Jump to content

2014 FIFA World Cup Brazil

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα οι αγγλοι παιζουν 446345 αγωνες το χρονο με τα 435 κυπελα που εχουν πως να τα βγαλουν περα σε μουντιαλ?:)

Δε νομίζω να ισχύει πλέον αυτό το επιχείρημα. Κι άλλες ομάδες είχαν αντίστοιχο πρόγραμμα δύσκολο, και μάλιστα ημιτελικούς Champions League (π.χ. όλη η Bayern, ουσιαστικά οι περισσότεροι της εθνικής Γερμανίας και ο Robben που έτρεχε σα δαιμονισμένος), και μια χαρά τρέχουν. Απλά η Αγγλία πλέον έχει πάρει το στέμμα του loser απ'την Ισπανία που το είχε μέχρι το 2008, και δε μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Αν και φέτος μου άρεσε πως έπαιξαν, απλά έτυχαν και σε δύσκολο όμιλο, είχαν και την έκπληξη την Κόστα Ρίκα, και την ομάδα του τρελο-Σουάρεζ, έδεσε το γλυκό. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω να ισχύει πλέον αυτό το επιχείρημα. Κι άλλες ομάδες είχαν αντίστοιχο πρόγραμμα δύσκολο, και μάλιστα ημιτελικούς Champions League (π.χ. όλη η Bayern, ουσιαστικά οι περισσότεροι της εθνικής Γερμανίας και ο Robben που έτρεχε σα δαιμονισμένος), και μια χαρά τρέχουν. Απλά η Αγγλία πλέον έχει πάρει το στέμμα του loser απ'την Ισπανία που το είχε μέχρι το 2008, και δε μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Αν και φέτος μου άρεσε πως έπαιξαν, απλά έτυχαν και σε δύσκολο όμιλο, είχαν και την έκπληξη την Κόστα Ρίκα, και την ομάδα του τρελο-Σουάρεζ, έδεσε το γλυκό. ;)

κυριως εννοουσα τις διοργανωσεις που εχουν εντος Αγγλιας

τι τις θελουν τοσες διοργανωσεις?

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

κυριως εννοουσα τις διοργανωσεις που εχουν εντος Αγγλιας

τι τις θελουν τοσες διοργανωσεις?

Συμφωνώ αλλά νομιζω οτι κατα 5 η 6 /11 ηταν παίκτες της Λίβερπουλ που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος κ στο κύπελλο έβαζε αναπληρωματικούς

Μην ξεχνάς οτι κ οι γάλλοι έχουν κ αυτοι λιγκ καπ κ οι πορτογάλοι κανουν το κύπελλο με ομίλους που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια κ οι ισπανοί έχουν δίπλα παιχνίδια σε όλο το κύπελλο νομιζω

Απλα οι τύποι δεν έχουν τόσο ταλέντο κ έχουν μείνει κ πίσω τακτικά

Αφού καποτε θεώρησαν επιτυχία οτι σταμάτησαν επιτελους να παιζουν το συστημα μπάλα στα εξτρεμ σέντρα καμιναδα για το κεφάλι του τηλέγραφο ξύλου φορ

Κ το λέω εγώ που είμαι φολα manchester united

Συμφωνώ αλλά νομιζω οτι κατα 5 η 6 /11 ηταν παίκτες της Λίβερπουλ που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος κ στο κύπελλο έβαζε αναπληρωματικούς

Μην ξεχνάς οτι κ οι γάλλοι έχουν κ αυτοι λιγκ καπ κ οι πορτογάλοι κανουν το κύπελλο με ομίλους που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια κ οι ισπανοί έχουν δίπλα παιχνίδια σε όλο το κύπελλο νομιζω

Απλα οι τύποι δεν έχουν τόσο ταλέντο κ έχουν μείνει κ πίσω τακτικά

Αφού καποτε θεώρησαν επιτυχία οτι σταμάτησαν επιτελους να παιζουν το συστημα μπάλα στα εξτρεμ σέντρα καμιναδα για το κεφάλι του τηλέγραφο ξύλου φορ

Κ το λέω εγώ που είμαι φολα manchester united

manchester united ειμαι και εγω :cool:

αλλα οπως και να εχει ειναι απογοητευτικοι οι αγγλοι

Ας προχωρήσει η Ελλάδα και για τους άλλους δεν μας νοιάζει.:D

Καλά αυτό εννοείται, αλλά εδώ θα φανούν αυτοί που το θέλουν και μπορούν να το πάρουν!

Έχει επανάληψη τώρα στη ΝΕΡΙΤ τον αγώνα με την Ιαπωνία. Τη 1η φορά έβριζα για την αποβολή του Κατσουράνη, τώρα τη χάρηκα :p

Τη 1η φορά έβριζα για την αποβολή του Κατσουράνη, τώρα τη χάρηκα :p

ναι μας βγηκε σε καλο:p

ναι μας βγηκε σε καλο:p

Και απ' ότι διάβασα χτες, το group στο FB για να μη παίξει με τη Κόστα Ρίκα ο Κατσουράνης έκανε δουλειά. Προπονήθηκε με τους αναπληρωματικούς στη τελευταία προπόνηση..

Και απ' ότι διάβασα χτες, το group στο FB για να μη παίξει με τη Κόστα Ρίκα ο Κατσουράνης έκανε δουλειά. Προπονήθηκε με τους αναπληρωματικούς στη τελευταία προπόνηση..

Πλάκα κάνεις... :p

Φαντάσου να κάνει κανένα αστείο ο Πορτογάλος να τον βάλει αλλαγή, π.χ. στο 65-70 στη θέση του Καραγκούνη, να βάλει κανένα γκολ, τι έχει να γίνει μετά... :w00t:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Που θα το βάλει είναι το θέμα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Φαντάσου να κάνει κανένα αστείο ο Πορτογάλος να τον βάλει αλλαγή, π.χ. στο 65-70 στη θέση του Καραγκούνη, να βάλει κανένα γκολ, τι έχει να γίνει μετά... :w00t:

Καλός ο Καραγκούνης, αλλά δεν αντέχει παραπάνω.

Τώρα εμείς θέλουμε να προκριθούμε, το πως ας το βρει ο Πορτογάλος.

Φιλικά Γιώργος

Από το πρώτο ημίχρονο πέφτουν κορμιά στο Βραζιλία-Χιλή.

Κραταει η Χιλή. Αν δε σφυρίξει φουλ εδρα μπορεί να κάνει κανα θαύμα

Σκέτη απογοήτευση αυτή η Βραζιλία. Και μόνο οι αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Φρεντ, αυτό τα λέει όλα. Μα δύο φορ πήρε όλους κι όλους, κι αυτοί εντελώς άμπαλοι. Στα δεξιά τρύπια η άμυνα, ο Ντάνι Άλβες δεν είναι καθόλου καλά, αδίκως παίζει και κάθεται στον πάγκο ο Μαϊκόν. Και στο φινάλε, δε γίνεται να τα περιμένεις όλα απ' το Νεϊμάρ...

Το ξαναείπα, με τεράστια ευθύνη του Σκολάρι, πολλοί παίζουν με μέσον στην ομάδα. Δε γίνεται μια ολόκληρη Βραζιλία να μην έχει φορ της προκοπής και να περιμένει το Ντιέγκο Κόστα μπας και διαλέξει τη Βραζιλία αντί για την Ισπανία... Σκολάρι, δε μας τα λες καλά... ;)

Edited by panosz75

Πάνο δεν αντέχω τις αυτοκτονίες των Βραζιλιάνων. Ας προκριθεί η Βραζιλία.
Φιλικά Γιώργος

Άτεχνο κι αποκρουστικό παιχνίδι από πλευράς Βραζιλίας. :down:

Πέναλτι έχουμε. Άντε να δούμε...

Edited by panosz75

ωραια θα δουμε πεναλτι:D

Τελικά η Βραζιλία πέρασε στους 8 με 3-2 στα πέναλτι.

Δεν ξέρω πού το είδε το καλό παιχνίδι ο τόπος στη ΝΕΡΙΤ που περιέγραφε. Η Χιλή αγωνίστηκε σε ένα εχθρικό περιβάλλον και παραλίγο να προκαλέσει αυτοκτονίες στους διοργανωτές.

Σκολάρι, υπόψιν η επόμενη αντίπαλός σου δε θα σου φερθεί τόσο ευγενικά... ;)

Το μόνο συν για μένα απ'τον αγώνα αυτή η τεράστια τερματοφυλακάρα που έχει πλέον στο ενεργητικό της ο ομάδα μου η Μπάρτσα. Claudio Bravo FTW. :D

Με το νικητη ποιανου ζευγαριου παιζει η Βραζιλια ρε παιδια; Ειδαμε κ πεναλτακια, επρεπε να περασει Χιλη! Αυτες οι προσευχες, ψιλοδηθεν για μενα των βραζιλιανων που δεν ξερουν ποσα χρηματα εχουν μου τη δινουν! Ο Αναστασιαδης πιο σεμνος ειναι!

Με το νικητη ποιανου ζευγαριου παιζει η Βραζιλια ρε παιδια; Ειδαμε κ πεναλτακια, επρεπε να περασει Χιλη! Αυτες οι προσευχες, ψιλοδηθεν για μενα των βραζιλιανων που δεν ξερουν ποσα χρηματα εχουν μου τη δινουν! Ο Αναστασιαδης πιο σεμνος ειναι!

Με το νικητή του Ουρουγουάη-Κολομβία.

Φιλικά Γιώργος

Με το νικητή του ζευγαριού που παίζει σε λίγο (Κολομβία-Ουρουγουάη).

Για το πλήρες σχεδιάγραμμα των νοκ-άουτ αγώνων δες εδώ:

http://www.sport-fm.gr/article/dekaeksi-monomaxoi-mia-koupa/773330

Για τη Βραζιλία θα συμφωνήσω απολύτως. Τα περιμένουν όλα απ' το Νεϊμάρ, και φάνηκε σήμερα ότι όταν ο πιτσιρικάς δεν είναι καλά, η ομάδα μοιάζει μικρομεσαία.

Ελπίζω να μη συνεχίσουν παρακάτω, αν και παραδοσιακά είμαι φίλος και οπαδός της Βραζιλίας. Μόνο και μόνο για να πάρει πόδι ο Σκολάρι, αν και υποψιάζομαι ότι οι επιλογές των 23 υπαγορεύτηκαν και υποστηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κι απ' τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Με το νικητή του ζευγαριού που παίζει σε λίγο (Κολομβία-Ουρουγουάη).

Για το πλήρες σχεδιάγραμμα των νοκ-άουτ αγώνων δες εδώ:

http://www.sport-fm.gr/article/dekaeksi-monomaxoi-mia-koupa/773330

Για τη Βραζιλία θα συμφωνήσω απολύτως. Τα περιμένουν όλα απ' το Νεϊμάρ, και φάνηκε σήμερα ότι όταν ο πιτσιρικάς δεν είναι καλά, η ομάδα μοιάζει μικρομεσαία.

Ελπίζω να μη συνεχίσουν παρακάτω, αν και παραδοσιακά είμαι φίλος και οπαδός της Βραζιλίας. Μόνο και μόνο για να πάρει πόδι ο Σκολάρι, αν και υποψιάζομαι ότι οι επιλογές των 23 υπαγορεύτηκαν και υποστηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κι απ' τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Καλα γραφω στο status μου στο fb οτι βλεποντας τα κριαρια Fred και JO εχω αρχισει να εκτιμαω το Φανη Γκεκα ολο κ περισσοτερο κ τωρα ειδα παρομοιο status στο red duckling! Χαχαχαχαχχαχαχαχ! :lol:

Καλα γραφω στο status μου στο fb οτι βλεποντας τα κριαρια Fred και JO εχω αρχισει να εκτιμαω το Φανη Γκεκα ολο κ περισσοτερο κ τωρα ειδα παρομοιο status στο red duckling! Χαχαχαχαχχαχαχαχ! :lol:

Καλά, ο Φρεντ άφησε και τη μουστάκα, σαν τσέλιγκας είναι, ή σαν το Γεωργίτση στη γνωστή ελληνική ταινία που τον έβαλε η γυναίκα να το ξυρίσει :p

Πάντως βλέποντας το Κολομβία-Ουρουγουάη, προβλέπω ότι θα "καλοπεράσει" η Βραζιλία με όποιον τύχει. Πολύ τρέξιμο και πολύ ξύλο... ;)

Το παστέλωσε ο Χάμες... Τι παιχτούρα... :)

Edited by panosz75

Καλά, ο Φρεντ άφησε και τη μουστάκα, σαν τσέλιγκας είναι, ή σαν το Γεωργίτση στη γνωστή ελληνική ταινία που τον έβαλε η γυναίκα να το ξυρίσει :p

Πάντως βλέποντας το Κολομβία-Ουρουγουάη, προβλέπω ότι θα "καλοπεράσει" η Βραζιλία με όποιον τύχει. Πολύ τρέξιμο και πολύ ξύλο... ;)

Το παστέλωσε ο Χάμες... Τι παιχτούρα... :)

Εχουν παιξει κ παραταση οι Βραζιλιανοι! Παντως φοβερος σημερα ο Αγγλος διαιτητης, δεν εδωσε στη Βραζιλια κατι ψευτικο παραπανω, ουτε εδρα ουτε τιποτα!

Όχι, δε κάνω πλάκα! Τώρα αν ισχύει δε το γνωρίζω σίγουρα αλλά έτσι διάβασα!!

Τόσο τραγική η Βραζιλία; Δε το είδα το ματς, ήμουν έξω!

Και έτσι κάτι σχετικό και με το myphone αλλά και με το συγκεκριμένο θέμα :p

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46692&stc=1&d=1403988266