dimtz Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αγορασε κανεις προσφατα το honor για να μου πει τι ημερομηνια κατασκευης γραφει στο κουτι του? με το imei μπορουμε να δουμε ποτε ενεργοποιηθηκε πρωτη φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Να περιμένω μέχρι την επόμενη Τετάρτη τη 3.1 ή να τη τοποθετήσω σήμερα;:worry: Γιατί έχει επιβεβαιωθεί κάτι για Τετάρτη? Εγώ με την beta είχα προβλημα με τα google services, έπρεπε να rootαρω και να πετάξω το προεγκατεστημενα services και να τα βάλω χειροκίνητα. Ακόμα έχει ένα θέμα, αργούν. Αν είναι σίγουρο για την Τετάρτη ας περιμένεις. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Πριν ενα μηνα το πηρα απο vickmall. Το παρελαβα σε 11 μερες. Μάλιστα εγω σημερα μολις καταφερα και ειδα στο track το Electronic notification of shipment, ενω ειχαν πει οτι το έστειλαν στις 23. Αυτο τωρα αν έχω καταλάβει σωστά, απο Κίνα θα πάει Ολλανδία και μετά Ελλάδα; Με επικοινωνια με το vickmall μου ειπαν οτι μπορει να κάνει από 20-35 μέρες :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Γιατί έχει επιβεβαιωθεί κάτι για Τετάρτη? Εγώ με την beta είχα προβλημα με τα google services, έπρεπε να rootαρω και να πετάξω το προεγκατεστημενα services και να τα βάλω χειροκίνητα. Ακόμα έχει ένα θέμα, αργούν. Αν είναι σίγουρο για την Τετάρτη ας περιμένεις. Όχι απλά υπέθεσα πως αφού βγήκε lollipop για το p7 δε θα βγει και για μας; Edited June 26, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μάλιστα εγω σημερα μολις καταφερα και ειδα στο track το Electronic notification of shipment, ενω ειχαν πει οτι το έστειλαν στις 23. Αυτο τωρα αν έχω καταλάβει σωστά, απο Κίνα θα πάει Ολλανδία και μετά Ελλάδα; Με επικοινωνια με το vickmall μου ειπαν οτι μπορει να κάνει από 20-35 μέρες :wacko::wacko::wacko: Εάν μπεις στο speedpost θα δεις που βρισκόταν το τηλ σου αυτές τις μέρες.Από Κίνα θέλει 5 μέρες για Ολλανδία και 2 μέρες για Ελλάδα.Εκει το τσεκαρεις με PostNl και βλεπεις πραγματικα που ειναι.Μετά είναι θέμα ποτέ τα παλικάρια μας στο αεροδρόμιο θα ανοίξουν το σάκο το τυχερό.Μπορει αμεσως μπορεί όμως και μια εβδομάδα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Στο speedpost δεν μου βγαζει κατι. Και απο οτι θυμαμαι ειχε 2 επιλογες για αποστολη. Παιζει να επελεξα την αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Σαν να κιτρινιζει η οθόνη μου η μου φαίνεται; δείτε στην φώτο τέρμα κάτω, έτσι είναι σε όλους; [ATTACH]62502[/ATTACH] edit αν και βλεπω πως με την φωτο που ανεβασα δε φαινεται , γενικα οσο ψυχρο και να το εχω καποια αισθηση κιτρινιλας υπαρχει στην οθονη Edited June 26, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σαν να κιτρινιζει η οθόνη μου η μου φαίνεται; δείτε στην φώτο τέρμα κάτω, έτσι είναι σε όλους; [ATTACH]62502[/ATTACH] edit αν και βλεπω πως με την φωτο που ανεβασα δε φαινεται Ναι, φεύγει με ηλιοθεραπεία όμως και είναι προβλημα κόλλησης γυαλιού με πάνελ δεν φαίνεται από το screenshot δηλαδή. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 virus τι εννοεις φιλε μου? αν το αφησω στον ηλιο μιση ωρα περιπου θα φυγει η θα γινει χειροτερα? το δοκιμασε κανεις ? ευχαριστω για τον χρονο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 virus τι εννοεις φιλε μου? αν το αφησω στον ηλιο μιση ωρα περιπου θα φυγει η θα γινει χειροτερα? το δοκιμασε κανεις ? ευχαριστω για τον χρονο σου. Αν το αφήσεις μίση ώρα στον ελληνικό ήλιο, έλιωσε. 5-10 λεπτά και βλέπεις, χωρίς προστατευτικα οθόνης όμως. Το έχω κάνει εγώ και νομίζω ότι μειώθηκε ή τοπ συνήθισα και δεν το βλέπω. Είναι και επιβεβαιωμένο πάντως και από άλλους ότι φεύγει με τον ήλιο κι ότι εξασθενεί με τον καιρό ακόμα και τίποτα να μην κάνεις. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 μαλιστα, οκ φιλε, σ ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδιά μία ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Εχω το H60-L02 με Β16 και το τελευταιο καιρο στη προεπισκοπηση των βιντεο στο facebook μου δείχνει μαύρη εικόνα, ενω δείχνει οτι το βίντεο παίζει κανονικά. Αν το πατήσω νά παίξει το βίντεο σε καινούργια οθόνη, τότε το δείχνει κανονικά. Δέν ξέρω αν πειραξα κάποια ρύθμιση ή άν το έπαθε μετα την αναβάθμιση στην Β316. Γνωριζει καποιος κατι η αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα? και εγω το ιδιο, μαλλον θα εχουμε ολοι θεμα με αυτην την εκδοση, αν βγαλεις ακρη πες μου και μενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Γιατί έχει επιβεβαιωθεί κάτι για Τετάρτη? Εγώ με την beta είχα προβλημα με τα google services, έπρεπε να rootαρω και να πετάξω το προεγκατεστημενα services και να τα βάλω χειροκίνητα. Ακόμα έχει ένα θέμα, αργούν. Αν είναι σίγουρο για την Τετάρτη ας περιμένεις. Μας βλέπω να ξεκαλοκαιριαζουμεεεεεεεεέ... http://m.gsmarena.com/lollipop_public_beta_test_comes_to_huawei_honor_users_as_well-news-12805.php Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι μεταξύ αυτού, του Xiaomi mi4 και One plus one. Aξίζει το Huawei ή να κοιτ'αξω αλλού..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι μεταξύ αυτού, του Xiaomi mi4 και One plus one. Aξίζει το Huawei ή να κοιτ'αξω αλλού..?? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ξερει κανεις ποτε βγαινει τελικα το lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ξερει κανεις ποτε βγαινει τελικα το lollipop? μέσα στο καλοκαίρι Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 παρα πολυ αργει η φορτιση , με 45% και 2,5 ωρες στην πριζα και ειναι στο 97% ,απαραδεκτο ,το μονο που με ενοχλει μεχρι στιγμης, μηπως στην 3.1 διορθωνετε καθολου η κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 παρα πολυ αργει η φορτιση , με 45% και 2,5 ωρες στην πριζα και ειναι στο 97% ,απαραδεκτο ,το μονο που με ενοχλει μεχρι στιγμης, μηπως στην 3.1 διορθωνετε καθολου η κατασταση? Πόσα Α output έχει ο φορτιστής που χρησιμοποιείς; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Πόσα Α output έχει ο φορτιστής που χρησιμοποιείς; 2A εχει ,μηπως παιζει ρολο ο ανταπτορας που εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 O ανταπτορας , το μήκος το Καλωδίου κ.α. Κατέβασε την εφαρμογή ampere και δες με πόσα mah φορτίζει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) μετα απο επανεγκατασταση windows δεν αναγνωριζει το κινητο το hisuite. εχω βαλει το usb debugging. το hisuite εχει μουλαρωσει και βγαζει "not connected". το κινητο βγαζει "usb connected" με ενδειξη "files". βοηθεια κανεις? edit: τελικα ήθελε restart pc & κινητο. :( Edited June 28, 2015 by aggelos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μετα την αναβάθμιση της εφαρμογής facebook απο το app center (οχι play store) η προεπισκόπηση στα βίντεο δουλεύει πάλι κανονικά. Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 O ανταπτορας , το μήκος το Καλωδίου κ.α. Κατέβασε την εφαρμογή ampere και δες με πόσα mah φορτίζει. Μόλις αδειάσει και το βάλω για φόρτιση Θα δούμε τι θα δείξει, ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα την αναβάθμιση της εφαρμογής facebook απο το app center (οχι play store) η προεπισκόπηση στα βίντεο δουλεύει πάλι κανονικά. Σε μένα πάλι τα ίδια, δε παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Κλείσε τελείως την εφαρμογή και άνοιξε την ...η κανε επανεκκίνηση ...θα δουλέψει Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts