Jump to content

STAR S6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους έστειλα και εγώ email,μου απάντησαν οτι έχουν στοκ(σε μαυρο χρωμα) και οτι θα το ταχυδρομησουν σε 3-4 μέρες.

• Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που τον βρήκες βρέ τoν Σπανιόλο;;; Ψώνισε κανένας από εκεί ή θα φάμε "Un fesi grande" ??? :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Που τον βρήκες βρέ τoν Σπανιόλο;;; Ψώνισε κανένας από εκεί ή θα φάμε "Un fesi grande" ??? :lol:

αφού έχει paypal , γιατί να φας φέσι ?????

Ας μιλήσει και κάποιος ειδικός όμως περί αξιοπιστίας του εν λόγω site

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.pandawill.com/landingpage/stars6.html

ανεβασε λιγο την τιμη ο κινεζος

Despatched to overseas (Country code: GR) εφυγε,παραγγελια στις 13,εφυγε σημερα

Edited by daydream59

Και το δικό μου σήμερα, παραγγελία 12/6

Απο 13/6 εμενα Received from Customer σημερα. Καλα παμε. :D
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το υποκατάστημα της Pandawill στην Ισπανία είναι,μου κάνει εντύπωση που είναι πιο φθηνό στην Ισπανία από την Κίνα!!!:blink::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Παίδες σας ενημερώνω ότι έκοψα το νήμα πρώτος ...:)

Το τηλέφωνο έσκασε μύτη στο αεροδρόμιο αλλά δυστυχώς Παρασκευή. Δευτέρα ή Τρίτη θα αρχίσει το "σκάλισμα".

Πάντως δεν περίμενα να έλθει τόσο γρήγορα μετά από όσα είχα ακούσει γιά το Panda ....:p:p

Παίδες σας ενημερώνω ότι έκοψα το νήμα πρώτος ...:)

Το τηλέφωνο έσκασε μύτη στο αεροδρόμιο αλλά δυστυχώς Παρασκευή. Δευτέρα ή Τρίτη θα αρχίσει το "σκάλισμα".

Πάντως δεν περίμενα να έλθει τόσο γρήγορα μετά από όσα είχα ακούσει γιά το Panda ....:p:p

Τελικά είναι πως θα σου "κάτσει" με τα ΕΛΤΑ .

Εγώ έχω δυο παραγγελίες που περιμένω μια από minideαl και αυτή από το panda .Η πρώτη έχει φύγει από τις 9/6 και η δε'υτερη από 13/6

Και δυστυχώς καμιά δεν έχει σκάσει μύτη ακόμα στα ΕΛΤΑ

Μανώλης

Τελικά είναι πως θα σου "κάτσει" με τα ΕΛΤΑ .

Εγώ έχω δυο παραγγελίες που περιμένω μια από minideαl και αυτή από το panda .Η πρώτη έχει φύγει από τις 9/6 και η δε'υτερη από 13/6

Και δυστυχώς καμιά δεν έχει σκάσει μύτη ακόμα στα ΕΛΤΑ

μιλησα με ελτα σημερα, περιμενω ενα δεμα απο 6 του μηνα,εχει μεγαλη καθυστερηση τελευταια λεει,καλα απαντησα ερχεται απο αλλο δρομο τ αεροπλανο?ενα αλλο δεμα που εφυγε 2 μερες πριν ηρθε την περασμενη βδομαδα,ρωτησα αν μενουν στο αεροδρομιο και δεν σκαναρονται,απαντησε οχι.

Το 'χουμε ξαναπεί ότι με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν βρίσκεις άκρη Εγώ έχω παραλάβει δέμα με singapore post σε 15 ημέρες στην Κρήτη που είμαι αλλά και σε 35 μέρες με το ίδιο ταχυδρομείο:wacko:
Μανώλης

εφτασε και το δικο μου αποψε,απο Δευτερα στην αναμονη για να δουμε τι ειδους κινητο ειναι αυτο τελικαΤα αλλα δυο που περιμενω εχουν φυγει 10 μερες πριν και ακομα στον δρομο ειναι.

https://www.youtube.com/watch?v=6jxPtuk_f-U

αυτος ο τροπος ειναι οκ για ρουταρισμα?ειναι το ιδιο τηλεφωνο

http://playfuldroid.com/how-to-root-star-s6-smartphone-tutorial/

Μανώλης

Δεν χρειάζεσαι back up απλά κατεβάζεις το framaroot το κανεις εγκατάσταση και αφού το ανοίξεις επιλέγεις install superuser και Boromir or Faramir και είσαι έτοιμος
Μανώλης

Καλησπέρα,τα παιδιά που θα το παραλάβουν αν δεν τους κάνει κόπος να δώσουν πληροφορίες για το τηλέφωνο(wifi,bt,gps τα γνωστα:p)
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Καλησπέρα,τα παιδιά που θα το παραλάβουν αν δεν τους κάνει κόπος να δώσουν πληροφορίες για το τηλέφωνο(wifi,bt,gps τα γνωστα:p)

αυριο μαλλον θα μου το φερουν..........αν ειναι σαν το star s5 που ειχα θα ειναι αψογο

Εφτασε αισιως

Σε κοκκινο χρωμα,οθονη εξαιρετικη σαν το s5,το ρουταρα με framaroot,gps επιασε αμεσως σε δευτερολεπτα,antutu 15727,ηχος δυνατος,καπου τριζει το ηχειο οποτε τον χαμηλωσα,ζεσταθηκε λιγο στην διαρκεια φορτωσης των εφαρμογων,καλη ανταποκριση οθονης.wifi με λιγες αποσυνδεσεις για αρχη,οχι συχνες

[ATTACH][ATTACH]46785[/ATTACH][/ATTACH]

Edited by daydream59

Από πρώτη εντύπωση δεν μου πολυ άρεσε, γεμάτο Κινεζιές είναι. Γιά πείτε μου βρε παιδιά από που θα κατεβάσω το framaroot γιατί στο play store δεν το βρήσκω ... :blink:

No root->No problem

Ευχαριστώ, το πρώτο που θα "πειράξω" είναι, ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνω καμμία μακακία ... :)