Jump to content

Moto G 4G/LTE

programmergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γίνεται και με αντικαταβολή στον κούριερ αλλά αντί για 11€ που πληρώνεις μεταφορικά αν πληρώσεις μέσω paypal, για αντικαταβολή θα πληρώσεις 36€. Σύνολο 244.26€ (αντί για 213.51€) σύμφωνα με το expansys.

αα οκ ευχαριστω οποτε 11 με αντικαταβολη! ;)

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Μου ήρθε σήμερα το πρωι. Ωραίο τηλεφωνακι. Δεν βλέπω κ κάποια αλλαγή απο το απλό g ενος φίλου. Θα το περιεργαστω λίγο πριν το δώσω στην σιστερ. Όσο για το sar στο βιβλίο οδηγιών αναφέρει οτι σε lte mode είναι 1.24. Παλι καλα που δεν έχουμε πρόγραμμα. 4g!
GFGHGFHFGHF

Μου ήρθε σήμερα το πρωι. Ωραίο τηλεφωνακι. Δεν βλέπω κ κάποια αλλαγή απο το απλό g ενος φίλου. Θα το περιεργαστω λίγο πριν το δώσω στην σιστερ. Όσο για το sar στο βιβλίο οδηγιών αναφέρει οτι σε lte mode είναι 1.24. Παλι καλα που δεν έχουμε πρόγραμμα. 4g!

Με γεια! Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις από το κινητό. Τσέκαρε την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις (γνωστό θέμα στο απλό G) καθώς και τη διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης αν μπορείς δοκίμασε να δεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν βάλεις sd κάρτα γιατί έχει γίνει λίγο χαμός και στο xda και στο amazon με αυτό το θέμα. Γενικά ό,τι μπορείς να μας πεις καλοδεχούμενο! :)

Edited by silverag

θενκς.

θα δοκιμασω και τα 2 το βραδακι. εχω μια καρτα 8 gig class 10 και ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει. πρωτα δοκιμη κατευεθειαν απο το razr που την εχω στο moto g και αν δεν πιασει , θα δοκιμασω να της κανω format στα windows και μετα παλι στο moto g.

usb on the go αναγνωρισε στικακια usb με την μια παντως .

btw 4.4.3 φοραει πάνω και δεν έχει βγαλει κάποια αναβαθμιση.πολύ ωραία οθόνη (σε σχέση με razr που τα συγκρίνω δίπλα - δίπλα) και κάμερα ώς γνωστόν...μάπα, ειδικά σε low light

GFGHGFHFGHF

θενκς.

θα δοκιμασω και τα 2 το βραδακι. εχω μια καρτα 8 gig class 10 και ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει. πρωτα δοκιμη κατευεθειαν απο το razr που την εχω στο moto g και αν δεν πιασει , θα δοκιμασω να της κανω format στα windows και μετα παλι στο moto g.

usb on the go αναγνωρισε στικακια usb με την μια παντως .

btw 4.4.3 φοραει πάνω και δεν έχει βγαλει κάποια αναβαθμιση.πολύ ωραία οθόνη (σε σχέση με razr που τα συγκρίνω δίπλα - δίπλα) και κάμερα ώς γνωστόν...μάπα, ειδικά σε low light

Δοκιμασα την 8 γιγα class 10 απο το razr στο μοτο g και δεν ειδα κανενα πρόβλημα, ουτε slowdowns , ουτε errors etc.

ισως τα προβλήματα βγαίνουν με κάρτες μεγαλύτερης χωρητικοτητας

η κάρτα μου είναι αυτή :

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/mnimes-card-readers/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-8gb-uhs-1-sandisk-mobile-ultra-sdsdqua-008g-u46a/prod2810514pp/

Ποιότητα κλήσης μαύρα χαλια. Ακουγεσαι καλά στον συνομιλητή σου αλλά εσύ ακούς τον άλλον λες κ σε καλεί απο κάποιο πηγαδι.

Edited by DILLIGER
ποιότητα κλήσης
GFGHGFHFGHF

Δοκιμασα την 8 γιγα class 10 απο το razr στο μοτο g και δεν ειδα κανενα πρόβλημα, ουτε slowdowns , ουτε errors etc.

Ποιότητα κλήσης μαύρα χαλια. Ακουγεσαι καλά στον συνομιλητή σου αλλά εσύ ακούς τον άλλον λες κ σε καλεί απο κάποιο πηγαδι.

Το ότι δεν έχεις θέμα με την sd είναι καλό, αλλά το γεγονός ότι έχεις πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης είναι ένας παράγοντας που με κάνει να το ξανασκεφτώ εάν το πάρω..

Αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο τι εταιρεία κινητής έχεις; Και λογικά θα το χεις στο 3G (σε 3G έχω διαβάσει ότι εμφανίζονται τα προβλήματα).

Edited by silverag

Δεν είναι θέμα δικτύου η ποιότητα της κλήσης είναι καθαρά θέμα συσκευής ε;

Δηλαδή ΟΛΑ τα LTE μοντέλα θα είναι έτσι;Μήπως ο DILLIGER έπεσε σε ελαττωματική συσκευή;

Δεν είναι θέμα δικτύου η ποιότητα της κλήσης είναι καθαρά θέμα συσκευής ε;

Δηλαδή ΟΛΑ τα LTE μοντέλα θα είναι έτσι;Μήπως ο DILLIGER έπεσε σε ελαττωματική συσκευή;

Στο θέμα του απλού G έχω διαβάσει αρκετούς να έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά και άλλους να μην το έχουν. Δεν νομίζω να είναι θέμα δικτύου αλλά δεν ξέρω πραγματικά... Δεν είναι θέμα μόνο του LTE μοντέλου αλλά του Moto G γενικότερα. Μακάρι είτε να χει πέσει ο DILLIGER σε ελαττωματική συσκευή (που μπορεί άνετα να την στείλει πίσω και να του στείλουν καινούργια) είτε να διορθώνεται το πρόβλημα πχ με την 4.4.4.

Έχω ψηθεί πολύ για το LTE μοντέλο και σκεφτόμουν κατά το Σεπτέμβρη να το πάρω αλλά θέλω να δω μέχρι τότε τι προβλήματα θα βγάλει...

Ήδη έχουμε:

1. Το θέμα με τις κάρτες sd (Η Motorola λέει πώς το δουλεύει, άρα θα λυθεί)
  2. Το πρόβλημα με την ποιότητα των κλήσεων

Άντε να δούμε..

Σε 2g το είχα όταν δοκίμαζα ποιότητα κλήσης.. Δίκτυο Βονταφον. Αύριο θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά.

Δοκίμασε και σε 3G που λένε όλοι όσοι έχουν πρόβλημα. Περιμένουμε και αν εντόπισες κανένα άλλο θεματάκι..

Silverag σε ίδια φάση είμαι και εγώ το περιμένω να το φέρουν περισσότερα καταστήματα μπας και το πάρω αργότερα σε καλύτερη τιμή.

Θα δούμε τεράστια διαφορά από τα S Advance/S3 mini που έχουμε τώρα.

Κοίτα δεν με χαλάει να το πάρω και από το amazon απλά γύρω στο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα μπορέσω να το πάρω. Σίγουρα θα προτιμούσα να το πάρω από σκρουτζομάγαζο για να το έχω στα χέρια μου κατευθείαν :P Ας ελπίσουμε να μην βγουν άλλα προβλήματα και να διορθωθούν τα υπάρχοντα.

Πιστεύω σίγουρα θα δούμε διαφορά, η αδερφή μου έχει το Advance και τρώει σκαλώματα αλλά και το δικό μου το s3 mini δεν πάει πίσω.. Δεν είναι να παίρνεις low-mid range Samsung κινητό, με τόση σαβούρα που βάζουν πάνω.

Τελικά οι κλήσεις σε 2g είναι αρκετά ανεκτές

Σε 3g χειροτερεύει μονο στο πως ακούς τον άλλον

Σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις με το Amazon μήπως το στείλεις πίσω και σου στείλουν καινούργιο;

οχι παιδια δεν ειναι κατι τραγικο. που να μην μπορεις να συννενοηθεις στο τηλ για παραδειγμα. ετσι κ αλλιως το κινητο δεν ηταν για μενα οποτε απο την στιγμη που αυτος που το εχει δεν εχει παραπονο, δεν θα ασχοληθω αλλο.

αν ενδιαφερεσαι για το τηλ περιμενε λιγο να βγουν οτι προβληματα στα διαφορα φορουμς και μετα αποφασιζεις.

εγω παντως το συνιστω ανεπιφυλακτα ειδικα αν δεν εισαι Power user.

GFGHGFHFGHF

Στο θέμα του απλού G έχω διαβάσει αρκετούς να έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά και άλλους να μην το έχουν. Δεν νομίζω να είναι θέμα δικτύου αλλά δεν ξέρω πραγματικά... Δεν είναι θέμα μόνο του LTE μοντέλου αλλά του Moto G γενικότερα. Μακάρι είτε να χει πέσει ο DILLIGER σε ελαττωματική συσκευή (που μπορεί άνετα να την στείλει πίσω και να του στείλουν καινούργια) είτε να διορθώνεται το πρόβλημα πχ με την 4.4.4.

Έχω ψηθεί πολύ για το LTE μοντέλο και σκεφτόμουν κατά το Σεπτέμβρη να το πάρω αλλά θέλω να δω μέχρι τότε τι προβλήματα θα βγάλει...

Ήδη έχουμε:

1. Το θέμα με τις κάρτες sd (Η Motorola λέει πώς το δουλεύει, άρα θα λυθεί)
  2. Το πρόβλημα με την ποιότητα των κλήσεων

Άντε να δούμε..

το σκεφτομουν και εγω αλλα βαλε και το sar στους προβληματισμους.

:ninja:

http://www.amazon.co.uk/review/R2HFPK2W7OQ7TR/ref=cm_cr_rev_detmd_pl?ie=UTF8&asin=B00KB0YDBG&cdForum=Fx20KY9JYBR6FUV&cdMsgID=MxBL118OJKXRYJ&cdMsgNo=12&cdPage=2&cdSort=oldest&cdThread=Tx2NLP305CXCXW8&store=electronics#MxBL118OJKXRYJ

Διαβάστε το σχόλιο του χρήστη Matt . αναφέρει οτι η 4.4.4 θα διορθώσει το θέμα με τις κάρτες

GFGHGFHFGHF

Το sar εμένα προσωπικά δεν με προβληματίζει. Σε lte mode όπως λέει ο DILLIGER είναι στο 1.24 που οκ είναι μεγαλύτερο από αυτό των samsung, lg κλπ αλλά φυσικά μέσα στα επιτρεπτά όρια. Άσε που όταν μιλάς στο τηλέφωνο νομίζω ότι πέφτει σε 3G, δεν νομίζω ότι υποστηρίζεται το VoLTE (Voice over LTE) στην Ελλάδα και εγώ προσωπικά δεν μιλάω και πολύ στο τηλέφωνο. Πιο πολύ μέσω viber με μηνύματα..

Το οτι διορθώνεται το θέμα με τις κάρτες είναι καλό. Το κυριότερο είναι να διορθωθεί το θέμα με την ποιότητα των κλήσεων γιατί πρόκειται για βασική λειτουργία του κινητού..

Edited by silverag

Αυτό το κινητό καλά είναι να το πάρεις από το expansys ή από το e-bay και όχι από τα skroutzομάγαζα είναι πιο φθηνό και πιο έμπιστο πιστεύω!
Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Αυτό το κινητό καλά είναι να το πάρεις από το expansys ή από το e-bay και όχι από τα skroutzομάγαζα είναι πιο φθηνό και πιο έμπιστο πιστεύω!

Αυτό που λες το σκεφτόμουν σήμερα.

Πχ πες ότι Σεπτέμβριο έρχεται στα γνωστά σκρουτζομάγαζα και το αγοράζεις από εκεί. Χτύπα ξύλο παθαίνει κάτι σε ένα μήνα. Η Motorola λογικά δεν θα το χει φέρει επίσημα στην Ελλάδα άρα δεν θα υποστηρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία. ( Αλήθεια πότε λέτε να έρθει επίσημα; )

Για να το στείλεις για service θα πρέπει λογικά να το πας στο σκρουτζομάγαζο και αυτοί να το στείλουν στην αντιπροσωπεία της χώρας από την οποία το πήραν (Αγγλία, Γαλλία κλπ). Μέχρι να το στείλουν, να το φτιάξουν και να το στείλουν πίσω, τρέχα γύρευε πόσος καιρός θα περάσει.

Εάν όμως το πάρεις πχ από το UK Amazon νομίζω πως (διορθώστε με αν κάνω λάθος) συνεννοείσαι με το ίδιο το Amazon για τυχόν βλάβη, αντικατάσταση κλπ. Και δεδομένου το ότι η αποστολή από την Αγγλία δεν αργεί, μάλλον θα προτιμούσα αυτό.

Υπάρχει και η άλλη λύση: Περιμένεις μέχρι να το φέρει επίσημα η Motorola (πιστεύω τέλη 2014 - αρχές 2015) και το αγοράζεις τότε από σκρουτζομάγαζο.

Τι λέτε εσείς;

Υπομονή να το φέρουν περισσότερα μαγαζιά να το πάρουμε τώρα πρέπει να είσαι και πολύ γκαντέμης για να σου πάθει κάτι τον πρώτο καιρό :P

Παιδιά επειδή μπορώ να το πάρω από αμερική, τι πρέπει να προσέξω για να λειτουργεί εδώ; π.χ. βλέπω στο αμερικάνικο amazon ότι αυτό αν και 8 GB είναι ακριβότερο από αυτό που είναι 16, αλλά στο πρώτο αναφέρει στον τίτλο ότι έχει Universal 4G LTE. Τι σημαίνει αυτό; Παίζει στο φθηνότερο να λειτουργούν οι κλίσεις κανονικά αλλά όχι το 4g;

Καλησπερα παιδια, δυομιση χρονια σχεδον με το defy+ και σκεφτομαι καιρο τωρα αντικαταστατη λογω κολληματων. Αξιζει το κινητο? Ειναι σιγουρα το καλυτερο στα λεφτα του απλα εμενα με ενδιαφερει να κανει τα παντα χωρις να κολλαει και για χρονια. Αν δηλαδη δεν κολλαγε το ντεφι δεν θα το αλλαζα. Σκεφτομαι να το παρω απο expansys Edited by kotsosbb

Παιδιά επειδή μπορώ να το πάρω από αμερική, τι πρέπει να προσέξω για να λειτουργεί εδώ; π.χ. βλέπω στο αμερικάνικο amazon ότι αυτό αν και 8 GB είναι ακριβότερο από αυτό που είναι 16, αλλά στο πρώτο αναφέρει στον τίτλο ότι έχει Universal 4G LTE. Τι σημαίνει αυτό; Παίζει στο φθηνότερο να λειτουργούν οι κλίσεις κανονικά αλλά όχι το 4g;

Από ότι είδα τις συχνότητες, θα δουλεύει σε 2G και 3G αλλά όχι σε 4G. Το Αμερικάνικο έχει LTE bands 2, 4, 5, 17. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται η 3.

• The title was changed to Moto G 4G/LTE