Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Χθες βράδυ έστειλα mail στη leagoo για τα θεματάκια με το ακουστικό, το led & τη μπαταρία και μου απάντησαν ρωτώντας ποια έκδοση είναι (Α0 ή Α2), το build number και αν ακούγεται καλά το ηχείο στην αναπαραγωγή μουσικής & βίντεο από youtube. Ή δεν κατάλαβαν καλά ποιο ηχείο έχει το πρόβλημα (αν & ήμουν σαφέστατος) ή κάτι άλλο θέλουν να δουν... Για το led λέξη και για τη μπαταρία τις κλασικές γενικότητες τύπου: να έχετε την οθόνη στο αυτόματο κλπ κλπ Τελικά μόνο εγώ και ο Chalk έχουμε θεματάκι με τον χαμηλό (και πρίμο) ήχο στο ακουστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Χθες βράδυ έστειλα mail στη leagoo για τα θεματάκια με το ακουστικό, το led & τη μπαταρία και μου απάντησαν ρωτώντας ποια έκδοση είναι (Α0 ή Α2), το build number και αν ακούγεται καλά το ηχείο στην αναπαραγωγή μουσικής & βίντεο από youtube. Ή δεν κατάλαβαν καλά ποιο ηχείο έχει το πρόβλημα (αν & ήμουν σαφέστατος) ή κάτι άλλο θέλουν να δουν... Για το led λέξη και για τη μπαταρία τις κλασικές γενικότητες τύπου: να έχετε την οθόνη στο αυτόματο κλπ κλπ Τελικά μόνο εγώ και ο Chalk έχουμε θεματάκι με τον χαμηλό (και πρίμο) ήχο στο ακουστικό? Μάλλον δεν κατάλαβαν την ερώτηση και νόμιζαν οτι τους έλεγες για το ηχείο και οχι για το ακουστικό. Το ηχείο δεν εχει κανένα θεμα και είναι και αρκετά δυνατό . Έχει αναφερθεί και απο άλλον το θέμα με την ένταση του ακουστικού δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά μην ανχονεσαι, είναι απο τα λίγα που μπορούν να διορθωθούν με firmware. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ολοι οσοι εχετε παραλαβει ποια συσκευη εχετε???Την Α2 η Α0?? Ακομα επειδη,αρκετοι που το πηραμε (οπως εγω)ειμαστε λιγο ψιλοασχετοι θα μπορουσε καποιο μελος το οποιο γνωριζει πως να κανουμε ρουτ και φλασινγκ και διαφορα αλλα fix,να κανει καποιους οδηγους για να μπορεσουμε να τους κανουμε και εμεις οι ασχετοι????ευχαριστω. διαβασα ποιο πανω πως υπαρχει καποιο φιξ για το φλας,μπορει καποιος να δωσει λινκ γιατι δεν το βρηκα??? αρα συμφωνα με αυτους που εχουν παραλαβει,τα προβληματα που εχει το κινητο ειναι σιγουρα το φλας και σε μερικους το ηχειο του ακουστικου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μάλλον δεν κατάλαβαν την ερώτηση και νόμιζαν οτι τους έλεγες για το ηχείο και οχι για το ακουστικό. Το ηχείο δεν εχει κανένα θεμα και είναι και αρκετά δυνατό . Έχει αναφερθεί και απο άλλον το θέμα με την ένταση του ακουστικού δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά μην ανχονεσαι, είναι απο τα λίγα που μπορούν να διορθωθούν με firmware. Μπα δε νομίζω, διότι τους έγραψα πως δεν ακούω καλά αυτόν που με καλεί αλλά αυτός με ακούει μια χαρά. Η απάντησή τους μάλιστα ήταν σε πολύ καλά Αγγλικά, κάτι που με εξέπληξε. Επίσης πρόσεξα πως από τη σελίδα τους έχουν εξαφανισθεί όλα τα firmware, εργαλεία και οδηγίες. Ολοι οσοι εχετε παραλαβει ποια συσκευη εχετε???Την Α2 η Α0?? Ακομα επειδη,αρκετοι που το πηραμε (οπως εγω)ειμαστε λιγο ψιλοασχετοι θα μπορουσε καποιο μελος το οποιο γνωριζει πως να κανουμε ρουτ και φλασινγκ και διαφορα αλλα fix,να κανει καποιους οδηγους για να μπορεσουμε να τους κανουμε και εμεις οι ασχετοι????ευχαριστω. διαβασα ποιο πανω πως υπαρχει καποιο φιξ για το φλας,μπορει καποιος να δωσει λινκ γιατι δεν το βρηκα??? αρα συμφωνα με αυτους που εχουν παραλαβει,τα προβληματα που εχει το κινητο ειναι σιγουρα το φλας και σε μερικους το ηχειο του ακουστικου.... Την Α0 έχουμε (μάλλον) όλοι. To φιξ στο φλας θέλει να είναι rooted το κινητό. Ερώτηση: Αν κάποιος έπαιρνε ένα backup σε .zip αφού είχε ρουτάρει το κινητό, αυτό θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε κάποιο άλλο μέσω recovery??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 εδώ για ρυθμίσεις των ήχων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 και εδώ για το φλας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Βαζοντας θηκη flip με παραθυρο και εχοντας ηδη απενεργοποιησει τα gestures,με το που κλεινω το καπακι αναβει η οθονη (βγαινει ρολοι στο σημειο του παραθυρου). Πως το λυνουμε αυτο,να μην αναβει καθολου?Δεν πατιεται κανενα κουμπι,να το τονισω. http://www.aliexpress.com/item/Original-Slim-Smart-S-view-S-View-Sleep-Wake-Function-Flip-Leather-Back-Cover-Case-For/1990836608.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Οσοι αγορασαν με τη προσφορα του geek σας εβαλαν θηκη μεσα στο δεμα ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Οσοι αγορασαν με τη προσφορα του geek σας εβαλαν θηκη μεσα στο δεμα ? όχι και δεν θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο στην περιγραφή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά μου ήρθε κι εμένα σήμερα αλλά έχω πρόβλημα. Όταν πατάω στην περιοχή που βρίσκονται τα κάτω εικονίδια της οθόνης, η εντολή μπερδεύεται και πατάει στο περίπου.. με αποτέλεσμα να ανοίγει άλλη εφαρμογή. Οταν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο δεν μπορω να πληκτρολογήσω σωστα γιατί αλλα γραμματα πατάω και αλλα πατιούνται! Μπήκα στο Antutu που έχει επιλογή να μου δίχνει ποσο δάχτυλα χρησιμοποιώ και είδα ότι όταν κουνάω το δάχτυλο στην προβληματική περιοχή, πατιούνται στιγμιαία 2 δαχτυλα ταυτόχρονα το ένα κατω απ το άλλο! Δηλαδή ενώ χρησιμοποιώ ένα δάχτυλο αναβουν δύο πατήματα στην οθόνη. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα ή είναι hardware και δε λύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) μετα απο 1 μερα γεματη λεγκο εχουμε και λεμε 1.κουτι-ακουστικα-φορτιστης-καλωδιο και γενικη παρουσιαση τελεια.ειδικα το καλωδιο φορτισης τα σπαει 2.εμφανιση κινητου εντυπωσιακη μαυρη οθονη σαν το vibe z που εχω στυλατο 3.μεγεθος αρκετα ψηλο(μισο ποντο απο το δικο μου) πολυ λεπτο-ελαφρυ πιασιαρικο με το 1 χερι 4.οθονη μαματη τελειες γωνιες θεασης τελεια εικονα 5.καμερες καλες δεν την κανω για 13mp μια πολυ καλη 8mp ειναι η πισω και καλη 2mp η μπροστα.φλας κινεζικο κλασικα.. 6.το μηχανημα οργωνει..δεν μασαει πουθενα 7.gestures και αισθητηρες γενικα αμεση ανταποκριση 8.ηχειο μικροφωνο ομιλια σημα 3g και wifi ολα τελεια 9.gps κλειδωσε μεσα απο το σπιτι(μονο το vibe z μου το εχει κανει αυτο_) 10.μπαταρια...πονεμενη ιστορια..στα δικα μου χερια ουτε μεσημερι δεν βγαζει..σε εναν μεσο χρηστη θα βγαλει την μερα 11.η θηκη σε στυλ note δουλευει αξογα..βγαζει στο παραθυρο της θηκης ολες τις πληροφοριες και κλησεις για 81$ που το πηρα δεν υπαρχει αλλα και 110$ περιπουπου πωλειτε πιστευω τα αξιζει το κινητο με χιλια... Edited December 4, 2014 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Η μπαταρια σε αναμονη δεν πεφτει καθολου, οταν ανοιγω την οθονη πεφτει η μπαταρια σαν σε ελευθερη πτωση :( Αποκτησαμε ''δουλεις''....... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ειχα και εγω θεμα με την μπαταρια αλλα μετα απο 3-4 φορτισεις παρατηρησα οτι απο το 100% μεχρι το 70 οντως πεφτει γρηγορα αλλα απο εκει και κατω βραχος......με το greenify η αποδοση της μπαταριας περνα σε αλλο επιπεδο τρομερο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μεχρι το 60% εφτασα, ειναι η πρωτη αποφορτιση. Θα δω πως θα παει απο δω και κατω. Εκανα Root και εβγαλα αρκετη σαβουρα, θα βαλω greenify και μετα ενα cwm recovery ή twrp recovery Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μεχρι το 60% εφτασα, ειναι η πρωτη αποφορτιση. Θα δω πως θα παει απο δω και κατω. Εκανα Root και εβγαλα αρκετη σαβουρα, θα βαλω greenify και μετα ενα cwm recovery ή twrp recovery Τι δουλειά κάνουν αυτά που αναφέρεις;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τι δουλειά κάνουν αυτά που αναφέρεις;; Μαλλον ρωτας για το recovery, με το recovery μπορεις να παρεις backup (recovery backup) ολο το τηλεφωνο και να το επαναφερεις στην ιδια κατασταση (recovery restore) σε περιπτωση που παει κατι στραβα. recovery backup κανουμε πριν δοκιμασουμε αλλες rom ή zipακια ή xposed κλπ. Σε μπερδεψα καθολου :lol: http://forum.xda-developers.com/wiki/ClockworkMod_Recovery http://wiki.cyanogenmod.org/w/All_About_Recovery_Images Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μεχρι το 60% εφτασα, ειναι η πρωτη αποφορτιση. Θα δω πως θα παει απο δω και κατω. Εκανα Root και εβγαλα αρκετη σαβουρα, θα βαλω greenify και μετα ενα cwm recovery ή twrp recovery Εγώ δουλεύω το battery doctor γιατί αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι :p Το greenify είναι καλύτερο λες??? Παιδιά μία offtopic απορία: Διέγραψα όλες τις επαφές των sim και τις έβαλα καθαρές στο τηλέφωνο. Επέλεξα εισαγωγή από το gmail, όλα καλά. Αν περιηγηθώ στις επαφές, τις εμφανίζει κανονικά μία φορά. Αν όμως πατήσω αναζήτηση τότε τα αποτελέσματα τα εμφανίζει διπλά. Τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μαλλον ρωτας για το recovery, με το recovery μπορεις να παρεις backup (recovery backup) ολο το τηλεφωνο και να το επαναφερεις στην ιδια κατασταση (recovery restore) σε περιπτωση που παει κατι στραβα. recovery backup κανουμε πριν δοκιμασουμε αλλες rom ή zipακια ή xposed κλπ. Σε μπερδεψα καθολου :lol: http://forum.xda-developers.com/wiki/ClockworkMod_Recovery http://wiki.cyanogenmod.org/w/All_About_Recovery_Images Να με μπερδέψεις ;;; :p Μπάααα ... :blink::blink::blink::worry::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παρέμαβε κάποιος με SG? Περιμένω με SG αλλά κολησε απο 2014-11-19 18:54 Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Όχι, και εγώ εκεί έμεινα ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Προχθες παρελαβα μεσω NL και χθες ηρθε αλλο ενα ''χαρτακι'' να παραλαβω και το δευτερο μεσω SP. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Προχθες παρελαβα μεσω NL και χθες ηρθε αλλο ενα ''χαρτακι'' να παραλαβω και το δευτερο μεσω SP. εκανες τη παραγγελια τοτε με τη προσφορα?εγω τιποτα ακομα........ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 17-11-2014 18:58 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 εκανες τη παραγγελια τοτε με τη προσφορα?εγω τιποτα ακομα........ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 17-11-2014 18:58 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Δηλαδή δεν έφυγε ακόμη, ή το ανιχνεύεις από τα ΕΛΤΑ και όχι από την Sinrapore Post;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και εγω με SG POST ,δεν εχει εμφανιστει ακομα Αθηνα απο τις 17/11, πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να εμφανιστει αεροδρομιο Αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Δηλαδή δεν έφυγε ακόμη, ή το ανιχνεύεις από τα ΕΛΤΑ και όχι από την Sinrapore Post;; Όχι έχει φύγει κανονονικα.Αυτό που ποσταρα ειναι των ελτα.έχει γινει despatch.Απλα έτσι το δείχνει τώρα τελευταία στα ελτα ....Αντικείμενα σε συσκευασία Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το δικό μου με παραγγελία στις 14/11,έφτασε χθες Πατρα και αύριο περιμένω το ταχυδρομο να μου το φέρει σπίτι. Το ιδιο και μια άλλη συσκευή που παρήγγειλα την ίδια μέρα απο vickmall. Sg post και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts