chris_2005 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Αν θέλω να εγκαταστήσω ξανά όλη τη σειρά πρέπει να τα εγκαθιστώ με τη σειρά που έχουν κυκλοφορήσει ή μπορώ να τα εγκαθιστώ όπως να 'ναι; Μπορώ πρώτα να βάλω τα Expansion packs με τη σειρά και μετά τα Stuff packs ή πρέπει να μπαίνουν παράλληλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Δεν υπάρχει διαφορά στην πραγματικότητα, μπορείς να τα εγκαταστήσεις με όποια σειρά θες. (θα σε συμβούλευα μετά από κάθε EP που εγκαθιστάς να τρέχεις και το αντίστοιχο patch του, υπάρχει patch για το Sims 2, για όλα τα EP (University, Nightlife, Open For Business, Pets, Seasons, Bon Voyage, Free Time) αλλά και για ένα SP (Family Fun Stuff)) Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
li_a Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 geia sas paidia,agorasa xthes tous sims 2 kai to egatestisa alla den paizei,exw windows vista.mporei kapoios na mou ti mporw na kanw??thanks prokatavolika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Στο site υπάρχει καινούριο video σχετικά με το Apartment Life!:) Το έπαιξε κανείς; Αξίζει να το αγοράσω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το Apartment Life είναι αρκετά καλό από άποψη προσθηκών στο παιχνίδι. Παρ'όλ'αυτά όπως και τα περισσότερα expansion (ειδικά από την εποχή του Bon Voyage και μετά) έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ bug. Δεν συνιστώ να το παίξεις χωρίς να προμηθευτείς και τα διάφορα fix. (Κυρίως αυτό: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=299586) Επίσης, όπως όλα τα expansion και stuff pack από την εποχή του H&M έχει το "περίφημο" spyware Securom, οπότε ακόμα κι αν το αγοράσεις το καλύτερο είναι *πριν* το τρέξεις για πρώτη φορά (γιατί τότε εγκαθιστά το Securom) να βάλεις NoCD ***** και να μη χρησιμοποιείς κιόλας το cd από εκεί και πέρα. Περισσότερες λεπτομέρεις για το Securom και πως να το βγάλεις από το pc σου αν το έχεις, εδώ: http://reclaimyourgame.com/ και http://securom.mustbedestroyed.org/phorum/ Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εν τω μεταξύ, πως κάνω επίδειξη μόδας στο H&M;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γι'αυτό λες? http://thesims2.ea.com/images/about/sp5_screenshots/screenshot_2.jpg Δυστυχώς, the cake is a lie. Είναι staged η φωτογραφία, δεν υπάρχει τρόπος στο παιχνίδι να κάνεις επίδειξη. Αν πας όμως εδώ και μπεις στο Sims 2/Objects/Other Objects/Fashion Show Controller (δεν υπάρχει direct link) μπορείς να κατεβάσεις ένα hack για να σε βοηθήσει. Έχει και οδηγίες αναλυτικά για το πως να το ρυθμίσεις, δες το αν θες. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δυστυχώς, the cake is a lie. Είναι staged η φωτογραφία, δεν υπάρχει τρόπος στο παιχνίδι να κάνεις επίδειξη. Αν πας όμως εδώ και μπεις στο Sims 2/Objects/Other Objects/Fashion Show Controller (δεν υπάρχει direct link) μπορείς να κατεβάσεις ένα hack για να σε βοηθήσει. Έχει και οδηγίες αναλυτικά για το πως να το ρυθμίσεις, δες το αν θες. Α δηλαδή μας κοροϊδεύει η EA.:mad: Ευχαριστώ όμως ε! Θα το δοκιμάσω και θα σας πως αν δούλεψε!:happy::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να παίζει το παιχνίδι στα Vista?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τι πρόβλημα σου βγάζει; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να παίζει το παιχνίδι στα Vista?? Βάλε patch. http://thesims2.ea.com/update/index.php Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ΔΕΝ παίζει καθόλου, ούτε καν ξεκινάει. Βέβαια δεν έχω το γνήσιο :O, το οποίο έπαιζε κανονικά στα XP μέχρι που άλλαξα υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Κι εμενα δεν επαιζε στο λαπτοπ μου που εχω vista...βασικα εγω εγκατεστησα το sims 2 το οποιο δεν επαιζε..μετα που εκανα install και το expansion του το seasons και καποια αλλα ακομη επαιξε κανονικα..κι εγω δεν τα εχω αυθεντικα..:p Αρα αν εχεις τα expansions κανε και αυτα εγκατασταση ή αλλιως υπαρχει και η σειρα sims stories τα οποια παιζουν κανονικα στα vista..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elma2321 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Γειά σας. :bow: Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Λοιπόν κατέβασα πρόσφατα το Sims 2 :whistle: .....και όλα καλά. Έγραψα τα CD (4) .....και πάλι όλα καλά. Έκανα install και πάλι όλα καλά :D Το έτρεξα για να παίξω και εμφανίζει το λογότυπο (Sims 2)..... και αυτό ήταν, σταματάει εκεί και δεν πάει παρακάτω :cry: Μήπως μπορεί κάπειος να με διαφωτίσει;;;;;; Αν το έχετε ξαναπεί sorry αλλά που να διαβάσω τώρα 28 σελίδες :O Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 το "σηκωνει" ο υπολογιστης σου το παιχνιδι? εμενε εκανε κατι τετοια με 256 ram.οταν εβαλα αλλα 256,δηλαδη συνολο 512 ram επαιζε καπως κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elma2321 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 το "σηκωνει" ο υπολογιστης σου το παιχνιδι? εμενε εκανε κατι τετοια με 256 ram.οταν εβαλα αλλα 256,δηλαδη συνολο 512 ram επαιζε καπως κανονικα! Σίγουρα το σηκώνει. Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι ο υπολογιστής μου γιατί είναι ολοκαίνουργιος και γενικότερα πολύ δυνατός. Δεν ξέρω μήπως φταίει κάποια ρύθμιση που ίσως πρέπει να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Γειά σας. :bow: Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Λοιπόν κατέβασα πρόσφατα το Sims 2 :whistle: .....και όλα καλά. Έγραψα τα CD (4) .....και πάλι όλα καλά. Έκανα install και πάλι όλα καλά :D Το έτρεξα για να παίξω και εμφανίζει το λογότυπο (Sims 2)..... και αυτό ήταν, σταματάει εκεί και δεν πάει παρακάτω Μήπως μπορεί κάπειος να με διαφωτίσει;;;;;; Αν το έχετε ξαναπεί sorry αλλά που να διαβάσω τώρα 28 σελίδες :O Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν δεν είναι αυθεντικό :ninja: χρειάζεται πρόγραμμα virtual drive (daemon tools, alchool etc) συνήθως περιέχονται πληροφορίες εντός για το ποιο cd κάνεις mount image (συνήθως το 1), αν όλα αυτά σου ακούγονται ξένα......:X Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Βοηθήστε και μένα αν μπορείτε. Έχω το sims 2, αυθεντικό, dvd, πήρα το ikea expansion (επίσης αυθεντικό), το κάνω εγκατάσταση, άλλά όταν πάω να το παίξω μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια, κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να παίξει το σιντι, και γράφει το νούμερο 5007. Τι να κάνω; το απεγκατέστησα και το ξαναέκανα μερικές φορές αλλά τίποτα. Παλιά είχα το seasons, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. (Για να παίξει το σιμς με το εξπάνσιον, το cd tou expansion δε βάζουμε;) Ό,τι και να δοκίμασα απέτυχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 πιστευω πως ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζεται λυνονται με ενα απλο *****... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Βοηθήστε και μένα αν μπορείτε. Έχω το sims 2, αυθεντικό, dvd, πήρα το ikea expansion (επίσης αυθεντικό), το κάνω εγκατάσταση, άλλά όταν πάω να το παίξω μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια, κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να παίξει το σιντι, και γράφει το νούμερο 5007. Τι να κάνω; το απεγκατέστησα και το ξαναέκανα μερικές φορές αλλά τίποτα. Παλιά είχα το seasons, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. (Για να παίξει το σιμς με το εξπάνσιον, το cd tou expansion δε βάζουμε;) Ό,τι και να δοκίμασα απέτυχε... Με το Seasons δεν είχες πρόβλημα γιατί τα προβλήματα άρχισαν με το Bon Voyage και μετά που ξεκίνησαν το Securom. Sorry to tell you, but you got spyware. Δες εδώ για λεπτομέρειες πως να το αφαιρέσεις κλπ. Αφού το κάνεις όλο αυτό, εγκαθιστάς κανονικά το αυθεντικό παιχνίδι που έχεις αλλά παίζεις μέσω no-cd cr-ack για να μην σου εγκαταστήσει πάλι τις μ*λ*κίες της EA και να μπορείς να το λειτουργήσεις (που γι'αυτό το πλήρωσες στην τελική). Με αυτά που κάνουν ωθούν στην πειρατεία actually. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Κατάλαβα... δεν πρόκειται να το παίξω μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Κατάλαβα... δεν πρόκειται να το παίξω μάλλον... γιατι να μην παιξεις??αγορασες το παιχνιδι και πρεπει να παιξεις...αν θες περαιτερω βοηθεια στειλε μου PM. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimif Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους . Χρειάζομαι βοήθεια . Οι sims μου είναι μαύροι , κάρβουνο και στο πρόσωπο έχουν κάτι σαν εφημερίδα . Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλησπέρα σε όλους . Χρειάζομαι βοήθεια . Οι sims μου είναι μαύροι , κάρβουνο και στο πρόσωπο έχουν κάτι σαν εφημερίδα . Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό ? Το σωστό είναι το "έγχρωμοι". Δεν είναι ευγενικό να τους λες μαύρους. (:p Μάλλον κάτι παιζει με την κάρτα γραφικών σου, κατέβασε τους τελευταίους drivers και την τελευταία έκδοση του DirectX 9.) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene94 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 :lol:thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts