geovass Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC (10 Οκτ. 2004 , 12:49) λοιπον οι σκαλες ειναι 2 ειδων! οι σκαλες σαν του 1 απο τον κατω στον πανω οροφο και οι καινουργιες απο πανω προς τα κατω. εσυ προφανως, προσπαθεις τις δευτερες. γιανα τις βαλεις πρεπει να σβησεις 4 πλακακια απο τον πανω οροφο (εχεις το εργαλειο των πλακακιων, και να πατησεις ctrl) και μετα να τοποθετησεις τον κερσορα στην αρχη του κενου και να κανεις κλικ!! αυτο κανω και μου γραφει Cant place top landing ! :mad: Και τωρα Cant place step !!!!! βοηθειαααααααααααααα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 7 Οκτ. 2004 , 22:07) τι κρατα γραφικων χρειαζεται για να παιξει ? με την mx 440 θα εχω προβλημα ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (10 Οκτ. 2004 , 14:51) :worry: Και εγώ αυτή έχω, μήν ανησυχείς, παίζει! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (10 Οκτ. 2004 , 16:38) Και εγώ αυτή έχω, μήν ανησυχείς, παίζει! οκ thanks , κολαει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (10 Οκτ. 2004 , 19:55) οκ thanks , κολαει ? Όχι δεν κολλάει παίζει πολύ καλά, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να πάω τον χαρακτήρα σε μέρη που είναι πολλοί χαρακτήρες, γιατί στο πρώτο ψιλοκόλλαγε. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 αχα , βασικα θελω κατι να περναω την ωρα μου .... ισως το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SNikolaidis ( 4 Οκτ. 2004 , 16:00) Ερώτηση: Στα διάφορα sites που έξαψα, για τα cheats, όλα λένε ότι πρέπει να πατήσεις Ctrl+Shift+C για να εμφανιστεί το Cheat Dialog. Αλλά... όσες φορές και να το πατήσουμε, δεν εμφανίζεται τίποτε απολύτως!!! :cry: Καμιά βοήθεια σ'αυτό; Πώς στην ευχή εμφανίζεται αυτό το ρημάδι το παράθυρο;;; :confused: Ελα ντε :p Παράξενο! Το παθαίνω κι εγώ αυτό... Δε γίνεται με τπτ... :eek: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (10 Οκτ. 2004 , 13:17) αυτο κανω και μου γραφει Cant place top landing ! :mad: Και τωρα Cant place step !!!!! βοηθειαααααααααααααα ! Βοηθηστε καλε !! Οσο για το Ctrl-Shift-C, εμενα μου δουλευει κανονικα ! Πρεπει να εχει να κανει με το cr@ck που εχετε βαλει ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (10 Οκτ. 2004 , 22:19) Ελα ντε :p Παράξενο! Το παθαίνω κι εγώ αυτό... Δε γίνεται με τπτ... :eek: Για να βγεί το παραθυράκι για κωδικούς, πρέπει να είστε στο build Mode. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 8 Οκτ. 2004 , 20:32) zipperant, δυστυχως αυτο που ζητας δεν γινεται καθως το παχνιδι εχει 3 προστασιες. κανει ελεγχο για cd. αρα αλλιως δεν γινεται εκτος αν εχεις το αυθεντικο σιντι στο ν οδηγο ή να εχεις το daemon ή να εχεις ενα no-cd c-r-a-c-k! κανει ελεγχο για καποια δεδομενα στο σιντι. αυτο γινεται και με τους τρεις τροπους! τελος, κοιταζει και το μεγεθος του .εχε και ετσι το νοου σιντι δεν τα καταφερνει!! Εγώ έχω ένα αντίγραφο του "δικού μου αγορασμένου" Sims 2 και παίζει κανονικά. Το αντέγραψα με clonecd και clonyXXL :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Καμια βοηθεια για τις σκαλες ? "Cant place top landing" :mad: :mad: Τι κανω λαθος ? Μηπως, δεν μπορω να κανω και τριτο οροφο, για αυτο που το κανει αυτο ? Εχω ισογειο - πρωτο οροφο και προσπαθω να κανω σκαλα απο τον πρωτο στο δευτερο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (11 Οκτ. 2004 , 13:44) Καμια βοηθεια για τις σκαλες ? "Cant place top landing" :mad: :mad: Τι κανω λαθος ? Μηπως, δεν μπορω να κανω και τριτο οροφο, για αυτο που το κανει αυτο ? Εχω ισογειο - πρωτο οροφο και προσπαθω να κανω σκαλα απο τον πρωτο στο δευτερο... :worry: Γίνεται να χτίσεις τρίτο όροφο????? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Δεν νομίζω να γίνεται να χτίσεις και 3ο όροφο...αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου. Κοίταξε πρώτα αν έχεις βάλει καλά στηρίγματα για το κάτω πάτωμα και κοίταξε και αν έχεις αρκετό χώρο για να βάλεις την σκάλα. Εγώ το έχω εδώ και καιρό και του έχω αλλάξει τα φώτα του παιχνιδιού. Έχω φτιάξει οικογένειες, έκανα ένα ζευγάρι και γέννησε μωράκια, έβαλα 2 αδερφές να πλακωθούν στο ξύλο...με έχει πιάσει η διακοσμητική μου μανία :P Απο ότι ξέρω το πρώτο expansion θα έρθει Ιανουάριο 2005 και θα λέγεται Episode 2. Αλλά δεν ξέρω για το τί θα περιέχει ακόμα. Και επίσης κανένα expansion του Sims1 δεν παίζει στο Sims2. Aν και θα ήταν ωραία με το Makin Magic να τους τρέλανες όλους εκεί μέσα. Το ΜΟΝΟ μείον είναι οτι αργεί πολύυυυυυυυυυυυυυ για να κάνει save. Οπότε εγώ το κάνω απευθείας Quit γιατί έτσι και αλλιώς τα κάνω όλα απο την αρχή:P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (11 Οκτ. 2004 , 18:50) Δεν νομίζω να γίνεται να χτίσεις και 3ο όροφο...αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου. Κοίταξε πρώτα αν έχεις βάλει καλά στηρίγματα για το κάτω πάτωμα και κοίταξε και αν έχεις αρκετό χώρο για να βάλεις την σκάλα. Εγώ το έχω εδώ και καιρό και του έχω αλλάξει τα φώτα του παιχνιδιού. Έχω φτιάξει οικογένειες, έκανα ένα ζευγάρι και γέννησε μωράκια, έβαλα 2 αδερφές να πλακωθούν στο ξύλο...με έχει πιάσει η διακοσμητική μου μανία :P Απο ότι ξέρω το πρώτο expansion θα έρθει Ιανουάριο 2005 και θα λέγεται Episode 2. Αλλά δεν ξέρω για το τί θα περιέχει ακόμα. Και επίσης κανένα expansion του Sims1 δεν παίζει στο Sims2. Aν και θα ήταν ωραία με το Makin Magic να τους τρέλανες όλους εκεί μέσα. Το ΜΟΝΟ μείον είναι οτι αργεί πολύυυυυυυυυυυυυυ για να κάνει save. Οπότε εγώ το κάνω απευθείας Quit γιατί έτσι και αλλιώς τα κάνω όλα απο την αρχή:P δοκιμασε σε παρακαλω να φτιαξεις σκαλα απο τον πρωτο οροφο στον δευτερο! Γιατι νοιωθω τελειως βαλακας ! :D Εγω εχω φαει τα λυσακα μου ! Δεν την κανει με τιποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (11 Οκτ. 2004 , 19:08) δοκιμασε σε παρακαλω να φτιαξεις σκαλα απο τον πρωτο οροφο στον δευτερο! Γιατι νοιωθω τελειως βαλακας ! :D Εγω εχω φαει τα λυσακα μου ! Δεν την κανει με τιποτα ! Έχω κάνει όχι μόνο μια αλλά πολλές :P με αποτέλεσμα να τους χάνω ανάμεσα στις σκάλες και να ανεβαίνουν όποτε τους καπνίσει. Απλα σου είπα, να είσαι προσεχτικός και να την τοποθετείς προτού αρχίσεις και βάζεις έπιπλα γιατί δεν θα έχεις πολλή ορατότητα. Και να προσέχεις να έχει η σκάλα αρκετό χώρο. Επίσης τσέκαρε αν έχεις βάλει όλο το πάτωμα του δευτέρου ορόφου γιατί νομίζω πως αν 'κλείσεις' το πάτωμα δεν θα μπορέσεις να βάλεις σκάλα. Διάλεξε μια σκάλα και τοποθέτησέ την σε μεγάλο χώρο. Μετά κάνε κλικ στο πάνω μέρος του σπιτιού να σου βγει στο σχεδιάγραμμα ώστε να μπορείς να δεις και το όριο του πατώματος Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (11 Οκτ. 2004 , 20:52) Έχω κάνει όχι μόνο μια αλλά πολλές :P με αποτέλεσμα να τους χάνω ανάμεσα στις σκάλες και να ανεβαίνουν όποτε τους καπνίσει. Απλα σου είπα, να είσαι προσεχτικός και να την τοποθετείς προτού αρχίσεις και βάζεις έπιπλα γιατί δεν θα έχεις πολλή ορατότητα. Και να προσέχεις να έχει η σκάλα αρκετό χώρο. Επίσης τσέκαρε αν έχεις βάλει όλο το πάτωμα του δευτέρου ορόφου γιατί νομίζω πως αν 'κλείσεις' το πάτωμα δεν θα μπορέσεις να βάλεις σκάλα. Διάλεξε μια σκάλα και τοποθέτησέ την σε μεγάλο χώρο. Μετά κάνε κλικ στο πάνω μέρος του σπιτιού να σου βγει στο σχεδιάγραμμα ώστε να μπορείς να δεις και το όριο του πατώματος τα καταφερα !!!!!!!! :D :D :D Επρεπε να βαλω τοιχους σε ολο τον επανω οροφο και μετα μπηκε με τη μια ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Εύγε :D εγώ χτες έφτιαξα ένα ακόμα σπίτι (στο τέλος δεν θα έχω χώρο) και ξέχασα την μια να την κάνω να διαβάσει μαγειρική. Της λέω πήγαινε να φας και πάει στον φούρνο και πάει ο φούρνος μας έπιασε φωτιάαααααααα Και αυτή έφυγε τρέχοντας και βούτηξε στην πισίνα :confused: :D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (12 Οκτ. 2004 , 15:40) Εύγε :D εγώ χτες έφτιαξα ένα ακόμα σπίτι (στο τέλος δεν θα έχω χώρο) και ξέχασα την μια να την κάνω να διαβάσει μαγειρική. Της λέω πήγαινε να φας και πάει στον φούρνο και πάει ο φούρνος μας έπιασε φωτιάαααααααα Και αυτή έφυγε τρέχοντας και βούτηξε στην πισίνα :confused: :D χαχααχχαχαχαχαχα :p :p :p :p :p :p Αραγε τα σπιτια που φτιαχνουμε γινεται να το μοιραζομαστε ? Εχω βρει καποια τα οποια μπορεις να τα κατεβαζεις...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (12 Οκτ. 2004 , 16:43) χαχααχχαχαχαχαχα :p :p :p :p :p :p Αραγε τα σπιτια που φτιαχνουμε γινεται να το μοιραζομαστε ? Εχω βρει καποια τα οποια μπορεις να τα κατεβαζεις...!! Βασικά ακόμα δεν έχει βγει και τπτ της προκοπής για κατέβασμα αφού είναι πολύ καινούριο το παιχνίδι...αλλά μερικά σπίτια έχω πετύχει και εγώ. Το ψώνιο μου όμως είναι τα objects. Μάλιστα στο Sims 1 είχα κάνει με τον Transmogrifier (αν το γράφω καλά) μερικά αντικείμενα αλλά ήταν σαν την κακιά κατάρα:P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eX Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Ayto to paixnidi einai yperoxo!!! EKPLHKTIKO! Mono kako pou den mporw na valw to build mode! Dinosang, to site pou edwses den douleuei... Exei men to nude patch, alla to provlima me to build mode den to diorthwnei! Opoiosdhpote kserei kati gia kapoio cr@ck as grapsei edw h as steilei kapoio pm. Eimai se katastash ysterias! OMG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 ego exo valei to ***** me to daemon tools(image ta arxeia) alla mou vgazei oti kano cd\dvd emulation kai den anoigei to pexnidi... Ti sto d1@0lo fteei......... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Γιατί αυτό που κάνεις είναι emulation. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα μπορεί να δουλέψει ένα παιχνίδι έτσι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jonakis (15 Οκτ. 2004 , 22:37) ego exo valei to ***** me to daemon tools(image ta arxeia) alla mou vgazei oti kano cd\dvd emulation kai den anoigei to pexnidi... Ti sto d1@0lo fteei......... Δοκίμασε τους εξείς 2 τρόπους. Δοκίμασε να διαγράψεις αν έχεις το clone cd. Και δοκίμασε να κάνεις emul με το alcohol. Εγώ το παίζω έχοντας κάνει emul με το alcohol και μόνο αφού εσβησα το clone cd Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Θελω να ρωτησω κατι ΑΣΧΕΤΟ αλλα δεν λεει να ανοιξω καινουριο θεμα:To Playboy Mansion εχει βγει?? Sorry για το off-topic παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (16 Οκτ. 2004 , 12:32) Θελω να ρωτησω κατι ΑΣΧΕΤΟ αλλα δεν λεει να ανοιξω καινουριο θεμα:To Playboy Mansion εχει βγει?? Sorry για το off-topic παιδια!! Playboy: The Mansion Delayed :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts