Jump to content

The Sims 2

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί ήρθε ταξί και την πήρε? Στο σπίτι γεννάνε γενικά, ταξί μπορεί να ήρθε αν καλέσατε στο τηλέφωνο για να πάει π.χ. σε κάποιο Community Lot (supermarket, πάρκο κλπ) αλλά τότε θα σου έκανε load το Lot αυτό και θα στην έδειχνε εκεί. Μήπως (υποψιάζομαι) πατήσατε Find A Place Of My Own στην εφημερίδα ή στον υπολογιστή και έφυγε? Αν ναι τότε θα είναι μόνη της σαν ξεχωριστή οικογένεια στις άστεγες οικογένειες, τσεκαρέ το όταν είσαι στην οθόνη της γειτονιάς για να δούμε. ;)
\

Αφου δεν ειχαμε τηλεφωνο συναγερμο ειχα βαλει και νομιζα πως ειναι τηλεφωνο:lol::p.Πως εφειγε ουτε στην εφημεριδα το πατησαμε ουτε στον υπολογιστη μηπως παιζει να εφυγε μονη της??

• Απαντήσεις 434
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

\

Αφου δεν ειχαμε τηλεφωνο συναγερμο ειχα βαλει και νομιζα πως ειναι τηλεφωνο:lol::p.Πως εφειγε ουτε στην εφημεριδα το πατησαμε ουτε στον υπολογιστη μηπως παιζει να εφυγε μονη της??

Παίζει κι αυτό αν είχε πολύ κακή σχέση με κάποιο άλλο άτομο της οικογένειας και τσακώθηκαν π.χ. Για να δεις αν έχει φύγει "μόνιμα" και όπως σου είπα βρίσκεται ανεξάρτητη σαν οικογένεια δες εδώ:

http://img80.imageshack.us/img80/3825/bgfvdf221ye1.jpg

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Thanks την βρηκα ηταν μεσα σε ενα αλλο σπιτι και γυρισε σπιτι γεννησε κι ολας αγορακι (καλο ταξιδο να ειναι :lol:)

Να σου ζήσει βρε! :p Πώς είχε φύγει τελικά? Μήπως κάποιος σε άλλο σπίτι της είχε κάνει Ask To Move In ή τίποτα τέτοιο? Πάντως τέλος καλό, όλα καλά!

γεια σου μηπως μπορεις να με βοη8εισεις?δεν ξερω πως μπαινουν τα download μεσα στο παιχνιδι

Αν πρόκειται για αρχεία τύπου .package μπαίνουν στον φάκελο Downloads που βρίσκεται στο:

C:\Documents and Settings\Administrator\Τα έγγραφά μου\EA Games\The Sims 2\Downloads

(ή κάτι παρόμοιο, εξαρτάται από τα ονόματα φακέλων που έχεις)

Αν πρόκειται για αρχεία SIMS2PACK κάνεις διπλό κλικ και πατάς Install και τα εγκαθιστά αυτόματα.

τιποτα δεν γινετε παλι:cry:..ευχαριστω παντως

Τι έχεις κατεβάσει? Και ποια παιχνίδια έχεις (ποια expansions εννοώ)?

Τι έχεις κατεβάσει? Και ποια παιχνίδια έχεις (ποια expansions εννοώ

λοιπον εχω το κανονικο σιμς αυθεντικο και απο expansions εχω το μπον βουαγιαζ

παλι αυ8εντικο.εχω κατεβασει επιπλα ρουχα κ.τ.λ τα βαζω στα download αλλα τπτ δεν γινετε και οταν kanv 2 klik λεει:please double click a costum content package file to install the contect..ελεος..:hypno:

Αυτό που είχα γράψει στην αρχή αυτής της σελίδας για την ενεργοποίηση του Custom Content το έκανες? Γιατί αλλιώς ότι κι αν βάλεις δεν πρόκειται να στο εμφανίσει, το θεωρεί πιθανόν επιβλαβές και πρέπει να του δώσεις το οκ από τα Options για να λειτουργήσει. Επίσης αν αυτό που κατέβασες περιέχει Recolors ίσως χρειάζεσαι και το ColorEnabler που επίσης έδωσα μερικά post πιο πριν. ;)

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΧPANSION ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?:)

Guest BAMBAACHA

HELLO!εχω μερικες ερωτησουλες........:

1 αν το sims 2 το απλο το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ και βαλω ενα expansion αυθεντικο θα παιζει???????

2 τα αυθεντικα expansion εχουν μεσε οδηγιες για το πως θα το εγκαταστησω η πρεπει να φωναξω 'τεχνικο' ?

3 το free time μπαινει μαζι με το seasons και to pets?????

περιμενω για απαντησεις..................

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΧPANSION ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?:)

Καλό είναι πριν κάνεις install κάποιο expansion να βγάζεις όλα τα downloads που έχεις και να κρατάς μόνο όσα είναι συμβατά με το expansion που κατέβασες. Πολλές φορές σε καινούρια expansion προστίθενται λειτουργίες που δεν συμβαδίζουν με παλιότερα custom αντικείμενα και μπορεί να στο κολλήσουν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν αυτό φταίει στην προκειμένη περίπτωση αλλά πιθανό μου φαίνεται. Στην τελική ίσως χρειαστεί να τα ξαναεγκαταστήσεις από την αρχή.

HELLO!εχω μερικες ερωτησουλες........:

1 αν το sims 2 το απλο το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ και βαλω ενα expansion αυθεντικο θα παιζει???????

2 τα αυθεντικα expansion εχουν μεσε οδηγιες για το πως θα το εγκαταστησω η πρεπει να φωναξω 'τεχνικο' ?

3 το free time μπαινει μαζι με το seasons και to pets?????

περιμενω για απαντησεις..................

1. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω κάνει αλλά νομίζω πως ναι.

2. Ε όχι και να χρειαστείς και τεχνικό. :p Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εξάλλου, ξεκινάς install, πατάς ότι σου λέει, σε κάποια φάση σε ρωτάει το serial number, προς το τέλος τσεκάρει και για updates και λίγο πολύ αυτό είναι, δεν είναι κάτι δύσκολο.

3. Φυσικά. Βάλε βέβαια και τα αντίστοιχα patch από το site της ΕΑ, και προσοχή να μην υπάρχουν custom content ή mods μη ενημερωμένα μετά το τελευταίο expansion που θα εγκαταστήσεις.

Καλημερα παιδια και απο μενα λοιπον το προβλημα μου εχει ως εξης παιδευομαι αρκετες μερες τωρα με το SIMS εχω κατεβασει αρεκετα αντικειμενα απο το ινερνετ τα βαζω στο C:/Document and settings /τα εγγραφα μου/ΕΑ games/the sims 2/download ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ!!δεν μου τα εμφανιζει καν στο παιχνιδι οπως επισης εχω υπονοια οτι ο φακελος download δεν υπηρχε αλλα δεν θυμαμαι αν τον δημιουργησα η πως εμφανιστηκε και δεν εχω επανω καποιο αλλο expansion οποιο βοηθεια δεκτη ευχαριστω!!:(

^ Πρέπει ο φάκελος να έχει το όνομα Downloads ακριβώς! Με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα οπωσδήποτε.

Λοιπον τωρα το προβλημα ειναι αλλο εχω κατεβασει καποια πραγματα τα εκανα install αλλα στο παιχνιδι αλλα αρχεια(αντικειμενα) τα εμφανιζει αλλα οχι και ειναι ολα αρχεια package:O

Νέα!

Ανακοινώθηκε:

The Sims 3 is going to be released in 2009!

Official Site: http://thesims3.ea.com/

Τα σχόλια... δικά σας!:cool::D

Goodbye social life :p
Χρειαζόμαστε:

1. Ειδικό επίδομα για να παρατήσουμε την δουλειά μας

2. Περισσότερες ώρες να προστεθούν στο 24ωρο

3. (προτείνετε και 'σεις κάτι)

:cry:Kαλημερα παιδια καταρχας VOODOO CAPPUCCINO ευχαριστω για την σελιδα που μου εδωσες απο εκει βρηκα την ακρη.Το προβλημα μου σημερα ειναι το εξης εχω κατεβασει αρκετα καλουδια απο χτες τα τσεκαρα κιολας επαιξα για λιγο σημερα κατεβασα και αλλα και ανοιγω το παιχνιδι να φωρτωσει και οπως περιμενω μου βγαζει ενα μυνημα οτι ΤΗΕ APPLICATION HAS CRASHED THE APPLICATION WILL NOW TERMINATE!!Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω?

γεια σας παιδια ειμαι καινουρια εδω!θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε βεβαια σε ενα προβλημα που εχω.αγορασα το free time και ενω το εχω περασει κανονικα στο pc μου ζηταει τον πρωτοτυπο δισκο free time.μηπωσ ξερει κανεισ να με βοηθηση για το τι να κανω?

ευχαριστω...!!

• 2 weeks later...