bill27 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δεν εχω κατεβασει αυτη την εφαρμογη... ☺ δεν χρειαζετε να την κατεβασεις,την εχει μεσα η καινουρια ρομ,ηταν ανοιχτη???αν θελεις κοιτα λιγο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τελικώς την 105 μου εγκατέστησε ... Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει και "πως" η μπαταρία !!:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δεν ξερω τι εντυπωση εχετε εχεις , εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο την νεα rom (104) και μάλον θα περάσω πάλι την παλιά (LEAGOO_Lead 1_V0.5.5.1_S0919) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) δεν χρειαζετε να την κατεβασεις,την εχει μεσα η καινουρια ρομ,ηταν ανοιχτη???αν θελεις κοιτα λιγο:) Αν εννοεις το power saving,οχι το ειχα κλειστο..:) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω τι εντυπωση εχετε εχεις , εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο την νεα rom (104) και μάλον θα περάσω πάλι την παλιά (LEAGOO_Lead 1_V0.5.5.1_S0919) Ως προς τι εισαι απογοητευμενος ? :worry: Edited January 10, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αν εννοεις το power saving,οχι το ειχα κλειστο..:) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ως προς τι εισαι απογοητευμενος ? :worry: οχι το power savings στις ρυθμισεις,υπαρχει μια εφαρμογη εγκατεστημενη που λεγετε DU Battery Saver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 οχι το power savings στις ρυθμισεις,υπαρχει μια εφαρμογη εγκατεστημενη που λεγετε DU Battery Saver :O:O Ασχετηηη... Το βρηκα τελικα..Κλειστο ηταν..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 :O:O Ασχετηηη... Το βρηκα τελικα..Κλειστο ηταν..:) περιεργο,εμενα χωρις αυτο ανοιχτο η μπαταρια μετα το 40% πεφτει οπως πριν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αν εννοεις το power saving,οχι το ειχα κλειστο..:) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ως προς τι εισαι απογοητευμενος ? :worry: Το βασικο μεονεκτημα που εχει εντοπιστει μεχρι σημερα ειναι η συμπεριφορα- δειαρκεια της μπαταρίας Νομιζω οτι με την νεα ρομ το προβλημα οχι μονο δεν λυθηκε αλλα η μπαταρία εξαντλειτε γρηγοροτορα οποτε δεν βλεπω το λογο να κρατήσω την νεα ρομ .. ασε που με την παλια ρομ μου αρεσε καλυτερα απο πλευρας εμαφανισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 περιεργο,εμενα χωρις αυτο ανοιχτο η μπαταρια μετα το 40% πεφτει οπως πριν...:( Θα το παρακολουθησω και θα σου ξανα πω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το βασικο μεονεκτημα που εχει εντοπιστει μεχρι σημερα ειναι η συμπεριφορα- δειαρκεια της μπαταρίας Νομιζω οτι με την νεα ρομ το προβλημα οχι μονο δεν λυθηκε αλλα η μπαταρία εξαντλειτε γρηγοροτορα οποτε δεν βλεπω το λογο να κρατήσω την νεα ρομ .. ασε που με την παλια ρομ μου αρεσε καλυτερα απο πλευρας εμαφανισης Εμενα λυθηκε το προβλημα της μπαταριες. Και συνολικα μου κρατησε 24 ωρες με μετρια χρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια,να ρωτησω κατι; Υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει να βαζουμε "ολοκληρη" την φωτογραφια για ταπετσαρια και οχι να πρεπει να επιλεξουμε καποιο κομματι της?? Ελπιζω να εγινα κατανοητη γιατι δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω...:-\ :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Κατέβασε αυτό και θα είσαι εντάξει ..... :rolleyes: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Edited January 11, 2015 by athanaso77 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Κατέβασε αυτό και θα είσαι εντάξει ..... :rolleyes: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper :thanks::thanks::yahoo::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosmos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Και σε εμένα με την 104 η μπαταρία καταναλώνεται γρηγοροτερα. Με την προυγούμενη έκδοση κρατούσε άνετα 48 ωρες, τώρα έπεσε περιπου στο μισο. Πως καταργούμε την 104 και γθριζουμε στην παλιά? Αν ξέρει κάποιος επειδή είμαι άσχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Και σε εμένα με την 104 η μπαταρία καταναλώνεται γρηγοροτερα. Με την προυγούμενη έκδοση κρατούσε άνετα 48 ωρες, τώρα έπεσε περιπου στο μισο. Πως καταργούμε την 104 και γθριζουμε στην παλιά? Αν ξέρει κάποιος επειδή είμαι άσχετος Λογικά ακολουθείς τις διαδικασίες που αναφέρονται στα posts 311 & 320. Δεν έχω κάνει "downgrade" αλλά μάλλον έτσι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_05 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ξαναρωταω η καινούργια ρομ 104 μετά την αναβάθμιση γίνεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkour Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Battery doctor & battery life repair. Βαλτε αυτες τις 2 εφαρμογες. Εγω εχω δει μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Εχω την s105 εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Battery doctor & battery life repair. Βαλτε αυτες τις 2 εφαρμογες. Εγω εχω δει μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Εχω την s105 εκδοση. Επειδή σε μερικους κατεβασε μονο του την 104 με προβληματα καταναλωσης πες μας σε παρακαλώ εσενα που σου εγκατεστησε την 105 ποιο απα τα δυο τηλεφωνα εχεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5879497#post5879497 Ρωτάω Μηπως ειναι διαφορεικα τα τηλέφωνα και το μπρικαρουμε προσπαθωντας να εγκαταστησουμε την 105 (αν την βρούμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 εγώ έχω το advanced Battery calibrator και το battery life repair που είχε η 105 μόνη της! τα σβήνω και κατεβάζω το Battery doctor & battery life repair? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkour Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μπαινω απ το κινητο κ δεν μπορω να κανω παραθεση στα μνμτα να σας απαντησω οποτε θα γραψω εδω. @akapsali οπως το βλεπω στη φωτο πρεπει να ειναι το δευερο. Απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω εδω, μαλλον το τηλεφωνο εχει βγει σε 2 "εκδοσεις". Γι αυτο εγκαθιστα 2 διαφορετικες αναβαθμισεις. @pantelis445 εγω τις ειχα απεγκαταστησει κ τις 2 εφαρμογες που ειχε εργοστασιακα για την μπαταρια, αυτες που ειπες, αλλα οταν καταλαβα οτι εχει ενα μικρο σχετικα θεμα με την μπαταρια, εψαξα στο playstore κ βρηκα αυτες τις 2 εφαρμογες με τις πιο καλες κριτικες κ τις εγκατεστησα. Μια διαφορα την εχω δει. Στην δευτερη θελει να το ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισης τις εφαρμογης να απενεργοποιει μονο του τις εφαρμογες που δουλευουν απο πισω, ωστε να εξοικονομει μπαταρια.Ειναι κ 3 ημερων το τηλ ακομα. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Ελπιζω να βοηθησα. Καλημερα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη για τα 2-3 ορθογραφικα, αλλα μηνυμα απο το τηλ κ πρωι πρωι χωρις καφε...καταλαβαινετε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι γίνεται με το vroot ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγώ... σας τις συνιστώ.... έχω την 104 και δεν έχω πια πρόβλημα μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι γίνεται με το vroot ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγώ... σας τις συνιστώ.... έχω την 104 και δεν έχω πια πρόβλημα μπαταρίας... Δυστυχως στο δικό μου η μπαταρία δεν κραταει πανω απο 30 ωρες με μικρή εως μετρια χρήση απενεργοποιησα τις εφαρμογές du battery saver , Leagoo Market κλπ αλλα η συμπεριφορα της μπαταρίας δεν αλαξε Σε λιγο περνάω την αρχική του ρομ LEAGOO_Lead 1_V0.5.5.1_S0919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Δυστυχως στο δικό μου η μπαταρία δεν κραταει πανω απο 30 ωρες με μικρή εως μετρια χρήση απενεργοποιησα τις εφαρμογές du battery saver , Leagoo Market κλπ αλλα η συμπεριφορα της μπαταρίας δεν αλαξε Σε λιγο περνάω την αρχική του ρομ LEAGOO_Lead 1_V0.5.5.1_S0919 Γιατί δεν περνάς την 0212? Το δικό μου με μικρή έως μέτρια χρήση βγάζει πάνω από 2 μέρες. Αυτή τη στιγμή έχω 1 ημέρα & 4 ώρες με καμιά 30αριά κλήσεις και η μπαταρία είναι στο 78%. Σημειωτέον, η εκφόρτισή της είναι ομαλή, δεν μου έχει κάνει ποτέ σκαλοπάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Γιατί δεν περνάς την 0212? Το δικό μου με μικρή έως μέτρια χρήση βγάζει πάνω από 2 μέρες. Αυτή τη στιγμή έχω 1 ημέρα & 4 ώρες με καμιά 30αριά κλήσεις και η μπαταρία είναι στο 78%. Σημειωτέον, η εκφόρτισή της είναι ομαλή, δεν μου έχει κάνει ποτέ σκαλοπάτι. Ενοείς αυτή: sm619b_w_otd_k550_leagoo_kk_v0.9.2_s1202 Την εχω κατεβάσει και θα την δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ναι αυτή. Μιας και πήρα μία power bank, θα το αφήσω σήμερα να σώσει μόνο του τη μπαταρία να δω πόσο θα κάνει. Επειδή κάθε δεύτερο βράδυ το φορτίζω, ελπίζω να μη μου κάνει καμιά βουτιά μόλις πέσει το ποσοστό πολύ χαμηλά... Αυτό που κάνω εγώ και πιστεύω βοηθάει είναι να ανοίγω όποτε θυμάμαι το battery doctor και να κάνω καθαρισμό (βελτιστοποίηση το λέει) των ανοικτών εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts