Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ Τα έχει μόνο 16 ευρώ σε προσφορά, και μάλιστα βρίσκονται και στο european warehouse, οπότε φαντάζομαι θα έρθουν γρηγορότερα

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ Τα έχει μόνο 16 ευρώ σε προσφορά, και μάλιστα βρίσκονται και στο european warehouse, οπότε φαντάζομαι θα έρθουν γρηγορότερα

Μακριά από το συγκεκριμένο μαγαζί. Όσοι παραγγείλαμε οι περισσότεροι μήνες μετά ακόμα περιμένουμε και ταλαιπωρούμαστε με dispute στο paypal.

Μακριά από το συγκεκριμένο μαγαζί. Όσοι παραγγείλαμε οι περισσότεροι μήνες μετά ακόμα περιμένουμε και ταλαιπωρούμαστε με dispute στο paypal.

Και γω σε 10 μέρες κλείνω 2 μήνες που περιμένω. Μαύρα χάλια!

:D

Και γω σε 10 μέρες κλείνω 2 μήνες που περιμένω. Μαύρα χάλια!

Εγω,αγορασα απ αυτον,http://www.ibuygou.com/category/xiaomi-headphones_and_speakers-417-445.html ,που ειναι πολυ ακριβος,μαλιστα τα ακρίβυνε κι αλλο,(εγω τα ειχα αγορασει στα $23.00),αλλα μου ταστειλε σε ενα μηνα ακριβως.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Όσοι πετύχαμε το κουπόνι τότε από Pandawill και τα πήραμε στα 12-13€, πολύ τυχεροί!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το aliexpress.com εχει 11 Νοε προσφορες σε κατι εκατομμυρια ειδη και σκεφτομαι να τα παραγγειλω, αν τυχον τα εχει παρει κανεις απο κει και μπορει να μου πει κανενα εμπιστο πωλητη ας σφυριξει,τα εχω βρει σε αρκετους μεχρι τωρα που θα εχουν εκπτωση εκεινη τη μερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αυθεντικοτητα τους. Ψαχνω να βρω τη καλυτερη προσφορα :D
Coolpad F1

Και ναι λοιπόν. Παρέλαβα σήμερα! Μετά από 50 μέρες! Από merimobiles η αγορά.

Με τα πόδια να πήγαινες πιο γρήγορα θα έφτανες... Καλοριζικα :)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Με τα πόδια να πήγαινες πιο γρήγορα θα έφτανες... Καλοριζικα :)

Άστα να πάνε. Καλές οι τιμές από Κίνα αλλά η αναμονή είναι μεγάλη. Ευχαριστώ!!

:D

Από το συγκεκριμένο μαγαζί, εννοείται το ευρωπαϊκό merimobiles, ή γενικά το merimobiles...;;;

Από το συγκεκριμένο μαγαζί, εννοείται το ευρωπαϊκό merimobiles, ή γενικά το merimobiles...;;;

Το να σου στείλουν κάτι από το ευρωπαϊκό μαγαζί χωρίς να πληρώσεις επιπλέον είναι σαν να κερδίζεις το τζακ ποτ του τζόκερ.

Για μένα πέρα από την απίστευτη καθυστέρηση οι άνθρωποι είναι απατεώνες.

Όταν κάνεις dispute σου στέλνουν άμεσα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι κάναν refund χωρίς να εχουν κάνει τίποτα ενώ στην επικοινωνία μεσω paypal λένε σε όλους ότι το δέμα έχει φτάσει στην πόλη σου χωρίς να έχουν καν tracking number!!!!

Επίσης στο paypal δίνουν tracking που δεν αντιστοιχεί σε καμία εταιρεία. Είμαι περίεργος πραγματικά πώς δεν εχουν κυρώσεις από το paypal.

Αυτά έχω αντιμετωπίσει εγώ και αρκετοί άλλοι σε γειτονικό φόρουμ τεχνολογίας.

Η απόφαση δική σου.

Σήμερα μου ήρθαν και εμένα τα ακουστικά.. Τα πήρα από το Merimobiles και μου ήρθαν σε 3 μέρες, βέβαια με DHL όχι free.. (πήρα και άλλα πράγματα προφανώς).. Τα ακουστικά φένονται αρκετά καλά και έχουν καλό ήχο..Το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι δεν στέκονται καλά στο αυτί μου.. Έχω από τα πιο μικρά αυτιά που υπάρχουν.. γι'αυτό και πάντα έπαιρνα από τα άλλα ακουστικά, τα κλασσικά.. Τέσπα ελπίζω κάπως να τα βολέψω.. ώραια ακουστικά πάντως..

Σήμερα μου ήρθαν και εμένα τα ακουστικά.. Τα πήρα από το Merimobiles και μου ήρθαν σε 3 μέρες, βέβαια με DHL όχι free.. (πήρα και άλλα πράγματα προφανώς).. Τα ακουστικά φένονται αρκετά καλά και έχουν καλό ήχο..Το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι δεν στέκονται καλά στο αυτί μου.. Έχω από τα πιο μικρά αυτιά που υπάρχουν.. γι'αυτό και πάντα έπαιρνα από τα άλλα ακουστικά, τα κλασσικά.. Τέσπα ελπίζω κάπως να τα βολέψω.. ώραια ακουστικά πάντως..

Δοκίμασες τα διαφορετικά earbuds? Έχει για διάφορα μεγέθη.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εκτος απο τα λαστιχακια,δοκιμασε να βαλεις τα καλωδια απο την πανω μερια του αυτιου.Να ερχεται απο πισω το καλωδιο δηλαδη,και να περναει πανω απο το αυτι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πολύ καλή ιδέα αυτή με το καλώδιο από πίσω, και νομίζω πως με βολεύουν περισσότερο τώρα.. Θα δείξει στην πορία.. Έχουν φοβερό μπάσο πάντως..

Επίσης το ότι απομονώνουν τόσο πολύ τους εξωτερικούς ήχους εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και πάρα πολύ..

καλησπερα σκεφτομαι να παρω τα pistons αλλα θελω τα ασημενια και λεω να τα παραγγείλω απο to xiaomi shop και απο οτι εχο καταλαβει πρεπει να ειναι τα 2.1 απλα με χαλαει που ειναι ασπρα και οχι τα μαυρα. εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω τα ασημενια που φαινονται στην αρχη αυτου του θεματος?http://www.xiaomishop.com/151-new-version-earphone-headphone-silver-color.html#/color-silver Edited by Leftezog

καλησπερα σκεφτομαι να παρω τα pistons αλλα θελω τα ασημενια και λεω να τα παραγγείλω απο to xiaomi shop και απο οτι εχο καταλαβει πρεπει να ειναι τα 2.1 απλα με χαλαει που ειναι ασπρα και οχι τα μαυρα. εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω τα ασημενια που φαινονται στην αρχη αυτου του θεματος?http://www.xiaomishop.com/151-new-version-earphone-headphone-silver-color.html#/color-silver

Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά μετά την αγορά των χρυσών θέλω και 1 σετ σε ασημένια.

Όποιος τα έχει πάρει και ξέρει σίγουρα ότι είναι γνήσια, ας μου πει μαγαζί εκτός Merimobiles ,που δεν το εμπιστεύομαι.

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις παρήγγειλα από merimobiles 2 ασημένια. Τα πρώτα που είχα πάρει ήταν αυθεντικά και ήρθαν σε 22 μέρες. Άλλωστε το PayPal το έχουμε αν κάτι δεν πάει καλά.

Μόλις παρήγγειλα από merimobiles 2 ασημένια. Τα πρώτα που είχα πάρει ήταν αυθεντικά και ήρθαν σε 22 μέρες. Άλλωστε το PayPal το έχουμε αν κάτι δεν πάει καλά.

Από Meri τα είχες πάρει και ήρθαν σε 22 μέρες;

Amazon Fire stick 4k max

Από Meri τα είχες πάρει και ήρθαν σε 22 μέρες;

Ναι. Και εχθές παρήγγειλα όπως είπα 2 silver. Ένα για μένα και ένα για την Γυναίκα μου.

Να ήμουν τόσο τυχερός;

Και power bank της Xiaomi που πήρα δεν άργησε πάνω από μήνα.

Ναι. Και εχθές παρήγγειλα όπως είπα 2 silver. Ένα για μένα και ένα για την Γυναίκα μου.

Να ήμουν τόσο τυχερός;

Και power bank της Xiaomi που πήρα δεν άργησε πάνω από μήνα.

Πώς στο καλό παραγγέλνουμε από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Meri;

Πάω στην σχετική σελίδα, βάζω το προϊόν στο καλάθι και μου βγάζει τις κλασικές μεθόδους αποστολής.

Amazon Fire stick 4k max

Πώς στο καλό παραγγέλνουμε από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Meri;

Πάω στην σχετική σελίδα, βάζω το προϊόν στο καλάθι και μου βγάζει τις κλασικές μεθόδους αποστολής.

πατας την επιλογη mmexpress Που εχει MMExpress 3-9 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) $12.00

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

πατας την επιλογη mmexpress Που εχει MMExpress 3-9 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) $12.00

ευχαριστώ αλλά ότι ναναι το support τους.

Μου λένε στην αρχή ότι έχουν στην Ευρώπη απόθεμα και όταν πάω να παραγγείλω, δεν έχει τις επιλογεσ αυτές.

Οπότε δεν ξέρω, μάλλον για από κίνα με βλέπω για πιο φτηνά.

Amazon Fire stick 4k max

ευχαριστώ αλλά ότι ναναι το support τους.

Μου λένε στην αρχή ότι έχουν στην Ευρώπη απόθεμα και όταν πάω να παραγγείλω, δεν έχει τις επιλογεσ αυτές.

Οπότε δεν ξέρω, μάλλον για από κίνα με βλέπω για πιο φτηνά.

Κανοντας το απο εδω http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ τωρα μου το βγαζει. δεν βαζω Paypal παταω το checkout Που εχει

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X