xapos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχω τα v2 σε χρυσό και ασημί. Ας πάρω και αυτά για την συλλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχω τα v2 σε χρυσό και ασημί. Ας πάρω και αυτά για την συλλογή. Τα χρωματιστα τα εχεις παρει..; ;) Μ`αρεσει που η Apple μας πουλαγε τα ασπρα ακουστικα σαν κατι το ιδιαιτερο που ειναι ασπρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6050248 2 δολάρια κουπόνι από geekbuing Ωραίος, ευχαριστώ!!;) Παραγγέλνω και εγώ!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θέλω να πάρω 2 ζευγάρια απο το geekbuying. Για να εκμεταλλευτώ το κουπονάκι και για τα δύο θα κάνω δύο ξεχωριστές παραγγελίες έτσι; Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν flat καλώδιο, αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχουν ακουστικά που να τα ανταγωνίζονται, οπότε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Θέλω να πάρω 2 ζευγάρια απο το geekbuying. Για να εκμεταλλευτώ το κουπονάκι και για τα δύο θα κάνω δύο ξεχωριστές παραγγελίες έτσι; Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν flat καλώδιο, αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχουν ακουστικά που να τα ανταγωνίζονται, οπότε.. Ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις δύο παραγγελίες. Το καλώδιο στα 2 που έχω από χθες είναι υφασματινο. Να φανταστώ θες πλακέ για να μην μπλέκονται και καλά? Αν είναι γιαυτό ένα σου λέω. Τα πέταξα από εδώ και από εκεί και δεν μπλέχτηκαν πότε. Σε τσέπες κτλ. Αυτό το καλό έχεις με τα υφασμάτινα. Άλλο ένα θετικό στοιχείο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις δύο παραγγελίες. Το καλώδιο στα 2 που έχω από χθες είναι υφασματινο. Να φανταστώ θες πλακέ για να μην μπλέκονται και καλά? Αν είναι γιαυτό ένα σου λέω. Τα πέταξα από εδώ και από εκεί και δεν μπλέχτηκαν πότε. Σε τσέπες κτλ. Αυτό το καλό έχεις με τα υφασμάτινα. Άλλο ένα θετικό στοιχείο Είχα ακουστικά house of marley (αυτά συγκεκριμένα: https://www.skroutz.gr/s/3803370/The-House-Of-Marley-Smile-Jamaica.html) που είχαν καλώδιο σαν σκοινάκι, νομίζω φαίνεται και από τις φωτό, και μπλέκονταν αρκετά, όχι όσο τα συνηθισμένα, αλλά και πάλι ήταν ενοχλητικό, αν και ξεμπλέκονταν εύκολα. Για ύφασμα δεν ξέρω τι παίζει, δεν ήξερα ότι είναι έτσι τα piston. Ελπίζω να έχεις δίκιο, αν δεν μπλέκονται εύκολα τότε όλα κομπλέ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ετσι είναι και τα pistons (ωχ σε ξενέρωσα? ) πάντως επειδή έχω θέμα με τα ακουστικά όταν μπλέκονται ξεκινάω καντηλια δηλαδή, είδα πως δεν μου έχουν μπλεχτεί εύκολα αυτά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Ετσι είναι και τα pistons (ωχ σε ξενέρωσα? ) πάντως επειδή έχω θέμα με τα ακουστικά όταν μπλέκονται ξεκινάω καντηλια δηλαδή, είδα πως δεν μου έχουν μπλεχτεί εύκολα αυτά. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά οπότε τα piston είναι μονόδρομος. Αλλά έφαγα άλλο άκυρο. Δεν μου δέχεται το κουπόνι edit: Άκυρο το άκυρο, το δέχτηκε το κουπόνι τελικά όταν το πληκτρολόγησα μόνος μου Edited April 2, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 τα v3 παραγγειλες;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 τα v3 παραγγειλες;; Ναι τα v3, δύο ζευγάρια από geekbuying. Χρέωση €23,24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Περιμένουμε εντυπώσεις ! Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά οπότε τα piston είναι μονόδρομος. Αλλά έφαγα άλλο άκυρο. Δεν μου δέχεται το κουπόνι edit: Άκυρο το άκυρο, το δέχτηκε το κουπόνι τελικά όταν το πληκτρολόγησα μόνος μου Αντε με το καλο. Εγώ διάβαζα συνέχεια για την ποιότητά τους και λέω ίσως να υπερβάλουμε λίγο αλλά έτσι είναι. Ευτυχώς δεν έδωσα 80 ευρώ για ακουστικά και πήρα τα pistons και κάνω αυτό που θέλω. Ακούωμε ποιότητα τη μουσική μου και όλα καλά. Περιμένουμε εντυπώσεις από τα 3 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Επειδή μπερδεύτηκα τα 2 λέτε οτι δεν μπλεκονται ή τα 3; Είναι ο λογος που δεν τα χω παραγγείλει μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Επειδή μπερδεύτηκα τα 2 λέτε οτι δεν μπλεκονται ή τα 3; Είναι ο λογος που δεν τα χω παραγγείλει μέχρι σήμερα. Τα 2 έχουν υφασματινο σχοινάκι και τα βοηθά να μην μπλέκονται. Δεν ξέρω για τα 3. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ο φίλος ανέφερε πως είναι τα 2. Και παίζει να είναι έτσι και τα 3. Μόλις παραλάβω θα σας πω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ο φίλος ανέφερε πως είναι τα 2. Και παίζει να είναι έτσι και τα 3. Μόλις παραλάβω θα σας πω Και τα 3 έτσι είναι. Xiaomi Piston 3rd Generation Edition Earphone Unboxing at ibuygou.com: Φοβερά πανέμορφα και όλα μαζί. :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Και κάτι τελευταίο ρε παιδάκια και προχωράω σε παραγγελία και'γω (3).. Η ποιότητα σε συνομιλία πως είναι; Σας ακούνε καλά οι συνομιλητές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Και κάτι τελευταίο ρε παιδάκια και προχωράω σε παραγγελία και'γω (3).. Η ποιότητα σε συνομιλία πως είναι; Σας ακούνε καλά οι συνομιλητές; Εμένα με τα δύο δεν μου έχουν κάνει παράπονα. Μόνο αρνητικό είναι ότι το μικρόφωνο βρίσκεται χαμηλότερα και όχι κοντά στο μάγουλο και έτσι μερικές φορές να χάνεται η φωνή μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Η αληθεια ειναι οτι οταν φορας το ενα ακουστικο και το μικρόφωνο κρέμεται κατω, δεν ακουγεσαι καλα. Αυτο βεβαια εχει δύο οψεις, οτι δεν ακούγονται θορυβοι απο το περιβάλλον.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έφυγε και απο μενα Pistons v3 απο geekbuying Για την ιστορία: Πλήρωσα μαζί με το κουπόνι 21,62 + 0,76 (conversion rate) =22,38 ευρώ λόγω του ότι οι Κινέζοι πληρώνονται πάντα σε Δολάριο άσχετα αν εμείς το αλλάζουμε στο site σε ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Αντε με το καλο. Πάντως τα λιγουρευω και εγώ. Περιμένουμε να σας έρθουν να μας πείτε εντυπώσεις Edit από ότι είδα στα 3 έβαλαν τα κουμπιά και το μικρόφωνο πιο ψιλά και στο ένα καλώδιο άρα θα λυθεί και το θέμα με τις κλήσεις που λέγαμε Edited April 2, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παρηγγειλα και εγω σημερα τα Piston V3 απο geekbuying.com αν και εχω τα V2 . Για να δουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Τα παρήγγειλα και'γω μόλις (v3) απο geekbuying με το κουπονακι. 20.50€ τελική βγήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παρηγγειλα και εγω σημερα τα Piston V3 απο geekbuying.com αν και εχω τα V2 . Για να δουμε . Περιμένουμε σύγκρισή με τα v2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pankar95 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μόλις έκανα παραγγελία τα v2 απο pandawill μιας και εμφναισιακά μου αρέσουν πιο πολύ απο τα v3 :cool: Σε εσάς τα άφησαν στην διεύθινση αποστολής ή άφησαν ειδοποίηση για να πάτε να τα πάρετε απο ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts