Jump to content

Σεισμός

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίκεντρο η Ηλεία δεν είπανε; Πόπο, αν ήμουν Πάτρα τώρα θα είχα χεστεί πάνω μου :p

Μπορεί να πετάξω βλακεία, αλλά ο σεισμός ήταν κυκλικός; :wacko:

Δεν κουνηθήκαμε πάνω κάτω, αλλά ούτε δεξιά αριστερά...

αρχικα εμενα μου φανηκε πως πηγαινα περα δωθε και μετα δεξια αριστερα. οποτε ισως να εχεις δικιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είπανε ότι έγινε αντιληπτός και στη Θεσσαλονίκη εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα?:blink::worry:

Και από Τούμπα που παίρνω ανταπόκριση τώρα, τίποτα.

Αυτά είναι ψεύδη που διαδίδει το αθηνοκεντρικό παρακράτος :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αλήθεια το κατάλαβες; ή κάνεις πλάκα;

EDIT: Ένας φίλος στο Μεσολόγγι δεν κατάλαβε τίποτα :p

φυσικα και κανω πλακα.

μα ετσι οπως τα λενε...

ειναι νωρις για συμπερασματα.

θα φαμε τωρα καμια βδομαδα στα δελτια...περιμενουμε σεισμους? θα εχει μετασεισμους? θα θα θα ολο αποριες.

και ο καθενας θα λεει τα δικα του!

6,5 δινει η θεσσαλονικη τωρα!

αυτη η πελοπονησος...τα εχει ολα τα καλοκαιρια.

Never Give Up:!:

Join friend!

θα ξηλωσει ποτε κανεις τα τεμπελοσκυλα του Γεωδυναμικό Ινστιτούτου?http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2008taaw.php

δεν γινετε να μαθαινουμε πρωτα απο αμερικη κ οι ελληνες να τον βγαζουν μετα απο ωρες

θα ξηλωσει ποτε κανεις τα τεμπελοσκυλα του Γεωδυναμικό Ινστιτούτου?

δεν γινετε να μαθαινουμε πρωτα απο αμερικη κ οι ελληνες να τον βγαζουν μετα απο ωρες

μπορει να ειναι και αμερικανικα υπογεια κολπα ;)

6,5 δινει και η αθηνα τωρα

Join friend!

Μα υπάρχει κυκλικός σεισμός; :blink:

Αισθάνθηκα λες και μπήκε το σπίτι μέσα σε ρουφήχτρα :p

Destiny found.

Και από Τούμπα που παίρνω ανταπόκριση τώρα, τίποτα.

Αυτά είναι ψεύδη που διαδίδει το αθηνοκεντρικό παρακράτος :p

Και εγώ Τούμπα είμαι.Τίποτα:p

Και εγώ κουνήθηκα λίγο (2ος όροφος). Δεν ήταν πολύ έντονος και δεν μου φάνηκε να κρατάει πολύ. Δεν ξέρω τι παίζει με την ένταση και τη διάρκεια σε άλλες περιοχές, πάντως εδώ στην Αργυρούπολη όταν βγήκα στο μπαλκόνι δεν υπήρχε ψυχή έξω. Όλοι κοιμούνται μάλλον! :p

Το σπιτι πηγε και ηρθε παντως,εδω στην πατρα... Πηγα μια βολτα στο περιπτερο,και ειναι ολο ο κοσμος εξω...

Και εγώ κουνήθηκα λίγο (2ος όροφος). Δεν ήταν πολύ έντονος και δεν μου φάνηκε να κρατάει πολύ. Δεν ξέρω τι παίζει με την ένταση και τη διάρκεια σε άλλες περιοχές, πάντως εδώ στην Αργυρούπολη όταν βγήκα στο μπαλκόνι δεν υπήρχε ψυχή έξω. Όλοι κοιμούνται μάλλον! :p

Γειτονάκι :rolleyes:

Δεν τους αισθάνονται τους σεισμούς στην Αργυρούπολη λόγω υπεδάφους. Θυμάμαι στο σεισμό της Πάρνηθας ήμουν ατάραχη και στην Ηλιούπολη είχαν τρελαθεί από το φόβο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιφανειακος σεισμος.στην πατρα εχουν προβληματα ρευματος κ με τα τηλ...

Η Ανδραβίδα είναι αγροτική κωμόπολη της Ηλείας. Βρίσκεται 36 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πύργου και 64 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας

Εγω απο Πατρα ειδα τους τοιχους να χορευουν..... Αλλα αποτι ειδα και σε παλια σπιτια στο κεντρο, δεν υπαρχουν ευτυχως ρογμες . Οι Πατρινοι (ντοπιοι) αταραχοι.... στα μπαλκονια την εβγαλαν:wacko:

Επισης πιστευω θα ακουσουμε οτι ηταν "ιδιαιτερος" σεισμος με την εννοια οτι δεν ηταν καταστροφικος. Στην Αθηνα με 0.6 μικροτερο σεισμο ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα

Γειτονάκι :rolleyes:

Δεν τους αισθάνονται τους σεισμούς στην Αργυρούπολη λόγω υπεδάφους. Θυμάμαι στο σεισμό της Πάρνηθας ήμουν ατάραχη και στην Ηλιούπολη είχαν τρελαθεί από το φόβο...

Της περιοχής και εσυ? :rolleyes:

Όντως, εμείς εδω δεν τους νοιώθουμε και τόσο τους σεισμούς. Μπορεί αλλού να γίνεται χαλασμός Κυρίου και στην Αργυρούπολη δεν παίρνουμε χαμπάρι! :wacko:

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=88518

6.2ρ. - 37χιλιομετρα νοτιοδυτικα της Πατρας

k exoyn ginei αρκετοι μετασεισμοι.

δε καταλαβα τιποτα στη Θεσσαλονικη:)

(ειμαστε πολυ μακρια)

καλα πηγα να παρω καρτα στο περιπτερο και το τι ειδα στον δρομο δεν περιγραφεται. γριες να φωναζουν δυνατα περιγραφωντας τον σεισμο. μικρ παιδια με κατοικιδια στα χερια, γυναικες να φωναζουν ηρθε το τελος ηρθε το τελος.:lol:

διπλα απο το σπιτι μου δε, υπαρχει ενα σχολειο που αυτη την στιγμη το προαυλιο ειναι γεματο!:lol: [να δουμε που θα παιξω μπαλα με τα παιδια το βραδακι:(]

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει και 2 στρατοπεδα της Αεροποριας στην ανδραβιδα και αραξο οποτε θα δωθει βοηθεια και απο τα κομαντο μας!:happy:

Join friend!

ας υπαρχει σοβαροτητα σε οτι λεγεται παιδες.....οταν εβγαινε ο τσελεντης και προβλεπε σεισμους και ειχε σχεδον απολυτη επιτυχια καποιοι τον εβγαλαν μουρλο.εχουν εγκλωβιστει 5 ατομα σε χωριο λιγο εξω απο τη πατρα.Δυστυχως 1 νεκρος στην κατω αχαια κριμα :(

ενώ ο Κώστας Παπαζάχος, σεισμολόγος δήλωσε ότι οι μετασεισμοί μπορεί να κρατήσουν ένα με δύο μήνες και με διαφορετικό επίκεντρο. Ο κ. Παπαζάχος ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο εστιακό βάθος είναι το σύνηθες για τον ελλαδικό χώρο.

Όπως ανέφερε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, δ/ντης ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πρέπει να περιμένουμε μετασεισμούς και ζήτησε από τους κατοίκους να μην μπουν στα σπίτια τους εάν έχουν ρωγμές.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/06/2008_236139

Μεχρι τωρα εχουν γινει 8 μετασεισμοι. οπως παντα, κορυφαιος σεισμολογος ο Παπαζαχος.

Μας δουλεύουν; 6,5R ήταν μόνο;Δεν το έχω ξανα ζήσει αυτό. Το 2003 δεν ήταν τόσο μεγάλος.

γιατι να μας δουλευεουν ρε φιλε;6.5 ριχτερ ειναι λιγο;η μηπως στη περιοχη αυτη δινει παντα σεισμους πανω απο 7 ριχτερ;;;:wacko:δηλαδη εμεις ειμαστε οι σχετικοι και οι σεισμολογοι ειναι οι ασχετοι ετσι;μη τρελαθουμε στη τελικη.

ενώ ο Κώστας Παπαζάχος, σεισμολόγος δήλωσε ότι οι μετασεισμοί μπορεί να κρατήσουν ένα με δύο μήνες και με διαφορετικό επίκεντρο. Ο κ. Παπαζάχος ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο εστιακό βάθος είναι το σύνηθες για τον ελλαδικό χώρο.

Εγώ πάντως τον Παπαζάχο δε τον πάω καθόλου.Όταν παλαιότερα η ομάδα βαν μιλούσε για πρόβλεψη σεισμών ο Παπαζάχος τους έλεγε τρελούς και τώρα βγαίνει και λέει τα ίδια πράγματα χρησιμοποιόντας στοιχεία από τη δική τους έρευνα.Τελικά σε αυτή τη χώρα κανείς δε παραδέχεται τα λάθη του.Πόσο μάλλον οι κορυφαίοι:rolleyes: επιστήμονες.

αυριο κλειστα τα σχολεια στην ηλεια.....οριστε που εγινε ο σεισμος

http://www.gein.noa.gr/services/recent-earth2.html