egodemis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 οχι δεν εχει θεμα το κουμπι αλλα δεν με βολευει..γιατι οταν ειμαι σε καποια εφαρμογη κ θελω να πατησω κατω κατω παταω αθελα το κεντρικο κουμπι κ με πεταει απο την εφαρμογη ασε οτι εχω 10 εφαρμογες και με κολλαει απο τοτε που πηρε την 4.4.2 νομιζω το εκανε χειροτερο.. θέλεις μεγάλο κινιτο εσύ λογικά....... και ναι την 4,4 κακος την πιρε γενικος οτιδιποτε εχει κατο απο 2gb ram και δεν ειναι pure android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν συμβιβάζεσαι με τις 4 ώρες οθόνη του nexus, για μενα να επιλέξεις αυτό.. Βγάζει παρα πολύ καλές φωτογραφίες (μια βόλτα στο θέμα των φωτογραφιών θα σε πείσει).. Στα συν η υποστήριξη και για μένα η εμφάνιση έναντι του g2, το οποίο ναι έχει καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη αλλα ως εκεί! :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν συμβιβάζεσαι με τις 4 ώρες οθόνη του nexus, για μενα να επιλέξεις αυτό.. Βγάζει παρα πολύ καλές φωτογραφίες (μια βόλτα στο θέμα των φωτογραφιών θα σε πείσει).. Στα συν η υποστήριξη και για μένα η εμφάνιση έναντι του g2, το οποίο ναι έχει καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη αλλα ως εκεί! :) φωτογραφιες ολα τα παιδια εδω λενε οτι βγαζει το G2 λογω και των μεγαλυτερων pixels..ειμαι σε διλημμα αλλα βλεπω να καταληγω σε G2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 παρε g2 αλλα απο τις τελευταίες παρτιδες για να μην εχεις θεματα gps και ακουστικου. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 παρε g2 αλλα απο τις τελευταίες παρτιδες για να μην εχεις θεματα gps και ακουστικου. επειδη προς τα εκει εχω κλεισει και εγω τι ενοεις τελευταια παρτιδα και πως το αναγνωριζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 φωτογραφιες ολα τα παιδια εδω λενε οτι βγαζει το G2 λογω και των μεγαλυτερων pixels..ειμαι σε διλημμα αλλα βλεπω να καταληγω σε G2.. Τα megapixels δεν παίζουν ρόλο, είναι marketing. Σημασία έχει το μέγεθος του αισθητήρα και μεγαλύτερο έχει το lg g2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 επειδη προς τα εκει εχω κλεισει και εγω τι ενοεις τελευταια παρτιδα και πως το αναγνωριζουμε απο οτι θυμάμαι ειναι τα 3 πρωτα ψηφία του SN .αν γραφει πχ 401 ειναι παρτίδα 1-2014 αν γράφει 403 ειναι παρτίδα 3-2014.να προτιμήσεις οσο γινετε πιο καινουρια. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VenetiaRey Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλησπερα παιδια..θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο γυρω στα 250ευρω και σκεφτηκα ενα απο τα παραπανω κινητα..θελω να ειναι γρηγορο (να μην κολλαει) σχετικα καινουργιο και απο εμφανιση συμμαζεμενο..ποιο απο τα δυο να προτιμησω?αν εχετε να προτινετε κ εσεις κατι αλλο ειμαι ανοιχτος..καθε απαντηση ειναι ευπροσδεκτη.. που το βρηκες μεταχειρισμενο στα 250? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 απο οτι θυμάμαι ειναι τα 3 πρωτα ψηφία του SN .αν γραφει πχ 401 ειναι παρτίδα 1-2014 αν γράφει 403 ειναι παρτίδα 3-2014.να προτιμήσεις οσο γινετε πιο καινουρια. και αν το αγορασουμε και ειναι απο αυτη την παρτιδα τι κανουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- που το βρηκες μεταχειρισμενο στα 250? στο περιπου εβαλα αυτη την τιμη..270 βρηκα να παρω ενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 και αν το αγορασουμε και ειναι απο αυτη την παρτιδα τι κανουμε? αν παρεις του 2014 εχεις λιγες πιθανότητες να εχει προβλημα το gps. Οπως και να εχει πρεπει να το δοκιμασεις προτου το παρεις.εκτος και αν δεν σε νοιάζει τοσο, το περνεις ΜΟΝΟ αν εχει απόδειξη αγοράς εγγύηση και αν εχει προβλημα το στελνεις στην αντιπροσωπία και στο φτιαχνουν. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αν παρεις του 2014 εχεις λιγες πιθανότητες να εχει προβλημα το gps. Οπως και να εχει πρεπει να το δοκιμασεις προτου το παρεις.εκτος και αν δεν σε νοιάζει τοσο, το περνεις ΜΟΝΟ αν εχει απόδειξη αγοράς εγγύηση και αν εχει προβλημα το στελνεις στην αντιπροσωπία και στο φτιαχνουν. ειμαι επαρχια..θα επικοινωνησω απευθειας με την Lg η με το καταστημα που εγινε η αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ειμαι επαρχια..θα επικοινωνησω απευθειας με την Lg η με το καταστημα που εγινε η αγορα? Με lg .πες να σου πει serial number για να δεις παραγωγη . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung gal s4 k LG g2 ποιο προτιματε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung gal s4 k LG g2 ποιο προτιματε? Προφανώς το g2! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εννοείται το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung gal s4 k LG g2 ποιο προτιματε? το εχουμε αναλυσει πολλες φορες σε αλλα ποστ... κοιταξε στα παλαιοτερα θρεντς! το μονο πραγμα στο οποιο υπερεχει το σαμσουνγκ ειναι η καμερα και η καρτα μνημης,,,, σε ολα τα αλλα νικαει κατα κρατος το lg... παρολα αυτα και το σαμσουνγκ αξιοπρεπεστατο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung gal s4 k LG g2 ποιο προτιματε? Θες κάμερα και επεκτάσιμη μνήμη;s4. Θες μια συσκευή καλύτερη στα υπολοιπα με χαμηλότερη τιμή;g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Υπάρχει το s4 9505 και το s4 9506. Από το 9505 είναι προτιμότερο το g2. Το 9506 έχει κι αυτό το snapdragon 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Nexus 5 . To έχω δει από κοντά και είναι πολύ δυνατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 μνημη μια χαρα ειναι κ το G2..για μενα φτανουν και περισσευουν 16gb..τωρα οσο για την καμερα εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElliotZ Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Έχω το ίδιο δίλημμα και μάλλον πάω προς LG αποκλειστικά μόνο μπαταρίας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω παιδιά άμα ξέρετε τι παίζεται με τις εγγυήσεις από skroutzομαγαζα που φέρνουν το LG G2 32GB. Έχει κανείς υπόψη κανένα καλό service για LG καλού κακού, ή να πάρω το 16GB να είμαι καλυμμένος μιας και μόνο το 16άρι εισάγει η LG Hellas (και λογικά θα με καλύπτει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το 32αρι δεν καλύπτεται από την ελληνική αντιπρόσωπεια... Οπότε εγγύηση θα έχεις αν σου δίνει το skroutzομαγαζο το οποίο θα το στέλνει στη χώρα προέλευσης του θα το φτιάχνουν και θα το επιστρέφει... Για doa ούτε λόγος! Το ξεχνάς με τη μία! Το 16εχει εγγύηση για ευρωπαϊκές συσκευές ... Το επίσημο σέρβις ίσως και το καλύτερο της LG είναι το procordia... Στη θέση σου δεν θα πήγαινα για το 32αρι ιδιαίτερα καινούριο ... Αν με ενδιέφερε πολύ ο χώρος θα πήγαινα είτε σε s4λογω εγγύησης και τιμής, αν και χλωμό να πήγαινα όντως, είτε σε κανένα oppo7 ή mi3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το 32αρι δεν καλύπτεται από την ελληνική αντιπρόσωπεια... Οπότε εγγύηση θα έχεις αν σου δίνει το skroutzομαγαζο το οποίο θα το στέλνει στη χώρα προέλευσης του θα το φτιάχνουν και θα το επιστρέφει... Για doa ούτε λόγος! Το ξεχνάς με τη μία! Το 16εχει εγγύηση για ευρωπαϊκές συσκευές ... Το επίσημο σέρβις ίσως και το καλύτερο της LG είναι το procordia... Στη θέση σου δεν θα πήγαινα για το 32αρι ιδιαίτερα καινούριο ... Αν με ενδιέφερε πολύ ο χώρος θα πήγαινα είτε σε s4λογω εγγύησης και τιμής, αν και χλωμό να πήγαινα όντως, είτε σε κανένα oppo7 ή mi3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Προφανώς το g2! μα φυσικα το lg g2:) ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια αναμεσα σε samsung gal s4 k LG g2 ποιο προτιματε? μα φυσικα το lg g2:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 αρα κοιταω μονο G2 16gb μονο να καλυπτεται απο την ελληνικη lg..μην εχω καποιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts