nio1975 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 πάντως λένε ότι μεταφερθήκαμε ποιο κοντά στην Αφρική 1 μέτρο και η ενέργεια που έβγαλε το όλο πράμα έφτανε να μας τροφοδοτήσει για 4 ημέρες με ηλεκτρική ενέργεια!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Χμ...μιας και μιλάμε για σεισμό...σε ποιο μέρος πρέπει να στεκόμαστε κατά τη διάρκεια? Εγώ στον προχθεσινό πήγα κάτω από την κάσα μιας πόρτας μέχρι που κοίταξα επάνω και είδα πως στη συγκεκριμένη έχουμε βάλει ένα σιδερένιο μονόζυγο...σκέφτομαι "χμ...καλή είμαι και του λόγου μου!" και πηγαίνω στη διπλανή πόρτα...μετά που το συζητούσαμε μες στο σπίτι, μου είπαν πως αυτό με την πόρτα ισχύει μόνο στα παλιά σπίτια, που τα έχτιζαν έτσι! Σήμερα καλό είναι να μπαίνουμε κάτω από τραπέζια...αλλά κοιτώντας τα τραπέζια που έχουμε σπίτι διαπίστωσα πως τα 2 από αυτά είναι στηριγμένα στον τοίχο και από την άλλη πλευρά έχουν ένα μεταλλικό πόδι (που αμφιβάλλω άμα θα είμαι ασφαλής εκεί κάτω), το άλλο βρίσκεται στο δωμάτιο που έχουμε κλείσει και κάποτε υπήρχε μπαλκόνι (που πιο νωρίς θα πέσει το μπαλκόνι), της τραπεζαρίας έχει ένα κεντρικό πόδι και της κουζίνας είναι σιδερένιο πολύ βαρύ με τζάμι...ΑΡΑ...που να πάω?! Είχα ακούσει και για τις σκάλες κάτι...ότι είναι αυτές που πέφτουν τελευταίες... Η γνώμη σας? :worry: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ήμουν στο γραφείο μου όπως καλή ώρα τώρα :p και απλά ακινητοποιήθηκα την ώρα του σεισμού. Δεν ήταν ανάγκη να μπω κάτω από το γραφείο αλλά νομίζω ότι προλαβαίνεις όταν τα δεις πολύ σκούρα σε χρόνο κάτω του ενός δευτερολέπτου να μπεις από κάτω. Σιγά μη μπούμε προληπτικά. :p Συνήθως οι Έλληνες κατεβαίνουν κάτω στην πολυκατοικία, οι Γιαπωνέζοι τρέχουν προς στις ταράτσες, οι Τούρκοι πηδάνε από τα μπαλκόνια. :rotfl: Όλα είναι θέμα παιδείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Oδηγίες αντισεισμικής προστασίας :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Oδηγίες αντισεισμικής προστασίας :) Αν βρεθείτε μέσα σε κτίριο : 1. Μην τρέχετε προς την έξοδο 2. Καλυφθείτε αμέσως κάτω από ένα γερό τραπέζι ή άλλο έπιπλο. 3. Απομακρυνθείτε από επικίνδυνα σημεία όπως τζαμαρίες και βαριά έπιπλα. 4. Μη βγαίνετε στα μπαλκόνια. 1. OK 2. Δεν έχω στο σπίτι! 3. ΟΚ 4. ΟΚ Μήπως πρέπει να αγοράσουμε ένα "γερό τραπέζι" να το βάλουμε κάπου στο άσχετο μες στο σπίτι? :D Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 εγω με την οικογενεια μου εχουμε πει πως σε περιπτωση μεγαλου σεισμου, που δεν θα μπορουμε να επικοινωνησουμε, θα βρεθουμε σε ενα σχολειο που ειναι κοντα στο σπιτι μου. νομιζω οτι αξιζει απο το να ψαχνεις απο δω και απο κει να τους βρεις. σας προτεινω να το κανετε και εσεις με τους δικους σας. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Πολυ εξυπνη παρατηρηση mona-liza ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Με δηλώσεις του που φιλοξενούνται την Τρίτη στην εφημερίδα Έθνος, ο κ. Παπαζάχος προβλέπει δύο μεγάλους σεισμούς τα επόμενα χρόνια σε δύο διαφορετικές περιοχές του ελλαδικού χώρου, αρνείται ωστόσο να αποκαλύψει ποιες είναι οι περιοχές αυτές, πότε θα εκδηλωθούν οι σεισμοί και τι μέγεθος θα έχουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η έρευνα της ομάδας Παπαζάχου έχει εγκριθεί και θα δημοσιευθεί σύντομα σε έγκυρο επιστημονικό βρετανικό περιοδικό, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί -από τον περασμένο Νοέμβριο, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ). Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 εγω με την οικογενεια μου εχουμε πει πως σε περιπτωση μεγαλου σεισμου, που δεν θα μπορουμε να επικοινωνησουμε, θα βρεθουμε σε ενα σχολειο που ειναι κοντα στο σπιτι μου. νομιζω οτι αξιζει απο το να ψαχνεις απο δω και απο κει να τους βρεις. σας προτεινω να το κανετε και εσεις με τους δικους σας. Αυτό το λες για πλάκα ή στα σοβαρά; :X Εδώ ο κόσμος θα χάνεται, θα έχουν πέσει ίσως κτίρια και εσύ θα ψάχνεις πού είναι το σχολείο; :blink: Και γιατί να μη βρεθείτε έξω από την πολυκατοικία; :confused: Και καταρχάς θα αναφέρεσαι προφανώς σε καταστροφικό σεισμό που δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο; Γιατί κάτι τέτοιο ψιλοαποκλείεται για Ελλάδα. Μέχρι 6-6,5 Ρίχτερ δίνει η Ελλάδα σε στεριά. Άντε να πέφτουν τα παλιά κτίρια, όχι όμως να ισοπεδωθούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το να λεει κάποιος ότι κάπου στην Ελλαδα θα γίνει ένας μεγάλος σεισμος σε δύο χρόνια είναι σαν να λεει ότι το επόμενο ΣΚ θα γίνουν κάμποσα τροχαία στους δρόμους. Στην Ελλάδα ζούμε, σεισμοί γίνονται συνέχεια. Περισσότερο θα πρέπει να μας ανησυχεί η παντελής έλλειψη θωράκισης ενάντια στα αποτελέσματα των σεισμών (δεν υπάρχουν χρήματα και έτσι περικόπτονται ένα σωρό προγράμματα έρευνας και προστασιας) Οι σεισμολόγοι στα παράθυρα είναι θλιβεροί. Τα παράθυρα ήταν πάντα θλιβερά από μόνα τους. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το να λεει κάποιος ότι κάπου στην Ελλαδα θα γίνει ένας μεγάλος σεισμος σε δύο χρόνια είναι σαν να λεει ότι το επόμενο ΣΚ θα γίνουν κάμποσα τροχαία στους δρόμους. Στην Ελλάδα ζούμε, σεισμοί γίνονται συνέχεια. ακριβώς... όπως και ότι είχε προβλέψει τον προχθεσινό σεισμό... πριν 5 χρόνια... :wacko: Περισσότερο θα πρέπει να μας ανησυχεί η παντελής έλλειψη θωράκισης ενάντια στα αποτελέσματα των σεισμών (δεν υπάρχουν χρήματα και έτσι περικόπτονται ένα σωρό προγράμματα έρευνας και προστασιας) δεν είναι έτσι ακριβώς... φράγκα πέφτουν (όχι τρελά βέβαια), αλλά πάνε σε συγκεκριμένες τσέπες και μόνο... ο εξοπλισμός δεν εκσυχρονίζεται, αλλά στα "μεγάλα μυαλά" τα ποσά είναι σκανδαλιστικά... θα μπορούσαν να αποροφηθούν και άλλα χρήματα, μέσω ΕΕ κυρίως, λόγω της θέσης μας... αλλά ζητάει μόνο όσα μπορεί να φάει αυτός και ο κύκλος του... δραχμή πιό έξω δε βγαίνει... ο Παπαζάχος το έχει δεί δυναστεία... είναι από τους πιό επικίνδυνους του χώρου, μιας και είναι ο ορισμός του δημοσίου υπαλλήλου σε όλο του το μεγαλείο... κατάφερε να πολεμήσει Βαρώτσους και σία, δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στη δουλειά του (φυσικότατο), και όταν ακούει για νέες ιδέες και τεχνολογίες, τις αφορίζει αμα τη εμφανίσει γιατί κινδυνεύει το check... είναι κατάντια να έχουμε αυτόν τον άνθρωπο μέσα στα πράγματα της επιστήμης αυτής, σε μια χώρα που τόσο έχει ανάγκη τους συγκεκριμένους επιστήμονες και τα μυαλά, και όχι τη σκουριά και την γραφικότητα.... "άξιος" συνεχιστής του, ο Σταυρακάκης φυαικά... ή αλλιώς ο "σιγά-μην-ξέρουν-οι-Αμερικάνοι -και-όλοι-οι-υπόλοιποι- καλύτερα-από-εμένα-που-ήμουν-και-δίπλα-6.4- είναι-είπαμε" Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι, τα κανάλια που πέρνουν τηλέφωνο στο ερευνητικό κέντρο της Ουπσάλας στη Σουηδία γιατί δεν πέρνουν τηλέφωνο και σε κανένα σοβαρό επιστήμονα στην Ιαπωνία που το έχουν ψάξει ποιο πολύ το θέμα και είναι ....