Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραλαβατε εσεις που ειχατε παραγγειλει απο geekbuying ;;;;

Έχει φθάσει Ελλάδα εμένα, είναι στο αεροδρόμιο. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα το παραλάβω κάποια στιγμή

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει φθάσει Ελλάδα εμένα, είναι στο αεροδρόμιο. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα το παραλάβω κάποια στιγμή

Κι εμένα το ίδιο :D

σε ποιο ακριβως σημειο δειχνουν ποιο ειναι το αριστερο κ ποιο ειναι το δεξι;

σε ποιο ακριβως σημειο δειχνουν ποιο ειναι το αριστερο κ ποιο ειναι το δεξι;

το δεξι εχει ενα εξογκωμένο "δαχτυλιδάκι" στο ακουστικο του αν θυμαμαι καλα....

το δεξι εχει ενα εξογκωμένο "δαχτυλιδάκι" στο ακουστικο του αν θυμαμαι καλα....

Στα δύο ναι.

Στα v3 νομίζω έχουν βάλει πιο ψηλά το ηχείο και μάλλον θα το ξεχωρίζουμε και από εκεί. Έτσι νομίζω δηλαδή

Θοδωρής

Στα δύο ναι.

Στα v3 νομίζω έχουν βάλει πιο ψηλά το ηχείο και μάλλον θα το ξεχωρίζουμε και από εκεί. Έτσι νομίζω δηλαδή

Στο τρία και να θέλεις ανάποδα δεν μπορείς να τα βάλεις.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Παρελαβες φίλε;

Εμένα φθασαν σήμερα λέει Ελλάδα και αναρωτιέμαι πότε να τα περιμένω. Εντυπώσεις;

Παρελαβες φίλε;

Εμένα φθασαν σήμερα λέει Ελλάδα και αναρωτιέμαι πότε να τα περιμένω. Εντυπώσεις;

Ακόμα "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ" είμαι (ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ))

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Κατα πασα πιθανοτητα τα κουμπια δε θα δουλευουν σαν λειτουργιες, αλλα μονο σαν on/off κλησης.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κατα πασα πιθανοτητα τα κουμπια δε θα δουλευουν σαν λειτουργιες, αλλα μονο σαν on/off κλησης.

Τουλάχιστον το ΟΝ/OFF αν λειτουργεί με ικανοποιεί. Σ'ευχαριστώ!

Έφτασαν τα 3ρια χτες. Τεράστια διαφορά με τα απλά ακουστικά αλλά δεν είχα ποτέ κάτι ποιοτικό για καλύτερη σύγκριση. Εξαιρετική συσκευασία.

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Μου στείλανε αυτό το newsletter,για τα καινούρια.

Hey Guys

The 3rd Xiaomi Piston Earphone Sales,Only US$21.99,Only 2 Days,buy now for you and for your friends.

The sales will be started in less than 5 hours

Good luck to you:)

Ibuygou Team

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-piston-3rd-generation-edition-original-earphones-reddot-design-2015-winner-6680.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδια καλησπερα!

Εχω μπερδευτει λιγακι με τα πιστονια που πηρα απο pandawill και εχουν 2 διαφορες με τα προηγουμενα μου (παλι v2.1) και αυτα που κυκλοφορουν ευρεως..

Τα L/R markings δεν ειναι με το κλασικο πορτοκαλι χρωμα, αλλα ειναι αναγλυφα (embossed on the black rubber).

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636375_b.png

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636372_a.png

Επισης, κατι που δεν εχει υπαρξει μεχρι τωρα, ειναι το αναγλυφο logo στην πισω πλευρα των buds,

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636376_c.jpg

οπως φαινεται σ'αυτα

http://www.mi.com/en/crystalsilver/

Προκειται για νεα updated version ή για Indian Variant - Flipkart οπως αναφερεται εδω (

) ?

Υπαρχουν παιδια που εχουν αγορασει τους τελευταιους 2 μηνες και εχουν τις "αναγλυφες" version?

P.S.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με τα συγκεκριμενα ακουστικα

αλλα οταν τα συνδεω στην Panasonic AS 640 μου (μονο εκει, αλλου οκ), ακουγεται ενα μικρο buzz στο αριστερο και μετα απο λιγο μου τσιμπαει συνεχεια το αυτι με μικρα shocks...

Δοκιμασα τα παλια μου αλλα λογω του οτι δεν ειναι fully functional (το jack χαλασε και δεν ακουγεται το δεξι), δε μπορω να βγαλω ετυμηγορια, δηλαδη αν φταινε τα pistonia γενικα, ή αν ειναι το καινουργιο μοντελο με τα αναγλυφα...

Δοκιμασα και τα ΜΗ1 που και αυτα εχουν (μερικως) μεταλλικο earbud, και εκει τιποτα..

Τι φταιει?

Μπορει να δοκιμασει καποιος τα πιστονια του στην TV του και να δωσει feedback?

Ευχαριστω! :respect:

P.S 2

Σορρυ δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες, γτ πραγματικα αυτο που γινεται στα ελληνικα forums με δεκαδες σελιδες για το "αν παρελαβες", "αργησανε", "tracking numbers" κλπ, κουραζει και δε γινεται πουθενα....

Εγώ παρέλαβα εδώ και ένα μήνα κοντά και δεν είναι με το ανάγλυφο πίσω και τα R/L δεν είναι πορτοκαλί. Για τα άλλα που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Θοδωρής

Παιδια καλησπερα!

Εχω μπερδευτει λιγακι με τα πιστονια που πηρα απο pandawill και εχουν 2 διαφορες με τα προηγουμενα μου (παλι v2.1) και αυτα που κυκλοφορουν ευρεως..

Τα L/R markings δεν ειναι με το κλασικο πορτοκαλι χρωμα, αλλα ειναι αναγλυφα (embossed on the black rubber).

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636375_b.png

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636372_a.png

Επισης, κατι που δεν εχει υπαρξει μεχρι τωρα, ειναι το αναγλυφο logo στην πισω πλευρα των buds,

http://t6.pixhost.org/thumbs/1280/26636376_c.jpg

οπως φαινεται σ'αυτα

http://www.mi.com/en/crystalsilver/

Προκειται για νεα updated version ή για Indian Variant - Flipkart οπως αναφερεται εδω (

) ?

Υπαρχουν παιδια που εχουν αγορασει τους τελευταιους 2 μηνες και εχουν τις "αναγλυφες" version?

P.S.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με τα συγκεκριμενα ακουστικα

αλλα οταν τα συνδεω στην Panasonic AS 640 μου (μονο εκει, αλλου οκ), ακουγεται ενα μικρο buzz στο αριστερο και μετα απο λιγο μου τσιμπαει συνεχεια το αυτι με μικρα shocks...

Δοκιμασα τα παλια μου αλλα λογω του οτι δεν ειναι fully functional (το jack χαλασε και δεν ακουγεται το δεξι), δε μπορω να βγαλω ετυμηγορια, δηλαδη αν φταινε τα pistonia γενικα, ή αν ειναι το καινουργιο μοντελο με τα αναγλυφα...

Δοκιμασα και τα ΜΗ1 που και αυτα εχουν (μερικως) μεταλλικο earbud, και εκει τιποτα..

Τι φταιει?

Μπορει να δοκιμασει καποιος τα πιστονια του στην TV του και να δωσει feedback?

Ευχαριστω! :respect:

P.S 2

Σορρυ δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες, γτ πραγματικα αυτο που γινεται στα ελληνικα forums με δεκαδες σελιδες για το "αν παρελαβες", "αργησανε", "tracking numbers" κλπ, κουραζει και δε γινεται πουθενα....

Ψάξε στο internet για τις διαφορές προτότυπων και απομιμήσεων.

Φιλε tpal, to L/R σου δεν ειναι ουτε πορτοκαλι ουτε ανάγλυφο?

Τοτε πρεπει ναχεις ta v2.0..

(The difference between 2.0 and 2.1 is not just about the sound, its about eartip marking in the box (S/M/L), strain relief marking L/R and a ring around R, and metal shirt clip included with a package.)

@stargr Ναι, εχω σκουπισει πολλα φορουμς κ τοχω ψαξει ενδελεχως, κατα 99.9% ειναι original, γιατί πληρουν ολα τα κριτήρια γνησιότητας (εκτός των markings)..

Πολλοι ινδοι λενε οτι το batch για to flipkart ειναι οπως το δικο μου (στο βιντεακι που παρεθεσα στο 11.40)..

Αλλα το αναγλυφο λόγκο απο πισω,εμφανιζεται στις καινουργιες βερσιον στο site της εταιριας.

Να δουμε τι λενε κ αλλοι φιλοι........

Edited by simba88

(The difference between 2.0 and 2.1 is not just about the sound, its about eartip marking in the box (S/M/L), strain relief marking L/R and a ring around R, and metal shirt clip included with a package.)

@stargr Ναι, εχω σκουπισει πολλα φορουμς κ τοχω ψαξει ενδελεχως, κατα 99.9% ειναι original, γιατί πληρουν ολα τα κριτήρια γνησιότητας (εκτός των markings)..

Πολλοι ινδοι λενε οτι το batch για to flipkart ειναι οπως το δικο μου (στο βιντεακι που παρεθεσα στο 11.40)..

Αλλα το αναγλυφο λόγκο απο πισω,εμφανιζεται στις καινουργιες βερσιον στο site της εταιριας.

Να δουμε τι λενε κ αλλοι φιλοι........

Ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ.Μάλιστα αγόρασα και για την κοπέλα μου τα Rose Carmine Pink με τα swarofski και ειναι κι εκει το ιδιο

Ανάγλυφο L/R και σηματάκι μάρκας όπως και ανάγλυφο δαχτυλίδι για να ξεχωρίζει το R στην αφη.

Τα πήρα απο ibuygou που είναι επίσημος μεταπωλητής.

Δες εδώ τις φώτο που εχω βάλει μόλις τα ειχα παραλάβει στην τελευταία φαίνονται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6034274#post6034274

Edited by nemesis1

@nemesis

Lol ρε φιλε, εψαχνα φωτος στο web με το λογκο και εν τελει χρησιμοποίησα τη δικια σου που το κρατας αλλα ξέχασα οτι την πηρα απ'αυτο το thread (τελικα ειχα διαβασει αρκετες σελιδες)..

Thanx παντως,νασαι καλα!

Ωραία αντε ν'αυξάνονται τ'ατομα γτ αισθανόμουν μονος :-)

P.S. Οσον αφορα στο αλλο θεμα του ηλεκτρισμου εχεις παρατηρησει τπτ?

Παιζει να τα συνδεσεις στην τιβι σου να το τσεκαρεις μια ψιλη?

........

Είναι ανάγλυφο φίλε

Και έχει και το δαχτυλίδι στο R edit ειναι αναγλυφο και το logo

Edited by tpal
Θοδωρής

Τα δικά μου λευκά, παραλαβή πριν 1 μήνα περίπου από Geekbuying έχουν ανάγλυφα L/R και ανάγλυφο το logo της εταιρείας, κανένα δαχτυλίδι ή κάτι άλλο.

Μου φαίνεται οι κινέζοι βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους! Γιατί να μην κρατήσουν μια συγκεκριμένη σχεδιαστική γραμμή? Γιατί να μη γράφουν ξεκάθαρα ποιό μοντέλο είναι? Μέσα στο χαμό απο αντιγραφές δε βγάζεις άκρη σαν καταναλωτής!

Περιμένω εγώ τα v3. Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε!

P.S. Οσον αφορα στο αλλο θεμα του ηλεκτρισμου εχεις παρατηρησει τπτ?

Παιζει να τα συνδεσεις στην τιβι σου να το τσεκαρεις μια ψιλη?

Μόλις τα σύνδεσα στην TV μου Samsung LE40LB650.

Δεν έχω θορύβους ή βουητά αλλά έχω χάλια ήχο που ακούγεται απο μακριά άνευρος και γενικά χάλια.

Μην ξεχνάς ότι δεν είναι κανονικά (normal) ακουστικά, έχουν και ενα μικρόφωνο πάνω και είναι λογικό να μην ταιριάζουν σε συσκευές που ειναι κατασκευασμένες να μην χρησιμοποιούν mic.

Επίσης επειδή κάτι περίεργα μου έκαναν με Nexus 7 (2012), δοκίμασε να τα συνδέσεις με κλειστή την TV και μετά να την ανάψεις...

Τα v3 έχουν αναχωρήσει απο Βενιζέλο οπότε απο Δευτέρα καποια στιγμή θα σου βάλω και φώτο απο αυτά... :p

Edited by nemesis1

Όσοι πήρατε τα Pistons 3.0 έχετε βρει verification code πάνω στην συσκευασία;

Γιατί τα Pistons 2.0 είχαν verification αλλά στα 3.0 δεν βλέπω να υπάρχει.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!