Jump to content

Κινητο με οσο γινεται καλη καμερα

ganian
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, θελω να αλλαξω κινητο, με ενδιαφερει πολυ να εχει καλη καμερα, ειτε σε φωτο, ειτε σε video.

Oπωσδηποτε ραδιοφωνο, καλη αυτονομια με αφαιρουμενη μπαταρια, καλη οθονη αλλα οχι μεγεθος παντοφλα.

Ιντερνετ δεν με ενδιαφερει να σερφαρω απο το κινητο, μονο χρηση σαν τηλεφωνο, και να προβαλει αξιοπρεπως τα video και τις φωτο που τραβαει.

Budget 300 αντε 400 ταβανι, εκτος αν υπαρχει καποια προταση που πραγματικα αξιζει τα παραπανω χρηματα.

Σαν μαρκες συμπαθω τις SONY-NOKIA-SAMSUNG.

αν βγάλουμε την αφιερουμενη μπαταρια πας καρφί για το Microsoft(πρώην Nokia) Lumia 1020 στα 330 ευρώ γύρο

μετά όσα ξέρω και έχουν καλή camera (πραγματικά καλή) είναι μεγαλα κινιτα πχ galaxy s5/note 3/oppo find 7/one plus/ κλπ

αλλη μια επιλογή είναι το s4 της samsung αν και δεν θα το προτιμούσα

Lumia 925/1020 αλλά δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία και microSD

και Xperia z1 compact αλλά δεν ξέρω την τιμή του τώρα ακριβώς

Φίλε, έτσι πληροφοριακά στο λέω, σήμερα ήμουν στο media και έπαιξα με το Samsung galaxy K Zoom. Τρομερή φωτογραφική και βίντεο σε σχέση με τα άλλα. Πρόσεχε, δεν λέω με όλα τα υπόλοιπα, αλλά σίγουρα με τα περισσότερα. Έβγαλα κάμποσες φώτο και βίντεο, πραγματική απόλαυση.

Βέβαια δεν έχει ράδιο, (καθότι lte) και η τιμή λίγο τσιμπημένη, το είχε 499.

Δεν το έχουν φέρει ακόμα τα σκρουτζομάγαζα, ίσως αν περιμένεις λίγο να το φέρουν, θα είναι αρκετά φτηνότερο.

Lumia 925/1020 αλλά δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία και microSD

και Xperia z1 compact αλλά δεν ξέρω την τιμή του τώρα ακριβώς

z1 compact μόνο στα χαρτια εχει καλή camera το 925 δεν ειναι τπτ ιδιαίτερο............ το 1020 ομος πιστεύω οτι ειναι αυτο που ψαχανει

Φίλε, έτσι πληροφοριακά στο λέω, σήμερα ήμουν στο media και έπαιξα με το Samsung galaxy K Zoom. Τρομερή φωτογραφική και βίντεο σε σχέση με τα άλλα. Πρόσεχε, δεν λέω με όλα τα υπόλοιπα, αλλά σίγουρα με τα περισσότερα. Έβγαλα κάμποσες φώτο και βίντεο, πραγματική απόλαυση.

Βέβαια δεν έχει ράδιο, (καθότι lte) και η τιμή λίγο τσιμπημένη, το είχε 499.

Δεν το έχουν φέρει ακόμα τα σκρουτζομάγαζα, ίσως αν περιμένεις λίγο να το φέρουν, θα είναι αρκετά φτηνότερο.

είπε οτι θέλει κινιτο με καλή φωτογραφική............ και όχι φωτογραφική με κοτσαρισμένο κινιτο επάνω

+ αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 500+

Edited by egodemis

είπε οτι θέλει κινιτο με καλή φωτογραφική............ και όχι φωτογραφική με κοτσαρισμένο κινιτο επάνω

+ αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 500+

499 το έχουν αλλά είναι όντως ακριβό, τουλάχιστον ακόμα, ίσως όταν το φέρουν κι άλλα μαγαζιά να είναι πιο συμφέρουσα η αγορά του, τουλάχιστον 100 -120 ευρώ πιο κάτω.

Του το πρότεινα γιατί είπε ότι θέλει πολύ καλή φωτογραφική και κάμερα.

Πάντως έχεις δίκιο, πιο πολύ μοιάζει με φωτογραφική μηχανή το Κ, ειδικά από την πίσω πλευρά αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

499 το έχουν αλλά είναι όντως ακριβό, τουλάχιστον ακόμα, ίσως όταν το φέρουν κι άλλα μαγαζιά να είναι πιο συμφέρουσα η αγορά του, τουλάχιστον 100 -120 ευρώ πιο κάτω.

Του το πρότεινα γιατί είπε ότι θέλει πολύ καλή φωτογραφική και κάμερα.

Πάντως έχεις δίκιο, πιο πολύ μοιάζει με φωτογραφική μηχανή το Κ, ειδικά από την πίσω πλευρά αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

όταν πάει στα 350 θα ειναι καλή επιλογή πάντως (για όσους ζητάνε κάτι τέτοιο) πάντως σαν κινιτο δεν θα το έπαιρνα παραπαίει πάχος + μέγεθός (εκτός και αν θα το έχουμε για όπλο αυτοάμυνας :lol::lol: )

όταν πάει στα 350 θα ειναι καλή επιλογή πάντως (για όσους ζητάνε κάτι τέτοιο) πάντως σαν κινιτο δεν θα το έπαιρνα παραπαίει πάχος + μέγεθός (εκτός και αν θα το έχουμε για όπλο αυτοάμυνας :lol::lol: )

Και το s4 εχει πολυ καλη καμερα.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, το 1020 οντως φαινεται να με καλυπτει σε αυτα που ζηταω, εκτος απο το θεμα της αφαιρουμενης μπαταριας.

Αν παρουσιασουν καποιο κολλημα τι κανουμε; στα αφαιρουμενα βγαζεις την μπαταρια και καθαρισες, σε μη αφαιρουμενα;

Επισης με χαλαει λιγο το πισω μερος του και το οτι ειναι windows.

Καποιο πιο "κομψο" σε αυτο περιπου το μεγεθος σε android αλλα χωρις συμβιβασμους στην καμερα;

Και το s4 εχει πολυ καλη καμερα.

δεν διαφωνώ.......... το υπόλοιπο κινιτο όμως χάνει (το μεγαλύτερο του θέμα είναι αντοχές) ειδικά οθονη (πλούσιο με έκανε η samsung με αυτοί την συσκευη με τόσες που μου έφεραν για αλλαγη οθόνης (παραγγελιά παο την κίνα :D )

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, το 1020 οντως φαινεται να με καλυπτει σε αυτα που ζηταω, εκτος απο το θεμα της αφαιρουμενης μπαταριας.

Αν παρουσιασουν καποιο κολλημα τι κανουμε; στα αφαιρουμενα βγαζεις την μπαταρια και καθαρισες, σε μη αφαιρουμενα;

Επισης με χαλαει λιγο το πισω μερος του και το οτι ειναι windows.

Καποιο πιο "κομψο" σε αυτο περιπου το μεγεθος σε android αλλα χωρις συμβιβασμους στην καμερα;

όσα κινιτα δεν εχουν αφιερουμενη μπαταρια με ένα σινδιασμο κουμπιών κλείνουν (hard stop)

px sto xperia z/z1/p που είχα στα χέρια μου με power και volume down παρατεταμένα αν κρατάς τερματίζει τελείως την λειτουργία ότι και να έχει

και το nubia z5s που εχω απλός κρατάς συνεχόμενα το power και ψοφάει

(κοινός υπάρχει τρόπος στης 99% συσκευών)

"κομψο" και android και καλή camera έχει μόνο το huawei p7,

http://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html

μετά πάμε για αγορά από την κίνα (xiaomi mi3 πχ)

Edited by egodemis

Αν ανεβουμε λιγο σε μεγεθος τι αλλες επιλογες εχουμε παντα με κυριο γνωμονα την καλη καμερα σε android?

ισως το g2 μεταχειρισμενο?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δεν ξερω ποιο εννοεις, αλλα θεωρω το κινητο κατι προσωπικο, και δεν παω με τιποτε σε μεταχειρισμενο.

Δεν ξερω ποιο εννοεις, αλλα θεωρω το κινητο κατι προσωπικο, και δεν παω με τιποτε σε μεταχειρισμενο.

oppo find 7a (νομίζω κάπου εκει είναι)

edit: ναι 400 ευρώ κάνει

"κομψο" και android και καλή camera έχει μόνο το huawei p7,

Επειδή απ΄ότι βλέπω είσαι πολύ σχετικός με το άθλημα και έχεις γνώσεις, θα ήθελα να γράψεις αν η κάμερα του p7 μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στην κάμερα του S4. Αυτό το λέω γιατί ναι μεν είναι και οι δύο 13 Mp, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα και σίγουρα το γνωρίζεις και συ.

Επειδή απ΄ότι βλέπω είσαι πολύ σχετικός με το άθλημα και έχεις γνώσεις, θα ήθελα να γράψεις αν η κάμερα του p7 μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στην κάμερα του S4. Αυτό το λέω γιατί ναι μεν είναι και οι δύο 13 Mp, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα και σίγουρα το γνωρίζεις και συ.

το βράδυ μόνο χάνει λίγο

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-ascend-p7-1246719/review/5#articleContent

καλο διαβασμα

τι μου άρεσε ποιο πολύ στην camera του είναι από της λίγες cameres η οποία δεν πειράζει τα χρώματα και τα αφινει όπως είναι (πχ στο σ5 ανεβαζουν τερμα to contrast λιγο to staruration κλπ κλπ)

το βράδυ μόνο χάνει λίγο

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-ascend-p7-1246719/review/5#articleContent

καλο διαβασμα

τι μου άρεσε ποιο πολύ στην camera του είναι από της λίγες cameres η οποία δεν πειράζει τα χρώματα και τα αφινει όπως είναι (πχ στο σ5 ανεβαζουν τερμα to contrast λιγο to staruration κλπ κλπ)

Ωραίος, ευχαριστώ πολύ.

Αν γινοταν να υπηρχε το 1020 με την σχεδιαση του htc one...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mηπως εννοουσες αυτο;

http://www.georgakopoulos.org/work/reviews/lg-g2/

Λοιπον εκανα μια βολτα σημερα σε καποιο πλαισιο, σε mediamarkt, και σε καποιον Γερμανο, για να δω κυριως το 1020, αλλα δεν το βρηκα πουθενα γιατι θεωρειται παλιο μοντελο.

Ειδα ομως τα περισσοτερα απο αυτα που μου απαντησατε (και σας ευχαριστω), οπως το galaxy s4, to zoom, τo htc one, το z1 compact, εκτος τα κινεζικα, μονο καποιο huawei υποδεεστερο μοντελο του 7a, αλλα ειναι αρκετα μεγαλουτσικα για τα γουστα μου.

Τα samsung τα εχω (δυστυχως) αποκλεισει λογω ραδιοφωνου (το zoom πολυ "αντρικο" :lol: βρε παιδι μου), μαλλον για μικροτερο δεν θα βρω με πολυ καλη καμερα που θελω.

Μενει να δω απο κοντα το 1020, μηπως και μου αρεσει σαν μεγεθος.

Edited by ganian

Ενημερωτικά...το Ζ1 Compact δεν κατατάσσεται στα έχοντα "καλή κάμερα"! :!:

Το 1020 έχει καλό μέγεθος, αλλά είναι "αποσυρμένο"! Δε θα έκανα τη χάρη στους "έξυπνους" που τα πουλάνε όσο τα πουλάνε.

Δες ήρεμα και διεξοδικά και το LG G2.

g2 εχει αρκετά κορεσμένα χρώματα στης φωτογραφίες που τραβάει, δεν είναι άσχημες φοτο απλός απέχουν κατά πολύ από την πραγματικά χρώματα (like photoshopped)....... στα ίδια επίπεδα είναι και το s5....... δεν θα τα επερνα πότε για camera πχ

Σε καποιο review εβλεπα τα μενου οτι ειχαν ενα ασπρο φοντο, αλλαζει αυτο στο 1020, η ειναι ενας απο τους περιορισμους του λειτουργικου;

Σε καποιο review εβλεπα τα μενου οτι ειχαν ενα ασπρο φοντο, αλλαζει αυτο στο 1020, η ειναι ενας απο τους περιορισμους του λειτουργικου;

διαλέγεις άσπρο ή μαύρο