Jump to content

The Sims 2

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 434
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πού μπορώ να βρώ το color Enable Package ?

Από εδώ http://www.modthesims.info/download.php?t=92541 δεν μπορώ να το κατεβάσω :(.

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

en oraio??????

Eλληνικα μιλάμε εδω αν και υπαρχουν πολλοί απο την Κυπρο και επισης με ελληνικα γραμματα και οχι greeklish.και αν αναφερεσαι γενικα στο παιχνιδι είναι αρκετα ωραιο αλλα έχει ήδη βγει το 3 που είναι η μερα με την νυχτα

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

• 3 months later...
μπορει να με βοηθησει καποιος? εχω κανει την εγκατασταση του σιμσ 2 αλλα δεν μπορει να το τρεξει και δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα! σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε με

• 4 months later...

Εγκατέστησα χθες το Sims 2 (genuine) στον υπολογιστή μου και δεν παίζει. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τα Windows 7; Ενώ τρέχω το παιχνίδι, η οθόνη παραμένει μαύρη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιζε μια χαρά στην RC έκδοση των Windows 7. :help:

Sims: Sims 2 Deluxe Edition with Nightlife and Celebration Stuff! Expansion packs

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

• 2 months later...
Παιδια ενω εκανα εκατασταση ολα τα εξπανσιον και τα σταφ,στο τελευταιο εξπανσιον οταν παταω πλει,μοθ βγαζει το ακολοθθο μηνυμα:Could not write licence data...και κτ τετοια..τι να κανω;

Εγκατέστησα χθες το Sims 2 (genuine) στον υπολογιστή μου και δεν παίζει. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τα Windows 7; Ενώ τρέχω το παιχνίδι, η οθόνη παραμένει μαύρη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιζε μια χαρά στην RC έκδοση των Windows 7. :help:

Sims: Sims 2 Deluxe Edition with Nightlife and Celebration Stuff! Expansion packs

Την απάντηση στο ερώτημά μου θα τη δώσω εγώ.. Τελικά το Sims 2 δεν παίζει σε Windows 7 ( ή μάλλον σε μερικούς παίζει και σ' άλλους όχι ) και έτσι έβαλα την Home Basic έκδοση των Vista και πάει σφαίρα! ;) :D

Παιδια ενω εκανα εκατασταση ολα τα εξπανσιον και τα σταφ,στο τελευταιο εξπανσιον οταν παταω πλει,μοθ βγαζει το ακολοθθο μηνυμα:Could not write licence data...και κτ τετοια..τι να κανω;

Με μία μικρή αναζήτηση στο Google βρήκα λύσεις οι οποίες μπορεί να διορθώσουν το πρόβλημά σου:

α) Επανεγκατάσταση των Windows

β) Απενεργοποίηση τύχον firewall που τρέχουν στο backround

γ) Ξετικάρισμα των προγραμμάτων που ανοίγουν στο start up (μέσω του msconfig)

δ) Δοκίμασε να διαγράψεις τα userdata αρχεία

1. Open the command line by pressing Start and selecting the Run... option.

2. Type cmd and push the [Enter] button on the keyboard.

3. Please type in rd /s "%APPDATA%\SecuROM" and press [Enter] on the keyboard.

4. Answer Y to the Y/N question and press [Enter] to complete the process.

Αν όμως δεν βλέπεις φως, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το SecuRom. Κατέβασε το Sims 2 από το Internet και εγκατέστησέ το με το αυθεντικό Product Key που διαθέτεις ήδη ( πρόσεχε όμως να κατεβάσεις την ίδια ακριβώς έκδοση ώστε να ισχύει το Product Key που έχεις ) και στη συνέχεια, κατέβασε κάποιο C*rack ώστε να παίζει το παιχνίδι χωρίς cd.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=Kvx_hN1Esh8&feature=related

:)

Καλό Πάσχα!

• 1 month later...

Είμαι καινούργια εδώ συγνώμη αν το τοποθε΄τω σε λάθος ποστ.. Έχω μεγάλη μανία με τα sims2.. Έχω φτάσει σε σημείο να αγοράσω νεό υπολογιστή επειδή ο παλιος δεν υποστήριζε το παιχνίδι.. Αγόρασα το παιχνίδι αυθεντικό πήγα να το περάσω και φυσικά δεν έγινε εγκατάσταση!! Μετά απο άπειρες προσπάθειες αρκέστηκα στο να το κάνω δώρο σε μια γνωστή μου! Οπότε φτάνουμε στο σημείο όπου κατάβασα όλα τα expansions απο το ιντερνετ (συγνώμη γι αυτό αλλα απελπίστηκα)! Τα κατέβασα και τα έβαλα στον υπολογιστή χωρίς κανένα πρόβλημα! Η μεγάλη μου μανία για το παιχνίδι με οδήγησε στο να κατεβάζω άπειρες ώρες αποτο ιντερνετ αντικείμενα.. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά.. έφτασα όμως σε ένα σημείο οπου έχω έναν φάκελο με 7.000 downloads για το παιχνίδι.. Το πρόβλημα άρχισε οταν φόρτωσα κάποια expansions.. τότε παρατήρησα ότι κάποια αντικείμενα δνε μου τα εμφανιζε.. π.χ ρούχα... τα οποία όμως στα προυγούμενα expansions που είχα έπαιζαν! Το προβλημα στο παιχνίδι είναι οτι δεν λειτουργεί επίσης η όλη ιστορία με τα ρούχα και αξεσουάρ.. απο όλα αυτά που έβαλα τα μισά δεχτηκε! Το μεγάλο μου λάθος είναι οτι δεν τα κατέβαζα από επίσημες σελίδες... Αλλά όταν εχεις μεγάλη μανία με ένα παιχνιδι δυστυχώς αυτά δεν τα κοιτάς.. Τώρα έχω το εξής ζήτημα... κάθε φορά που παίζω κάποια στιγμή ο υπολογιστής κρασάρι κολλάει το παιχνίδι πετάει ένα παράθυρο το οποίο θα προσπαθησω να το προλάβω για να σασ το δείξω ή να σασ πω τι λέει και κλέινει η εφαρμογή!εκανα τα πάντα σχεδον έχω απελπιστεί!! δνε θέλω να χάσω τα αντικείμενα μου... φταίνε τα αντικέιμενα η κατι αλλο??

Ξέχασα να πω πως οταν ανοιγω το παιχνίδι μου βγάζει ένα μπλε παράθυρο όπου λεει οτι κάποια αρχεία έχουν προβλημα από αυτά που κατέβασα και μου βγάζει επιλογή για να τα απενεργοποιήσω. το έχω ήδη κάνει..

Μόλις ξανακόλλησε αυτην την φορά κατάφερα και ένα πριντ σκρειν λοιπον το μήνυμα που βγάζει είναι : Direct3D returned an error:D3DERR_NO AVAILABLE! the application will now terminate.

Τον πατάς μια κλοτσια τώρα τον υπολογιστή ή οχι????

Edited by Nteti

για το παιχνιδι αυτο με εχει πριξει ο αδερφος μου:mad:εχω κανει 3-4 προσπαθειες να το <<βρω>> αλλα τιποτα:mad:μπορει καποιος να μου πει τον ΑΚΡΙΒΗ τιτλο του παιχνιδιου και ΟΧΙ τον extra που κυκλοφορουν και ειναι χιλιαδες!!!!

για το παιχνιδι αυτο με εχει πριξει ο αδερφος μου:mad:εχω κανει 3-4 προσπαθειες να το <<βρω>> αλλα τιποτα:mad:μπορει καποιος να μου πει τον ΑΚΡΙΒΗ τιτλο του παιχνιδιου και ΟΧΙ τον extra που κυκλοφορουν και ειναι χιλιαδες!!!!

Ο ακριβής τίτλος του παιχνιδιού είναι The Sims 2. Υπάρχει σίγουρα στο Internet.. ;)

Καλό Πάσχα!