n80_s700i Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Που ήταν το επίκεντρο βρε παιδιά κ τι ώρα έγινε...?Το επικεντρο ηταν στο θαλασσιο χωρο ανατολικα του Μαντουδιου στη Βορεια Ευβοια και η κυρια δονηση εγινε γυρω στις 5.05 το πρωι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Έτσι έτσι από 6,6 στο 5,1 μικρό λάθος!:rotfl: Προφανώς τότε ο υπολογιστής τους χρειάζεται μια μικρή αναβάθμιση! :lol: Ρεζιλικια ομως ετσι?? Τι να πεις ομως...απο την μια μαλωνουν ποιος προεβλεψε πρωτος τον σεισμο,και απο την αλλη δεν ειναι ικανοι ουτε να βρουν το ποσα ριχτερ ειναι, ΑΦΟΥ γινει...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ρεζιλικια ομως ετσι?? Τι να πεις ομως...απο την μια μαλωνουν ποιος προεβλεψε πρωτος τον σεισμο,και απο την αλλη δεν ειναι ικανοι ουτε να βρουν το ποσα ριχτερ ειναι, ΑΦΟΥ γινει...:worry: Ήταν άπειρος είπανε ο σεισμολογός βάρδιας γιαυτό δεν μέτρησε καλά το μέγεθος... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αθήνα , πριν απο λιγο νιωσαμε αλλον ενα σεισμο. Το καταλάβατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popia Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι, αλλά δεν ήταν δυνατός, ούτε μεγάλης διάρκειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Χαλκίδα... Τον καταλάβαμε κ εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 4,1 Ρίχτερ στις 22:29 σύμφωνα με το emsc. Ίδιο επίκεντρο (Βόρεια Εύβοια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Τον νιώσατε τον σεισμό; Κράτησε λίγα δεύτερα αλλά πρέπει να ήταν δυνατός. Πρώτη εκτίμηση 4,5 ρίχτερ με επίκεντρο την Εύβοια. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μόλις κουνηθήκαμε (2 φορες μάλιστα) στην Αθήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μόλις κουνηθήκαμε (2 φορες μάλιστα) στην Αθήνα! και δεν ασχοληθηκε και κανεις!!!! τι γινεται ρε παιδια;; ουτε στις ειδησεις δεν το ειπαν... ενταξει, βλεπαμε ολυμπιακο, αλλα οχι κι ετσι... μιλαμε για χοντρη αναισθησια απο ολους.. ή εμενα μου φανηκε γερουλης ο σεισμός; και δυνατο μετασεισμό;; ;););) τι να πω... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 και δεν ασχοληθηκε και κανεις!!!! τι γινεται ρε παιδια;; ουτε στις ειδησεις δεν το ειπαν... ενταξει, βλεπαμε ολυμπιακο, αλλα οχι κι ετσι... μιλαμε για χοντρη αναισθησια απο ολους.. ή εμενα μου φανηκε γερουλης ο σεισμός; και δυνατο μετασεισμό;; ;););) τι να πω... :) 4,4 ήταν και αναφέρθηκε ήδη από τον ΣΚΑΪ: http://www.skai.gr/master_story.php?id=98067 Ε εντάξει, είναι λίγο υπερβολικό να γίνει έκτακτο δελτίο για έναν μετασεισμό και μάλιστα σε μία τόσο σεισμογενή χώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Αρα καλα μου φανηκε οτι εκανε σεισμο σημερα! Σε καποια στιγμη καταλαβα ενα κουνημα αλλα μπα λεω ιδεα μου θα ειναι... Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Νομίζω πως κουνηθήκαμε πάλι...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Από το site της Ναυτεμπορικής... Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 μ.μ. με επίκεντρο το νότιο Ευβοϊκό, στον ίδιο εστιακό χώρο όπου την Κυριακή έγινε σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 τον κατάλαβα αλλά ήμουν τόσο πτώμα που δεν διανοήθηκα καν να σηκωθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 εγινε σεισμος πριν λιγο στην περιοχη του Βολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Eγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Δεν ακουσα κατι ουτε εγω!!:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 α οκ!απλα μιλησα με τους δικους μου που ειναι στον βολο και μου ειπαν οτι εγινε σεισμος!εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 here you go..:) no big deal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 re paidia mono egw katalava seismo,megalo se diarkeia? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Σε διάρκεια δε θα το έλεγα αλλά ένα ψιλοδυνατό κουνηματάκι το ένιωσα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Αθήνα λίγο μετά της δέκα και μισή το πρωί. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην Αμφίκλεια Βοιωτίας. Είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Στο Βόλο έγινε κάπως αισθητός.Φαντάζομαι πιο νότια θα τον νιώσατε πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Και εγώ κάτι κατάλαβα στο Βόλο, αλλά μικρής διάρκειας. http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/13/1605295.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts