Jump to content

Moto G 4G/LTE

programmergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω καλά νέα!!!

http:// https://github.com/CyanogenMod/android_device_motorola_peregrine

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

που σημαινει τι,για εμας που δεν κατεχουμε τα αγκλικα?

Ότι σε λίγο θα έχουμε επίσημη cyanogen! Και συνεπάγεται ότι θα αρχίσουν να εμφανίζονται πολλές Rom! :D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ετοιμάζομαι για να το παραγγείλω αύριο από το Γαλλικό Amazon που φαίνεται να το έχει στην καλύτερη τιμή, γύρω στα 194 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Το παρέλαβα τελικά σήμερα, τελική τιμή 192,59

Για όσους ενδιαφέρονται, από το Γαλλικό Amazon είχε μέσα και ακουστικά αλλά και φορτιστή πρίζας.

Το παρέλαβα τελικά σήμερα, τελική τιμή 192,59

Για όσους ενδιαφέρονται, από το Γαλλικό Amazon είχε μέσα και ακουστικά αλλά και φορτιστή πρίζας.

Με γεια! Καλά τα ακουστικά; Πώς το βλέπεις το κινητό;

Με γεια! Καλά τα ακουστικά; Πώς το βλέπεις το κινητό;

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χαρώ και να το μελετήσω. Ξεκίνησα να φτιάξω ρυθμίσεις, να εγκαταστήσω καμιά εφαρμογή και όλα δούλευαν τέλεια για καμιά ώρα.

Ξαφνικά άρχισε να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται μια μαύρη γραμμή στην οθόνη. Έκανα επανεκκίνηση, factory reset...τίποτα. Που και που εξαφανίζεται αλλά την περισσότερη ώρα είναι εκεί τώρα.

Οπότε ετοιμάζομαι να το κάνω πακετάκι αύριο και να το στείλω πίσω Amazon με το ταχυδρομείο για αντικατάσταση . Θα είναι και αυτή μια περιπέτεια, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Kαι είναι και στα Γαλλικά το site που βγάζω άκρη με google translate :lol::cry:

Edited by joca

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χαρώ και να το μελετήσω. Ξεκίνησα να φτιάξω ρυθμίσεις, να εγκαταστήσω καμιά εφαρμογή και όλα δούλευαν τέλεια για καμιά ώρα.

Ξαφνικά άρχισε να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται μια μαύρη γραμμή στην οθόνη. Έκανα επανεκκίνηση, factory reset...τίποτα. Που και που εξαφανίζεται αλλά την περισσότερη ώρα είναι εκεί τώρα.

Οπότε ετοιμάζομαι να το κάνω πακετάκι αύριο και να το στείλω πίσω Amazon με το ταχυδρομείο για αντικατάσταση . Θα είναι και αυτή μια περιπέτεια, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Kαι είναι και στα Γαλλικά το site που βγάζω άκρη με google translate :lol::cry:

Α τόσο καλά. Ας ελπίσουμε ότι ήταν τυχαίο και δεν είναι έτσι ολόκληρη παρτίδα. Το σκεφτόμουν και εγώ να το πάρω από το Γαλλικό Amazon αλλά αυτό που λες και συ: Αν γίνει κάτι θα ναι δύσκολη η επικοινωνία στα Γαλλικά (και υποτίθεται πώς ξέρω καλά...) :p

Α τόσο καλά. Ας ελπίσουμε ότι ήταν τυχαίο και δεν είναι έτσι ολόκληρη παρτίδα. Το σκεφτόμουν και εγώ να το πάρω από το Γαλλικό Amazon αλλά αυτό που λες και συ: Αν γίνει κάτι θα ναι δύσκολη η επικοινωνία στα Γαλλικά (και υποτίθεται πώς ξέρω καλά...) :p

Τελικά η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, απλή και γρήγορη. Τα μισά τα καταλάβαινα λόγω κάποιας ομοιότητας με τα αγγλικά, δούλεψα και google translate σε κάποια σημεία. Σύνολο 10-15 λεπτά και ήμουν έτοιμος και με το πακέτο στο χέρι.

Τους το έστειλα σήμερα το πρωί με ΕΛΤΑ (έμαθα ότι δίνουν και tracking number τώρα, είχα να στείλω δέμα αιώνες) και περιμένω το νέο 4G περίπου την επόμενη Τετάρτη, σύμφωνα με το Amazon.

Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. :)

Edited by joca

Άντε με το καλό να σου έρθει απροβλημάτιστο αυτή την φορά. Το κινητό πετάει και θα το χαρείς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Τελικά η περιπέτεια μου είχε αίσιο τέλος. Παρέλαβα το καινούργιο 4G χτες και από ότι φαίνεται σχεδόν όλα λειτουργούν άψογα. Και λέω σχεδόν γιατί η SD Card μάλλον θα εξακολουθήσει να προβληματίζει αρκετούς αγοραστές, είναι το μόνο ψεγάδι που έχω βρει ως τώρα.

Έχω 2 κάρτες των 32GB class 10, μια Samsung και μια Sony. Κατευθείαν από το κουτί, το κινητό δεν διάβαζε καμία.

Αφού αναβάθμισα σε 4.4.4 τις διάβαζε κανονικά και τις 2, αλλά την Samsung την έκανε unmount και την έχανε κάθε 2-3 λεπτά, οπότε ήθελε επανεκκίνηση για να την ξαναδιαβάσει.

Την Sony την διάβαζε τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως σήμερα φόρτωσα λίγο το κινητό τρέχοντας πολλές εφαρμογές παράλληλα και όταν η RAM είχε φτάσει γύρω στα 800ΜΒ γεμάτη, άρχισε τα νερά και την έκανε unmount. Την βρήκε μετά από επανεκκίνηση και αφού άδειασα RAM όλα λειτουργούν πάλι κανονικά.

Νομίζω ότι όποιος το αγοράσει καλό θα είναι να χρησιμοποιήσει sd card class 4 παρά 10.

Και μερικές φωτο:

http://i.imgur.com/LypshiFs.jpg http://i.imgur.com/i9D7gGjs.jpg http://i.imgur.com/zSoKizEs.jpg http://i.imgur.com/RHdUuNls.jpg http://i.imgur.com/Enxeehws.jpg http://i.imgur.com/WHFgXAvs.jpg http://i.imgur.com/qh0OCiJs.jpg

Edited by joca

Στην αμερικανική έκδοση της συσκευής έχουν ήδη δώσει την αναβάθμιση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης. Σε λίγο καιρό φαντάζομαι θα έρθει κ για το Ευρωπαϊκό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Στην αμερικανική έκδοση της συσκευής έχουν ήδη δώσει την αναβάθμιση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης. Σε λίγο καιρό φαντάζομαι θα έρθει κ για το Ευρωπαϊκό.

δηλαδη εχουν δωσει και αλλο update μετα το 4.4.4 που το διορθωνουν μονο στην Αμερικη; Ξερεις αν φτιαχνει και την μπαταρια το update;

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Νομίζω οτι πλέον η τιμή του έπεσε αρκετά η λέτε να πέσει κι άλλο όταν βγάλει τα νέα μοντέλα? http://www.amazon.fr/Motorola-4G-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00KGA1PEO/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1409351229&sr=1-2&keywords=moto+g#productDetails

Αξίζει λέτε ο διάδοχος του moto g? Είναι γενικά πολλά τα νέα κινητά που θα βγούν το Σεπτέμβρη.. δε βιάζομαι, απλά φοβάμαι οτι θα ξανανέβει η τιμή..

Από αυτά που έχω δει ως τώρα για το Moto G 2 δε νομίζω ότι αξίζει να το περιμένεις, με βάση τα specs και την τιμή που έχουν διαρρεύσει . Το απλό G ή 4G πάλι θα είναι καλύτερη value for money αγορά.

Όσον αφορά το 4G, τις 5-6 μέρες που το έχω, είναι καταπληκτικό. Έλυσα και το προβληματάκι με την sd card βάζοντας του μια Samsung 32αρα class 4, η οποία δουλεύει τέλεια.

Edited by joca

Κι εγώ επειδή βλέπω ότι το Moto G2 δεν θα χει σημαντικές διαφορές λέω να πάω για το Moto G 4G.

Η ερώτηση μου είναι: Να το πάρω από το Amazon ή από κάποιο skroutzομάγαζο; Σκεφτόμουν το δεύτερο γιατί κάποια λένε ότι το χουν άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση καθώς το κινητό δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Στο Amazon η εγγύηση είναι δεδομένη, αν και ένα χρόνο μόνο (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Εσείς τι λέτε;

Joca εσύ που το πήρες από το Amazon Γαλλίας πόσο καιρό έκανε να φτάσει; Έχεις δει καθόλου πρόβλημα στην ποιότητα των κλήσεων όπως λένε άλλοι;

Edited by silverag

Κι εγώ επειδή βλέπω ότι το Moto G2 δεν θα χει σημαντικές διαφορές λέω να πάω για το Moto G 4G.

Η ερώτηση μου είναι: Να το πάρω από το Amazon ή από κάποιο skroutzομάγαζο; Σκεφτόμουν το δεύτερο γιατί κάποια λένε ότι το χουν άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση καθώς το κινητό δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Στο Amazon η εγγύηση είναι δεδομένη, αν και ένα χρόνο μόνο (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Εσείς τι λέτε;

Joca εσύ που το πήρες από το Amazon Γαλλίας πόσο καιρό έκανε να φτάσει; Έχεις δει καθόλου πρόβλημα στην ποιότητα των κλήσεων όπως λένε άλλοι;

Φίλος και η κοπελιά μου πήρε πρόσφατα το LG G2 Mini απο σκρουτζομάγαζο.. Γαλλικά ήταν τα πάντα μέσα στη συσκευασία. Αυτοί ψωνίζουν απο amazon πχ και μεταπουλάνε για ένα πολύ μικρό κέρδος. Κόστη αντικαταβολής κτλ. Καλύτερη εγγύηση και ασφάλεια αγοράς θα έχεις απο το άμαζον παρά απο το κάθε random σκρουτζομάγαζο κατα τη γνώμη μου. Και ταχύτερη εξυπηρέτηση σε θέματα εγγύησης.

Έκανε γύρω στις 6 μέρες να φτάσει από τη στιγμή που έφυγε από το Amazon και μεσολαβούσε και Σαββατοκύριακο σε αυτό το διάστημα.

Όσο για την ποιότητα κλήσεων, η δική μου συσκευή τουλάχιστον ακούγετε κρύσταλλο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Έκανε γύρω στις 6 μέρες να φτάσει από τη στιγμή που έφυγε από το Amazon και μεσολαβούσε και Σαββατοκύριακο σε αυτό το διάστημα.

Όσο για την ποιότητα κλήσεων, η δική μου συσκευή τουλάχιστον ακούγετε κρύσταλλο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Α μια χαρά. Αλήθεια σου ήρθε με courier στο σπίτι ή σου ήρθε ειδοποίηση να πας στο ταχυδρομείο να το πάρεις;

Α μια χαρά. Αλήθεια σου ήρθε με courier στο σπίτι ή σου ήρθε ειδοποίηση να πας στο ταχυδρομείο να το πάρεις;

Κατευθείαν σπίτι με courier.

Κατευθείαν σπίτι με courier.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε joca. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το παραγγείλω.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε joca. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το παραγγείλω.

Τέλεια, ελπίζω όλα να πάνε καλά.:)

Εν τω μεταξύ πέτυχα τώρα ένα άρθρο που λέει για το Moto G2 (που θα παρουσιαστεί μεθαύριο την Πέμπτη) και λέει ότι η τιμή του θα είναι γύρω στα €170 και με έβαλε πάλι σε σκέψεις. Αν και η 5" οθόνη μου φαίνεται πολύ μεγάλη για μένα, αν είναι φθηνότερο και έχει ό,τι και το G 4G τότε θα το σκεφτώ. Επίσης σκέφτομαι το ότι το G2 λογικά θα έχει εξασφαλισμένη την αναβάθμιση στο Android L.

Έχει κανείς το ίδιο δίλημμα;

Όσον αφορά το Android L, αν εξαιρέσεις την οθόνη, την κάμερα και το ac wi-fi τα υπόλοιπα specs του νέου G είναι τα ίδια με τα "παλιά" G.

Οπότε δε βλέπω γιατί και αυτά να μην έχουν εξασφαλισμένη την L.

Επίσης, ένα μειονέκτημα του νέου G είναι η μεγαλύτερη οθόνη σε συνδυασμό με την ίδια μπαταριά. Άρα λογικά θα έχει και χειρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα "παλιά" G.

Πάντως εγώ πάλι το 4G θα επερνα μόνο για την οθόνη. Ήδη στις 4.5" με το ζόρι το δουλεύω με το ένα χέρι χωρίς να κινδυνεύω να μου φύγει, δεν χρειάζεται να πάρω 5" :lol:

Edited by joca

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια σκέφτηκα και γω όταν διάβασα τα χαρακτηριστικά του καινούργιου G, γι αυτό και παρήγγειλα το G 4G το μεσημέρι (σύνολο με μεταφορικά €190,65). Άσε που το καινούργιο δεν έχει 4G. Θα ενημερώσω όταν το παραλάβω. :) Edited by silverag

οθονη 5αρα,καμερα 8αρα,δεν εχει lte(που μαλλον εχει μελλον)μια μικρη αναβαθμηση,που θα μπορουσε να ειναι το νεο 4g,αλλα φανταζομαι εχει αλλα μυστικα για την αναβαθμηση του 4g.
:ninja:

• The title was changed to Moto G 4G/LTE