Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες το Everybuying.com έχει το Leagoo Lead 5 με κουπόνι στα 61,5 ευρώ, αξίζει;;;

http://www.everbuying.com/product699100.html

Κουπόνι: LEAD5

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ειχα καποια recovery που τα ειχα κατεβασει απο 4pda και δεν τα εκανε εγκατασταση με τιποτα, εφτιαξα και εγω ενα cwm recovery με droid tools.

Επισης δοκιμασα να παρω imei backup με την εφαρμογη Mobileuncle MTK Tools και μου βγαζει ''cant find sdcard ?''

Εδω ειναι το boot.img απο την 0919

Ανεβασα για να υπαρχει τη τελευταια rom που μας ειπε ο Britzolas :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ειχα καποια recovery που τα ειχα κατεβασει απο 4pda και δεν τα εκανε εγκατασταση με τιποτα, εφτιαξα και εγω ενα cwm recovery με droid tools.

Επισης δοκιμασα να παρω imei backup με την εφαρμογη Mobileuncle MTK Tools και μου βγαζει ''cant find sdcard ?''

Εδω ειναι το boot.img απο την 0919

Ανεβασα για να υπαρχει τη τελευταια rom που μας ειπε ο Britzolas :)

εγω πηρα imei backup με την πρωτη επιλογη στο uncle

^ Σε εμενα δεν παιρνει backup ουτε στο sdcard ουτε στο sdcard2. ποια rom εχεις ? εχω τη 0919

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γιατί δεν περνάτε την καινούρια rom???

Περιμένετε να δείτε αν μου βγάλει προβλήματα? Μέχρι στιγμής πάντως σκίζει.

Όσο αφορά τη μπαταρία, χθες στις 3 το πρωί το φόρτισα και τώρα έχει 68% με καμιά 15αριά τηλεφωνήματα και κανένα τεταρτάκι παιχνίδια.

Επίσης θέλω να επισημάνω την υποστήριξη της εταιρείας: Έχουμε ανταλλάξει καμιά 10αριά e-mail και είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν. Να σκεφτείτε στο τελευταίο τους είπα πως ξέρω πως δεν είναι δικό τους θέμα αλλά δεν μπορώ να περάσω τους drivers στο pc μου και μου απάντησαν να βγάλω screenshots & να τους τα στείλω για να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ένας τεχνικός τους να με βοηθήσει. Ξέρετε πολλές κινέζικες εταιρείες που να το κάνουν αυτό???

Όσο αφορά τη μπαταρία, χθες στις 3 το πρωί το φόρτισα και τώρα έχει 68% με καμιά 15αριά τηλεφωνήματα και κανένα τεταρτάκι παιχνίδια.

Επίσης θέλω να επισημάνω την υποστήριξη της εταιρείας: Έχουμε ανταλλάξει καμιά 10αριά e-mail και είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν. Να σκεφτείτε στο τελευταίο τους είπα πως ξέρω πως δεν είναι δικό τους θέμα αλλά δεν μπορώ να περάσω τους drivers στο pc μου και μου απάντησαν να βγάλω screenshots & να τους τα στείλω για να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ένας τεχνικός τους να με βοηθήσει. Ξέρετε πολλές κινέζικες εταιρείες που να το κάνουν αυτό???

εμενα εχει την OTD_LEAGOO_LEAD1_SM619B_V0.5.5.1_S0919

θα σου ητανε ευκολο να μας πεις ποιες οι διαφορες?εισαι ευχαριστημενος?μπαταρια εχει διαφορα?

ευχαριστω

η καινούργια rom είναι rooted?

Γι αυτό και το έγραψα. Οι οδηγίες τους ήταν να το ΞΕτσεκάρω.

Επί λέξει: <Please note that the "Step 3“ in the instruction, please don't choose "DA DL ALL With Check Sum", you only need to click "Firmware→Upgrade", after click this option, then please plug your phone to the computer and the phone should turn off>

.

Στο τέλος θέλει να πει πως το τηλέφωνο πρέπει να είναι σβηστό και όχι πως θα κλείσει όταν το συνδέσεις.

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εγώ παιδεύτηκα πολύ γιατί το pc μου δεν αναγνώριζε το τηλέφωνο λόγω ελαττωματικών drivers. Μόλις έβαλα αυτούς που αναφέρω παραπάνω συνδέθηκε αμέσως.

Πας επιλογές, σχετικά με το τηλέφωνο, πατάς πολλές φορές τον αριθμό έκδοσης ώστε να ενεργοποιηθούν οι επιλογές προς προγραμματιστές. Μετά πας στις επιλογές προς προγρ/στές και ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb. Μετά συνδέεις το τηλ. στο pc ανοικτό & εγκαθιστάς τον driver. Το αποσυνδέεις και το κλείνεις. Ανοίγεις το flash tool, πατάς scatter loading, επιλέγεις τον scatter(:lol:) που θα βρεις στο φάκελο του firmware, πατάς upgrade, συνδέεις το κλειστό τηλέφωνο και αρχίζει η διαδικασία. Μόλις σου βγάλει ένα μικρό παραθυράκι με ένα πράσινο κύκλο τελείωσες.

κλειστο τηλεφωνο-μπαταρια βγαλμενη?η οχι?

εμενα εχει την OTD_LEAGOO_LEAD1_SM619B_V0.5.5.1_S0919

θα σου ητανε ευκολο να μας πεις ποιες οι διαφορες?εισαι ευχαριστημενος?μπαταρια εχει διαφορα?

ευχαριστω

Η καινούρια είναι η OTD_LEAGOO_LEAD1_SM619B_V0.9.2_S1202. Όπως γράφω και παραπάνω μου την έδωσε η ίδια η εταιρεία την Παρασκευή.

Έφτιαξε το πρόβλημα με τη χαμηλή ένταση του ήχου στο ακουστικό και πρόσθεσε διάφορα gestures αλλά και το Hotknot. Μου φαίνεται πως και η μπαταρία πάει λίγο καλύτερα.

Για πες μου εσύ τώρα που όπως διαβάζω έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια σου, που κατατάσσεις το Lead 1???

η καινούργια rom είναι rooted?

Όχι βέβαια αφού είναι επίσημη...

κλειστο τηλεφωνο-μπαταρια βγαλμενη?η οχι?

Εγώ δεν την έβγαλα και πήγαν όλα καλά. Τους drivers να προσέξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η νέα rom είναι για Α0 συσκευές. Μην τη βάλετε σε Α2

Edited by Britzolas

Η καινούρια είναι η OTD_LEAGOO_LEAD1_SM619B_V0.9.2_S1202. Όπως γράφω και παραπάνω μου την έδωσε η ίδια η εταιρεία την Παρασκευή.

Έφτιαξε το πρόβλημα με τη χαμηλή ένταση του ήχου στο ακουστικό και πρόσθεσε διάφορα gestures αλλά και το Hotknot. Μου φαίνεται πως και η μπαταρία πάει λίγο καλύτερα.

Για πες μου εσύ τώρα που όπως διαβάζω έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια σου, που κατατάσσεις το Lead 1???

ευχαριστω..αυριο θα την περασω και θα σου πω.το lead 1 πιστευω οτι ειναι κορυφαιο κινητο ειδικα για τα λεφτα που το πηραμε εμεισ αλλα και τα 120$ που παιζει τωρα τα αξιζει με χιλια.μου αρεσει και σαν εταιρια εχει θηκες-υποστηριξη-κτλ.και η κατασκευη του ειναι στιβαρη καθολου ψευτικη.γενικα σου δινει την εντυπωση πολυ ακριβοτερου κινητου.οσοι το ειδανε ακομα και 120ευρω τα δινανε χθες!!το αλλο που εχω στο ματι και περιμενω καμια προσφορα ειναι το lead 2(sony φακους) και πολυ μουρατο επισης.το lead 5 με χαλαει λιγο η οθονη που δεν ειναι μαυρισμενη.η αναλυση της δεν πιστευω οτι ειναι θεμα.θα την εχουνε τουμπανιασμενη οι κινεζοι της leagoo.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠΡΟΣΟΧΗ: η νέα rom είναι για Α0 συσκευές. Μην τη βάλετε σε Α2

το Α0 η Α2 που το βλεπεις?

ευχαριστω..αυριο θα την περασω και θα σου πω.το lead 1 πιστευω οτι ειναι κορυφαιο κινητο ειδικα για τα λεφτα που το πηραμε εμεισ αλλα και τα 120$ που παιζει τωρα τα αξιζει με χιλια.μου αρεσει και σαν εταιρια εχει θηκες-υποστηριξη-κτλ.και η κατασκευη του ειναι στιβαρη καθολου ψευτικη.γενικα σου δινει την εντυπωση πολυ ακριβοτερου κινητου.οσοι το ειδανε ακομα και 120ευρω τα δινανε χθες!!το αλλο που εχω στο ματι και περιμενω καμια προσφορα ειναι το lead 2(sony φακους) και πολυ μουρατο επισης.το lead 5 με χαλαει λιγο η οθονη που δεν ειναι μαυρισμενη.η αναλυση της δεν πιστευω οτι ειναι θεμα.θα την εχουνε τουμπανιασμενη οι κινεζοι της leagoo.

Έχουμε ίδιες σκέψεις πάνω στα κινητά. Και γω είχα βάλει στο μάτι το Lead 2 για τη γυναίκα μου πριν 2,5 μήνες αλλά επειδή μου άρεσε πολύ και θα το γλυκοκοίταζα συνέχεια, προτίμησα να της πάρω το Foxconn Infocus M310 που είναι γυναικείο και επίσης φοβερό κινητό.

Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου. Σχεδόν νιώθω ενοχές που πήρα τέτοια κινητάρα σε τέτοια τιμή...

το Α0 η Α2 που το βλεπεις?

Αν βγάλεις τις sim το γράφει λίγο αριστερά. Κατά 99,9% και το δικό σου Α0 είναι αλλά κοίταξέ το καλού-κακού...

Edited by Britzolas

A0 ειναι κι εμενα οποτε αυριο θα δοκιμασω την rom σε ευχαριστω.αν θες παντως ριξε και μια ματια στο landvo l200.εχω φερει 3 περιμενω αλλα 2.ειναι αρκετα καλυτερο απο thl t6s και λιγο καλυτερο απο cubot s168.το θεωρω καλυτερο vfm μεχρι 70ευρω που πωλειται τωρα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχεδόν νιώθω ενοχές που πήρα τέτοια κινητάρα σε τέτοια τιμή...

χαχα συμφωνω με 67 ευρω τον πιασαμε κινεζο!!!

A0 ειναι κι εμενα οποτε αυριο θα δοκιμασω την rom σε ευχαριστω.αν θες παντως ριξε και μια ματια στο landvo l200.εχω φερει 3 περιμενω αλλα 2.ειναι αρκετα καλυτερο απο thl t6s και λιγο καλυτερο απο cubot s168.το θεωρω καλυτερο vfm μεχρι 70ευρω που πωλειται τωρα

Παρήγγειλα ένα Landvo L550 για τον κουνιάδο μου στα €56 σύνολο με ασφάλεια τελωνείου. Νομίζω πως σύντομα θα έχει και άλλος ενοχές :p

χαχα συμφωνω με 67 ευρω τον πιασαμε κινεζο!!!

Εγώ πλήρωσα €65,26 γιατί έβαλα την τράπεζα να κάνει τη μετατροπή.

root με vroot και περασμα cwm με droid tools σε 1 λεπτακι...κομπλε και το λεγκο!!!

καταφερες να το κανεις root μονο με το vroot?

αν μπορεις δωσε μερικες παραπανω πληροφοριες για πια εκδοση του vroot χρησιμοποιησες και απο που την κατεβασες

γιατι στο xda ειχα βρει μια αρκετα πιο πολυπλοκη διαδικασια root και για αυτο δεν το εχω ρουταρει ακομα

@kostas_05 αν δεις ποστ πριν από μια εβδομάδα εδώ θα δείτε την version, που παίζει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ταλιμπάν, δεν μας είπες κανένα νεώτερο από την συμπεριφορά του τηλεφώνου και την μπαταρία... :)

καταφερες να το κανεις root μονο με το vroot?

αν μπορεις δωσε μερικες παραπανω πληροφοριες για πια εκδοση του vroot χρησιμοποιησες και απο που την κατεβασες

γιατι στο xda ειχα βρει μια αρκετα πιο πολυπλοκη διαδικασια root και για αυτο δεν το εχω ρουταρει ακομα

http://adbdriver.com/ κατεβασε πρωτα αυτο και εγκαταστησε τους driver του κινητου και μετα αυτο http://odindownload.com/vroot/#.VIYCvNKsWjI ενα κλικ και εισαι ετοιμος

Edited by markos44

Ταλιμπάν, δεν μας είπες κανένα νεώτερο από την συμπεριφορά του τηλεφώνου και την μπαταρία... :)

Αδερφέ ούτε που ξέρω, το έχει γυναίκα 52 χρόνων στα χέρια της από την δεύτερη ημέρα ( η αδερφή μου), οπότε χρήση κουκουρουκου :-)

Ίσως μέσα στο σ/κ να της κάνω την αναβάθμιση και τσεκάρω ότι μπορέσω.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν πειράζει, πίστευα ότι το έχεις εσύ ... :)

περασα κι εγω την νεα rom με τις οδηγιες του φιλου Britzola (τον οποιο και ευχαριστω) +hotknot +gestures επιπλεον και η μπαταρια φαινεται να εχει καλυτερη διαχειρηση..το κινητο ειναι ετιομο για τον κατοχο του και ο πρωτος που το πηρε εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος

Γιατί τοση καθυστερηση

3 μερες κολημενο

2014-12-07 07:33

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange