Jump to content

Alias (ABC)

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι θα το δείχνει κάθε Παρασκευή στις 11, έτσι ?

EDIT

Ναι καθε παρασκευή στις 11, 8 Απριλίου το πρώτο επισόδειο !

http://tv.antenna.gr/articleDetail/0,4051,105305,00.html

• Απαντήσεις 277
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pira extes se DVD oli tin 1i season.. eimai sto miso tou 2ou DVD akoma kai mporw na pw oti einai polli kalo.. opws to 24 ena prama alla ok xwris tin wra na xtypa.. :)

Το τρέιλερ μου φάνηκε αρκετά καλό και ενδιαφέρον,περιμένω με αγωνία να το δω.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Nα αναφέρω πως το Alias μόλις ανανεώθηκε και για 5ο κύκλο :D

Go Syd :D

Είναι πολύ γκομεναρα.... :w00t:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

I love Alias

Συγκινήθηκα που τα είδα πάλι απο την αρχή... ε ρε τι έχει να γίνει μετά...γλέντιαααα

Namaste!

Αν και το βλέπω πρώτη φορά,μου άρεσε πάρα πολύ.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Όσοι δεν έχετε δει καθόλου τα DVD ετοιμαστείτε για πολλές ανατροπές και απίστευτες εκπλήξεις όσο προχωράει ο κύκλος...και οι επόμενοι :D
Namaste!

Πολύ καλό ! :yahoo:

αλλα έχω μια βασική απορία... λοιπόν :

Το 1ο έτος της σχολής πήγαν και βρήκαν την Σίντ και της είπαν να δουλέψει μαζί τους.

Όταν μιλούσε στον αρραβωνιαστικό της του είπε ότι έχουν περάσει 8 χρόνια απο τότε. Δηλαδή πηγαίνει στο κολέγιο 8 χρόνια... χριστέ μου !

Και ερωτώ, όλες τις τηλεοπτικές σεζόν θα είναι φοιτητριούλα ? Τι σόι σχολή είναι αυτή που κρατάει 13 χρόνια ? Ουτε γιατρός βρε παιδί μου

Αν και δε μ' αρέσει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα πιστεύω ότι το ALIAS δεν φτάνει την ποιότητα του 24. Μου φαίνεται πιο ανάλαφρη σειρά που δίνει περισσότερη βάση στα κλωτσομπουνίδια και στα ακροβατικά της εντυπωσιακής πρωταγωνίστριας και λιγότερο στην αληθοφάνεια του σεναρίου. Ίσως και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο να είναι λάθος μου που τα συγκρίνω. Πάντως βλέπεται ευχάριστα και έχω σκοπό να δω και τα επόμενα επεισόδια. Είδωμεν...
Better to save the mystery than surrender to the secret

Αν και δε μ' αρέσει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα πιστεύω ότι το ALIAS δεν φτάνει την ποιότητα του 24. Μου φαίνεται πιο ανάλαφρη σειρά που δίνει περισσότερη βάση στα κλωτσομπουνίδια και στα ακροβατικά της εντυπωσιακής πρωταγωνίστριας και λιγότερο στην αληθοφάνεια του σεναρίου. Ίσως και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο να είναι λάθος μου που τα συγκρίνω. Πάντως βλέπεται ευχάριστα και έχω σκοπό να δω και τα επόμενα επεισόδια. Είδωμεν...

Μα γιατί κάνετε αυτό το λάθος? Γιατί συγκρίνετε μια σειρά με την άλλη? Η καθεμία σειρά έχει την δική της ταυτότητα και την δική της δυναμική. Άλλο το πορτοκάλι άλλο το μήλο. Τότε εγώ πρέπει να συγκρίνω Charmed με Buffy, 2 διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις.

Namaste!

Μα γιατί κάνετε αυτό το λάθος? Γιατί συγκρίνετε μια σειρά με την άλλη? Η καθεμία σειρά έχει την δική της ταυτότητα και την δική της δυναμική. Άλλο το πορτοκάλι άλλο το μήλο. Τότε εγώ πρέπει να συγκρίνω Charmed με Buffy, 2 διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορούν να γίνονται συγκρίσεις.

Κι όμως γίνεται σύγκριση και οι charmed είναι καλύτερες :p

Πολύ καλό ! :yahoo:

αλλα έχω μια βασική απορία... λοιπόν :

Το 1ο έτος της σχολής πήγαν και βρήκαν την Σίντ και της είπαν να δουλέψει μαζί τους.

Όταν μιλούσε στον αρραβωνιαστικό της του είπε ότι έχουν περάσει 8 χρόνια απο τότε. Δηλαδή πηγαίνει στο κολέγιο 8 χρόνια... χριστέ μου !

Και ερωτώ, όλες τις τηλεοπτικές σεζόν θα είναι φοιτητριούλα ? Τι σόι σχολή είναι αυτή που κρατάει 13 χρόνια ? Ουτε γιατρός βρε παιδί μου

Στην Αμερικη πρεπει υπαρχει ενα συστημα που σε πρωτη φαση πας κολλεγιο για 4 χρονια και παρακολουθεις γενικα μαθηματα και μετα παιρνεις εξειδικευση σε καποιο πανεπιστημιο απο 2 εως 4 χρονια. Για την Ιατρικη και τη Νομικη νομιζω υπαρχει αντιστοιχα pre-law και pre-med σταδιο το οποιο ειναι μερος του κολεγιου.

Απο την αλλη νομιζω οτι αν θελεις να περασεις σε καποιο βαρβατο πανεπιστημιο τυπου Χαρβαρντ και Γιεηλ και δεν πιασεις καλο σκορ στα S.Α.Τ. (που ειναι κατι αντιστοιχο των πανελληνιων) πας σε ενα πιο δευτεροκλασσατο πανεπιστημιο για καποιο διαστημα και δινεις εξετασεις G. S.A.T. για να μπεις μετα σε καλυτερο.

Δεν ειμαι και σιγουρη γι’αυτα που λεω αλλα βλεπω πολλες σειρες και ταινιες με σχολεια και πανεπιστημια και κατι τετοιο εχω καταλαβει οτι παιζεται.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Μπορούν να γίνονται συκρίσεις όταν μιλάμε για ομοειδή πράγματα...και οι 2 σειρές έχουν αρκετές ομοιότητες. Απ' την άλλη απ' ότι είδα στο πρώτο επεισόδιο έχουν και ουσιώδεις διαφορές γι' αυτό ανέφερα ότι ίσως είναι λάθος μου που τις συγκρίνω ;). Απλά πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα μου αρέσει όσο το 24, αν η σειρά με διαψεύσει θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Better to save the mystery than surrender to the secret

ουτε γω το βρήκα σε 2 που πέρασα αλλά στην αρχή λένε μερικοί ότι τα έχουν νοικιάσει... (αν κατάλαβα καλά :worry: )
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Κυκλοφορούν οι δύο πρώτοι κύκλοι της σειράς στα video club's?

Στα βίντεοκλαμπ υπάρχουν οι τρείς πρώτοι κύκλοι τις σειράς ΑΛΛΑ δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους παρά μόνο αγγλικούς.

Δεν τα βρίσκετε στα βιντεοκλαμπ γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει (ακόμη) από ελληνικές εταιρίες διανομής. Οποια βιντεοκλαμπ έχουν φέρει τους τρεις πρώτους κύκλους, τα έχουν φέρει ως εισαγωγής από Ευρώπη ή Αμερική (εξού και η απουσία των ελληνικών υποτίτλων).

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Στο σημερινό επεισόδιο : 1x02 So It Begins..προσοχή για όσους δεν θέλουν να μάθουν την υπόθεση, περιέχει λεπτομερή περίληψη.
Namaste!

Δεν τα βρίσκετε στα βιντεοκλαμπ γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει (ακόμη) από ελληνικές εταιρίες διανομής. Οποια βιντεοκλαμπ έχουν φέρει τους τρεις πρώτους κύκλους, τα έχουν φέρει ως εισαγωγής από Ευρώπη ή Αμερική (εξού και η απουσία των ελληνικών υποτίτλων).

και το παιδι πιο πανω που εχει βρει την 1η season με ελληνικους υποτιτλους πως εξηγειται?

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

και το παιδι πιο πανω που εχει βρει την 1η season με ελληνικους υποτιτλους πως εξηγειται?

Δεν νομίζω να έγραψε κανείς ότι βρήκε κάποιο κύκλο της σειράς με ελληνικούς υπότιτλους :worry: :worry:

Στα βίντεοκλαμπ υπάρχουν οι τρείς πρώτοι κύκλοι τις σειράς ΑΛΛΑ δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους παρά μόνο αγγλικούς.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...