λιιιιγο μπροστά ; Παρα ασχολούνται με τους Λεκκα Παπαζαχο,Παπαδοποθλο ,Σταυρακάκη και ΣΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Αυτό το λες για πλάκα ή στα σοβαρά; :X Εδώ ο κόσμος θα χάνεται, θα έχουν πέσει ίσως κτίρια και εσύ θα ψάχνεις πού είναι το σχολείο; :blink: Και γιατί να μη βρεθείτε έξω από την πολυκατοικία; :confused: giati sta sxoleia sunh8os uparxoun aules...pou na mazeytoun ekso apo thn polukatoikia?? alloste an 8uamasai se kati ma8hmata etoimothtas pou mas ekanan sto dhmotiko,mas elegan na mh sugentronomaste/perimenoume dipla apo polukatoikies alla se anoixtous xorous... kai o monos sxetika anoixtos xoros se poleis einai sta sxoleia... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Οδηγίες προς ναυτιλομένους 1. εχετε μαζί σας σφυρίχτρα 2. εχετε μαζί σας κονσέρβα Friskies Κοτόπουλο - Λαχανικα ( σε περίπτωση που ακούσετε γάβγισμα ανοίχτε την,θα σας εντοπίσει άμεσα ο σκύλος της ΕΜΑΚ) 3. έχετε φακό,νερο ( μια 12αδα 1.5λτ έκαστο)γεννήτρια,40 λιτρα βενζίνη,κουβέρτες και ένα αντισκηνάκι 12 ατόμων εκστρατείας. μα πάνω απ'ολα προσπαθείστε να πάρετε βαθιές ανάσες και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει.Εάν γνωρίζουμε πως να επιβιώσουμε,θα μπορέσουμε να σώσουμε και τους γύρω μας. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 2. εχετε μαζί σας κονσέρβα Friskies Κοτόπουλο - Λαχανικα ( σε περίπτωση που ακούσετε γάβγισμα ανοίχτε την,θα σας εντοπίσει άμεσα ο σκύλος της ΕΜΑΚ) :p και για μεγαλύτερη σιγουριά, να χουμε και κανα φακελάκι με κόκα καθώς και λίγη πυρίτιδα, μπας και μπερδέψουν τα σκυλιά που θα πάρουν μαζ τους... :p Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 :p και για μεγαλύτερη σιγουριά, να χουμε και κανα φακελάκι με κόκα καθώς και λίγη πυρίτιδα, μπας και μπερδέψουν τα σκυλιά που θα πάρουν μαζ τους... :p Super αμόλυβδε την πυρίτιδα την χρειαζόμαστε για το κρύο εμείς εδώ (burn baby burn) :lol: Keep the "φακελάκι με κόκα" :p Χτύπα ξύλο μην γίνει κανα replay τις επόμενες ημέρες ( γιατί οι "υπεύθυνοι" τα λένε μετά τον σεισμό και δεν βοηθά καθόλου :D ) Σεισμός με κάτι -C δεν λέει καθόλου (από βουνό κατέβηκα τώρα και τα έχω δει όλα) :rolleyes: ... Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι, τα κανάλια που πέρνουν τηλέφωνο στο ερευνητικό κέντρο της Ουπσάλας στη Σουηδία γιατί δεν πέρνουν τηλέφωνο και σε κανένα σοβαρό επιστήμονα στην Ιαπωνία που το έχουν ψάξει ποιο πολύ το θέμα και είναι ....λιιιιγο μπροστά ; Παρα ασχολούνται με τους Λεκκα Παπαζαχο,Παπαδοποθλο ,Σταυρακάκη και ΣΙΑ. ελπιζω να ξερεις οτι η ουψαλα ειναι ενα διεθνες σεισμικο κεντρο με διεθνη αναγνωριση για αυτα που εχει καταφερει οπως δικο της ειναι το μισο συστημα στην καλιφορνια μονο και μονο για ερευνητικους σκοπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Οδηγίες προς ναυτιλομένους 1. εχετε μαζί σας σφυρίχτρα 2. εχετε μαζί σας κονσέρβα Friskies Κοτόπουλο - Λαχανικα ( σε περίπτωση που ακούσετε γάβγισμα ανοίχτε την,θα σας εντοπίσει άμεσα ο σκύλος της ΕΜΑΚ) 3. έχετε φακό,νερο ( μια 12αδα 1.5λτ έκαστο)γεννήτρια,40 λιτρα βενζίνη,κουβέρτες και ένα αντισκηνάκι 12 ατόμων εκστρατείας. μα πάνω απ'ολα προσπαθείστε να πάρετε βαθιές ανάσες και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει.Εάν γνωρίζουμε πως να επιβιώσουμε,θα μπορέσουμε να σώσουμε και τους γύρω μας. να εχουμε κιολας καμια αραβιδα m4 για ωρα αναγκης η καλυτερα παρτε μια βρωμικη καλτσα και αφηστε εκει κοντα που ειστε να ειστε σιγουροι πως δεν θα σας βρουν ποτε καθως να νομιζουν οτι τους χτυπησε βιολογικη βομβα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 ελπιζω να ξερεις οτι η ουψαλα ειναι ενα διεθνες σεισμικο κεντρο με διεθνη αναγνωριση για αυτα που εχει καταφερει οπως δικο της ειναι το μισο συστημα στην καλιφορνια μονο και μονο για ερευνητικους σκοπους εγώ αυτό το έγραψα όχι για να μειώσω την δουλεία του ερευνητικού κέντρου της Σουηδίας αλλά γιατί ήθελα να τονίσω ,επειδή μου έκανε εντύπωση, πως και δεν έχουν ρωτήσει κάποιον επιστήμονα από την Ιαπωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 εγώ αυτό το έγραψα όχι για να μειώσω την δουλεία του ερευνητικού κέντρου της Σουηδίας αλλά γιατί ήθελα να τονίσω ,επειδή μου έκανε εντύπωση, πως και δεν έχουν ρωτήσει κάποιον επιστήμονα από την Ιαπωνία. δεν λεει ελπιζω να ξερεις γιατι.... η ομαδα βαν εκει ειναι και εργαζεται τωρα πια:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 αν έχει διαβάσει κάποιος το "Γιατί δεν δουλεύει το ΒΑΝ" του Σταυρακάκη, θα έχει καταλάβει πολλά για το επίπεδο των μετασεισμολόγων μας, των αναλυτών σεισμών... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Νομιζω πως ο Σταυρακακης δεν εχει καμια σχεση με το ΒΑΝ...αυτο ειναι δημιουργημα του Βαρωτσου & των συνεργατων του...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 φυσικά και δεν έχει καμμία σχέση... όμως βγήκε στο Βήμα το '99 με τον τίτλο "Γιατί είναι άχρηστο το ΒΑΝ" και μηδένισε το όλο εγχείρημα... με ειρωνίες και εξυπνάδες, καθώς και με κατηγορίες για ορισμένα θέματα τα οποία ακριβώς τα ίδια κάνει σήμερα ο Παπαζάχος αλλά και ο ίδιος... ο Βαρώτσος "τόλμησε" τότε να ενημερώσει δημόσια από ΠΡΙΝ για τις προγνώσεις του... ενώ σήμερα, γίνεται το μπαμ και βγάινουν οι γραφικοί να μας πούν ότι τον είχαν προβλέψει το σεισμό πριν 4 χρόνια :lol: , να μην ξέρουν έγκαιρα το ακριβές μέγεθος, να ψάχνουν το ρήγμα για μέρες (σεισμός 99) και να βγάινουν σαν την Πυθία να λένε ότι "αν δεν το πάει για βροχή, μάλλον θα χιονίσει"... δεν έχουν καμμία σχέση με πρόγνωση οι συγκεκριμένοι καρεκλοκένταυροι... κάτι σαν αναλυτές σεισμών είναι πλέον (ούτε και σ αυτό δεν έιναι καλοί) και κάτι σαν μετασεισμολόγοι... νέα ειδικότητα, τους αξίζει... το ΒΑΝ , ΒΑ πλέον , είναι σε μια χώρα και με επιστήμονες που θέλουν να βοηθήσουν και τον κόσμο αλλά και την επιστήμη τους... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 και κάτι άλλο... πρόγνωση για σεισμό μπορεί να υπάρξει (υπάρχει ήδη δλδ)... με αρκετά καλή προσέγγιση μπορεί να δοθεί και το μέγεθος, αλλά και η περιοχή (ζώνη)... το μεγάλο πρόβλημα είναι στο πότε (σε προσέγγιση ημερών δλδ)... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 και κάτι άλλο... πρόγνωση για σεισμό μπορεί να υπάρξει (υπάρχει ήδη δλδ)... με αρκετά καλή προσέγγιση μπορεί να δοθεί και το μέγεθος, αλλά και η περιοχή (ζώνη)... το μεγάλο πρόβλημα είναι στο πότε (σε προσέγγιση ημερών δλδ)... μεσοπροθεσμα και στατιστικα σου λεω και εγω ποτε θα χτυπησει ο εγκελαδος το θεμα ειναι να βρουμε τροπο να προβλεπουμε σεισμους σε διαστημα οπου η κρατικη μηχανη|(γκουχ γκουχ) να μπορει να αντιδρασει:X http://www.mjourney.com/news/News_from_Greece/795.GIATI_EINAI_AXRHSTO_TO_BAN.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts