιως......μιλιςα με μια κυρια και μου ειπε οτι εχει 2 δώρα: μια ζελατινα και μια θηκη σιλικονης......ομως μετα δεν απαντούσε στο εαν θα χρειαστεί έξτρα λεφτα για ολα αυτα που ειπα πριν....το minideal χρεώνει έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν χρειάζονται έξτρα λεφτά. Ζήτα και ένα otg καλωδιάκι να το έχεις. Και αυτό τζάμπα θα το πάρεις (ενδέχεται να χρειαστεί να επιμείνεις λίγο). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τι ειναι το otg?κατι αλλο......ειμαι ενα βήμα πριν την αγορα αλλα βλεπω το samsung galaxy core.......το οποιο φαινεται σαν ενα απο τα αρχαία νόκια χωρις ιντερνετ και χωρις αφή μπροστα στο xiaomi redmi note απο οτι καταλαβα.......σωστα η λαθος?καλυτερο η χειρότερο το core? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλύτερο το xiaomi αλλά μην νομίζεις και εσύ ότι παίρνεις καμιά κινήταρα. Ένα τίμιο για τα λεφτά του κινητό παίρνεις Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο......... Edited July 21, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο......... να λες δεν την ξέρετε την εχω μονο για μενα :lol::lol: Edited July 21, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο......... Μπάμπης θα λες.Ποιος θα σε ρωτήσει τι κινητό εχεις? Edited July 21, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τι?γιατι ολοι κανετε παράθεση??? ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοουσα εαν με παρακολουθεί..........δηλαδη εαν με βλεπει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Προσπαθούν να σου απαντήσουν με την παράθεση, αλλά με τον τρόπο που γράφεις δημιουργείς πρόβλημα στο σύστημα. Μετά τα σημεία στίξης βάζουμε κενό, εναλλακτικά εμφανίζεται το μισό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τι ειναι το otg?κατι αλλο......ειμαι ενα βήμα πριν την αγορα αλλα βλεπω το samsung galaxy core.......το οποιο φαινεται σαν ενα απο τα αρχαία νόκια χωρις ιντερνετ και χωρις αφή μπροστα στο xiaomi redmi note απο οτι καταλαβα.......σωστα η λαθος?καλυτερο η χειρότερο το core? Το otg είναι για να συνδέεις ποντίκια, πληκτρολόγια, στικάκια, σκληρούς δίσκους... Το core είναι αστείο μπροστά στο xiaomi note... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αυτο ελεγα και εγω!!!!!! Και οποιος τολμήσει να ειρωνευτει θα δει το κινητο του να γινεται μπακατελα μπροστα στο xiaomi!!!! Egodemis αυτο θα λεω!!!! Αχαχαχαχαχαχ. Και κατι τελευταιο (θα μου πειτε οτι σας εχω πρήξει!!!! Αχαχαχαχ ;) ) xiaomi redmi note vs samsung galaxy s4 !!!!!!!τι λετε? ο θείος μου εχει το s4 και μου λεει οτι τα κινεζικά ειναι βλακειες!!!! Ελπιζω να του αποδείξω το αντίθετο!!!!! Χαχαχαχαχα τωρα θα του εκδικηθώ ΟΛΟΥΣ στην οικογενεια που εχουν samsung και iphone 3-4s αχαχχαχαχαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το συγκεκριμένο κινέζικο για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καταντάει σαχλαμάρα το ολο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δυστυχώς... :mad: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πράγματι έχει καταντήσει αστείο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καταντάει σαχλαμάρα το ολο θεμα. Oh yeah!!!!!!χαχαχαχαχκαταληξα στο xiaomi redmi note!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ανάσταση. Με το καλό να το χαρείς. Το είδα σήμερα και αποκόμισα πολύ θετικές εντυπώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Χ χααχαχα ευχαριστω!!!!αλλα μετα τον Αύγουστο να μαζεύω και τα λοιπά χρήματα και ειμαστε οκ!!!!!!η τιμη θα πεσει και αλλο?η θα ξανα ανεβεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Χ χααχαχα ευχαριστω!!!!αλλα μετα τον Αύγουστο να μαζεύω και τα λοιπά χρήματα και ειμαστε οκ!!!!!!η τιμη θα πεσει και αλλο?η θα ξανα ανεβεί? πιο πιθανο να πεσει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστω!!!!! Και ενα τιτανοτεραστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους για το πρήξιμο!!!!!!!αχχαχαχα λοιπον......εαν πεσει η τιμη στο xiaomi mi3 οταν εχω τα,λεφτα θα βαλω κατι παραπανω για να παρω!!!!!!!εαν αξιζει φυσικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστω!!!!! Και ενα τιτανοτεραστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους για το πρήξιμο!!!!!!!αχχαχαχα λοιπον......εαν πεσει η τιμη στο xiaomi mi3 οταν εχω τα,λεφτα θα βαλω κατι παραπανω για να παρω!!!!!!!εαν αξιζει φυσικα..... Μod προλαβαινεις να το κλειδωσεις πριν αλλάξει πάλι γνώμη!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μod προλαβαινεις να το κλειδωσεις πριν αλλάξει πάλι γνώμη!!!:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ενταξει!!!!! Χ χααχαχαχ να μην γελάσουμε και λιγο?πλακιτσα!!!!!!!!xiaomi redmi note και ΤΕΛΟΣ!!!!!-ευχαριστω που με ακούσατε!!!- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts