Jump to content

The Sims 2

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://thesims2.co.uk/images/products/images/62-s2cs_header.jpg

The Sims 2 Celebration Stuff. Coming soon...

Game information:

Must-Have Stuff for Your Sims’ Celebrations

Your Sims can now celebrate in style with this fun collection of furniture, party fashions, and décor items. Dress your Sims in dazzling wedding attire for a posh outdoor ceremony, decorate their house and garden to throw the ultimate fiesta, or invite the neighbours over for an elegant evening event. Throw the ultimate celebrations with all-new items including delicious cakes, colourful paper lanterns, balloons, sparkling tiaras, and more. Host the social events of the season with your Sims!

Release date: 06/04/07

* Requires The Sims™ 2, The Sims™ 2 Special DVD Edition, or The Sims™ 2 Holiday Edition for PC to play.

Πηγή

• Απαντήσεις 434
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, κάτι έκανα και ο ένας sim από την οικογένεια έφυγε. Δεν μαλλώσαμε καθόλου με την γυναίκα. Αντιθέτως με σκεπτόταν συνέχεια κτλ κτλ. Η γυναίκα έκλεγε όταν έφυγε. Το ένα μέλος που έφυγε βρίσκεται στο FAMILY BIN ενώ η γυναίκα, το άλλο μέλος δηλαδή, βρίσκεται στο σπίτι. Πως μπορώ να τους ξαναενώσω να είναι μια οικογένεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε παιδιά, κάτι έκανα και ο ένας sim από την οικογένεια έφυγε. Δεν μαλλώσαμε καθόλου με την γυναίκα. Αντιθέτως με σκεπτόταν συνέχεια κτλ κτλ. Η γυναίκα έκλεγε όταν έφυγε. Το ένα μέλος που έφυγε βρίσκεται στο FAMILY BIN ενώ η γυναίκα, το άλλο μέλος δηλαδή, βρίσκεται στο σπίτι. Πως μπορώ να τους ξαναενώσω να είναι μια οικογένεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν εχεις σωσει το παιχνιδι πριν φυγει ο αντρας; Η το εχεις σωσει και μετα που εφυγε; Νομιζω οτι αυτη ειναι η μονη λυση, ας δεωσει καποιος τα φωτα του αν ξερει.

Δεν εχεις σωσει το παιχνιδι πριν φυγει ο αντρας; Η το εχεις σωσει και μετα που εφυγε; Νομιζω οτι αυτη ειναι η μονη λυση, ας δεωσει καποιος τα φωτα του αν ξερει.

Όταν λες 'σώσει το παιχνίδι' τι εννοείς;

logika eballes ton adra na metakomisei.

ean eheis to open for business k ise sto neighboorhood mode, dld sth geitonia, boreis na pareis ton adra k na pathseis panw sto spiti k tha se rwthsei an theleis na balleis tis dyo oikogeneies mazi, nomizw dld

alliws boreis na ton balleis se kapoio oikopedo na tou balleis ena thlefwno k meta otan paizeis me thn gynaika na ton parei thlefwno na ton kalesei spiti ths k na tou proteinei na metakomisei.

alliws boreis na ton balleis se kapoio oikopedo na tou balleis ena thlefwno k meta otan paizeis me thn gynaika na ton parei thlefwno na ton kalesei spiti ths k na tou proteinei na metakomisei.

Να'σαι καλά. Ευχαριστώ. Πάλι μαζί στο σπίτι:p Ξέρετε τι έγινε μόλις βρεθήκαν και πάλι μαζί:p :lol:

Παίδια, αγόρασα το The Sims 2 απ'την Αγγλία. Αλλά όταν το κάνω install μου γράφει αυτό: A problem occurred when trying to transfer the file 'D:\Support\es\Leeme.txt' from the media.

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

Retry Cancel

Τι να κάνω;:( :( :( Τόσο καιρό το περιμένα να το κάνω install:( :cry:

*Κανείς ρε παιδιά :cry:

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ. Όχι το dvd δεν είναι ούτε χαλασμένο...ούτε γρατζουνισμένο...ούτε ελαττωματικό. Ούτε βέβαια υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο pc:fool: . Εγώ ακολούθησα τα παρακάτω και έλιωσα στο παιχνίδι :D .

1. Μπες "Ο υπολογιστής μου" --> "Εργαλεία" --> "Επιλογές φακέλων" --> "Προβολή" και επέλεξε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" -->πάτα ΟΚ.

2. Πάτα δεξί κλικ στη μονάδα dvd που έχεις μέσα το dvd του παιχνιδιού και επέλεξε "Εξερεύνηση"

3. Επέλεξε όλα τα αρχεία και τους φακέλους που εμφανίζονται και αντέγραψε τα σε ένα νέο φάκελο που θα έχεις δημιουργήσει κάπου στο δίσκο σου. (πχ The Sims 2 files)

4. Έπειτα πήγαινε στο νέο φάκελο που δημιούργησες στο δίσκο σου και βρες το αρχείο Leeme με τον τόνο, (αν θυμάμαι καλά είναι στο φάκελο .../support/es/Leeme.txt). Με δεξί κλικ πατάς μετονομασία και ξαναγράφεις το ίδιο όνομα ΧΩΡΙΣ τον τόνο (Leeme.txt).

5. Μπες και στο φάκελο .../support/sv/lasmig.txt και έλεγξε αν το lasmig είναι γραμμένο χωρίς τόνους. Αν έχει τόνους, κάνεις κι εκεί μετονομασία και το γράφεις όπως το βλέπεις ΧΩΡΙΣ τόνους (lasmig.txt).

6. Τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μέσα από το νέο φάκελο που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Πατάμε το αρχείο setup και λογικά η εγκατάσταση θα αρχίσει και θα τελειώσει με επιτυχία.

Άντε και καλό παιχνίδι :up:

Περιμένω να μας πεις αν πέτυχε :D

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ. Όχι το dvd δεν είναι ούτε χαλασμένο...ούτε γρατζουνισμένο...ούτε ελαττωματικό. Ούτε βέβαια υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο pc:fool: . Εγώ ακολούθησα τα παρακάτω και έλιωσα στο παιχνίδι :D .

1. Μπες "Ο υπολογιστής μου" --> "Εργαλεία" --> "Επιλογές φακέλων" --> "Προβολή" και επέλεξε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" -->πάτα ΟΚ.

2. Πάτα δεξί κλικ στη μονάδα dvd που έχεις μέσα το dvd του παιχνιδιού και επέλεξε "Εξερεύνηση"

3. Επέλεξε όλα τα αρχεία και τους φακέλους που εμφανίζονται και αντέγραψε τα σε ένα νέο φάκελο που θα έχεις δημιουργήσει κάπου στο δίσκο σου. (πχ The Sims 2 files)

4. Έπειτα πήγαινε στο νέο φάκελο που δημιούργησες στο δίσκο σου και βρες το αρχείο Leeme με τον τόνο, (αν θυμάμαι καλά είναι στο φάκελο .../support/es/Leeme.txt). Με δεξί κλικ πατάς μετονομασία και ξαναγράφεις το ίδιο όνομα ΧΩΡΙΣ τον τόνο (Leeme.txt).

5. Μπες και στο φάκελο .../support/sv/lasmig.txt και έλεγξε αν το lasmig είναι γραμμένο χωρίς τόνους. Αν έχει τόνους, κάνεις κι εκεί μετονομασία και το γράφεις όπως το βλέπεις ΧΩΡΙΣ τόνους (lasmig.txt).

6. Τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μέσα από το νέο φάκελο που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Πατάμε το αρχείο setup και λογικά η εγκατάσταση θα αρχίσει και θα τελειώσει με επιτυχία.

Άντε και καλό παιχνίδι :up:

Περιμένω να μας πεις αν πέτυχε :D

Εγώ έκανα κάτι άλλο...

1) Έκανα copy ΟΛΑ τα files του dvd στο dekstop.

2) Διάγραψα το Leeme και ένα άλλο text που ήταν σε άλλη γλώσσα που μου παρουσιαζόταν πρόβλημα όταν το έκανα install.

Και τότε έκανα μια χαρά το install και έλιωσα ΚΙ ΕΓΩ στο παιχνίδι!:D :lol:

Τα expansions του Τhe Sims 2 βγήκαν με αυτή την σειρά:

The Sims 2: University

The Sims 2: Nightlife

The Sims 2: Christmas Party Pack

The Sims 2: Open for Business

The Sims 2: Family Fun Stuff Pack

The Sims 2: Glamour Life

The Sims 2: Pets

The Sims 2: Happy Holiday Stuff

The Sims 2: Festive Edition

The Sims 2: Seasons

The Sims 2: Celebration Stuff!

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• 4 weeks later...

Μια απορία που έχω από τοτε που αγορασα το παιχνιδι, τη dvd version.

Δεν εκανα ποτε install, από την πρωτη στιγμη που το εβαλα, ξεκινησε να παιζει κατευθειαν, στις οδηγιες ελεγε οτι πρεπει να γινει εγκατασταση, να γραψω το serial number κλπ, δε μου ζητηθηκε ποτε ομως, και αρχισε να παιζει χωρις να το εχω εγκαταστησει.

Λειτουργει κανονικα, αλλα γιατι εγινε αυτο?

Το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να βαλω διαφορα προσθετα στο downloads καθως δεν υπαρχει αρχειο του παιχνιδιου στον υπολογιστη μου.

Αλλο προβλημα, ενας φιλος μου το εχει με τα 4 cd, κανει εγκατασταση κι οταν ολοκληρωνεται, λεει να βαλει το 1ο cd για να παιξει, οταν ομως το κανει εμφανιζεται μηνυμα που λεει τοποθετειστε το σωστο cd. εν ξεκινα με κανενα ομως!

• 2 weeks later...

Tα νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον για το The Sims 2 είναι:

The Sims 2: H&M Fashion Stuff

The Sims 2: Travelin' Fun

The Sims 2: Castaway

Enjoy the Sims!!!:rolleyes: :) :rolleyes:

Guest BAMBAACHA
παιδια γεια σας εχω το sims 2 εδω και καιρο και αποφασισα να βαλω και το seasons . το κανω εγκατασταση μια χαρα οταν ομως παω να παιξω σε καποια γειτονεια και μολις μπαινω ολο το εδαφος ειναι μωβ και αναβοσβηνει ενω οι τοιχοι των σπιτιων κοκκινοι και αναβοσβηνουν κουφο ????? πως μπορω να το λυσω το problemaki μου και τι φταιει ?????? please απαντηστε ................:!: :confused: :confused: :confused:

παιδια γεια σας εχω το sims 2 εδω και καιρο και αποφασισα να βαλω και το seasons . το κανω εγκατασταση μια χαρα οταν ομως παω να παιξω σε καποια γειτονεια και μολις μπαινω ολο το εδαφος ειναι μωβ και αναβοσβηνει ενω οι τοιχοι των σπιτιων κοκκινοι και αναβοσβηνουν κουφο ????? πως μπορω να το λυσω το problemaki μου και τι φταιει ?????? please απαντηστε ................:!: :confused: :confused: :confused:

Πρόσεξες τις απαιτήσεις συστήματος του season;:worry: Μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν είναι ικανή να αποδώσει τα γραφικά του συγκεκριμένου videogame;

Tα νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον για το The Sims 2 είναι:

The Sims 2: H&M Fashion Stuff

The Sims 2: Travelin' Fun

The Sims 2: Castaway

Enjoy the Sims!!!:rolleyes: :) :rolleyes:

Πολυ ομορφα, αλλα αργουν πολυ.

Χειμωνα 2008 θα βγουν...:(

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Βρε παιδιά πήρα προχθές το H&M Stuff και το εγκατέστησα χθες στον υπολογιστή μου. Εχω ήδη εγκαταστήσει όλα τα προηγούμενα Expansion Packs & Stuffs και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Λοιπόν το H&M εγκαταστάθηκε μου έκανε και ενημέρωση στο Pets & Seasons και φόρτωσα το παιχνίδι για να παίξω. Ολα φόρτωσαν μια χαρά...τότε τα Windows με γύρισαν στην επιφάνεια εργασίας γιατί είχαν εγκαταστήσει ενημερώσεις και μου ζητούσαν επανεκκίνηση. Εγώ φυσικά επέλεξα "επανεκκίνηση αργότερα" και επέστρεψα στο παιχνίδι. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα οτι τα πάντα ήταν παραμορφωμένα. Δηλαδή τα γραφικά δεν ήταν καθαρά όταν το ποντίκι μου ήταν ακίνητο σε κάποιο σημείο και οι άνθρωποι ήταν διάφανοι, έβλεπα μόνο το περίγραμμά τους όταν δεν κουνούσα το ποντίκι δεξιά-αριστερά. Πάτησα Quit και ξαναφόρτωσα το παιχνίδι...όλα καλά. Το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν το παιχνίδι διακόπτεται για κάποιο λόγο και επιστρέφω για να παίξω χωρίς να κάνω Quit και να το ξαναφορτώσω. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ με κανένα άλλο Expansion και έχω νευριάσει απίστευτα γιατί αν δεν λυθεί το πρόβλημα έχω δώσει 15 ευρώ τσάμπα...

Η κάρτα γραφικών μου είναι η NVIDIA 7500LE 512 και έχω και 2048 RAM. Θα αναγκαστώ να επεγκαταστήσω το H&M αν συνεχίσει έτσι! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? :mad: :cry:

• 1 month later...
Καλησπέρα σήμερα αποφάσισα να παίξω το sims2 το κατέβασα το έκανα Install κλπ με το daemon αλλά όταν πάω να το παίξω μου λέει "CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re -start the game" δλδ?μηως έχει σημασία ότι έχω ενα virtual cd-drive και πρέπει να το καταργήσω?

Για σας παιδιά θέλω μια χάρη. κατεβάζω για το σιμς επιπλα αλλά δεν μπορω να τα δώ στο παιχνίδι.. δεν εμφανίζονται καθόλου. όταν κατεβάζω όμος τοιχουσ και πλακάκια μπορώ.... βοηθηστε με σας παρακαλώ...ευχαριστώ......

Guest BAMBAACHA
hello παιδες εχω ακι εγω ενε προβληματακι εχω το sims 2 , pets & seasons και αγορασα το H&M Fashion Stuff τελειωνοντας την εγκατασταση και αφου μου βαλει και τις ενημερωσεις απο τα αλλα δυο expansions προσπαθω να το βαλω αλλα στην αρχη μου λεει οτι βαζω τη λαθος εκδοση κι οτι πρεπει να βαλω το seasons αλλα οταν παταω το seasons μου λεει να βαλω το H&M Fashion Stuff . νομιζω οτι πρεπει να αντιγραψω ενα αρχειο απο το cd/dvd στο c:/program files/ea games/the sims 2 h&m fashion stuff/.... αλλα δεν θυμαμαι ποιο HELP ME :worry:

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια μιας και η ίδια είμαι άσχετη.Πρόσφατα αγόρασα το sims2 :Dοπότε δεν ξέρω και πολλά.Λοιπόν να το πρόβλημά μου:

Αρχικά αγόρασα για τους sims μου ένα μικρό σπίτι.Τώρα όμως που τους πρόσθεσα λεφτά θέλω να τους αγοράσω ένα πιο μεγάλο σπίτι(και πιο ακριβό).Δεν 3έρω όμως πως να το κάνω αυτό αφού η οικόγένεια που θέλω δεν εμφανίζεται πια στο "Families".:mad:

Σας παράκαλω βοηθήστε με!!!!:cry:

Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια μιας και η ίδια είμαι άσχετη.Πρόσφατα αγόρασα το sims2 :Dοπότε δεν ξέρω και πολλά.Λοιπόν να το πρόβλημά μου:

Αρχικά αγόρασα για τους sims μου ένα μικρό σπίτι.Τώρα όμως που τους πρόσθεσα λεφτά θέλω να τους αγοράσω ένα πιο μεγάλο σπίτι(και πιο ακριβό).Δεν 3έρω όμως πως να το κάνω αυτό αφού η οικόγένεια που θέλω δεν εμφανίζεται πια στο "Families".:mad:

Σας παράκαλω βοηθήστε με!!!!:cry:

θα τους "μετακομισεις" δηλ Move family στο root ....θα σου βγαλει ενα μην# οτι κανοντας αυτο θα χαθουν καποια απο τα χαρακτηριστικα που εχουν αποκτησει...και μετα θα τους μετακινησεις στο νεο σπιτι που θες:rolleyes: τη μετακομιση θα τη κανει με την ενδειξη ενα χερακι"

δοκιμασε και αν θες κατι αλλο τα λεμε ξανα

Ιωαννα

• 3 weeks later...

Λοιπόν, με το University γίνεσαι φοιτητής και έχει καινούριο Downtown.

Με το Bon Voyage φαντάζομαι μπορείς να κάνεις και δικό σου ξενοδοχείο με πολύ περισσότερες επιλογές που είχε στο The Sims: On Vacation.

Και με το Open for Business μπορώ να κάνω shopping mall; :/