marika7 Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 ψάχνω τάμπλετ απο 8 ίντσες και πάνω, η τιμή του να μη φτάνει στο θεό. η κάμερα δεν μας ενδιαφέρει. κυρίως για ταινίες και viber. μία ερώτηση μέσω θύρας usb δεν μπορεί ένα τάμπλετ να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 σου κάνει? :p http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html?keyphrase=lg+g+pad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) μωρέ πάει πολύ ψηλά ( σημειοτέον ότι δεν προορίζεται για μένα οπότε οι απαιτήσεις πέφτουν κατά πολύ) κοίταζα το mls καλό; ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/4712441/Ainol-Numy-3G-Talos-7-85-8GB.html ; Edited June 8, 2014 by marika7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3576175/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-Wi-Fi-16GB.html αυτό πώς σου φαίνεται? πες και περιπου πόσα χρήματα διαθετεις για να σε βοηθησουμε πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) μέχρι 200 υπολογίζω. α και να έχει 3g. Τώρα 20 Ε πάνω κάτω δεν θα μας χαλάσει. Επειδή προορίζεται για το αγόρι μου, κάνει πολλά ταξίδια και όταν βγαίνει έξω (στο εξωτερικό) θέλει να έχει ένα τάμπλετ. Εγώ πάλι δεν συμφωνώ καλύτερα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη αλλά τέσπα. Οι απαιτήσεις όπως ξαναλέω είναι πολύ χαμηλές. Απλά αν μπορεί καποιος ας μου απαντήσει αυτό με τη usb θύρα γιατί για την απάντηση δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρη. Edited June 8, 2014 by marika7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με 200 και 3g μόνο κάτι κινεζικές φόλες, πήγαινε κατά lg g pad στα λ7 που διαθέτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 μέχρι 200 υπολογίζω. α και να έχει 3g. Τώρα 20 Ε πάνω κάτω δεν θα μας χαλάσει. Επειδή προορίζεται για το αγόρι μου, κάνει πολλά ταξίδια και όταν βγαίνει έξω (στο εξωτερικό) θέλει να έχει ένα τάμπλετ. Εγώ πάλι δεν συμφωνώ καλύτερα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη αλλά τέσπα. Οι απαιτήσεις όπως ξαναλέω είναι πολύ χαμηλές. Απλά αν μπορεί καποιος ας μου απαντήσει αυτό με τη usb θύρα γιατί για την απάντηση δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρη. http://www.skroutz.gr/s/4247817/ZTE-E8Q-7-85-3G-8GB.html η αυτό αλλα έχει μια τάση να σέρνετε μολις του βάλεις δύο τρεις εφαρμογές http://www.skroutz.gr/s/3575850/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-3G-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) απ΄ότι φαίνεται είναι μονόδρομος. Από κίνα ευχαρίστως αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά. σε 10 μέρες φεύγει πάλι οπότε δεν παίζει. σαμσουνγκ ε; δεν ξέρω... θα πάω να τα δω όλα από κοντά και βλέπουμε. Edited June 8, 2014 by marika7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 απ΄ότι φαίνεται είναι μονόδρομος. Από κίνα ευχαρίστω αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά. σε 10 μέρες φεύγει πάλι οπότε δεν παίζει. ε τοτε παρε το ΣερνοSamsung και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τελικά κατέληξε σε λενοβο το α3500 αλλά αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γιατί δεν κοιτάτε τα ταμπλετ της οκταμπιτ - ξεχνάω τωρα το brand, αρκετές επιλογές και καλές τιμές κ υποστήριξη, καλύτερα από τα mls και βέβαια του Πλαισίου. Επίσης σημαντικότερο απο το 3G είναι η μεγάλη μπαταρία, έτσι κ αλλιώς τα περισσότερα κινητά γίνονται wifi hotspot και στο εξωτερικό υπάρχει παντού wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία στα public. Πάνε να διαλέξεις βλέποντας τα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία στα public. Πάνε να διαλέξεις βλέποντας τα. ποικιλία εχει αλλα τημες στον θεω μην ξεχνας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 παιδιά καταλήξαμε και τελικά ψωνίσαμε από του κωτσόβολου. δυστυχώς όταν βιάζεσαι πληρώνεις πάρα πολύ παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts