andktrip Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστω παιδια αυτο σκοπευω να κανω παντως η παρτιδα του κινητου ειναι 410 Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα.Παιδια εγω που το αγορασα απο kaizershop και το βρηκα με android 5.0 lolipop σημαινει πως το κινητο ειναι δουλεμενο;επειδη και η μπαταρια κλπ. Ηταν ολα σφραγισμενα ολα κανονικα.επρεπε ναου ερθει δηλαδη με kit kat.οταν το ανοιξα το σετσρα κανονικα φεν ειχε στοιχεια καποιου αλλου αλλα σκεφτομαι μηπως αυτα σβηστηκαν με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχω δικιο; Και εγω απο εκει το πηρα και δεν ειχε αυτοκολητο και ακουγοτανε ενας τριγμος μεσα στο κινητο δεν ξερω αλλα κατι δεν μου εκατσε καλα σε ολη την ιστορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια μια απορια διοτι χρηση gps δεν εκανα σχεδον ποτε παρολο που εχω αλλαξει ενα σωρο τηλ που το υποστηριζουν. Οποτε αναφερομαι σε χρηστες Gps. Υπαρχει περίπτωση να χαθει το σημα στα καλα του καθουμενου και να το ξαναβρει μετα απο κάποια δευτερόλεπτα? Τα καιρικα φαινόμενα παιζουν ρολο σε κατι τέτοιο? Παίζουν ρόλο τα καιρικά φαινόμενα, τούνελ ακόμα και το σήμα του κινητού εφόσον η πλοήγηση γίνεται μέσω δεδομένων του κινητού. Αν απόσυνδέθηκε για κάποια δευτερόλεπτα και ξανασυνδεθηκε είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω απο εκει το πηρα και δεν ειχε αυτοκολητο και ακουγοτανε ενας τριγμος μεσα στο κινητο δεν ξερω αλλα κατι δεν μου εκατσε καλα σε ολη την ιστορια Παίζει να ήταν και καμιά επιστροφή δυστυχώς παίζουν και αυτά. Αν και γενικά το kaizerstore στην πανεπιστημίου έχει καλές κριτικές εγώ όσες φορές συνεργάστηκα δεν είχα θέμα βέβαια δεν μου έκατσε και καμιά στραβή για να τους δω και στο after sale κομμάτι γιατί όταν πανε να πουλήσουν όλοι καλοί είναι Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα.Παιδια εγω που το αγορασα απο kaizershop και το βρηκα με android 5.0 lolipop σημαινει πως το κινητο ειναι δουλεμενο;επειδη και η μπαταρια κλπ. Ηταν ολα σφραγισμενα ολα κανονικα.επρεπε ναου ερθει δηλαδη με kit kat.οταν το ανοιξα το σετσρα κανονικα φεν ειχε στοιχεια καποιου αλλου αλλα σκεφτομαι μηπως αυτα σβηστηκαν με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχω δικιο; Εσύ το πήρες απο kaizershop, υπάρχει και το kaizerstore και το σκέτο kaizer :p Για να έρθει με lolipop και να είναι 410, εεε σίγουρα κάποιος το άνοιξε και το αναβάθμισε. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα.Παιδια εγω που το αγορασα απο kaizershop και το βρηκα με android 5.0 lolipop σημαινει πως το κινητο ειναι δουλεμενο;επειδη και η μπαταρια κλπ. Ηταν ολα σφραγισμενα ολα κανονικα.επρεπε ναου ερθει δηλαδη με kit kat.οταν το ανοιξα το σετσρα κανονικα φεν ειχε στοιχεια καποιου αλλου αλλα σκεφτομαι μηπως αυτα σβηστηκαν με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχω δικιο; Δουλεμένο ή από επισκευή/αντικατάσταση είναι,410 σημαίνει Οκτώβριος και δεν υπήρχε lollipop,και εγώ 410 παρτίδα πήρα στις 16 Δεκεμβριου και ακριβώς μια ωρα μετά το unboxing μου έβγαλε την Lollipop ΟΤΑ και την πέρασα. Αυτό που πήρες εσύ μπορεί να είναι και επιστροφή από πελάτη γιατί ενδεχομένως είδε καποιο πρόβλημα που ακόμα δεν το έχεις δει εσύ,χιλια δυο μπορεί ναναι αλλά 410 με Lollipop από το εργοστάσιο δεν υπάρχει. Ουσιαστικά δεν μπορείς να επικαλεστείς κάποιο λόγο σχετικά με όλα αυτά σε αυτούς γιατί θα σε πιάσουν στο ψιλο για να αποφύγουν κάθε ενδεχόμενο αντικατάστασης κλπ.(αυτοί μια φορά ξέρουν τι σου πούλησαν,είναι γνωστό και έχει αναφερθεί ξανα στο τόπικ του G2 με αντίστοιχη περίπτωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 [/color] Παίζει να ήταν και καμιά επιστροφή δυστυχώς παίζουν και αυτά. Αν και γενικά το kaizerstore στην πανεπιστημίου έχει καλές κριτικές εγώ όσες φορές συνεργάστηκα δεν είχα θέμα βέβαια δεν μου έκατσε και καμιά στραβή για να τους δω και στο after sale κομμάτι γιατί όταν πανε να πουλήσουν όλοι καλοί είναι Δεν ξερω αλλα λογικα επρεπε να ειχε αυτοκολλητα αν οχι 2 λογικα ενα .ειχε ενα λασταχακι που κρατουσε το κουτι να μην ανοιξει δεν μου φανηκε λογικο και τοσο.το ανοιξα και επειτα ακουσα τον θορυβο και μετα ρωτησα εδω μεσα αν το εχει καποιος το προβλημα αυτο να ακουγεται κατι απο μεσα .ειπανε μερικοι εδω μεσα τριγμοι ειναι και δεν εδωσα σημασια αλλιως θα το εστελνα με την μια.μετα μου εκανε κατι κολληματα το φλας ειπα να το στειλω αλλα τελικα βρηκα ενα παιδι και το πηρε και το εστειλε εκεινος.αν τελικα ητανε καποιο κομματι επιστροφη η κατι αλλο απο σερβις δηλαδη πολυ πιθανο το βλεπω .τελος παντων τελειωσε αυτο αλλα για το καταστημα κραταω επιφυλαξη οπως για ενα αλλο πολυ γνωστο καταστημα που ειχα παρομοια θεματα.η εμπιστοσυνη μου αρχισε να χανεται σιγα σιγα ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πάντως προεγκατεστημενη lollipop κάτι ψιλοβρωμαει... Όχι απαραίτητα ότι είχε κάποιο θέμα και το γύρισαν αλλά ενδεχομένως να ήταν και μεταχειρισμενο κάποιων ημερών και να το ξανάεβαλαν προς πώληση αλλά γιατί να μην το γνωρίζεις να το πάρεις και στην αντίστοιχη τιμή? Τεσπα εικασίες είναι όλα αυτά ίσως να μην συμβαίνει και τίποτα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πάντως το δικο μου είναι 501 και ηρθε με κιτκατ.Αρα οτι ειναι 501 και πισω και εχουν lollipop κάτι παιζει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Προσεχώς και εγώ κάτοχος ενός g3 32gb:cool::cool: Καλώς σας βρήκα και έχω κάνα δύο ερωτήσεις Αν μου έρθει με kitkat να μην του κάνω update; Αν μου έρθει με lollipop γίνεται downgrade αναίμακτα; Να μπω στο service menu για το θέμα της φωτεινότητας ή να το αφήσω έτσι; Διαβάζω ότι λαγκάρει..πολύ; αν είναι πολύ, τότε να επιλέξω το galaxy alpha(θα έρθουν δύο και έχω το δικαίωμα επιλογής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Για κοίταξε το night clock αν και πιστεύω θα έχει μεγάλη επίδραση στην κατανάλωση της μπαταρίας. 100% θα έχει επίδραση στην μπαταρία καθώς για να απεικονίσει κάτι η οθόνη μας πρέπει να ανάψει όλη. Δεν είναι όπως οι amoled που ανάβει μόνο εκεί που θέλει να δείξει κάτι, όπου ακόμα όμως και με τέτοια οθόνη θα υπάρχει drain στην μπαταρία. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παιδια μια απορια διοτι χρηση gps δεν εκανα σχεδον ποτε παρολο που εχω αλλαξει ενα σωρο τηλ που το υποστηριζουν. Οποτε αναφερομαι σε χρηστες Gps. Υπαρχει περίπτωση να χαθει το σημα στα καλα του καθουμενου και να το ξαναβρει μετα απο κάποια δευτερόλεπτα? Τα καιρικα φαινόμενα παιζουν ρολο σε κατι τέτοιο? Χρησιμοποιώ αρκετά συχνά GPS και μπορω να πω οτι στο G3 δεν είναι και το καλύτερο... Στο honor 6 πχ κλειδωνε αμέσως και δεν εκανε αυτα τα ψιλοχασιματα που αναφέρεις. Το G3 μου τα κανει κι εμενα τα χασιματακια (μιλαω για διαδρομές που δεν εχουν εμπόδια παρόλα αυτα χάνεται 3—4 δευτερόλεπτα το σήμα περιστασιακα). Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Ευχαριστω φιλε μου, απλα για να ξερω τι παιζει, αλλα στην ουσια στο navigon που δοκιμασα ενω σε ενα GPS test που εχω είχε βρει πολυ γρηγορα θεση εκει δεν εδειχνε στο χαρτη και αργησε αρκετα. Απλα λεω μηπως οφειλεται και στο software. πχ το sygic ειναι καλύτερο? Κλειδωνει ποιο ευκολα? Edited February 27, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ευχαριστω φιλε μου, απλα για να ξερω τι παιζει, αλλα στην ουσια στο navigon που δοκιμασα ενω σε ενα GPS test που εχω είχε βρει πολυ γρηγορα θεση εκει δεν εδειχνε στο χαρτη και αργησε αρκετα. Απλα λεω μηπως οφειλεται και στο software. πχ το sygic ειναι καλύτερο? Κλειδωνει ποιο ευκολα? Το sygic που δουλεύω μου κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το sygic που δουλεύω μου κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Ωραια θα το δοκιμασω. Αποσυνδεσεις έχεις παρατηρησει με το sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη στο store που να δειχνει την ωρα στην οθονη οταν ειναι κλειδωμενη; Κατι σαν το screensaver στα windows pc; Όπως λέω και λίγα ποστ πιο πίσω θα έχει επίπτωση στην μπαταρία αλλά ξέχασα να γράψω ότι αυτό που θες το ψιλοκάνει και το ενσωματωμένο στο android, daydream. Απλά μόνο όταν φορτίζει ή/και είναι docked. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Προσεχώς και εγώ κάτοχος ενός g3 32gb:cool::cool: Καλώς σας βρήκα και έχω κάνα δύο ερωτήσεις Αν μου έρθει με kitkat να μην του κάνω update; Αν μου έρθει με lollipop γίνεται downgrade αναίμακτα; Να μπω στο service menu για το θέμα της φωτεινότητας ή να το αφήσω έτσι; Διαβάζω ότι λαγκάρει..πολύ; αν είναι πολύ, τότε να επιλέξω το galaxy alpha(θα έρθουν δύο και έχω το δικαίωμα επιλογής) Πλέον δεν λαγκάρει τόσο πολύ όπως με κιτκατ. Απλά έχει λίγο περισσοτερο λαγκ απο τις αλλες ναυαρχίδες. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πλέον δεν λαγκάρει τόσο πολύ όπως με κιτκατ. Απλά έχει λίγο περισσοτερο λαγκ απο τις αλλες ναυαρχίδες. Αυτό είναι σχετικό. Έχω δει S5 από κοντά φίλου και είχε άπειρο lag σε σχέση με το δικό μας. Για Note 4 δεν γνωρίζω αλλά είναι και κινητό ενός 6μηνου μετά. Επίσης για το S5 το ανέφερε και ένας άλλος εδώ γιατί το έχει η γυναίκα του. Iphone 6 μην βάλουμε στην συζήτηση. Δεν έχει android. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Από την στιγμή που υπάρχουν τα here maps γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς άλλο; ενδεικτικά μου έχουν κάνει δώρο το copilot live που στοιχίζει 35Ε και μπαίνει και στα garmin GPS που θεωρούνται τα καλύτερα αλλά βρήκα πιο καλό τα here. Επίσης δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το κλείδωμα βέβαια δεν το χρησιμοποιώ και τόσο πολύ. Όσο για τον φίλο που ρωτά αν θα βάλει λολλιποπ βεβαίως και να βάλει μεταμορφώνει το κινητό. Το μόνο ερώτημα είναι αν θέλει να ναι ρουτ, οπότε πρέπει να ψάξει πρε ρούτετ λολλιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Από την στιγμή που υπάρχουν τα here maps γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς άλλο; ενδεικτικά μου έχουν κάνει δώρο το copilot live που στοιχίζει 35Ε και μπαίνει και στα garmin GPS που θεωρούνται τα καλύτερα αλλά βρήκα πιο καλό τα here. Επίσης δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το κλείδωμα βέβαια δεν το χρησιμοποιώ και τόσο πολύ. Όσο για τον φίλο που ρωτά αν θα βάλει λολλιποπ βεβαίως και να βάλει μεταμορφώνει το κινητό. Το μόνο ερώτημα είναι αν θέλει να ναι ρουτ, οπότε πρέπει να ψάξει πρε ρούτετ λολλιποπ χτες κατέβασα το here μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα google maps. είναι όντως τόσο καλύτερο όσο ακούγεται? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 χτες κατέβασα το here μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα google maps. είναι όντως τόσο καλύτερο όσο ακούγεται? ναι ειναι καλυτερο και εγω επειδη εχω μεγαλο πακετο δεδομενων χρησιμοποιουσα το google αλλα σε καποιες διαδρομες με πηγαινε αλλου για αλλου σε λιγες αλλα ...,το here ειναι για μενα ενα κλικ παραπανω :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ειναι καλυτερο και εγω επειδη εχω μεγαλο πακετο δεδομενων χρησιμοποιουσα το google αλλα σε καποιες διαδρομες με πηγαινε αλλου για αλλου σε λιγες αλλα ...,το here ειναι για μενα ενα κλικ παραπανω :) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρωτηθηκε και κατι αλλο εδω μεσα περα απο το ποσα προβληματα εχει το κινητο... ΑΝΑΣΤΑΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 χτες κατέβασα το here μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα google maps. είναι όντως τόσο καλύτερο όσο ακούγεται? Ναι ΣΑΦΩΣ είναι, μα το κυριότερο είναι offline, με φωνητική καθοδήγηση στα Ελληνικά. Για Κύπρο μου φάνηκε χρυσάφι πάντως ειδικά στα στενά της Λευκωσίας που πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς στο κατεχόμενο μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 ναι ειναι καλυτερο και εγω επειδη εχω μεγαλο πακετο δεδομενων χρησιμοποιουσα το google αλλα σε καποιες διαδρομες με πηγαινε αλλου για αλλου σε λιγες αλλα ...,το here ειναι για μενα ενα κλικ παραπανω :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρωτηθηκε και κατι αλλο εδω μεσα περα απο το ποσα προβληματα εχει το κινητο... ΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol::lol::lol: και εμένα άρχισε και μου εκανε κάτι κουλά το google maps και ειπα να δοκιμάσω κατι άλλο. Η λειτουργία offline γίνεται όπως και στα απλά gps δηλαδή κλείνεις δεδομένα ορίζεις διαδρομή και κομπλέ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 :lol::lol::lol: και εμένα άρχισε και μου εκανε κάτι κουλά το google maps και ειπα να δοκιμάσω κατι άλλο. Η λειτουργία offline γίνεται όπως και στα απλά gps δηλαδή κλείνεις δεδομένα ορίζεις διαδρομή και κομπλέ? Ναι ετσι ακριβως και εχει τωρα προσθεσει και ελληνικη φωνη,δεν χρειαζεσαι καθολου δεδομενα ανοιχτα μονο την τοποθεσια να εχεις ανοιχτη τιποτα αλλο,δοκιμασετο ειναι πολυ καλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ναι ετσι ακριβως και εχει τωρα προσθεσει και ελληνικη φωνη,δεν χρειαζεσαι καθολου δεδομενα ανοιχτα μονο την τοποθεσια να εχεις ανοιχτη τιποτα αλλο,δοκιμασετο ειναι πολυ καλο :) Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis_9 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Γεια χαρά και πάλι. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση στο προηγούμενο μυνημά μου σχετικά με τις G services. Έχω δοκιμάσει δοκιμάσει τις προτάσεις σας και θα επανέλθω με αποτελέσματα. Μία ακόμη ερώτηση: Από ποια παρτίδα και μετά είναι απροβλημάτιστο το κινητό? Ένας φίλος πάει να αγοράσει μεταχειρισμένο 32GB παρτίδα 408 και με ρώτησε αν ξέρω κάτι, οπότε εγώ απευθύνθηκα στους ειδικούς :p. Ξέρετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts