johnnie21 Δημοσιεύτηκε July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2014 παιδες sos!!!! εχω ενα ipegtop z26 εκανα cmw με droid tools, ακολυθησα τα βηματα του οδηγου και ειχα ξεχασει να περασω την cmw την καρτα μνημης. το κινητο μου βγαζει το λογοτυπο του ipegtop και δεν bootαρει στο android και ταυτοχρονα μου καηκε ο σκληρος που ειχα το cmw.....τι να κανω τωρα??? σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδες sos!!!! εχω ενα ipegtop z26 εκανα cmw με droid tools, ακολυθησα τα βηματα του οδηγου και ειχα ξεχασει να περασω την cmw την καρτα μνημης. το κινητο μου βγαζει το λογοτυπο του ipegtop και δεν bootαρει στο android και ταυτοχρονα μου καηκε ο σκληρος που ειχα το cmw.....τι να κανω τωρα??? σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει! Πρεπει να βρεις ενα pc Ακολουθεις τη διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Rom θα βρεις εδω http://www.needrom.com/mobile/ipegtop-z26/ βλεπω οτι δεν δουλευει η καμερα. ή αν θελεις στειλε μηνυμα στο καταστημα που αγορασες το τηλεφωνο για να σου στειλουν λινκ να κατεβασεις rom Cwm recovery εδω http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/09/cwm-recovery-for-ipegtop-z26-quad-core-smart-phone/ Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie21 Δημ. July 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 karthan την περασα την rom.... λειτουργει το τηλεφωνο, ας πουμε οτι λειτουργει.....εγω ειχα την v06 και δεν ειχα κανενα προβλημα...με την v05 απλα ειναι ζητημα μερων ή ωρων για να γινει το τηλεφωνο frisby....καμια ιδεα για το τι αλλο μπορω να κανω? καμια cmw ή καμια αναβαθμισμενη εκδοση του λειτουργικου? εχω στειλει μνμ στους κινεζους αν μπορουν να μου στειλουν κανενα link για να κατεβασω την εκδοση που ειχα πριν αλλα μαλλον θα μου ριξουν ακυρο....:( κριμα παντως.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Λογικά θα σου στείλουν την τελευταία έκδοση... Ενδεχομένως να αργήσουν κάποιες μέρες... (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie21 Δημ. July 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 After contacting the supplier, we are sorry to inform you that this item does not support the firmware update, please be noted that. Again we apologize for all the inconvenience caused. Thank you for your kindly understanding in advance. Hope we can serve you again in the near future. αυτο μου απαντησαν....συνεχιζω να τους κραζω μπας και βγαλω ακρη αλλα δεν το βλεπω....το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να ξανα αγορασω τιποτα απο το συγκεκριμενο καταστημα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου ή αν δεν υπάρχει άνοιξε νέο. Πρέπει να βρεις το firmware του κινητού και να το περάσεις με flash tool απ τον υπολογιστή, οδηγίες στον οδηγό flashing mediatek συσκευών που έχω στην υπογραφή μου. Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts