Jump to content

Αλλαγή ip σε ιντερνετ στικάκια

Giorgos29114
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα... Γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή ip σε στικάκια ίντερνετ της κοσμοτέ ή της βόνταφον;

Ti να αλλάξεις; Αυτά παίρνουν (αν θυμάμαι καλά) standard ip και δεν αλλάζει. Περίμενε και κάποιον άλλον να σου απαντήσει σίγουρα.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλησπέρα... Γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή ip σε στικάκια ίντερνετ της κοσμοτέ ή της βόνταφον;

δεν αλλαζει η IP ειναι standard οπως στην εδωσε ο παροχος δεν γινετε να την αλλαξεις

...The quieter you become the more you are able to hear...

Η ip αποδίδεται αυτόματα από το δίκτυο. Πιθανώς όταν κάνεις αποσύνδεση, την επόμενη φορά να πάρεις άλλη, δεν είναι όμως σίγουρο, ούτε υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορείς να κάνεις.

Τα stick δεν εχουν static ip

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

απ ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα...τεσπα...ευχαριστώ:p

Οταν συνδέεσαι έχεις πάντα την ιδια ip ;Σε wind πάντως αλλάζει η ιp σχεδόν κάθε φορά.

εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά

τι εννοείς με το συνδεση και τι σε πειραζει αν αλλαζει ή οχι;

εγώ ρωτάω γιατί θέλω να κάνω σύνδεση και θέλω να ξέρω αν αλλάζει η ip... αλλά όχι wind, η wind δεν έχει σήμα πουθενά

Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις !!!!!!! Στην πρώτη σύνδεση μπες εδώ http://www.whatsmyip.org/. Τσεκάρισε ΙΡ.... Κάνε αποσύνδεση περίμενε δυο λεπτά και δοκίμασε πάλι. Τι σου λέει ??

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μάλλον μπερδεύτηκες και δεν θέλεις αλλαγή ip αλλά να βάλεις κάρτα άλλης εταιρείας με καλύτερο σήμα, πχ Vodafone;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max