Jump to content

Alias (ABC)

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά άρχισα να κατεβάζω την 4η σεζόν προχτές απο emule σήμερα το μεσημέρι θα έχω μέχρι το 18 επισόδειο,υπάρχει άλλο?έχει βγεί?και αν ναι απο που το βλέπω?

http://www.tvtome.com/Alias/eplist.html

• Απαντήσεις 277
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck περιμένουν το πρώτο τους παιδί...άντε τώρα να δούμε πως θα την βγάλουν την 5η season. Θα την κρύψουν την εγκυμοσύνη (πράγμα αδύνατο καθώς η Garner κάνει η ίδια τα stunt της) ή θα την βάλουν στο σενάριο? ;)
Namaste!

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck περιμένουν το πρώτο τους παιδί...άντε τώρα να δούμε πως θα την βγάλουν την 5η season. Θα την κρύψουν την εγκυμοσύνη (πράγμα αδύνατο καθώς η Garner κάνει η ίδια τα stunt της) ή θα την βάλουν στο σενάριο? ;)

Ξερεις πόσες σελίδες μπορείς να γράψεις αν υπάρχει ένα παιδί στη σειρά ? :p

• 1 month later...
Τώρα αν εγώ σας πω ότι είμαι στο s04e16 θα με σκοτώσετε; :worry: :p

Χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες seasons,μια χαρά φαίνεται η σειρά,χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Νομίζω πως τη βλέπω χάρη στη Jennifer Garner και τον Michael Vartan :D

εμμμμ εγω εχτες το βραδυ ειδα και το τελευταιο επισοδιο της 4 σεζον, και μονο ενα θα πω, δεν μπορω να περιμενω για την πεμπτη σεζον, το τελος της 4ης ηταν οπως λεμε "cliffhanger"

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Διάβασα στο Θέμα ότι την 2η season του Alias για την ελληνική τηλεόραση την έχει αγοράσει η ΝΕΤ που αγόρασε τα δικαιώματα απο την Touchstone. Θα το τσεκάρω να σιγουρευτώ αύριο.
Namaste!

Egw eisigoumai na arxisete na to vlepete otan exete oles tis seasons katevasmenes.

Ta cliffhangers pou yparxoun se kathe telos season einai apisteuta!

Διάβασα στο Θέμα ότι την 2η season του Alias για την ελληνική τηλεόραση την έχει αγοράσει η ΝΕΤ που αγόρασε τα δικαιώματα απο την Touchstone. Θα το τσεκάρω να σιγουρευτώ αύριο.

και εγώ το διάβασα αυτό, στο περιοδικό που έχει το Θεμα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Egw eisigoumai na arxisete na to vlepete otan exete oles tis seasons katevasmenes.

Ta cliffhangers pou yparxoun se kathe telos season einai apisteuta!

μα και βεβαια!! τα εχω κατεβασμενα ολα,και εγινε και μετατροπη σε DVD Dual Layer ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Exw kai egw Dual layer burner (to prwto tis NEC)

Posa euro ta vrikes ta dual layer stin agora? Exoun pesei oi times tous katholou?

Τελικά η ΝΕΤ δεν θα αναλάβει το ALIAS για την επόμενη τηλεοπτική season και πήρα έτσι τον Αντ1 και μου είπαν πως ναι ο 2ος κύκλος της σειράς θα μας έρθει απο τον Αντ1 αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν πότε.
Namaste!

Exw kai egw Dual layer burner (to prwto tis NEC)

Posa euro ta vrikes ta dual layer stin agora? Exoun pesei oi times tous katholou?

Verbatim 7 και κατι Euro στο Πλαισιο

Akoma einai akriva... 7 Euro einai 4 lires Kyprou..

Me 15 lires Kyprou pernw 50 DVD kanonika maxell - apsogi piotita

εμμμμ εγω εχτες το βραδυ ειδα και το τελευταιο επισοδιο της 4 σεζον, και μονο ενα θα πω, δεν μπορω να περιμενω για την πεμπτη σεζον, το τελος της 4ης ηταν οπως λεμε "cliffhanger"

To alias tha eprepe na eixe stamathsei ston 3o kyklo. O 4os itan mia apisteyti patata. An ola osa perimename itan h apisteyti B-Movie type skinoula sthn taratsa.......kamia empneysi...

Μήπως θα είχε κανείς την τρομερή ευγένεια να στείλε τίποτα επεισοδιάκια του 4ου κύκλου σε μένα??? :D :D
Namaste!

Αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο Season 1: Episode 11 - "The Confession", έτσι ?

Me to peras twn downloads :p

Teliwsa tin 3i season kai emeina me anoikto to stoma pali.. ti na kanoume..

Ρε παιδιά τι έγινε χθες και δεν έπεξε χθες ? Μόνο βάλανε το "καμάρι του μαχαλλά" :confused:

BTW: Να ζήσετε, να ζησετε... και στα δικά μας :p (αυτό πηγαινε στο "ζευγαράκι") :p

Μόλις μίλησα με Αντ1 είπανε πως το Alias θα μεταδωθεί ξανά σε μια εβδομάδα και πως θα μεταδίδεται καθημερινά πλέον (ώρα δεν γνωρίζω) και πως θα συνεχίσει απο εκεί που σταμάτησε. Στο 1x10 νομίζω?
Namaste!

Re paidia den ginetai na teliwnoun etsi oi seasons tou ALIAS..

και ομως......... ετσι ειναι..........suspense που λεμε

καλη σειρα αν και εχει μια εμμονη με την αυτοτελεια και τα cliffhangers το σεναριο.Κατα τα αλλα ρηχες οι ερμηνειες και καθολου ψαγμενες οι σκηνες δρασεις(μια κοπελα 50-60 κιλων να δερνει ετσι γομαρια).Τελικα καταλαβατε γιατι η για ποιαν το βλεπω

Μόλις μίλησα με Αντ1 είπανε πως το Alias θα μεταδωθεί ξανά σε μια εβδομάδα και πως θα μεταδίδεται καθημερινά πλέον (ώρα δεν γνωρίζω) και πως θα συνεχίσει απο εκεί που σταμάτησε. Στο 1x10 νομίζω?

Το ALIAS θα ξεκινήσει ξανά στις 13 Ιουνίου στις 00:10:mad: