iNCubO Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Παιδιά στη Χιο με ξύπνησε ο σεισμός αλλά το πρωί νόμιζα ότι απλά ήταν όνειρο...αμα δεν το έβλεπα στις ειδήσεις δε θα το πίστευα! (5.6 ρίχτερ) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 epidi tyxenei na eimai kai egw sth xio egine sismos 3.43 akrivos kai eitane 5,6 rihter.egw pantos ksipnisa giati eitane ysxiros. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ομοίως ξύπνησα και εγώ αλλά κανείς δεν με πίστευε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 egw pali imoun stin mytilini se ena clubaki...egw to katalava alla oi methismenoi dipla mou oute pou to piran prefa:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εγώ πάλι πως γίνετε να έπεσα για ύπνο στις 03:30 ΑΛΛΑ να θυμάμαι πως είχα διαβάσει τα 2 πρώτα posts εδώ που λένε ότι έγινε σεισμός και ας είναι Posted στις 03:46 και 03:49. Τον σεισμό δεν τον κατάλαβα γιατί με είχε πάρει ο ύπνπος μάλλον αλλά τώρα το πρωί που ξύπνησα θυμόμουν οτι είχα διαβάσει posts εδώ για σεισμό και ήρθα να δω που έγινε τελικά. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ Π**ΣΤΗ; Υπνοβατώ; Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εγώ πάλι πως γίνετε να έπεσα για ύπνο στις 03:30 ΑΛΛΑ να θυμάμαι πως είχα διαβάσει τα 2 πρώτα posts εδώ που λένε ότι έγινε σεισμός και ας είναι Posted στις 03:46 και 03:49. Τον σεισμό δεν τον κατάλαβα γιατί με είχε πάρει ο ύπνπος μάλλον αλλά τώρα το πρωί που ξύπνησα θυμόμουν οτι είχα διαβάσει posts εδώ για σεισμό και ήρθα να δω που έγινε τελικά. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ Π**ΣΤΗ; Υπνοβατώ; Την ώρα την άλλαξες πριν 2 Κυριακές; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εγώ πάλι πως γίνετε να έπεσα για ύπνο στις 03:30 ΑΛΛΑ να θυμάμαι πως είχα διαβάσει τα 2 πρώτα posts εδώ που λένε ότι έγινε σεισμός και ας είναι Posted στις 03:46 και 03:49. Τον σεισμό δεν τον κατάλαβα γιατί με είχε πάρει ο ύπνπος μάλλον αλλά τώρα το πρωί που ξύπνησα θυμόμουν οτι είχα διαβάσει posts εδώ για σεισμό και ήρθα να δω που έγινε τελικά. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ Π**ΣΤΗ; Υπνοβατώ; Μήπως το είδες στον ύπνο σου; Μήπως είσαι προφήτης; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Την ώρα την άλλαξες πριν 2 Κυριακές; :lol::lol::lol: Ναι, κάτσε να δω.. Ναι ναι, την άλλαξα:p Μήπως το είδες στον ύπνο σου; Μήπως είσαι προφήτης; :confused: Αποκλείετε να το είδα στον ύπνο μου. Σας λέω είδα και διάβασα κανονικά τα posts. Πως θα το κανα στον ύπνο μου; WiFi enabled είναι η κεφάλα μου;:p Προφήτης μπορεί να είμαι, ναι. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μάλλον κουνηθήκαμε πριν από λίγο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μάλλον κουνηθήκαμε πριν από λίγο! :worry: Nαι το κατάλαβα και εγώ. Είχε πολύ βουητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μήπως ένιωσε κανένας κανένα σεισμό στην Αθήνα όχι πολύ μεγάλο πριν από κανένα 3 λεπτο; Ευτυχώς τον ένιωσαν και άλλοι δεν με πίστευαν εμένα... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγώ μόνο το βουητό κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγω χτές είδα στον ύπνο μου οτι έκανε σεισμό και νατα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγώ μόνο το βουητό κατάλαβα. Εγώ Α.Ιλίσσια δεν άκουσα βουητό γιατί άκουγα μουσική αλλά τον ένιωσα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Από την Πάρνηθα θα'ταν αν είχε βουητό!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 αλήθεια?δεν κατάλαβα τίποτα εγω.ήταν αρκετά αισθητός??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Από την Πάρνηθα θα'ταν αν είχε βουητό!:worry: Μάλλον γιατί είμαι Περιστέρι και σκάει απο εδώ το σεισμικό κύμα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Από την Πάρνηθα θα'ταν αν είχε βουητό!:worry: Γιατί μόνο η Πάρνηθα κάνει θόρυβο;:confused: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 που ρε παιδια? δεν πηρα πρεφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εδω Ιλιον... σαν δυνατο τριξιμο μαλλον, παρα σαν κουνημα αλλα σεισμος σιγουρα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Επίκεντρο για κανά Αιγαίο το κόβω με χαμηλό εστιακό βάθος. Σεισμολόγος-3. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Γιατί μόνο η Πάρνηθα κάνει θόρυβο;:confused: Eίμαι ακριβώς απέναντι από Πάρνηθα και τον "ακόυσαμε" για τα καλά!!! :cry: Μάθαμε τίποτα από πού ήταν τελικά? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Eίμαι ακριβώς απέναντι από Πάρνηθα και τον "ακόυσαμε" για τα καλά!!! :cry: Μάθαμε τίποτα από πού ήταν τελικά? :worry: Σε λίγο θα το μάθουμε. Πρώτα εμείς και μετά το γεωλογικό ινστιτούτο στην Αθήνα. :down: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Σε λίγο θα το μάθουμε. Πρώτα εμείς και μετά το γεωλογικό ινστιτούτο στην Αθήνα. :down: :p Από που μαθαίνουμε συνηθως; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Από που μαθαίνουμε συνηθως; http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts