panosz75 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) αμα οι αγγλοι παιζουν 446345 αγωνες το χρονο με τα 435 κυπελα που εχουν πως να τα βγαλουν περα σε μουντιαλ?:) Δε νομίζω να ισχύει πλέον αυτό το επιχείρημα. Κι άλλες ομάδες είχαν αντίστοιχο πρόγραμμα δύσκολο, και μάλιστα ημιτελικούς Champions League (π.χ. όλη η Bayern, ουσιαστικά οι περισσότεροι της εθνικής Γερμανίας και ο Robben που έτρεχε σα δαιμονισμένος), και μια χαρά τρέχουν. Απλά η Αγγλία πλέον έχει πάρει το στέμμα του loser απ'την Ισπανία που το είχε μέχρι το 2008, και δε μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Αν και φέτος μου άρεσε πως έπαιξαν, απλά έτυχαν και σε δύσκολο όμιλο, είχαν και την έκπληξη την Κόστα Ρίκα, και την ομάδα του τρελο-Σουάρεζ, έδεσε το γλυκό. ;) Edited June 27, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δε νομίζω να ισχύει πλέον αυτό το επιχείρημα. Κι άλλες ομάδες είχαν αντίστοιχο πρόγραμμα δύσκολο, και μάλιστα ημιτελικούς Champions League (π.χ. όλη η Bayern, ουσιαστικά οι περισσότεροι της εθνικής Γερμανίας και ο Robben που έτρεχε σα δαιμονισμένος), και μια χαρά τρέχουν. Απλά η Αγγλία πλέον έχει πάρει το στέμμα του loser απ'την Ισπανία που το είχε μέχρι το 2008, και δε μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Αν και φέτος μου άρεσε πως έπαιξαν, απλά έτυχαν και σε δύσκολο όμιλο, είχαν και την έκπληξη την Κόστα Ρίκα, και την ομάδα του τρελο-Σουάρεζ, έδεσε το γλυκό. ;) κυριως εννοουσα τις διοργανωσεις που εχουν εντος Αγγλιας τι τις θελουν τοσες διοργανωσεις? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 κυριως εννοουσα τις διοργανωσεις που εχουν εντος Αγγλιας τι τις θελουν τοσες διοργανωσεις? Συμφωνώ αλλά νομιζω οτι κατα 5 η 6 /11 ηταν παίκτες της Λίβερπουλ που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος κ στο κύπελλο έβαζε αναπληρωματικούς Μην ξεχνάς οτι κ οι γάλλοι έχουν κ αυτοι λιγκ καπ κ οι πορτογάλοι κανουν το κύπελλο με ομίλους που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια κ οι ισπανοί έχουν δίπλα παιχνίδια σε όλο το κύπελλο νομιζω Απλα οι τύποι δεν έχουν τόσο ταλέντο κ έχουν μείνει κ πίσω τακτικά Αφού καποτε θεώρησαν επιτυχία οτι σταμάτησαν επιτελους να παιζουν το συστημα μπάλα στα εξτρεμ σέντρα καμιναδα για το κεφάλι του τηλέγραφο ξύλου φορ Κ το λέω εγώ που είμαι φολα manchester united Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Συμφωνώ αλλά νομιζω οτι κατα 5 η 6 /11 ηταν παίκτες της Λίβερπουλ που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος κ στο κύπελλο έβαζε αναπληρωματικούς Μην ξεχνάς οτι κ οι γάλλοι έχουν κ αυτοι λιγκ καπ κ οι πορτογάλοι κανουν το κύπελλο με ομίλους που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια κ οι ισπανοί έχουν δίπλα παιχνίδια σε όλο το κύπελλο νομιζω Απλα οι τύποι δεν έχουν τόσο ταλέντο κ έχουν μείνει κ πίσω τακτικά Αφού καποτε θεώρησαν επιτυχία οτι σταμάτησαν επιτελους να παιζουν το συστημα μπάλα στα εξτρεμ σέντρα καμιναδα για το κεφάλι του τηλέγραφο ξύλου φορ Κ το λέω εγώ που είμαι φολα manchester united manchester united ειμαι και εγω :cool: αλλα οπως και να εχει ειναι απογοητευτικοι οι αγγλοι Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ας προχωρήσει η Ελλάδα και για τους άλλους δεν μας νοιάζει.:D Καλά αυτό εννοείται, αλλά εδώ θα φανούν αυτοί που το θέλουν και μπορούν να το πάρουν! Έχει επανάληψη τώρα στη ΝΕΡΙΤ τον αγώνα με την Ιαπωνία. Τη 1η φορά έβριζα για την αποβολή του Κατσουράνη, τώρα τη χάρηκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τη 1η φορά έβριζα για την αποβολή του Κατσουράνη, τώρα τη χάρηκα :p ναι μας βγηκε σε καλο:p Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ναι μας βγηκε σε καλο:p Και απ' ότι διάβασα χτες, το group στο FB για να μη παίξει με τη Κόστα Ρίκα ο Κατσουράνης έκανε δουλειά. Προπονήθηκε με τους αναπληρωματικούς στη τελευταία προπόνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Και απ' ότι διάβασα χτες, το group στο FB για να μη παίξει με τη Κόστα Ρίκα ο Κατσουράνης έκανε δουλειά. Προπονήθηκε με τους αναπληρωματικούς στη τελευταία προπόνηση.. Πλάκα κάνεις... :p Φαντάσου να κάνει κανένα αστείο ο Πορτογάλος να τον βάλει αλλαγή, π.χ. στο 65-70 στη θέση του Καραγκούνη, να βάλει κανένα γκολ, τι έχει να γίνει μετά... :w00t: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Που θα το βάλει είναι το θέμα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πλάκα κάνεις... :p Φαντάσου να κάνει κανένα αστείο ο Πορτογάλος να τον βάλει αλλαγή, π.χ. στο 65-70 στη θέση του Καραγκούνη, να βάλει κανένα γκολ, τι έχει να γίνει μετά... :w00t: Καλός ο Καραγκούνης, αλλά δεν αντέχει παραπάνω. Τώρα εμείς θέλουμε να προκριθούμε, το πως ας το βρει ο Πορτογάλος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Από το πρώτο ημίχρονο πέφτουν κορμιά στο Βραζιλία-Χιλή. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Από το πρώτο ημίχρονο πέφτουν κορμιά στο Βραζιλία-Χιλή. Κραταει η Χιλή. Αν δε σφυρίξει φουλ εδρα μπορεί να κάνει κανα θαύμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Σκέτη απογοήτευση αυτή η Βραζιλία. Και μόνο οι αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Φρεντ, αυτό τα λέει όλα. Μα δύο φορ πήρε όλους κι όλους, κι αυτοί εντελώς άμπαλοι. Στα δεξιά τρύπια η άμυνα, ο Ντάνι Άλβες δεν είναι καθόλου καλά, αδίκως παίζει και κάθεται στον πάγκο ο Μαϊκόν. Και στο φινάλε, δε γίνεται να τα περιμένεις όλα απ' το Νεϊμάρ... Το ξαναείπα, με τεράστια ευθύνη του Σκολάρι, πολλοί παίζουν με μέσον στην ομάδα. Δε γίνεται μια ολόκληρη Βραζιλία να μην έχει φορ της προκοπής και να περιμένει το Ντιέγκο Κόστα μπας και διαλέξει τη Βραζιλία αντί για την Ισπανία... Σκολάρι, δε μας τα λες καλά... ;) Edited June 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πάνο δεν αντέχω τις αυτοκτονίες των Βραζιλιάνων. Ας προκριθεί η Βραζιλία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Άτεχνο κι αποκρουστικό παιχνίδι από πλευράς Βραζιλίας. :down: Πέναλτι έχουμε. Άντε να δούμε... Edited June 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ωραια θα δουμε πεναλτι:D Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Προκρίθηκε η Βραζιλία 2-1 στα πέναλτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τελικά η Βραζιλία πέρασε στους 8 με 3-2 στα πέναλτι. Δεν ξέρω πού το είδε το καλό παιχνίδι ο τόπος στη ΝΕΡΙΤ που περιέγραφε. Η Χιλή αγωνίστηκε σε ένα εχθρικό περιβάλλον και παραλίγο να προκαλέσει αυτοκτονίες στους διοργανωτές. Σκολάρι, υπόψιν η επόμενη αντίπαλός σου δε θα σου φερθεί τόσο ευγενικά... ;) Το μόνο συν για μένα απ'τον αγώνα αυτή η τεράστια τερματοφυλακάρα που έχει πλέον στο ενεργητικό της ο ομάδα μου η Μπάρτσα. Claudio Bravo FTW. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με το νικητη ποιανου ζευγαριου παιζει η Βραζιλια ρε παιδια; Ειδαμε κ πεναλτακια, επρεπε να περασει Χιλη! Αυτες οι προσευχες, ψιλοδηθεν για μενα των βραζιλιανων που δεν ξερουν ποσα χρηματα εχουν μου τη δινουν! Ο Αναστασιαδης πιο σεμνος ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με το νικητη ποιανου ζευγαριου παιζει η Βραζιλια ρε παιδια; Ειδαμε κ πεναλτακια, επρεπε να περασει Χιλη! Αυτες οι προσευχες, ψιλοδηθεν για μενα των βραζιλιανων που δεν ξερουν ποσα χρηματα εχουν μου τη δινουν! Ο Αναστασιαδης πιο σεμνος ειναι! Με το νικητή του Ουρουγουάη-Κολομβία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με το νικητη ποιανου ζευγαριου παιζει η Βραζιλια ρε παιδια; Ειδαμε κ πεναλτακια, επρεπε να περασει Χιλη! Αυτες οι προσευχες, ψιλοδηθεν για μενα των βραζιλιανων που δεν ξερουν ποσα χρηματα εχουν μου τη δινουν! Ο Αναστασιαδης πιο σεμνος ειναι! Με το νικητή του ζευγαριού που παίζει σε λίγο (Κολομβία-Ουρουγουάη). Για το πλήρες σχεδιάγραμμα των νοκ-άουτ αγώνων δες εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/dekaeksi-monomaxoi-mia-koupa/773330 Για τη Βραζιλία θα συμφωνήσω απολύτως. Τα περιμένουν όλα απ' το Νεϊμάρ, και φάνηκε σήμερα ότι όταν ο πιτσιρικάς δεν είναι καλά, η ομάδα μοιάζει μικρομεσαία. Ελπίζω να μη συνεχίσουν παρακάτω, αν και παραδοσιακά είμαι φίλος και οπαδός της Βραζιλίας. Μόνο και μόνο για να πάρει πόδι ο Σκολάρι, αν και υποψιάζομαι ότι οι επιλογές των 23 υπαγορεύτηκαν και υποστηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κι απ' τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με το νικητή του ζευγαριού που παίζει σε λίγο (Κολομβία-Ουρουγουάη). Για το πλήρες σχεδιάγραμμα των νοκ-άουτ αγώνων δες εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/dekaeksi-monomaxoi-mia-koupa/773330 Για τη Βραζιλία θα συμφωνήσω απολύτως. Τα περιμένουν όλα απ' το Νεϊμάρ, και φάνηκε σήμερα ότι όταν ο πιτσιρικάς δεν είναι καλά, η ομάδα μοιάζει μικρομεσαία. Ελπίζω να μη συνεχίσουν παρακάτω, αν και παραδοσιακά είμαι φίλος και οπαδός της Βραζιλίας. Μόνο και μόνο για να πάρει πόδι ο Σκολάρι, αν και υποψιάζομαι ότι οι επιλογές των 23 υπαγορεύτηκαν και υποστηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κι απ' τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Καλα γραφω στο status μου στο fb οτι βλεποντας τα κριαρια Fred και JO εχω αρχισει να εκτιμαω το Φανη Γκεκα ολο κ περισσοτερο κ τωρα ειδα παρομοιο status στο red duckling! Χαχαχαχαχχαχαχαχ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Καλα γραφω στο status μου στο fb οτι βλεποντας τα κριαρια Fred και JO εχω αρχισει να εκτιμαω το Φανη Γκεκα ολο κ περισσοτερο κ τωρα ειδα παρομοιο status στο red duckling! Χαχαχαχαχχαχαχαχ! :lol: Καλά, ο Φρεντ άφησε και τη μουστάκα, σαν τσέλιγκας είναι, ή σαν το Γεωργίτση στη γνωστή ελληνική ταινία που τον έβαλε η γυναίκα να το ξυρίσει :p Πάντως βλέποντας το Κολομβία-Ουρουγουάη, προβλέπω ότι θα "καλοπεράσει" η Βραζιλία με όποιον τύχει. Πολύ τρέξιμο και πολύ ξύλο... ;) Το παστέλωσε ο Χάμες... Τι παιχτούρα... :) Edited June 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλά, ο Φρεντ άφησε και τη μουστάκα, σαν τσέλιγκας είναι, ή σαν το Γεωργίτση στη γνωστή ελληνική ταινία που τον έβαλε η γυναίκα να το ξυρίσει :p Πάντως βλέποντας το Κολομβία-Ουρουγουάη, προβλέπω ότι θα "καλοπεράσει" η Βραζιλία με όποιον τύχει. Πολύ τρέξιμο και πολύ ξύλο... ;) Το παστέλωσε ο Χάμες... Τι παιχτούρα... :) Εχουν παιξει κ παραταση οι Βραζιλιανοι! Παντως φοβερος σημερα ο Αγγλος διαιτητης, δεν εδωσε στη Βραζιλια κατι ψευτικο παραπανω, ουτε εδρα ουτε τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πλάκα κάνεις... :p Φαντάσου να κάνει κανένα αστείο ο Πορτογάλος να τον βάλει αλλαγή, π.χ. στο 65-70 στη θέση του Καραγκούνη, να βάλει κανένα γκολ, τι έχει να γίνει μετά... :w00t: Όχι, δε κάνω πλάκα! Τώρα αν ισχύει δε το γνωρίζω σίγουρα αλλά έτσι διάβασα!! Τόσο τραγική η Βραζιλία; Δε το είδα το ματς, ήμουν έξω! Και έτσι κάτι σχετικό και με το myphone αλλά και με το συγκεκριμένο θέμα :p http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46692&stc=1&d=1403988266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts