Jump to content

Να αγοράσω κλώνο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν τους ζητησω ξερω εγω να βάλουν το playstore και να βγάλουν τις κινεζικές εφαρμογές και να βάλουν και φορτιστής Ευρώπης και να βάλουν ελληνικα θα με χρεώσουν extra???

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανάλογα το μαγαζί. Προτίμησε ένα εκ των vickmall,minideal, geekbuying που είναι αξιόπιστα, δεν χρεώνουν έξτρα και ειδικά τα δύο πρώτα βάζουν και κάνα δωράκι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι απο minideal θα έπαιρνα ετσι και αλλιως......μιλιςα με μια κυρια και μου ειπε οτι εχει 2 δώρα: μια ζελατινα και μια θηκη σιλικονης......ομως μετα δεν απαντούσε στο εαν θα χρειαστεί έξτρα λεφτα για ολα αυτα που ειπα πριν....το minideal χρεώνει έξτρα?

Δεν χρειάζονται έξτρα λεφτά. Ζήτα και ένα otg καλωδιάκι να το έχεις. Και αυτό τζάμπα θα το πάρεις (ενδέχεται να χρειαστεί να επιμείνεις λίγο).

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τι ειναι το otg?κατι αλλο......ειμαι ενα βήμα πριν την αγορα αλλα βλεπω το samsung galaxy core.......το οποιο φαινεται σαν ενα απο τα αρχαία νόκια χωρις ιντερνετ και χωρις αφή μπροστα στο xiaomi redmi note απο οτι καταλαβα.......σωστα η λαθος?καλυτερο η χειρότερο το core?

Καλύτερο το xiaomi αλλά μην νομίζεις και εσύ ότι παίρνεις καμιά κινήταρα. Ένα τίμιο για τα λεφτά του κινητό παίρνεις

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο......... Edited by navi55

Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο.........

να λες δεν την ξέρετε την εχω μονο για μενα :lol::lol:

Edited by navi55

Καλα βρε με παρακολουθείς!!!;; χαχαχαχαχα αυτο ποστευα!! το προβλημα μου ειναι:οταν με ρωτάνε τι μάρκα ειναι ...... τι θα λεω? xiaomi ??? θα με κοιτάξουν σαν να είδαν εξωγήινο.........

Μπάμπης θα λες.Ποιος θα σε ρωτήσει τι κινητό εχεις?

Edited by navi55

Τι?γιατι ολοι κανετε παράθεση???

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοουσα εαν με παρακολουθεί..........δηλαδη εαν με βλεπει........

Προσπαθούν να σου απαντήσουν με την παράθεση, αλλά με τον τρόπο που γράφεις δημιουργείς πρόβλημα στο σύστημα. Μετά τα σημεία στίξης βάζουμε κενό, εναλλακτικά εμφανίζεται το μισό μήνυμα.

Τι ειναι το otg?κατι αλλο......ειμαι ενα βήμα πριν την αγορα αλλα βλεπω το samsung galaxy core.......το οποιο φαινεται σαν ενα απο τα αρχαία νόκια χωρις ιντερνετ και χωρις αφή μπροστα στο xiaomi redmi note απο οτι καταλαβα.......σωστα η λαθος?καλυτερο η χειρότερο το core?

Το otg είναι για να συνδέεις ποντίκια, πληκτρολόγια, στικάκια, σκληρούς δίσκους... Το core είναι αστείο μπροστά στο xiaomi note...

Αυτο ελεγα και εγω!!!!!! Και οποιος τολμήσει να ειρωνευτει θα δει το κινητο του να γινεται μπακατελα μπροστα στο xiaomi!!!! Egodemis αυτο θα λεω!!!! Αχαχαχαχαχαχ. Και κατι τελευταιο (θα μου πειτε οτι σας εχω πρήξει!!!! Αχαχαχαχ ;) ) xiaomi redmi note vs samsung galaxy s4 !!!!!!!τι λετε? ο θείος μου εχει το s4 και μου λεει οτι τα κινεζικά ειναι βλακειες!!!! Ελπιζω να του αποδείξω το αντίθετο!!!!! Χαχαχαχαχα τωρα θα του εκδικηθώ ΟΛΟΥΣ στην οικογενεια που εχουν samsung και iphone 3-4s αχαχχαχαχαχαχαχαχ

Το συγκεκριμένο κινέζικο για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό.

Δυστυχώς... :mad:

Ανάσταση. Με το καλό να το χαρείς. Το είδα σήμερα και αποκόμισα πολύ θετικές εντυπώσεις.

Χ χααχαχα ευχαριστω!!!!αλλα μετα τον Αύγουστο να μαζεύω και τα λοιπά χρήματα και ειμαστε οκ!!!!!!η τιμη θα πεσει και αλλο?η θα ξανα ανεβεί?

Χ χααχαχα ευχαριστω!!!!αλλα μετα τον Αύγουστο να μαζεύω και τα λοιπά χρήματα και ειμαστε οκ!!!!!!η τιμη θα πεσει και αλλο?η θα ξανα ανεβεί?

πιο πιθανο να πεσει.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστω!!!!! Και ενα τιτανοτεραστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους για το πρήξιμο!!!!!!!αχχαχαχα λοιπον......εαν πεσει η τιμη στο xiaomi mi3 οταν εχω τα,λεφτα θα βαλω κατι παραπανω για να παρω!!!!!!!εαν αξιζει φυσικα.....

Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστω!!!!! Και ενα τιτανοτεραστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους για το πρήξιμο!!!!!!!αχχαχαχα λοιπον......εαν πεσει η τιμη στο xiaomi mi3 οταν εχω τα,λεφτα θα βαλω κατι παραπανω για να παρω!!!!!!!εαν αξιζει φυσικα.....

Μod προλαβαινεις να το κλειδωσεις πριν αλλάξει πάλι γνώμη!!!:lol: