pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 -Γκοοοοοοολ!! -Ποιος το έβαλε;; -Ο ...γκοοοοοοοοολ!! -Πόσο ειν.. -Γκοοοοοοοοολ! -Θα μου πεις ποσο ειναι το σκο.. -Γκοοοοοοοοολ -Πωωω λεγε τωρ... -Γκοοοοοοοοοοολ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 σε προλαβα στην προηγουμενη σελιδα. ορισμενα ακομη: - μωρο μου ξυπνα, πηγε 8. - τι? Εβαλαν κι αλλο? ---------------------------- Ο μονος Γερμανος που δεν εβαλε γκολ, ειναι ο Παλαιων Πατρων. ---------------------------- Αποσυρθηκε η διαφημιση του Νεϊμαρ με τη 7up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 -Καλά ρε π@π@ρα σου μιλάω τόση ωρα και με γράφεις; -Σορρυ..έβλεπα τσ@ντα.. -Τίτλο; -Βραζιλία-Γερμανία. ------------------------------------- Η Βραζιλία παίζει το συστημα Σταυρό... Όποτε κατεβαίνουν οι Γερμανοί κάνουν τον σταυρό τους... ---------------------------------------- 8/7 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ ----------------------------------- Εκει που εβλεπα την Γερμανια και ηταν 1-0... Περασε η θεια μου η χοντρη μπροστα απο την ΤV... 5-0 ------------------------------------- Στη Βραζιλία: -Μαμά δεν μπορώ να κοιμηθώ. -Μέτρα γκολάκια. ---------------------------------- Ο μοναδικός Γερμανός που δεν έβαλε γκολ απόψε ήταν αυτός με τα κινητά... -------------------------------- 4 Γκολ σε 6 λεπτα. Η πρωτη κινηση που εκανα ηταν να δω αν κραταω χειριστηριο του PlayStation! Έχει και άλλα.. :whistle: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Οσον αφορα το σημερινο,μεσα στο δικο μου μυαλο και με το τροπο που αντιλαμβανομαι το ποδοσφαιρο που παρακολουθω,απο τη μια η Αργεντινη δεν επρεπε να φτασει μεχρι εδω...(ειλικρινα οσες φορες την παρακολουθησα μου προκαλουσε πονοκεφαλο δεν ξερω γιατι)...απο την αλλη η ολλανδια παιζει πιο ελκυστικο στα δικα μου ματια ποδοσφαιρο αλλα ανεκαθεν την θεωρουσα light εθνικη που δεν εχει τα ουμπαλα για το κατι παραπανω ασχετα αν εχει την ποιοτητα η' οχι...για σημερα το μονο παντως που ξερω ειναι οτι θα πεσει καλο ξυλο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Οσον αφορα το σημερινο,μεσα στο δικο μου μυαλο και με το τροπο που αντιλαμβανομαι το ποδοσφαιρο που παρακολουθω,απο τη μια η Αργεντινη δεν επρεπε να φτασει μεχρι εδω...(ειλικρινα οσες φορες την παρακολουθησα μου προκαλουσε πονοκεφαλο δεν ξερω γιατι)...απο την αλλη η ολλανδια παιζει πιο ελκυστικο στα δικα μου ματια ποδοσφαιρο αλλα ανεκαθεν την θεωρουσα light εθνικη που δεν εχει τα ουμπαλα για το κατι παραπανω ασχετα αν εχει την ποιοτητα η' οχι...για σημερα το μονο παντως που ξερω ειναι οτι θα πεσει καλο ξυλο...:D μετα το χθεσινο νομιζω δεν θα θελουνε και πολυ να προκριθουνε. :lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πραγματικά διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις δηλώσεις του Σκολάρι και προσπαθώ να καταλάβω αν έχει αντιληφθεί για ποιο λόγο συνετρίβη η εθνική Βραζιλίας. Επειδή βρέθηκαν σε άσχημη μέρα; Επειδή δεν έπαιξαν καλά; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Τον έχει ενημερώσει κανένας ότι επέλεξε το χειρότερο δυνατό ρόστερ για μία ομάδα που σκόπευε να πάρει το 6ο παγκόσμιο κύπελλο μέσα στη χώρα της; Τις υπόλοιπες ομάδες τις είχε δει; Τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου τους είχε παρακολουθήσει; Σε τι επίπεδο ήταν και πώς έπαιζαν είχε δει; Το μόνο μας μέλημα ήταν πώς θα παίξουν όλοι οι άμπαλοι πεθαμένοι παίκτες μπροστά στο κοινό της Βραζιλίας; Συνεργάτες δεν είχε αυτός ο άνθρωπος; Στελέχη της Βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υπήρχαν να τον συνετίσουν έγκαιρα; Αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι όταν ο θρύλος των Βραζιλιάνων, ο εβληματικός αρχηγός της Βραζιλίας που σήκωσε την κούπα το 2002, ο Καφού, πλησίασε στα αποδυτήρια για να εμψυχώσει και να παρηγορήσει τους παίκτες, και υψηλόβαθμο στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας τον απώθησε λέγοντας ότι δεν έχουν θέση ξένοι στα αποδυτήρια, φαίνεται ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Νομίζουν ότι η φανέλα από μόνη της θα τους πάρει την κούπα. Νόμισαν ότι θα έρθει ο οποιοσδήποτε μέσα στο σπίτι τους και θα τους σεβαστεί σκεπτόμενος ότι αν πάρει την κούπα από τους βραζιλιάνους θα πέσουν σε κατάθλιψη. Ε λοιπόν εύχομαι να κατάλαβαν ότι η μπάλα τιμωρεί. Δε μπορεί εν έτει 2014 να επιλέγεις καλοπληρωμένες πριμαντόνες και δημοσίους υπαλλήλους που έχουν γνωριμίες μέσα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και είναι κολλητοί του προπονητή, για να παίξουν στην 5 φορές πρωταθλήτρια κόσμου. Διαβάζω ότι ήδη άρχισαν οι διαδικασίες απομάκρυνσης του Σκολάρι και η ανεύρεση του αντικαταστάτη του. Διαβάζω κάτι τυχάρπαστα ονόματα. Βάλε ρε αν έχεις τα κότσια για προπονητή το ζωντανό θρύλο, το Ρονάλντο, έναν παίκτη που όλοι τον σέβονται και τον υπολήπτονται, που όλοι τον θαυμάζουν για τα όσα έχει προσφέρει. Μην τον περιορίζεις σε ρόλο σχολιαστή σε αθλητικά κανάλια της χώρας. Σου έχει δώσει την τελευταία κούπα που πήρες, ξέρει τι χρειάζεται, ξέρει τι παίκτες να διαλέξει. Τα είπα και ησύχασα. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παντως παιδια αν ηταν η δικη μας εθνικη που εχωνε 7 γκολακια στη Βραζιλια δεν νομιζω να βγαιναμε να λεγαμε οτι επρεπε να βαλουμε λιγοτερα γκολ κτλ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα.. αυτο το λεω συνεχεια:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγώ πάντως θέλω να δω Ολλανδία. Πιστέυω ότι ο τελικός θα είναι πιο ενδιαφέρον και ακόμα πιο ενδιαφέρον και ο μικρός τελικός. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ας περασει η Ολλανδια να δουμε ευρωπαϊκο τελικο κ λατινοαμερικανικο μικρο τελικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Θέλω Αργεντινή αλλά πιστεύω θα είναι δύσκολο παιχνίδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Θέλω Αργεντινή αλλά πιστεύω θα είναι δύσκολο παιχνίδι! Αν περάσει η Αργεντινή θα μπορεί να πει κανείς ότι θα πρόκειται για έναν αγώνα του «μνημονίου» ενάντια στο «κίνημα δεν πληρώνω» :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κακό ματς. Άφαντος ο Ρόμπεν. Συνεχίζει στην μετριότητα ο Μέσι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Πολύ σκληρό pressing οι Αργεντίνοι. Υποδειγματική άμυνα, επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Θα μπορούσε να γίνει η ζημιά σε μία απ' τις τις επελάσεις του Λαβέτσι απ' τα αριστερά. Για να δούμε... Πάντως συνεχίζεται η ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για επίσημη γραμμή της FIFA να γίνεται ξεδιάντροπη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι. Edited July 9, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πάντως πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς μια κλασική ευκαιρία.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πολύ σκληρό pressing οι Αργεντίνοι. Υποδειγματική άμυνα, επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Θα μπορούσε μία γίνει η ζημιά σε μία απ' τις τις επελάσεις του Λαβέτσι απ' τα αριστερά. Για να δούμε... Πάντως συνεχίζεται η ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για επίσημη γραμμή της FIFA να γίνεται ξεδιάντροπη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ. Ο Σνάιντερ πχ πρέπει να έφαγε γερή κλοτσιά στη φάση που βγήκε έξω. Όσο για το παιχνίδι, πολύ καλά διαβασμένη η Αργεντινή, με πολύ σωστή πίεση και πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες. Για να δούμε πως θα πάει το 2ο ημίχρονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Χώμα το ματσάκι... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Στο τσακ πρόλαβε τον Ρόμπεν ο Μασεράνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 και τωρα παραταση πουλακια μου:) να δουμε ποιος θα αντεξει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 και τωρα παραταση πουλακια μου:) να δουμε ποιος θα αντεξει Για να δούμε. Αν δε πάει στα πέναλτι, πιστεύω θα κριθεί στο 1 γκολ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τι βρωμοδουλειά έχει κάνει σήμερα αυτός ο γίγαντας ο Μασεράνο... Πόσο έχει αδικηθεί στη Μπάρτσα να πρέπει να παίζει σέντερ μπακ... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τι βρωμοδουλειά έχει κάνει σήμερα αυτός ο γίγαντας ο Μασεράνο... Πόσο έχει αδικηθεί στη Μπάρτσα να πρέπει να παίζει σέντερ μπακ... Πραγματικά πόσο φαίνεται ότι αυτή είναι η θέση του. Έχει φάει ΤΟ ξύλο και εκεί συνεχίζει σαν σκυλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για να δούμε. Αν δε πάει στα πέναλτι, πιστεύω θα κριθεί στο 1 γκολ! να δουμε πεναλτι λεω εγω.και πολλα μαλιστα:) οπως και να εχει οι αμυνες ειναι πολυ δυνατες και δεν σκεφτονται να κανουν το φαουλ σε περιπτωση που ο αντιπαλος καταφερει και διεισδυσει κοντα στην μεγαλη περιοχη αν προλαβουν να φτασουν μεχρι εκει:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πέναλτι πάει και θα το πάρει η Ολλανδία (κουβάς mode on) Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts