daydream59 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ποιο Πρόγραμμα για GPS παει στο τηλέφωνο γιατί λογικά το ίδιο θα παίρνει και το αδελφάκι του που Έχω το s5... εγω εβαλα το sygic, περιττο οτι πιανει δορυφορο γρηγοροτερα απο το huawei 3c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 εγω εβαλα το sygic, περιττο οτι πιανει δορυφορο γρηγοροτερα απο το huawei 3c. Ας δοκιμάσει κάποιος και αυτό παίδες, γιατί λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν προλαβαίνω .... http://www.easybytez.com/jzk43vrr2gab http://www.easybytez.com/jzk43vrr2gab Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εγώ δοκιμασα sygic και igo μέχρι στιγμής και δουλεύουν και τα δύο. Θα δω και για το navigon τις επόμενες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 το εχω και καθεται τελικα,ουτε σιμ δεν του εχω βαλει,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ να παει καπου να το χρησιμοποιουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το εχω και καθεται τελικα,ουτε σιμ δεν του εχω βαλει,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ να παει καπου να το χρησιμοποιουν. Άσχετο!!!τιμή;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δοθηκε.Στην τιμη που αγοραστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παίδες μήπως βρήκε κανένας site που να έχει μπαταρία γιά το τηλέφωνο εκτός από το PANTA;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Παίδες μήπως βρήκε κανένας site που να έχει μπαταρία γιά το τηλέφωνο εκτός από το PANTA;; http://www.aliexpress.com/item/Star-S6-Original-2000mah-Battery/1773487338.html αλλά ακριβότερα από το panda και μια και ξανάγραψα εδώ να πω ότι επειδή είχα πρόβλημα με το αδύναμο wifi έκανα αυτό που δείχνει το παρακάτω βίντεο μετά το 2:00 λεπτό και έχω ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση στη λήψη σήματος Edited September 8, 2014 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Star-S6-Original-2000mah-Battery/1773487338.html αλλά ακριβότερα από το panda και μια και ξανάγραψα εδώ να πω ότι επειδή είχα πρόβλημα με το αδύναμο wifi έκανα αυτό που δείχνει το παρακάτω βίντεο μετά το 2:00 λεπτό και έχω ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση στη λήψη σήματος Ευχαριστώ φίλε μου !! :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εχω παραγγειλει δευτερη μπαταρια στα 8.99$ απο το panda και ειμαι στην αναμονη.Και το δικο μου φαινεται να εχει σχετικα αδυναμο wifi σε σχεση με το nexus 7 και το optimus 2x που δοκιμαζω στο ιδιο σημειο,συγκεκριμενα το διαπιστωνω με το youtube οπου το s6 αργει πολυ να φορτωσει video οταν δεν ειμαι κοντα στο router.Μου φαινεται θα δοκιμασω και εγω την πατεντα με το αλουμινοχαρτο και βλεπουμε!Ξερει κανεις αν στην θεση 2 της sim υποατηριζει 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αν φτιάξεις σωστά το αλουμινόχαρτο θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Εκανα και εγω το κολπο με το αλουμινοχαρτο και εχει πολυ καλο αποτελεσμα!πηρα μετρησεις με το speedtest πριν και μετα και οι διαφορες ηταν μεγαλες,κατι που φαινεται και στην χρηση βεβαια!Εκοψα ενα κομματι μηκους 6 εκατοστων και πλατους περιπου 2-3 εκατοστων και το διπλωσα 3 φορες.Το τσακισα ωστε να καλυπτει την κεραια,και να συνεχισει στην ευθεια πανω απο την καμερα ως την υποδοχη του ακουστικου.Βεβαια επειδη οταν κουμπωσα το καπακι φαινοταν λιγο το αλουμινοχαρτο πανω απο τον φακο της καμερας,το εκοψα λιγο σε εκεινο το σημειο. Edited September 10, 2014 by severoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχει βρεθει τροπος για να περάσουμε kitkat στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts