Giorgos29114 Δημοσιεύτηκε June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2014 Καλησπέρα... Γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή ip σε στικάκια ίντερνετ της κοσμοτέ ή της βόνταφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλησπέρα... Γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή ip σε στικάκια ίντερνετ της κοσμοτέ ή της βόνταφον; Ti να αλλάξεις; Αυτά παίρνουν (αν θυμάμαι καλά) standard ip και δεν αλλάζει. Περίμενε και κάποιον άλλον να σου απαντήσει σίγουρα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα... Γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή ip σε στικάκια ίντερνετ της κοσμοτέ ή της βόνταφον; δεν αλλαζει η IP ειναι standard οπως στην εδωσε ο παροχος δεν γινετε να την αλλαξεις Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Η ip αποδίδεται αυτόματα από το δίκτυο. Πιθανώς όταν κάνεις αποσύνδεση, την επόμενη φορά να πάρεις άλλη, δεν είναι όμως σίγουρο, ούτε υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορείς να κάνεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τα stick δεν εχουν static ip Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos29114 Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 απ ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα...τεσπα...ευχαριστώ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 απ ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα...τεσπα...ευχαριστώ:p Οταν συνδέεσαι έχεις πάντα την ιδια ip ;Σε wind πάντως αλλάζει η ιp σχεδόν κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos29114 Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά τι εννοείς με το συνδεση και τι σε πειραζει αν αλλαζει ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις !!!!!!! Στην πρώτη σύνδεση μπες εδώ http://www.whatsmyip.org/. Τσεκάρισε ΙΡ.... Κάνε αποσύνδεση περίμενε δυο λεπτά και δοκίμασε πάλι. Τι σου λέει ?? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos29114 Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ενταξει σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά Μάλλον μπερδεύτηκες και δεν θέλεις αλλαγή ip αλλά να βάλεις κάρτα άλλης εταιρείας με καλύτερο σήμα, πχ Vodafone; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts