therock Δημοσιεύτηκε June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2014 Εχω προβλημα στο εξοχικο μου καθως εχω το ρουτερ στον κατω οροφο που συχναζω αλλα δεν πιανει καλα στον πανω, επειδη μαλλον παραμβαλλεται πυκνη στρωση πατωματος. Αρχικα το ελυσα αλλαζοντας ρουτερ απο SAGEM σε thomson και περνωντας ενα repeater το οποιο τοποθετησα στις αρχες της εσψτερικης σκαλας που επικοινωνουν οι 2 οροφο και ετσι εδωσα ενα μετριας εντασης σημα και πανω. Ενω το νετμποοκ συνδεεται τωρα (Εδω και καιρο δλδ απο τοτε που κανα αυτη την πατντα) προσφατα αγορασα ενα tablet για τον πατερα μου galaxy tab 3 7' lite το οποιο μαλλον πρεπει να εχει ασθενη καρτα δικτυου μεσα γιατι παλι δεν το βλεπει. Τι αλλη λυση υπαρχη? Επισης επειδη οι 2 οροφοι εχουν διαφορετικους πινακες για ρευμα φοβαμαι πως αν παρω ενα Powerline μπορει να μην επικοινωνει μεταξυ οροφων και να δωσω ασκοπα χρηματα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχεις δυνατότητα να περάσεις είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά καλώδιο δικτύου (UTP); Εάν ναι, τότε το Repeater σου το βάζεις στον επάνω όροφο συνδεδεμένο με utp στο router σου. Εκτός και εάν θες να βάλεις ακόμα 1 repeater Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Τι ρυθμισεις εχεις στο router? Channel width? Υπαρχουν κοντινα σπιτια που μπορει να παρεμβαλουν; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Υπάρχουν επίσης προγράμματα ιδίως στο android market τύπου wifi analyser που μπορείς να δεις την ισχύ (και τυχόν παρεμβολές) του σήματος στα διάφορα σημεία του επάνω ορόφου και να δεις που θα μπορέσεις να τοποθετήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει όπως αναφέρθηκε ήδη απο τον Aligator21 Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τι εννοεις σπιτια? Απο κατω οροφο προς τα πανω εκπεμει σε μονοκατοικια (μεζονετα). Δεν πιστευω να επηρεαζουν τα εξωτερικα κτηρια.. Channel Width πως το βλεπω? Στο interface του router (Thomson 585) δεν μου το αναφερει. Μονο channel 1 λεει. Παντως για να δειτε διαφορα, κοιταξτε μετρηση απο note 3 και το tablet Που σας λεω να βρισκονται στο ιδιο σημειο την ιδια στιγμη. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παιξε με τα καναλια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Διαφορετικα καναλια δινουν διαφορετικες αποδοσεις? Η αληθεια ειναι οτι το 1 μου το αξιολογει σαν το χειροτερο η εφαρμογη αυτη και δειχνει να χρησιμοποιησω απο 5 και πανω, γιατι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Γιατί πιθανόν να υπάρχουν παρεμβολές απο άλλες συσκευές,άλλαξε το και δε τις διάφορες. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Δοκιμασα με το καναλι 13 και μου το ξαναγυρισε στο 1. Δοκιμασα στο 11 και εφαγε μια φλασια τρελλη και δεν ειχα ιντερνετ, δεν μπορουσα καν να μπω στο interface Ουτε ασυρματα ουτε με ethernet, και αναγκαστηκα να κανω hard reset, και εψαχνα τους κωδικους ISP μετα να με ξαναβαλει. Εφαγα ολο μου το μεσημερι και βρισκομαι εκει που ημουν πριν και με αρχικες ρυθμισεις ρουτερ :( Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 εγω στο σπιτι παντως εγω βαλει 2 ριπιτερ και εχω βρει την υγεια μου. πιο απο τα 2 ειναι το note ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Δοκίμασες να βάλεις το repeater στο δωμάτιο που είναι ακριβώς πάνω από το ρουτερ? Αν το κάνεις την κεραία του ρουτερ μη την έχεις όρθια αλλά οριζόντια. Δοκίμασε και πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Γύρνα τη κεραία του ρουτερ σε οριζόντια θέση και βάλε από κάτω αλουμινοχαρτο - με ευχαριστείς αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δοκίμασες να βάλεις το repeater στο δωμάτιο που είναι ακριβώς πάνω από το ρουτερ? Αν το κάνεις την κεραία του ρουτερ μη την έχεις όρθια αλλά οριζόντια. Δοκίμασε και πες. Μα στο δωματιο ακριβως πανω απο το ρουτερ θελω να μπαινω ιντερνετ? Αν βαλω εκει το ρεπιτερ θα πιανει οσο και οι συσκευες. Δλδ σχεδον μηδεν. Η θεση της κεραιας ποιο τροπο λειτουργιας ακολουθει? Δηλαδη αμα ειναι να πρεπει το σημα να παει πανω, γιατι να μπει κατακορυφα και οχι οριζοντια? Επισης το αλουμινοχαρτο απλα το τυλιγω γυρω γυρω απο ολη την κεραια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Η θέση της κεραίες θεωρητικά αλλάζει τον τροπο εκπομπής της.δοκιμασε σε 2-3 θέσεις για τυχόν διάφορες Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts