Nikos1972 Δημοσιεύτηκε June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2014 Μια ερωτηση παιδια, μαλλον συνηθισμένη αυτον τον καιρό: Υπαρχει τρόπος να παρακολουθήσω Δημοσια Τηλεοραση (ΝΕΡΙΤ), σε μεταφραση Μουντιαλ από το Android κινητο μου; Η Εφραμογη π.χ. Greek Live TV δεν παρεχει ΝΕΡΙΤ. Ξερετε εφαρμογες που θα μπορουσαν να βοηθησουν. Εστω από την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ γινεται; Και πως μπορω να βρω flash player. Ευχαριστω ΥΓ ειναι αστείο και για κλάματα ταυτοχρονα, το 2014 να μην μπορουμε να δουμε Κρατικο Καναλι από φορητη συσκευη μεσω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptiper Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Μπορείς να δεις μέσω της ιστοσελίδας το Live πρόγραμμα, έστω και λίγο δύσκολά, για αρχάριο χρήστη. Τα βήματα είναι τα εξής: 1) Κατέβασε το flash player και εγκατέστησέ το. 2) Εγκατέστησε τον Firefox Browser 3) Πήγαινε στην ιστοσελίδα nerit.gr και πάτησε στο Live πρόγραμμα. 4) Θα παίξει μια διαφήμιση μόνο με φωνή, χωρίς εικόνα. Μόλις τελειώσει φορτώνει το κανονικό πρόγραμμα, αλλά πάλι μόνο με φωνή. Πρέπει να σύρεις απαλά το βίντεο από τα δεξιά προς τα αριστερά, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις το βίντεο. Μόλις το βίντεο ανοίξει σε όλη την οθόνη θα δεις κανονικά την εικόνα του nerit! Δύσκολη η διαδικασία, αλλά παίζει 100%. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είναι να σε βοηθήσω. Edited June 19, 2014 by ptiper Διαγράφτηκε το aptoide Παράθεση Find us in Google Play Store and Aptoide Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σβησε απο τις οδηγιες το καταστημα που αναφερεις, για να μη σβηστει ολο το μηνυμα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptiper Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σβησε απο τις οδηγιες το καταστημα που αναφερεις, για να μη σβηστει ολο το μηνυμα ;) Οκ το έσβησα. Τι πρόβλημα υπάρχει μ' αυτό το κατάστημα; Εγώ μια χαρά το βλέπω! Παράθεση Find us in Google Play Store and Aptoide Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Το αρχικό είναι μια χαρά, αλλά επειδή υπάρχει και παράνομο υλικό και απαγορεύεται στο φόρουμ κάθε αναφορά.. ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptiper Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 ΟΚ κανένα πρόβλημα, δεν το γνώριζα! Να σαι καλά! Παράθεση Find us in Google Play Store and Aptoide Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μπορείς να δεις μέσω της ιστοσελίδας το Live πρόγραμμα, έστω και λίγο δύσκολά, για αρχάριο χρήστη. Τα βήματα είναι τα εξής: 1) Κατέβασε το flash player και εγκατέστησέ το. 2) Εγκατέστησε τον Firefox Browser 3) Πήγαινε στην ιστοσελίδα nerit.gr και πάτησε στο Live πρόγραμμα. 4) Θα παίξει μια διαφήμιση μόνο με φωνή, χωρίς εικόνα. Μόλις τελειώσει φορτώνει το κανονικό πρόγραμμα, αλλά πάλι μόνο με φωνή. Πρέπει να σύρεις απαλά το βίντεο από τα δεξιά προς τα αριστερά, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις το βίντεο. Μόλις το βίντεο ανοίξει σε όλη την οθόνη θα δεις κανονικά την εικόνα του nerit! Δύσκολη η διαδικασία, αλλά παίζει 100%. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είναι να σε βοηθήσω. Το δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μόνο σε Firefox δουλεύει; Δοκίμασα στον default browser, στον Opera και στον Javelin και στην καλύτερη περίπτωση απλά είδα το μαύρο πλαίσιο του video με το κουμπί του Play, αλλά πατώντας το δεν κάνει τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dep0n Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Γεια σας παιδια! Εγω παλι εχω το εξης πρόβλημα..εχω 2 .apk flashplayer αλλά..οταν εγκαθιστώ τον εναν, εχω μόνο φωνη και οταν βαζω τον αλλον, μονο εικονα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabo99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Είναι καθαρα θεμα εκδοσης android ποιο flash θα σας δουλεψει... ειπαμε οταν ακουτε φωνη, μεγιστοποιείτε το βίντεο και εμφανιζεται και η εικονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 υπάρχει και ο Puffin browser που παίζει όλα τα flash... χωρίς να χρειάζεται κάτι επιπρόσθετο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duanito Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλησπερα. Οταν λετε flash player ποιον εννοείτε γιατι εχω κατεβασει δυο τρεις αλλά τίποτα. το πιο κοντινο σημείο που έφτασα ηταν οταν με θαμπά γραμματα με πληροφορησε οτι δεν είναι διαθέσιμο το streaming στη χώρα μου ( Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikles Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μπορείς να δεις μέσω της ιστοσελίδας το Live πρόγραμμα, έστω και λίγο δύσκολά, για αρχάριο χρήστη. Τα βήματα είναι τα εξής: 1) Κατέβασε το flash player και εγκατέστησέ το. 2) Εγκατέστησε τον Firefox Browser 3) Πήγαινε στην ιστοσελίδα nerit.gr και πάτησε στο Live πρόγραμμα. 4) Θα παίξει μια διαφήμιση μόνο με φωνή, χωρίς εικόνα. Μόλις τελειώσει φορτώνει το κανονικό πρόγραμμα, αλλά πάλι μόνο με φωνή. Πρέπει να σύρεις απαλά το βίντεο από τα δεξιά προς τα αριστερά, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις το βίντεο. Μόλις το βίντεο ανοίξει σε όλη την οθόνη θα δεις κανονικά την εικόνα του nerit! Δύσκολη η διαδικασία, αλλά παίζει 100%. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είναι να σε βοηθήσω. Δεν μπορώ να σύρω το βίντεο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Πως το κάνεις, μπορεις να εξηγήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Πάντως εγώ έστειλα mail από την πρώτη μέρα του Μουντιάλ. Όσο απάντησαν σε εσάς τόσο απάντησαν και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts