panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ο Σβαϊνστάιγκερ γιατί δεν παίζει βασικός; Είχε κανένα τραυματισμό; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όχι ρε φίλε... το ταγάρι που τα βάζει με τη μύτη έφτασε το "Φαινόμενο" (R9) που πέρναγε και τον τερματοφύλακα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δεν τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όχι ρε φίλε... το ταγάρι που τα βάζει με τη μύτη έφτασε το "Φαινόμενο" (R9) που πέρναγε και τον τερματοφύλακα... Μύτη-ξεμύτη, αυτή η μύτη είναι σαν του καρχαρία, μυρίζει το αίμα από χιλιόμετρα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δεν τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου :p Άσε με και εσύ τώρα έχω τα νεύρα μου... Μυρωδιά! : p ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μύτη-ξεμύτη, αυτή η μύτη είναι σαν του καρχαρία, μυρίζει το αίμα από χιλιόμετρα... ;) Ούτε καν την ακούμπησε ο ^$#@&* Έχω ξενερώσει τρελά γιατί ο R9 είναι απλά είδωλο για εμένα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ούτε καν την ακούμπησε ο ^$#@&* Έχω ξενερώσει τρελά γιατί ο R9 είναι απλά είδωλο για εμένα. Και για μένα ρε φίλε, εννοείται ότι το φαινόμενο ήταν και θα παραμείνει μόνο ένα. Και ένας και μοναδικός Ρονάλντο (ο άλλος ο κλάψας είναι ντεμέκ Ρονάλντο κατ' εμέ). Έτερον εκάτερον όμως... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ένας είναι ο στόχος πλέον... Δεν πρέπει να βάλει άλλο γκολ ο Κλοζε σε Μουντιάλ!! Εννοείται ο άλλος είναι ντεμέκ. Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας είναι ο σκέτος "Ρονάλντο". Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Βρε ας μείνει Χ λέμε.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Βρε ας μείνει Χ λέμε.. Κερνάς αύριο Νέα Σμύρνη ε; ε;! XD Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κερνάω βόλτα με το δίπλωμα που θα βγάλω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 A, μιλάμε για μποναμά καλό... Άντε μακάρι! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όχι με το σημερινό, αλλά συνολικά Είμαι καλά ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μεγάλη ματσάρα. 2-2 τελικά. Ο Μίλερ πρέπει να έσπασε μύτη στο τέλος του αγώνα. Μακάρι να κάνω λάθος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ο Σβαϊνστάιγκερ γιατί δεν παίζει βασικός; Είχε κανένα τραυματισμό; Εϊχε φέτος μια πολύ άσχημα χρονιά με τη Μπάγερν μια που δεν του ταιριάζει το σύστημα playstation του Γκουαρδιόλα με τις πολλές πάσες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εϊχε φέτος μια πολύ άσχημα χρονιά με τη Μπάγερν μια που δεν του ταιριάζει το σύστημα playstation του Γκουαρδιόλα με τις πολλές πάσες. Άλλη μια ομάδα που την πάει για φούντο. Εκεί δεν παίζουν όμως, έχει πάρει δρόμο αν συνεχίσει έτσι... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Άλλη μια ομάδα που την πάει για φούντο. Εκεί δεν παίζουν όμως, έχει πάρει δρόμο αν συνεχίσει έτσι... ;) Θα είναι κρίμα αν δεν συνεχίσει η Γκάνα. Θέλει μόνο νίκη με την Πορτογαλλία, η οποία στο πρώτο ματς΄ήταν πολύ χλιαρή (το είπα ευγενικά). Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ένας είναι ο στόχος πλέον... Δεν πρέπει να βάλει άλλο γκολ ο Κλοζε σε Μουντιάλ!! Εννοείται ο άλλος είναι ντεμέκ. Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας είναι ο σκέτος "Ρονάλντο". There's Only One Ronaldo https://www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Έξω και η Βοσνία. Ποτέ δεν την χώνεψα.:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλή ομάδα πάντως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Η Βοσνία είναι η 3η ομάδα από τις καλές που μας χαιρετάνε πρόωρα. Ισπανία - Αγγλία μαζί της. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχε το Ζλάταν η Βοσνία (ως γνωστόν είναι Βόσνιος κι όχι Σουηδός)... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Βόσνιος είναι; Δε το γνώριζα αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Έχει Βόσνιο πατέρα, εξού και το επώνυμο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχε το Ζλάταν η Βοσνία (ως γνωστόν είναι Βόσνιος κι όχι Σουηδός)... ;) Εγώ τον είχα για Σέρβο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Βοσνιος ειναι, καλα τα λεει ο φιλος! Το θεμα ειναι οτι οποιαδηποτε ομαδα, ακομα κ το Ιραν παραγει ποδοσφαιρο ακομα κι αν παιζει αμυντικα! Εμεις ΜΟΝΟ αμυνα! Αντε κ κανα κορνερ! Μακαρι να γινει κατι με Ακτη αλλα δε μας κοβω! Δεν το χουμε, δεν εχουν μαθει οι παιχτες μας να δημιουργουν αλλα να καταστρεφουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts