Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με 3Ν8, 1 808 και τρία Ν9? Αχ, δε θα βρω κανένα; Ξεκολλημό δε θα έχει από το χέρι μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ο Kaluas θα βαστάει και ένα Xperia Play, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ έχω ένα ΝΟΚΙΑ 6600(δεν ξέρω που είναι) , 1600, 5210, 5300, αλλά δεν δουλεύουν εκτός από το 5300 που θέλει αλλαγή οθόνης. Ζηλεύω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 A, κάτσε τώρα το πας στα παλιά Symbian/Nokia και έχουμε τέτοια μπόλικα. Το σωστό θέμα όμως είναι εδώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 A, κάτσε τώρα το πας στα παλιά Symbian/Nokia και έχουμε τέτοια μπόλικα. Το σωστό θέμα όμως είναι εδώ. Και για να το επαναφέρω. Ανεβάστε και κανένα screenshot να δούμε και το Maemo/Meego να δούμε και εμείς οι νεότεροι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μας είπες παππούδια τώρα ή μου φάνηκε; τσέκαρε videos στο youtube ρε συ, έχει άπειρα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Μας είπες παππούδια τώρα ή μου φάνηκε; τσέκαρε videos στο youtube ρε συ, έχει άπειρα. Όχι, αλλά νομίζω πως είμαι νεότερος:) Edited June 13, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πρόσφατα είδα ένα ΝΟΚΙΑ C6. Ωραίο μου φάνηκε, τι πιστεύετε γι'αυτό; C6 η c6-01? Είχε πληκτρολόγιο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) C6 η c6-01? Είχε πληκτρολόγιο; Όχι, δεν είχε. Λάθος, C7 :) Edited June 14, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Επειδή βλέπω προς τα που πηγαίνουμε το θέμα, μπορεί κάποιος να του αλλάξει όνομα, να βάλει και άλλα κινητά symbian και Meego στη δημοσκόπηση και να το μεταφέρει στο σωστό μέρος; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Επειδή βλέπω προς τα που πηγαίνουμε το θέμα.... http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/iceberg2_zps42ce19ae.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Επειδή βλέπω προς τα που πηγαίνουμε το θέμα, μπορεί κάποιος να του αλλάξει όνομα, να βάλει και άλλα κινητά symbian και Meego στη δημοσκόπηση και να το μεταφέρει στο σωστό μέρος; :) Γίνε πιο συγκεκριμένος και ενημέρωσέ με μέσω pm για να κάνω τις αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παντως παιδια ,ειχα το Ε7 και το εδωσα για να παρω το Ν8.Το καθε ενα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειωνεκτήματά του.Ομως το Ν8 ειναι λιγο πιο πανω για μενα.Εδω και 2 χρονια ειμαι πλεον με 2 συσκευες,το Ν8 και το Ε90:) Αν εβρισκα ομως και ενα 808 δε θα ελεγα οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/iceberg2_zps42ce19ae.jpg :lol::lol: Πλάκα-πλάκα, αν ο CEO της ΝΟΚΙΑ γινόταν ο Vanjoki, η εταιρία θα έβαζε κορυφαία symbian και Meego κινητά και θα ήταν η πρώτη κατασκευάστρια κινητών στον κόσμο από άποψη δημοτικότητας και πωλήσεων ;) Αλλά μας ήρθε ο Stephen Elop:mad::ninja::X:cry: TRAGIC! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 :lol::lol: Πλάκα-πλάκα, αν ο CEO της ΝΟΚΙΑ γινόταν ο Vanjoki, η εταιρία θα έβαζε κορυφαία symbian και Meego κινητά και θα ήταν η πρώτη κατασκευάστρια κινητών στον κόσμο από άποψη δημοτικότητας και πωλήσεων ;) Αλλά μας ήρθε ο Stephen Elop:mad::ninja::X:cry: TRAGIC! Καλά φιλαράκι και εγώ αν είχα τον ελάχιστο αυτοσεβασμό δεν θα έγραφα στο myphone τα άγρια χαράματα.. Αν και αν και αν... Kαι εγώ είμαι τρελό fanboy του Marko Ahtisaari αφού θες να μοιρολατρούμε, αλλά μας χαιρέτησε κι αυτός. Άσε, μην το σκέφτεσαι έτσι γιατι θα ξενερώνεις περισσότερο. *hic* Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μου θυμιζει το θεμα "Το παιδι μου και γω" παντως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μου θυμιζει το θεμα "Το παιδι μου και γω" παντως... Διαβάζεις και τέτοια περιοδικά; Αυτά είναι περισσότερο της ηλικίας μου ξέρεις :lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ετοιμος για πατερας ειμαι :p Με επηρεασε και ο τιτλος βλεπεις... Ασε που το Ν8 σαν μωρακι το ειχα :happy: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ν8 με κλειστά μάτια από πολλές απόψεις. Πιο μαζεμένο, πολύ ανώτερη κάμερα, επεκτάσιμη μνήμη. Η οθόνη, για την εποχή που βγήκε, ήταν υπεραρκετή. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι έγινε άλλαξε το θέμα....? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι έγινε άλλαξε το θέμα....? Άλλαξε; Για ποιο θέμα μιλάς; Αν εννοείς το Nokia E7 vs N8, ναι, άλλαξε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Άλλαξε; Για ποιο θέμα μιλάς; Αν εννοείς το Nokia E7 vs N8, ναι, άλλαξε :) Ναι αλλά σε αυτή την δημοσκόπηση δε θα ψήφιζα Ν8. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Ναι αλλά σε αυτή την δημοσκόπηση δε θα ψήφιζα Ν8. Ναι, εδώ υπάρχει αυτό το θέμα... Υπαρχει τρόπος να λυθεί; Edited June 21, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 e7 ρε μαγκες! συσκευαρα! ευτυχως την απεκτησα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ε, εννοείται Ν8 με κλειστά μάτια. Πριν ένα μήνα βέβαια πέρασε σαν δεύτερη συσκευή, και σαν ταχύτητα είναι δύο κλικ κάτω από ένα κορυφαίο Android, αλλά τα πλεονεκτήματά του που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη αντίστοιχη συσκευή (π.χ. πομπός FM), συν η ποιότητα κατασκευής για όσκαρ, το καθιστούν συλλεκτικό και πολύτιμο μηχάνημα. Σίγουρα ένα από τα πολύ αγαπημένα μου κινητά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts