silverag Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μπήκα σήμερα να δω τι τιμή έχει στο Γαλλικό Amazon και είδα τις εξής διαφορές: Λέει ότι δεν στέλνεται στην Ελλάδα Πωλείται από το Maison du Numerique και όχι από το ίδιο το Amazon Κοστίζει €204,80 ενώ όταν το πήρα έκανε €178 με αρχική €199 Μίλησα μαζί τους στο chat και με διαβεβαίωσαν πως θα μου αποσταλεί κανονικά (εκτιμώμενη μέρα την Πέμπτη) και από το ίδιο το Amazon. Εν τω μεταξύ το άσπρο G 4G πωλείται ακόμα κανονικά στα €178 από €199 από το Amazon. Περίεργα πράγματα πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Μπήκα σήμερα να δω τι τιμή έχει στο Γαλλικό Amazon και είδα τις εξής διαφορές: Λέει ότι δεν στέλνεται στην Ελλάδα Πωλείται από το Maison du Numerique και όχι από το ίδιο το Amazon Κοστίζει €204,80 ενώ όταν το πήρα έκανε €178 με αρχική €199 Μίλησα μαζί τους στο chat και με διαβεβαίωσαν πως θα μου αποσταλεί κανονικά (εκτιμώμενη μέρα την Πέμπτη) και από το ίδιο το Amazon. Εν τω μεταξύ το άσπρο G 4G πωλείται ακόμα κανονικά στα €178 από €199 από το Amazon. Περίεργα πράγματα πάντως.. Κάτι παρόμοιο είχα δει και εγώ όταν το πρωτοπαρήγγειλα. Απλά επειδή το κινητό πουλάει πολύ, καμιά φορά το ίδιο το Amazon ξεμένει και είναι Out of stock για μερικες μέρες (το μαύρο φεύγει πιο γρήγορα). Οπότε μέχρι να παραλάβουν νέες συσκευές προβάλουν άλλον πωλητή στην κεντρική σελίδα που έχει stock αλλά που συνήθως είναι πιο ακριβός. Δεν επηρεάζει αυτό σε τίποτα εάν εσύ έχεις ήδη παραγγείλει από Amazon. Edited September 8, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Κάτι παρόμοιο είχα δει και εγώ όταν το πρωτοπαρήγγειλα. Απλά επειδή το κινητό πουλάει πολύ, καμιά φορά το ίδιο το Amazon ξεμένει και είναι Out of stock για μερικες μέρες (το μαύρο φεύγει πιο γρήγορα). Οπότε μέχρι να παραλάβουν νέες συσκευές προβάλουν άλλον πωλητή στην κεντρική σελίδα που έχει stock αλλά που συνήθως είναι πιο ακριβός. Δεν επηρεάζει αυτό σε τίποτα εάν εσύ έχεις ήδη παραγγείλει από Amazon. Α μάλιστα. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε Joca. Και μιας και σε πέτυχα, είχα δει στις φωτογραφίες που ανέβασες ότι έχεις το grip shell. Είναι καλό; Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ αλλά κάπου διάβασα ότι τρίζει. Το βρήκα στο e-experts στα €12.90. Αξίζει να το πάρω λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Α μάλιστα. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε Joca. Και μιας και σε πέτυχα, είχα δει στις φωτογραφίες που ανέβασες ότι έχεις το grip shell. Είναι καλό; Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ αλλά κάπου διάβασα ότι τρίζει. Το βρήκα στο e-experts στα €12.90. Αξίζει να το πάρω λες; Νομίζω ότι είναι πολύ καλή θήκη για Moto G και αξίζει. Έχω ακούσει και εγώ από κάποιους ότι τρίζει αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κανένα τρίξιμο στην δικιά μου. Δεν ξέρω εάν χαλαρώνει με τον καιρό ή εάν τη βάζεις και την βγάζεις συνέχεια για κάποιο λόγο. Εγώ 2-3 φορές την έβγαλα και την ξανάβαλα ως τώρα και όλα καλά. Την είχα πάρει από ebay 14€ Edited September 8, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Νομίζω ότι είναι πολύ καλή θήκη για Moto G και αξίζει. Προς το παρόν δεν έχω δει κανένα τρίξιμο στην δικιά μου, όμως δεν ξέρω εάν χαλαρώνει με τον καιρό ή εάν τη βάζεις και την βγάζεις συνέχεια για κάποιο λόγο. Εγώ 2-3 φορές την έβγαλα και την ξανάβαλα ως τώρα και όλα καλά. Την είχα πάρει από ebay 14€ Καλά ναι λογικά με το βάλε-βγάλε θα χαλαρώνει. Λογικά θα την πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenith Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εν τω μεταξύ πέτυχα τώρα ένα άρθρο που λέει για το Moto G2 (που θα παρουσιαστεί μεθαύριο την Πέμπτη) και λέει ότι η τιμή του θα είναι γύρω στα €170 και με έβαλε πάλι σε σκέψεις. Αν και η 5" οθόνη μου φαίνεται πολύ μεγάλη για μένα, αν είναι φθηνότερο και έχει ό,τι και το G 4G τότε θα το σκεφτώ. Επίσης σκέφτομαι το ότι το G2 λογικά θα έχει εξασφαλισμένη την αναβάθμιση στο Android L. Έχει κανείς το ίδιο δίλημμα; σε καποιο μαγαζι (δεν θυμαμαι που) πετυχα το μοτο g2, το ονομαζε motο G 2nd gen με τιμη 220 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ξέρουμε SAR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 http://s28.postimg.org/lggt8bw21/moto_g_news_05.jpg http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-motorola-new-moto-g-dual-sim-8gb-mayro/prod6670114pp/;jsessionid=B39F1DDBE975105AF7DFB36FF910AC7D.node3 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε το κινητό. Η οθόνη είναι ΤΕΛΕΙΑ και γενικά το κινητό πολύ γρήγορο και είναι στιβαρή κατασκευή. Αξίζει πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Επιτέλους! Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Η μπαταρία δεν βλέπω να κρατάει πολύ, λογικά επειδή είναι αρχή ακόμα. Θα το κάνω 4-5 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις να στρώσει η μπαταρία και θα σας ξαναπώ. Το Spotlight Player μου έσπασε λίγο τα νεύρα αλλά το έκανα διακοπή. Κατά τ' άλλα, το κινητό πετάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Άντε καλοτάξιδο. :) Edited September 13, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Άντε καλοτάξιδο. :) Ευχαριστώ ρε! Και ό,τι ήθελα να σε ρωτήσω για το Grip Shell. Είναι σχετικά μαλακό ή σκληρό το υλικό της θήκης; Δηλαδή νιώθεις ότι προστατεύει το κινητό ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έκδοση 4g και dual sim υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έκδοση 4g και dual sim υπάρχει; Nope. 123456 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Ευχαριστώ ρε! Και ό,τι ήθελα να σε ρωτήσω για το Grip Shell. Είναι σχετικά μαλακό ή σκληρό το υλικό της θήκης; Δηλαδή νιώθεις ότι προστατεύει το κινητό ή όχι; Προσωπικά ναι νιώθω οκ με το grip shell. Αλλά είμαι και γενικά προσεκτικός και δεν μου πολυπέφτουν τα κινητά (ο αδερφός μου ρίχνει το δικό του 5-6 φορές την ημέρα οπότε προτιμάει πιο tank θήκες :lol:) Το υλικό της είναι σκληρό στο κομμάτι που αντικαθιστά στο κινητό, το πίσω κάλυμμα. Εχουν την ίδια αίσθηση πάνω κάτω με το κάλυμμα της Motorolla. Και το υπόλοιπο κομμάτι, που είναι σαν bumper γύρω γύρω, είναι πιο μαλακό και ελαστικό για να απορροφά συγκρούσεις. Μπροστά δημιουργεί και εκείνο το χείλος που προστατεύει την οθόνη. Κάνε και μια βόλτα μέχρι youtube να δεις κανένα review, να πάρεις μια πιο αναλυτική ιδέα. Edited September 14, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Προσωπικά ναι νιώθω οκ με το grip shell. Αλλά είμαι και γενικά προσεκτικός και δεν μου πολυπέφτουν τα κινητά (ο αδερφός μου ρίχνει το δικό του 5-6 φορές την ημέρα οπότε προτιμάει πιο tank θήκες :lol:) Το υλικό της είναι σκληρό στο κομμάτι που αντικαθιστά στο κινητό, το πίσω κάλυμμα. Εχουν την ίδια αίσθηση πάνω κάτω με το κάλυμμα της Motorolla. Και το υπόλοιπο κομμάτι, που είναι σαν bumper γύρω γύρω, είναι πιο μαλακό και ελαστικό για να απορροφά συγκρούσεις. Μπροστά δημιουργεί και εκείνο το χείλος που προστατεύει την οθόνη. Κάνε και μια βόλτα μέχρι youtube να δεις κανένα review, να πάρεις μια πιο αναλυτική ιδέα. Μάλιστα, ευχαριστώ! Ναι είδα και μερικά βιντεάκια και μάλλον θα πάρω αυτή γιατί είναι σχεδιασμένη ακριβώς για το κινητό και από ότι είδα δεν εμποδίζει να πατάς τα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Μου ήρθε πριν λίγο ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος. Ξέρουμε τι διορθώνει; [ATTACH]50337[/ATTACH] Update: Το έψαξα, διορθώνει το πρόβλημα που είχαν μερικοί με κάρτες microSD Class 10. Edited September 26, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ναι, τώρα το κατεβάζω και εγώ για εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχετε παρατηρήσει καθόλου το εξής πρόβλημα: Να βγαίνετε από κάποια εφαρμογή και να σας φορτώνει από την αρχή ο launcher με τα εικονίδια και τα widgets. Μια στο τόσο το παθαίνει το δικό μου και δεν ξέρω γιατί. Υποψιάζομαι μνήμη RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Για RAM ακούγεται όντως, αλλά δεν μου το έχει κάνει ποτέ με το Nova launcher και τα widgets που χρησιμοποιώ. Edited September 26, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για RAM ακούγεται όντως, αλλά δεν μου το έχει κάνει ποτέ με το Nova launcher που χρησιμοποιώ. Α εγώ έχω τον stock μ' αρέσει. Σκεφτόμουν τον Google Launcher αλλά κάτι δεν μ' άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μου ήρθε update σήμερα παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με 10 class λύθηκε!!! [ATTACH]50349[/ATTACH] Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σύντροφοι το κινητό με άδεια μπαταρία (π.χ 1%) με usb φόρτιση πόσες ώρες θέλει να φουλάρει ? Επίσης ενδεικτικά ένας Motorola φορτιστής πρίζας ή έστω noname της προκοπής πόσο στοιχίζει ? Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σύντροφοι το κινητό με άδεια μπαταρία (π.χ 1%) με usb φόρτιση πόσες ώρες θέλει να φουλάρει ? Δεν έχω ιδέα, δεν έχω δοκιμάσει να το φουλάρω με usb ποτέ από τόσο άδεια μπαταρία. Επίσης ενδεικτικά ένας Motorola φορτιστής πρίζας ή έστω noname της προκοπής πόσο στοιχίζει ? Νομίζω μπορείς να βρεις στο e-shop φορτιστή πρίζας 1Α γύρω στα 5 με 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts