Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. λοιπον...εχω καταμπερδευτει...οσον αφορα το μειζον θεμα της μπαταριας....εγω εβαλα τις 2 εφαρμογες που ανεφερα λιγο παραπανω βλεποντας βελτιωση στην μπαταρια σε σχεση με το πως λειτουργουσε πριν τις εφαρμογες. πριν απο αυτες δειαρκουσα πολυ ελαχιστες ωρες και μετα απο αυτες εως κ τωρα δηλαδη δειαρκει μια μερα. απο το πρωι που βγαινει απο τον φορτιστη μεχρι το βραδυ που ξαναμπαινει. και ολη την μερα με μετρια χρηση. για μενα αυτο ηταν μεγαλη προοδος. αλλα βλεπω οτι εδω γραφετε για 2-3 μερες κ τετοια...αρα εμενα υπολειτουργει..απ οτι καταλαβα. η εκδοση που γραφετε οτι θελετε να αντικαταστησετε (212) διαφερει σε αυτο το θεμα? μου προτεινετε δλδ να την εγκαταστησω κι εγω..? και αν ειναι ευκολο πειτε μου λιγο την διαδικασια που γινεται για να καταλαβω. ευχαριστω.

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας λέγοντας μέτρια χρήση. Για μένα μέτρια χρήση είναι καμιά 20αριά τηλέφωνα μικρής διάρκειας, ένα δεκάλεπτο σερφάρισμα και ένα δεκάλεπτο ελαφρά παιχνιδάκια τη μέρα.

Αν κάνεις παρόμοια χρήση και σε βγάζει από το πρωί έως το βράδυ τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως έχεις κατεβάσει καμία εφαρμογή που τρώει πολύ μπαταρία?

Πέρασα την sm619b_w_otd_k550_leagoo_kk_v0.9.2_s1202 το φορτισα 100% και το εβγαλα απο τον φορτιστη να δουμε ολη την νυχτα μεχρι το πρωι χωρις χρηση ποσο θα πεσει η μπαταρία

Περιπτοντως μου εβγαλε μυνημα οτι υπαρχει νεα εκδοση και το παραξενο ειναι οτι τωρα μου λειι οτι υπαρχει διαθεσιμη για αναβθμιση η s105 ενω απο την μαμα ρομ μου εδειχνε δαθεσιμη την 104

ειχα και γω το προβλημα με το σκαλοπατι της μπαταριας.εβαλα το battery life repair και ειδα μεγαλη βελτιωση.χθες μου ηρθε η 104 .απο τη στιγμη που τη περασα η μπαταρια πεφτει νερο.περιμενω να κανω κανα δυο φορτισεις ακομα και θα περασω και το advanced.παντως με τη προηγουμενη εκδοση ηταν μια χαρα.αν το ηξερα αυτο δεν θα τη περναγα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Εκτος φορτιστη απο χτες βραδυ 9:00 χωρίς χρήση μονο δε αναμονή με ανοιχτό το wifi απο 100% σήμερα το πρωι 90% μπαταρία

Τι ιδιο τεστ με την ρομ 104 το πρωι ειχε 55-60% μπαταρία

ειχα και γω το προβλημα με το σκαλοπατι της μπαταριας.εβαλα το battery life repair και ειδα μεγαλη βελτιωση.χθες μου ηρθε η 104 .απο τη στιγμη που τη περασα η μπαταρια πεφτει νερο.περιμενω να κανω κανα δυο φορτισεις ακομα και θα περασω και το advanced.παντως με τη προηγουμενη εκδοση ηταν μια χαρα.αν το ηξερα αυτο δεν θα τη περναγα

Ακριβώς τα ιδια προβληματα ειχα και εγω και φορεσα την ρομ sm619b_w_otd_k550_leagoo_kk_v0.9.2_s1202 που προτεινε σε προηγουμενα ποστ ο Britzolas

δηλαδη η 1202 ειναι η καλυτερη οσων αφορα την μπαταρια???εμενα γιατι μου ειπανε απο το support της leagoo να μην την περασω???

με την 104 μου κρατα 1 μερα με μετρια χρηση,με την προηγουμενη μπορει να μου κρατουσε και 2 μερες....

δηλαδη η 1202 ειναι η καλυτερη οσων αφορα την μπαταρια???εμενα γιατι μου ειπανε απο το support της leagoo να μην την περασω???

με την 104 μου κρατα 1 μερα με μετρια χρηση,με την προηγουμενη μπορει να μου κρατουσε και 2 μερες....

Η συμπεριφορά της ματαρίας με την 104 ειναι απογοητευτική 1,5 μερα με μικρή χρήση , το εχω τσεκάρει κατι τρεχει απο πισω και τεώει την μπαταρία (12 ωρες μονο αναμονή χωρίς χρήση απο 100% επεσε στο 55%

Με την 1202 μάλον καλά συμπεριφερετε ... θα το δουμε 2-3 ημερες χρήσης

Η Αρχική ρομ κρατουσε 2 μέρες και πάνω το μοναδικό μειονέκτημα ήταν οτι "κολουσε" η ενδειξη της μπαταρίας και δεν ηξερες ποσο πραγματικά εχεις

Κατι άλλο που παρατηρησα και με απασχολησε ειναι οτι φορτιζει πολυ γρηγορα σε 2-3 ώρες απο 0% σε 100%

Ειναι λογικο αυτό ? η μήπως η μπαταρία δεν ειναι πραγματικα 2200 (πάντως απο μεγεθος και δειάρκεια για 1800 την κοβω) αν αυτο ισχυει εξηγει αρκετα την συμπεριφορά της.

Αν εχει κάποιος ζυγαριά ακριβείας ας την ζυγισει και ας καταχωρήσει το αποτελεσμα στο σχετικο thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403964

Ισως βγάλουμε κάποιο συμπερασμα και απο αυτή την μετρηση

Πήγα σε ενα φίλο με φαρμακειο και την ζυγισα

Leagoo Lead 1 2200 mAh 38.8gr 56.7 mAh/gr

Αν μπορουμε να πουμε οτι ισχυει αναλογια χωρητικότηα / Βάρος Μάλον για 1800-2000mAh πρέπει να ειναι

Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε την χωρητικότητα της μπαταρίας από το βάρος, οι κυψέλες εξελίσσονται ...

Πάντως εγώ μάλλον το βράδυ θα επιστρέψω στην 1202 γιατί με την 105 το τηλέφωνο έγινε σκατά.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ναι και γω αυτό θα κάνω. Βγήκε από το φορτιστή στις 11 χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί έκλεισε μόνο του. Εννοείται με μηδενική χρήση. Υπάρχει κανένα λινκ με την 1202?

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ναι και γω αυτό θα κάνω. Βγήκε από το φορτιστή στις 11 χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί έκλεισε μόνο του. Εννοείται με μηδενική χρήση. Υπάρχει κανένα λινκ με την 1202?

Ψάξε λίγο πιό πίσω, τα έχει βάλει όλα ο Μπριζόλας ... :)

μετα τα τρελα με την μπαταρια τωρα με την 104 δεν δουλευει τουλαχιστον σε εμενα το tethering.Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα με την 104?

αληθεια εχει δοκιμασει κανεις αυτη>?ειναι και rooted

http://www.needrom.com/download/leagoo-lead-1/

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Σίγουρα κάποιο πρόγραμμα σου στεγνώνει το κινητό, δεν εξηγείται αλλιώς.

Θα πρότεινα να στείλετε το alarm clock (αυτό σίγουρα κάποιο σκοτεινό μυστικό κρύβει), τον καιρό που έχει από τη μάνα του και το facebook (όσοι δεν το χρησιμοποιούν). Θα δείτε διαφορά.

http://s18.postimg.org/kge3zj8p1/Screenshot_2015_01_15_15_33_57.jpghttp://s4.postimg.org/72fqhgy09/Screenshot_2015_01_15_15_34_08.jpghttp://s29.postimg.org/6limclker/Screenshot_2015_01_15_15_34_16.jpg

Να και η συμπεριφορά της μπαταρίας μου. Όταν έβγαλα τις screenshots ήταν στις 2 ημέρες & 8 ώρες. Το έβαλα να φορτίζει πριν 10 λεπτά (17:30) με τη μπαταρία στο 14%.

μετα την εμπειρια της απογοητευτικης 104 ,περασα την 1202.αλλο κινητο .εγινε μια πληρη φορτιση τωρα θα δω ποσο θα κρατησει.τα πρωτα δειγματα παντως ειναι πολυ θετικα.να ευχαριστησω πολυ τον μπριζολα για τις αναλυτικες οδηγιες καθως και τον karthan7 για το ανεβασμα της ρομ.καλο θα ηταν παντως να βαζανε τα λινκς οι διαχειριστες στη πρωτη σελιδα για να μη χανομαστε. ποστς 311-320-329

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Όσοι έχετε πρόβλημα με απότομα σκαλοπάτια στη μπαταρία ελέγξτε τις κάρτες sim και ιδίως τη μικρή. Χθες απόγευμα το φόρτισα και το πρωί το βρήκα στο 40%. Αρχίζω τα καντήλια και μετά παρατηρώ πως η μικρή κάρτα ήταν off, δεν την έβλεπε. Την κούνησα λίγο και με την επανεκκίνηση την είδε. Έκτοτε έχω ομαλή εκφόρτιση.

Σε ποιά rom αναφέρεσαι;;;

Οι 0919 και 0212 (που έχω δοκιμάσει) έχουν μία εφαρμογή που λέγεται alarm clock και τρέχει πάντα στο παρασκήνιο έστω και αν την κάνεις διακοπή. Δε μου γέμιζε το μάτι και την έστειλα.

Μία κάρτα έχω, ποιά προτείνεις να εγκαταστήσω;;

Ναι, ποιά πιστεύεις ότι είναι πιό καλή ...

Την 1909 την κράτησα λίγες μέρες και μετά πέρασα στην 0212 λόγω βελτίωσης της έντασης του ακουστικού.

Αν δεν είχες πρόβλημα με το ακουστικό στην 0919 βάλε αυτή λόγω mucho theme & εικονιδίων αλλά και η 0212 μια χαρά είναι & έχει και hotknot.

πιστευω οτι 0212 αυτη τη στιγμη ειναι πολυ αξιοπιστη.ανετοτατα με μετρια χρηση μιαμιση μερα χωρις σκαλοπατι ,ακουστικο κομπλε και νομιζω λιγο καλυτερη ληψη φωτογραφιας.

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ευχαριστώ, μήπως έχεις λινκ γιά να μην ψάχνω;;;