Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και τι ακριβώς έκανες φίλε μου με τα 3 κουμπιά που λες μήπως πρέπει να το κάνω και εγώ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικά η συσκευή μιας και είναι root δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο ο εντοπ. σφαλμ;;; θέλω να πω πως δεν το δείχνει λογικά έτσι απλά εικονικά.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και τι ακριβώς έκανες φίλε μου με τα 3 κουμπιά που λες μήπως πρέπει να το κάνω και εγώ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικά η συσκευή μιας και είναι root δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο ο εντοπ. σφαλμ;;; θέλω να πω πως δεν το δείχνει λογικά έτσι απλά εικονικά.

σε εμενα ηταν εικονικα

κανε οτι λεει ο παρακατω οδηγος αλλα θα χασεις τα παντα απο την εσωτερικη μνημη κανε με καποιο τροπο backup τις εφαρμογες σου

3. Μέσω τριών κουμπιών (3Κ)

Τέλος υπάρχει και η μέθοδος με τα 3 κουμπιά (3K). Η μέθοδος με τα 3Κ δεν συνιστάται γιατί εναντιθέσι με τις μεθόδους που περιγράφτηκαν παραπάνω διαγράφει ΟΛΑ τα αρχεία σας και περνάει εκ νέου την ROM. Η μέθοδος με τα 3Κ είναι ακριβώς ίδια με την ΤΕ απλά αλλάζει ο τρόπος με την οποία ξεκινάει η διαδικασία της αναβάθμισης.

1. Ακολουθείτε τον οδηγό για ΤΕ μέχρι το βήμα 4.

2. Απενεργοποιείτε το κινητό

3. Μόλις απενεργοποιηθεί πατάτε ταυτόχρονα τα κουμπιά Power On + Volume Up + Volume Down και τα κρατάτε μέχρι να ξεκινήσει η

διαδικασία αναβάθμισης.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια rom εχετε παιδια? ποια ειναι η τελευταια επίσημη εκδοση ?

δες εδω

http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180

Edited by petraKOS07
Oneplus 6

Το λοιπόν, είμαι σε EMUI3.1 (B505) σχεδόν καμιά διαφορά εμφανισιακά, εκτός τον νέου συστήματος notification.

Tο κινητό είναι αισθητά πιο αργό και με αρκετά lag, θέλω να πιστεύω λόγο beta.

Αρκετά προβλήματα με τα google apps.

Η κάμερα, απ'οτι λένε κι απ'οτι βλέπω, είναι αισθητά καλύτερη, υπάρχει κι επιλογή λήψης χαμηλού φωτισμού.

Όσο αναφορά το root, βρέθηκε τρόπος λίγο περίπλοκος για αρχάριους αλλά δουλεύει, ο οδηγός είναι εδώ. Περιμένουμε TWRP σύντομα όμως, θα περιμένω λίγο να δω πως θα κινηθεί η huawei με τα recovery στις lollipop για να προχωρήσω σε νέο tool.

[ATTACH]62383[/ATTACH] [ATTACH]62384[/ATTACH] [ATTACH]62385[/ATTACH] [ATTACH]62386[/ATTACH] [ATTACH]62387[/ATTACH]

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Το λοιπόν, είμαι σε EMUI3.1 (B505) σχεδόν καμιά διαφορά εμφανισιακά, εκτός τον νέου συστήματος notification.

Tο κινητό είναι αισθητά πιο αργό και με αρκετά lag, θέλω να πιστεύω λόγο beta.

Αρκετά προβλήματα με τα google apps.

Η κάμερα, απ'οτι λένε κι απ'οτι βλέπω, είναι αισθητά καλύτερη, υπάρχει κι επιλογή λήψης χαμηλού φωτισμού.

Όσο αναφορά το root, βρέθηκε τρόπος λίγο περίπλοκος για αρχάριους αλλά δουλεύει, ο οδηγός είναι εδώ. Περιμένουμε TWRP σύντομα όμως, θα περιμένω λίγο να δω πως θα κινηθεί η huawei με τα recovery στις lollipop για να προχωρήσω σε νέο tool.

[ATTACH]62383[/ATTACH] [ATTACH]62384[/ATTACH] [ATTACH]62385[/ATTACH] [ATTACH]62386[/ATTACH] [ATTACH]62387[/ATTACH]

Μόνο αν δώσεις το Ο.Κ. για σταθερή και μή ενεργοβόρα rom θα προβώ στην 3.1 :D

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

VirusPlus προσπάθησα να λάβω κωδικό ξεκλειδώματος για το κιν συναδέλφου από οδηγίες σας στο πρώτο post όπως έκανα πετυχημένα στο δικό μου και μου λέει κάτι κουλά του στυλ τοποθέτησε μοντέλο που αντιστοιχεί σε κινητό. Έβαλα S/N και του τηλ και του κουτιού του όμως τζίφος ή υπόθεση.Προσπάθησα μέσω του κινεζικού site με μετάφραση. Μήπως γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει ή μάλλον κάτι που δε κάνω εγώ σωστά;

Oneplus 12R

Μόνο αν δώσεις το Ο.Κ. για σταθερή και μή ενεργοβόρα rom θα προβώ στην 3.1

VirusPlus προσπάθησα να λάβω κωδικό ξεκλειδώματος για το κιν συναδέλφου από οδηγίες σας στο πρώτο post όπως έκανα πετυχημένα στο δικό μου και μου λέει κάτι κουλά του στυλ τοποθέτησε μοντέλο που αντιστοιχεί σε κινητό. Έβαλα S/N και του τηλ και του κουτιού του όμως τζίφος ή υπόθεση.Προσπάθησα μέσω του κινεζικού site με μετάφραση. Μήπως γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει ή μάλλον κάτι που δε κάνω εγώ σωστά;

Μπα παραμείνετε στην 3.0 είμαι σχεδόν brickαρισμενος από το roll back.

Στείλε ένα mail στην huawei και θα σου δώσουν τον unlock code, αν δεν βγάζεις άκρη με το site.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Μπα παραμείνετε στην 3.0 είμαι σχεδόν brickαρισμενος από το roll back.

Στείλε ένα mail στην huawei και θα σου δώσουν τον unlock code, αν δεν βγάζεις άκρη με το site.

Ευχαριστώ και πάλι.

Oneplus 12R

Όσοι περάσετε σε EMUI3.1 αποφύγετε το root ή τα downgrade (το brickαρισμα το έφαγα από το "patch to android" του luckypatcher παρεμπιπτόντως).

και αφού το ανεστησα με τα πολλά, σας παραθέτω ένα εντυπωσιακό δείγμα από την νέα λειτουργία της κάμερας "Βέλτιστη νυχτερινή λήψη".

χωρίς φλας:

http://oi60.tinypic.com/2eq8gaw.jpg

με φλας:

http://oi60.tinypic.com/zyfzpd.jpg

με "Βέλτιστη νυχτερινή λήψη":

http://oi60.tinypic.com/w83rc9.jpg

Καλημέρα, μιας και νέος στο honor έχω δύο τρεις απορίες, στις αναπαντητες δε βλέπω το λαμπάκι να αναβοσβήνει, δε θα έπρεπε; υπάρχει τρόπος να πατάς δύο φορές στην οθόνη και να σβήνει αυτήν; έχω mui3, για email τι χρησιμοποιείτε; μου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο με WiFi, πάντως σαν πρώτη εντύπωση μου έκανε που δε ζεσταίνεται καθόλου, κάτι που συνέβαινε σε άλλα κινητά με το παραμικρό, τούμπανο το honor

Καλημέρα, μιας και νέος στο honor έχω δύο τρεις απορίες, στις αναπαντητες δε βλέπω το λαμπάκι να αναβοσβήνει, δε θα έπρεπε; υπάρχει τρόπος να πατάς δύο φορές στην οθόνη και να σβήνει αυτήν; έχω mui3, για email τι χρησιμοποιείτε; μου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο με WiFi, πάντως σαν πρώτη εντύπωση μου έκανε που δε ζεσταίνεται καθόλου, κάτι που συνέβαινε σε άλλα κινητά με το παραμικρό, τούμπανο το honor

1. Θα έπρεπε, κοίτα "Ρυθμίσεις > Προβολή > Φωτεινή ένδειξη" αν είναι ενεργοποιημένο.

2. Όχι δεν υπάρχει.

3. Gmail app με όλα τα email μου εκεί (gmail, hotmail, yahoo, POP3).

να ρωτησω ακουστικα δεν περιεχει το πακετο? στο κουτι μεσα δεν εχει κατι

όχι,δεν έχει

ευχαριστω leo , επισιμα ποτε θα παρει lolli γνωριζει κανεις? επισης την οθονη στο πολυ ψυχρο η πολυ θερμο το εχετε ? που ειναι καλυτερα? Edited by dimtz

Όπως σου αρέσει.

Εγώ την έχω προς το θερμό.

Σχετικά με την νεα κάμερα θα μπορούσε να υπάρξει αναβάθμιση μόνο σε αυτή χωρίς την ανάγκη να περαστεί όλη η emui 3.1?

Όπως σου αρέσει.

Εγώ την έχω προς το θερμό.

Σχετικά με την νεα κάμερα θα μπορούσε να υπάρξει αναβάθμιση μόνο σε αυτή χωρίς την ανάγκη να περαστεί όλη η emui 3.1?

οκ ευχαριστω, εχω ενα bug στο οποιο λυση δε βρηκα ,ουτε στην πρωτη σελιδα υπαρχει, εχω 1 αναπαντητη και μου λεει οτι εχω 9 με τον ιδιο αριθμο (σαν να με καλεσε 9 φορες), πως το διορθωνουμε αυτο?

οκ ευχαριστω, εχω ενα bug στο οποιο λυση δε βρηκα ,ουτε στην πρωτη σελιδα υπαρχει, εχω 1 αναπαντητη και μου λεει οτι εχω 9 με τον ιδιο αριθμο (σαν να με καλεσε 9 φορες), πως το διορθωνουμε αυτο?

Δεν ειναι bug αυτο. Ετσι ειναι και στο δικο μου. Στην αναπαντητη λεει οτι σε καλεσε 9 φορες εννοωντας ποσα "τουτ" εκανε. Δεν σημαινει οτι σε πηρε 9 ξεχωριστες φορες.

Δεν ειναι bug αυτο. Ετσι ειναι και στο δικο μου. Στην αναπαντητη λεει οτι σε καλεσε 9 φορες εννοωντας ποσα "τουτ" εκανε. Δεν σημαινει οτι σε πηρε 9 ξεχωριστες φορες.

δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραμα σε κινητα, πρωτη φορα τ ακουω :lol: ,ευχαριστω φιλε για την διευκρινηση :)

Ίσως αμα κάνουμε extract το apk της καμερας απο το 3.1

S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Ίσως αμα κάνουμε extract το apk της καμερας απο το 3.1

Πιθανών, αν και μάλλον δεν είναι μόνο το apk.

Υπομονή θα έχουμε λογικά σύντομα update σε 3.1 η beta φαίνεται ολοκληρωμένη με σχετικά λίγα προβλήματα.

Και για να σας τσιτώσω ακόμα περισσότερο :p πάρτε κι ενα δείγμα από ανοιχτό χώρο.

Χωρίς φλας:

http://i61.tinypic.com/28lt2jr.jpg

Με βέλτιστη νυχτερινή λήψη:

http://i61.tinypic.com/21en6eu.jpg

ποσο χρονο χρειαζετε για μια πληρη φορτιση? αργει λιγο η μου φαινεται? απο 95% μεχρι 100% εκανε κανα 45λεπτο, να φταιει κανα καλωδιο η ετσι ειναι η φιλοσοφια του?