Jump to content

Να αγοράσω κλώνο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δλδ για να καταλαβω.........το nokia lumia 520 αναβαθμίζεται συνεχώς???γιατι στο ipad 3 που εχω καποια στιγμη θα "σκαλωσει" σε μια αναβάθμιση και τελος.......θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικό για μενα!!!!!αχαχαχααχ μην γελασετε παρακαλω......minecraft pocket edition θα το παιζει χωρις να λαγκαρει?(έφηβος ειμαι.....μην νομίζετε οτι παίζω minecraft ενω ειμαι μεγάλος......)

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κατι αλλο.....παιρνει micro sd???

Αυτό παντως με την samsung δεν το περιμενα.....πίστευα πως ηταν η μεγαλύτερη εταιρία για ηλεκτρονικά κτλ.......τελικα το Sony xperia e μπορει να ανταγωνιστεί καθολου το nokia lumia 520 η οχι???το xperia e το βρηκα 60€

όταν βγαζει σαποιο λογισμικό (κατακρεουργεί σε τοσο μεγάλο βαθμό το καημένο android με της προσθήκες της που για να τρέξε σωστά θελε θηρία συσκευη..............)

Δλδ για να καταλαβω.........το nokia lumia 520 αναβαθμίζεται συνεχώς???γιατι στο ipad 3 που εχω καποια στιγμη θα "σκαλωσει" σε μια αναβάθμιση και τελος.......θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικό για μενα!!!!!αχαχαχααχ μην γελασετε παρακαλω......minecraft pocket edition θα το παιζει χωρις να λαγκαρει?(έφηβος ειμαι.....μην νομίζετε οτι παίζω minecraft ενω ειμαι μεγάλος......)

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κατι αλλο.....παιρνει micro sd???

Το 520 θα αναβαθμίζεται γαι 3 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του, δηλαδή μέχρι τον Απρίλη του 16. Για το Minecraft δεν ξέρω να σου πω.

Αν μπορείς λίγα παραπάνω πάρε το Lumia 620.

Προσωπικά χρησιμοποιοώ Android αλλά είχα WP για 2 μήνες και έχω μόνο θετικά λόγια. Ειδικά σε NOKIA που το υποστηρίζει περισσότερο και βάζει κάποιες δικές της χρήσιμες εφαρμογές.

Για 'μένα, αν έχεις το 20ευρο, 620 δαγκωτό.

One_tree_hill δυστυχως δεν τίθεται θεμα χρημάτων......εαν με άφηναν να έπαιρνα ενα κινητο πολλών χρημάτων θα ξέφευγα πολυ......οποτε μου ειπαν μεχρι 100€ περιπου........αλλα χθες τους ειπα nokia lumia 520 και το εχουν ηδη παραγγείλει απο το Σκρουτζ!!!!γενικα θα σας πως και για το λειτουργικό εαν το χειροζομαι πιο ευκολα σε καθημερινή βαση!!!!!!

Ειναι πολύ απλό λειοτυργικό και σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να πάρεις ένα WP με υποστήριξη παρά ένα Android που αν δεν μπορείς να το ρουτάρεις θα σου σπάσει τα νεύρα (ειδικά για τα φθηνά της Σάμσουνγκ συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά)...

Καλορίζικο λοιπόν και για ότι απορία έχεις διάβασε και ρώτα σε αυτά τα θέματα:

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) για Nokia Windows Phones

Powerd by OnePlus 7 Pro

Minecraft νομίζω δεν υπάρχει για wp

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Minecraft σιγά μην υπήρχε στα wp.

Επειδή είσαι μικρός απ ο,τι κατάλαβα και οι γονείς σου σου είπαν για smartphone έως 100 ευρώ. Το Lumia 520 είναι μια χαρά κινητό για τα λεφτά του. Ένα android από Ελλάδα στα ίδια χρήματα θα κόλλαγε μετά από κάποιο διάστημα, επομένως έκανες την καλύτερη επιλογή και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γι αυτό.

Όταν μεγαλώσεις και μαζέψεις κάποια χρήματα είτε από χαρτζιλίκι είτε από κάποια δουλειά θα μπορέσεις να αγοράσεις ένα ακριβό android και να το απολαύσεις όπως πρέπει. Καλορίζικο λοιπόν το 520. :)

Εχετε ακουστά το ****?μπαινεις στο internet και γραφεις *****......πατάς την επίσημη ιστοσελίδα και κανεις έγγραφη.....μετα κατεβαζεις την εφαρμογή απο την ιστοσελίδα και εχεις ολα τα παιχνιδια που θελουν χρήματα δωρεαν!!!!!!αυτο ισχυει για τα nokia lumia 520 και γενικα για τα windows phones???

Για να προλαβω τους διαχειριστες...

τετοιες εφαρμογες ειναι παρανομες, και απαγορευονται στο φορουμ...για να μην σε μπαναρουν θα σου ελεγα να το διεγραφες το ποστ ;)

Edited by teotsi

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ναι, αλλά διάγραψε και εσύ το ποστ σου και την παράθεση σου :)

μια μικρη τροποποιηση αρκει :happy:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πάλι καλά που διάβασες το ποστ μου με τα απαραίτητα τόπικς για το κινητό σου....

Ειναι πολύ απλό λειοτυργικό και σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να πάρεις ένα WP με υποστήριξη παρά ένα Android που αν δεν μπορείς να το ρουτάρεις θα σου σπάσει τα νεύρα (ειδικά για τα φθηνά της Σάμσουνγκ συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά)...

Καλορίζικο λοιπόν και για ότι απορία έχεις διάβασε και ρώτα σε αυτά τα θέματα:

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) για Nokia Windows Phones

Powerd by OnePlus 7 Pro

Thanks guys!!!!!!απο θηκη για το lumia 520 τι λετε?
http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=nokia+lumia+520 ;)
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Σπύρο σε ευχαριστω πολυ!!!!!αλεξ τα διάβασα αλλα Τα αξεσουαρ γενικα δνε τα διαβάζω ποτε για κανεναν λογο.......εγω ομως θελω θηκη που να το φορτίζει κιολας το κινητο.......υπαρχει?εγω δνε βρηκα παντως........

Σπύρο σε ευχαριστω πολυ!!!!!αλεξ τα διάβασα αλλα Τα αξεσουαρ γενικα δνε τα διαβάζω ποτε για κανεναν λογο.......εγω ομως θελω θηκη που να το φορτίζει κιολας το κινητο.......υπαρχει?εγω δνε βρηκα παντως........

Εκεί ομως θα βρεις πολύ περισσότερες απαντήσεις... Δεν σου είπα να το διαβάσεις ντε κ καλά, απλά αν ρωτήσεις θα το δουν οι περισσότεροι κάτοχοι Lumia ενώ εδώ ελάχιστοι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι λετε για αυτο?καλο?http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4s-16GB-White-Sprint-Smartphone-/231279579095?pt=Cell_Phones&hash=item35d9564fd7 εννοω θα παιζει με κάρτα 15€ απο cosmote στην κρητη?

Τι λετε για αυτο?καλο?http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4s-16GB-White-Sprint-Smartphone-/231279579095?pt=Cell_Phones&hash=item35d9564fd7 εννοω θα παιζει με κάρτα 15€ απο cosmote στην κρητη?

Μεταχειρισμενο και κλειδωμένο ισως;