rapsodos1979_ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ποιό κουμπάκι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το τετραγωνακι! Κατω κατω στην οθονη που εχει τρια κουμπια το πισω , το μεσαιο κυκλακι και το τετραγωνακι που το πατας για να δεις τις προσφατες εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Σωστός...Τώρα,το είδα...Ήξερα μόνο το πάνω,για να σβήνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μη νομιζεις οτι ειναι κατι τρελο. Απλα αν κλειδωσεις καποιες εφαρμογες και εχεις ανοιξει πολλες και τις συρεις προς τα πανω για να φυγουν απο τη μνημη, οι κλειδωμενες δεν θα φυγουν. Αυτο κανει εν ολιγοις. Απλα με ολες αυτες τις ρυθμισεις που εχω κανει και τις εγραψα στα προηγουμενα ποστ, μπορω να πω οτι το προβλημα εχει εξαφανιστει σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Το θέμα είναι ότι αν ξεχάσεις ν'ανοίξεις Την εφαρμογή(αν έχεις κλείσει το κινητό)..πάλι δεν λαμβάνεις ειδοποιήσεις..Εμένα,αυτό ήταν το πρόβλημα..λαμβανα εγκαίρως τις ειδοποιήσεις,αρκεί να είχα μπει στην εφαρμογή...Μόνο στην Β316,όλα ήταν κομπλέ.. Edited March 30, 2016 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jul79 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 πως μπορώ μέσα από cwm recovery να πάρω backup το image του κινητού στην εξωτερική κάρτα sd όπως έκανα και με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα? ειμαι root αλλά όταν πάω μέσω CWM να κάνω backup δεν βλεπει την εξωτερική sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παιδιά για βοηθήστε με λίγο, είμαι με την 6.1.1 root, για να περάσω στην B535 ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Νομίζω πρέπει να κανείς rollback στην 3.1 και μετά να περάσεις την b535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αυτή τη στιγμή έχω emui 3.1 version 6.1.1, σε ποια 3.1 version αναφέρεσαι για να κάνω rollback? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να αποφύγω κάποιο λάθος χωρίς επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Για να πω την αλήθεια ο λόγος που θέλω να περάσω σε stable έκδοση έχει να κάνει με την camera. Παρατηρώ στη λήψη video ότι τα frame δεν είναι ομαλά. Δεν ξέρω αν Κάποιος άλλος έχει παρατηρησει κάτι τέτοιο ή όντως έχει θέμα η camera στην συγκεκριμένη έκδοση rom που φοράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αυτή τη στιγμή έχω emui 3.1 version 6.1.1, σε ποια 3.1 version αναφέρεσαι για να κάνω rollback? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να αποφύγω κάποιο λάθος χωρίς επιστροφή. ψάχνω να βρω το link για να κατεβάσω το αρχείο για rollback από dev 6.1.1 σε stable b535. Καμιά βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν το ξέρω ποιο είναι, περίμενε να το δει κάποιος που γνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 ψάχνω να βρω το link για να κατεβάσω το αρχείο για rollback από dev 6.1.1 σε stable b535. Καμιά βοήθεια κανείς? Θα το βρεις στον φάκελο του Emui 3.1 από εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα το βρεις στον φάκελο του Emui 3.1 από εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 Συγνώμη που ρωτάω και πάλι, αλλά μέσα στον φακελο βλέπω αρχείο rollback από 3,1 σε 3.0 και από 4,02 σε 3,1. Είναι κάποιο από αυτά. Γιατί δεν βλέπω κάτι για rollback από dev 3,1 σε stable 3.1. (Θέλω να πάω από 6.1.1 dev σε b535 stable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Η 6.1.1 τι είναι; 3.1 emui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Η 6.1.1 τι είναι; 3.1 emui? Ναι , έχω την EMUI3.1_H60_L02_6.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Συγνώμη που ρωτάω και πάλι, αλλά μέσα στον φακελο βλέπω αρχείο rollback από 3,1 σε 3.0 και από 4,02 σε 3,1. Είναι κάποιο από αυτά. Γιατί δεν βλέπω κάτι για rollback από dev 3,1 σε stable 3.1. (Θέλω να πάω από 6.1.1 dev σε b535 stable) Θα περασεις με τοπικη ενημερωση το update.app απο το rolllback 3.1-3.0 και μετα θα περασεις την Β535 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα περασεις με τοπικη ενημερωση το update.app απο το rolllback 3.1-3.0 και μετα θα περασεις την Β535 Σε ευχαριστώ πολυ, το δοκιμάζω και αν έχω κάποιο πρόβλημα θα ζητήσω τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα περασεις με τοπικη ενημερωση το update.app απο το rolllback 3.1-3.0 και μετα θα περασεις την Β535 Και κάτι τελευταίο, το αρχείο update.app το περνάω χύμα στην SD. Προσπαθώ να βρω τις οδηγίες για rollback αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Και κάτι τελευταίο, το αρχείο update.app το περνάω χύμα στην SD. Προσπαθώ να βρω τις οδηγίες για rollback αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν πας στην πρώτη σελίδα θα βρεις αρκετές απαντήσεις σε τυχόν απορίες. Το αρχείο όχι δεν το πετάς χύμα,το τοποθετείς στον φάκελο dload και κανείς τοπική ενημέρωση όπως σου έγραψα παραπάνω. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Με τον συγχρονισμο του viber εχουμε κανα νεο; με εχει σπασει τα νευρα μονο 3 επαφες βλεπει σαν επαφες βιμπερ. Να ερθει η emui 4 μπας και λυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αν πας στην πρώτη σελίδα θα βρεις αρκετές απαντήσεις σε τυχόν απορίες. Το αρχείο όχι δεν το πετάς χύμα,το τοποθετείς στον φάκελο dload και κανείς τοπική ενημέρωση όπως σου έγραψα παραπάνω. Δυστυχώς με το που ξεκινά και φτάνει στο 1% μου βγάζει μηνυμα ότι δεν είναι συμβατό το συγκεκριμένο πακετο για να προχωρήσω και σταματάει την ενημέρωση. Εχω κανει unroot και επαναφορά stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δυστυχώς με το που ξεκινά και φτάνει στο 1% μου βγάζει μηνυμα ότι δεν είναι συμβατό το συγκεκριμένο πακετο για να προχωρήσω και σταματάει την ενημέρωση. Εχω κανει unroot και επαναφορά stock recovery. Έχουμε κανένα νέο παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Με τον συγχρονισμο του viber εχουμε κανα νεο; με εχει σπασει τα νευρα μονο 3 επαφες βλεπει σαν επαφες βιμπερ. Να ερθει η emui 4 μπας και λυθει. Εγώ το ξαναεγκατεστησα κι όλα οκ...Όχι βέβαια οι ειδοποιήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Το ξαναεγκατεστησα και εγω πριν μερες. Οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικοτατα αλλα δεν βλεπει ολες τις επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts