Alex_tz Δημοσιεύτηκε June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2014 (edited) Ξεκινάω. Πιστεύω πως στη Samsung λείπει πρωτοτυπία και επιμένει να χρησιμοποιεί αυτό το πανάθλιο σχέδιο στα εκατομμύρια Galaxy κινητά της και όχι μόνο. Θα χαρώ πολύ αν απολύσουν ΟΛΟ το σχεδιαστικό τμήμα τους. Και η Apple όμως δεν πάει πίσω. Εσείς; Edited June 26, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αlex, μόνο θέμα για το "τι μάρκα εσώρουχο φοράτε;" δεν έχεις ανοίξει ακόμα. Άσε που νομίζω υπάρχει παρόμοιο thread. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Αlex, μόνο θέμα για το "τι μάρκα εσώρουχο φοράτε;" δεν έχεις ανοίξει ακόμα. Άσε που νομίζω υπάρχει παρόμοιο thread. Υπαρχει για το πιο όμορφο, όχι για το πιο άσχημο. Επίσης θα ήταν πολύ ωραία ιδέα ένα θέμα για το τι μάρκα εσώρουχο φοράτε :lol: Edited June 24, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ξεκινάω. Πιστεύω πως στη Samsung λείπει πρωτοτυπία και επιμένει να χρησιμοποιεί αυτό το πανάθλιο σχέδιο στα εκατομμύρια Galaxy κινητά της και όχι μόνο. Θα χαρώ πολύ αν απολύσουν ΟΛΟ το σχεδιαστικό τμήμα τους. Και η Apple όμως δεν πάει πίσω. Εσείς; Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου, όσον αφορά στους Κορεάτες. Άθλιο design, ισάξια υλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου, όσον αφορά στους Κορεάτες. Άθλιο design, ισάξια υλικά. Όχι όλοι οι Κορεάτες όμως, η LG είναι ανώτερη της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα ψηφίσω κι εγώ τη Samsung, όχι γιατί δε μου αρέσουν οι συσκευές της (δε τρελαίνομαι κιόλας βέβαια) αλλά γιατί έχει κρατήσει αυτό το σχεδιασμό αρκετά χρόνια και σε πάρα πολλές συσκευές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα ψηφίσω κι εγώ τη Samsung, όχι γιατί δε μου αρέσουν οι συσκευές της (δε τρελαίνομαι κιόλας βέβαια) αλλά γιατί έχει κρατήσει αυτό το σχεδιασμό αρκετά χρόνια και σε πάρα πολλές συσκευές.. Αυτό, αν είχε αυτό το σχεδιασμό σε 5-6 κινητά τότε ίσως το συμπαθούσα περισσότερο, αλλά τώρα που τον έχει βάλει σε 500 κινητά, το ένα δε ξεχωρίζει από το άλλο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 η σαμμυ παιζει μονη της σε αυτην την κατηγορια...... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 η σαμμυ παιζει μονη της σε αυτην την κατηγορια...... Βλέπω ότι μέχρι στιγμής ηγείται σε αυτή την κατηγορία με 52% :lol::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Βλέπω ότι μέχρι στιγμής ηγείται σε αυτή την κατηγορία με 52% :lol::shifty: Είναι που έχει πολλούς haters, γι αυτό. Αλλιώς, τα πιο όμορφα τηλέφωνα φτιάχνει. :rolleyes::rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Sasmung με διαφορά από τον δεύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Είναι που έχει πολλούς haters, γι αυτό. Αλλιώς, τα πιο όμορφα τηλέφωνα φτιάχνει. :rolleyes::rolleyes: για να γλυτωσω απο τον κοπο ολους τους τυπους με εικονιδια νοτε 3, σ4,σ5 κλπ... ειναι πρεμιουμ! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Delete please :) Edited July 23, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Samsung...τα τελευταία της καλά από άποψη εμφάνισης.s4,s4 mini,τα υπόλοιπα ούτε πού βλέπονται. Τα φτηνά δε,ούτε πού έχουν κάτι πού να πω ωραίο σχέδιό. Για μένα τα ωραιότερα. S2 S4 S4 mini. Κι αντε να δούμε κι αυτό το καινούριο με τις 4,7 ίντσες.θα με δελεάσει? Αμέσως μετά την samsung όμως,κατατάσσεται η sony... Πέρα του l,xperia s αντε και το compact τι άλλο να μου αρέσει? Οι ναυαρχίδες της μήπως πού έχουν διαστάσεις για κινητό με 5,5 ίντσες οθόνη?η τα τετράγωνα σχήματα τους? Edited July 28, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ψηφιζω zte ,γιατι αν και δεν ειναι αμελητεα ως μεγεθος,ο σχεδιασμος των κινητών της ειναι τρεις γενιες πισω. Η huawei ως αντίπαλο δεος απεδειξε οτι μπορει να φτιαξει και ομορφες συσκευες( p6,p7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ψηφιζω zte ,γιατι αν και δεν ειναι αμελητεα ως μεγεθος,ο σχεδιασμος των κινητών της ειναι τρεις γενιες πισω. Η huawei ως αντίπαλο δεος απεδειξε οτι μπορει να φτιαξει και ομορφες συσκευες( p6,p7) η huawei ριχνει ζαρια καθε φορα ποιο κινητο θα αντιγραψει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 η huawei ριχνει ζαρια καθε φορα ποιο κινητο θα αντιγραψει... Ναι, αλλά το κάνει καλύτερα από το original πολλές φορές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts